כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי להודיע על פתיחתו של אתר חומרה ישראלי חדש האתר נועד בעיקר למודינג ואוברקלוקינג אבל הוא יש בו גם פורומי חומרה כלליים אנחנו מקווים שהאתר יצליח ונוכל ליצור אתר טוב שתיהנו לבקר בו ;D לאתר:www.isramod.net
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
נתקלתי באתר של החברה www.trg.co.il, המחירים די זולים אבל מעולם לא שמעתי על החנות. מי מכיר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לפני כשבועיים שמעתי ברדיו שיר שאהבתי והייתי רוצה מאוד לדעת את שמו ואת שם הזמר. אני זוכר רק כמה מילים מהפזמון, אולי אתם תוכלו לעזור לי. זה הולך כך: Hello hello hello hellooo is it .... תודה
-
- 14 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה ללכת ללמוד קורס של מנהלי רשתות ויש לו כמה שאלות אז אני שואל אותן כאן במקומו. 1. איזה סוגי תעודה יש לקורסים האלו? 2. אם יש כמה סוגי תעודות איזו מהן עדיפה (נחשבת\נדרשת) יותר. 3. מה העלויות בערך של קורס כזה? 