כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי שאלה בנוגע לדיסק, אשמח אם מישהו שיש לו את הדיסק (פיזית או לא פיזית לא משנה לי, העיקר השירים), יעזור לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
אני רוצה לפתוח חשבון בנק עכשיו מה שיש זה או לאומי או פועלים מה אתה ממליצים? ועם יש דברים שאני צריך לדעת בקשר לחשבון צעיר וכל זה אז תזרמו
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לתיכון תיק יפה, ואני לא מוצא שום דבר שמספיק גדול להכניס ספרים, אז חשבתי לקנות מאיפשהו תיק של Metallica או Iron Maiden גיששתי קצת באינטרנט ובאייבי ולא מצאתי משהו נורמלי. אתם מכירים חנויות בישראל שמוכרות תיקים כאלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום... מישהו מכיר חנות מחשבים (חומרה = מעבדים, כרטיסי מסך וכו'...) בעלת מבחר גדול והכי חשוב - מחירים זולים, בניו יורק (סיטי)? אם יש לה אתר אינטרנט - מה טוב.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אני טס לארה"ב, ויש לי כמה שאלות לבעלי רשיון נהיגה. פרסמתי גם ספורום רכב ב YNET אבל הפורום שלהם מגעיל מבלבל ולא יפה כמו זה, אז הנה שאלתי (שאלותי...) האם בארה"ב רשיון הנהיגה הישראלי (מפלסטיק) מספיק (הוצאתי כבר רשיון בינלאומי (אוסף של דפים שנראה כמו דרכון...))? בנוסף, יש לי רשיון לאופנועים עד 500 סמ"ק בארץ, האם ההגבלה קיימת גם שם? ממה שהבנתי, ובבקשה תקנו אותי אם אני טועה, ההגבלה שם היא עד 400 סמ"ק ומעל 400 סמ"ק. האם זה אומר שאני שייך לקטגוריה הכבידה בארה"ב? על רשיון הפלסטיק שלי כתוב שיש לי רשיון מסוג A+B זה אומר פרטי וגם אופנועים. השאלה שלי היא איזה אופנועים. תודה HF (ניתן לראות שאני קצת מבולבל, אשמח לכל עזרה) אם יש לכם מכר או חבר שיודע, זה גם נחמד, כי לבחור בממסי…
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
רק עכשיו גיליתי שהוא מת אחד החזקים "If there's anything I can do..." "What are you gonna go? a resurrection?" "You know, I lost my father" "Uhh, he'll turn up" מישהו מכיר עוד כאלה חוץ מזה על דת ואוננות? (יש מצב שהדת = עשר הדברות, או שזה 2 דברים נפרדים ואז ראיתי את שתיהם) היו עוד כמה שראיתי ואני לא זוכר
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לא מזמן מצאתי חתולה פצועה ברחוב, מסתבר שמישהו דרס את הרגל שלה, אחרי טיפול רפואי שבמהלכו היא איבדה את רגלה (ונשארה עם 3 רגליים) מצבה השתפר וכעת היא מחפשת בית חם ואוהב. לציין שהחתולה *חמודה* להפליא בעלת מזג טוב ומגרגרת מכל מגע ותשומת לב. כאמור היא מחפשת בית חם ואוהב, מי שרוצה יצור פרוותי חמוד ומגרגר (או שיודע על מישהו/מישהי שרוצה) בבקשה להתקשר: 052-8780551 פתחו את לבכם כי מיצי מחכה לכם!
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
עצות הערות וכו' התקבלו בברכה. www.krembo.net
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
מעריץ מוכשר של מלחמת הכוכבים יצר מעין מצית משוכלל, שמרגיש כמעט כמו חרב האור האימתנית שתמיד חלמתם עליה היום (ה-18 בדצמבר) הוא היום הגדול, שבו הפרק השביעי והחדש בסדרת מלחמת הכוכבים (Star Wars: The Force Awakens) מגיע אל האקרנים באופן מאסיבי ורשמי, עם השקה מקבילה בעשרות רבות של מדינות – וכוונות ברורות לשבור את כל שיאי ההכנסות והפופולריות של הוליווד, שחלק מהם נקבעו רק לפני כמה חודשים בידי 'עולם היורה'. לרגל המאורע הזה, כך נראה, החליט משתמש YouTube העונה לשם Sufficiently Advanced לפרסם סרטון חדש ומדליק, אשר מתעד את חבר האור (Lightsaber) אותה יצר והרכיב לעצמו. הבחור שבסרט נעזר במבנה שהודפס תלת מימדית, בשילוב עם תא מתכת שכולל מתנול ובוטאן כדלק, בכדי לירוק להבת אש …
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
למי שמבין באמת ויודע... כמה אמור לעלות השכרת נמחשב נייד למשך שבוע? מה המחירים כיום? וממי אפשר להשיג את זה? אם מישהו מכיר מישהו או חברה שמשכירה מחשביים ניידים במחיר טוב ומשתלם זה נורא דחוףףף לי בבקשה בלי הוספת תגובה שטותית אלה להיות רציניים... תשאירו הודעות
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם מישהו יודע מה היא רשימ השירים המלאה של הסרט SLC Punk? כי כל מה שמצאתי בגוגל היה רק הסאונד טראק הרישמי שזה 13 שירים.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות בקרוב 3 מחשבים משרדיים (פחות או יותר) בתקציבים של 2K, 3K ו-4K. מאחר וזה לא דחוף להרגע, רק צריך להיות בשבועות הקרובים, רציתי לדעת אם נגמרו צניחות המחירים של המעבדים או שיש עוד איזה ירידה משמעותית בקרוב. ברור לי שתמיד המחירים יורדים, אבל יש ירידות משמעותיות כל פעם ש-AMD/Intel שולפים ארנב חדש מהכובע... אז יש מה לחכות, או שאפשר להתחיל לבנות מפרט עכשיו ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי ספר ממש טוב לשפת C, העניין הוא שבלימודים של התיכון הם תמיד מנסים להכשיל עם חידות מתמטיות ולכן חייבים המון המון תרגול. בזמנו היו לי כמה דפים עם תרגילים מהבגרות, למישהו יש את זה בוורד או PDF או מה שזה לא יהיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מדובר על משחק רשת די נחמד, יש שלוש סוגי דמויות: מפלצות גנגסטרים וכוכבי-פופ, לכל דמות החפצים המיוחדים לו. מדובר על משחק לחימה, כל תור מקבלים 2 התקפות (או יותר) ומתקיפים שחקנים אחרים, מקבלים כסף וכונים נשק והגנה בשבלכם. למי שמעוניין לחצו על לינק הבא ובתחתית העמוד יש הרשמה, אפילו אם אתם לא רוצים להרשם, תלחצו על הלינק זה מוסיף לי עוד כוח. http://www.outwar.com/page.php?x=1428531
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אז ככה, מחר יש לאח שלי יומולדת, והוא עושה מסיבה קטנה יחסית........אז אני צריך הממלצה למוזיקה בשביל המסיבה....מוזיקה ממוצעת שיש בכל מסיבה וכל די ג'יי שם אותה........אני צריך את זה דחוף כי זה למחר....תודה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לא להאמין שיש יותר מכוערים מימני ועוד בתפקיד כזה גבוה
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכלום אני חדש בפורום קוראים לי סלבה אני בן 22 מחולון . חייל משוחרר מצה"ל אני חולה על גאג'טים כול מיני אביזרים פלאפונים מדליקים כמובן מחשבים אני מתעסק יותר במוזיקה וסאונד אני בעל עסק אני כמובן גם מתעסק בהוסטינג ( אחסון אתרים ) מי שמועניין להכיר אותי תמיד מוזמן לפנות אליי בפרטי אני ישמח ושהיה המון בהצלחה לפורום !
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
זה קליפ על טייפ (כזה ששמים בו קלטות), ואז הוא משמיע מוזיקה ונהיה להיט. מישהו מאמץ את הטייפ ועושה לו הפקות ושולח אותו להופעות ואפילו הופעת אנפלאגד (שמים מיקרופון מול הטייפ). הטייפ נהיה שיכור הצלחה ומנסה להתאבד (באמבטיה), מצילים אותו, הוא נשלח לשיקום, וכשהוא חוזר להופיע מישהו מהקהל מפעיל את אזעקת כיבוי האש - והקליפ נסגר בכותרת על הצ'קלקה של מערכת כיבוי האש בסגנון "כוכב חדש עולה". זהו קליפ LIVE ACTION - (לא אנימציה), משנות ה90 - שודר בMTV....
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לדעת את השם של השיר שמושמע בפתיח של הסידרה חברים תודה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
תקציב עד 100-120 דולר אני קונה את השעון בחו"ל..... למה קסיו? כי אני אוהב את החברה הזאת ולא רוצה משהו אחר.... אני מחפש שעון עם מראה לא ילדותי רצוי תוצרת יפן אם אפשר למצוא במחיר הזה תוצרת סין ותאילנד לא בא בחשבון צריך שיהיה בשעון מעורר אם דברים כאלה עובדים טוב בשעון אם זה סתם אז אפשר בלי זה.... תודה.........
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
יש לי 2 הזמנות (CD-KEY). מי שרוצה אני אשלח לו בפרטי.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בנושאי מחשבים וכל מה שקשור לחידושים וכאלה...
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-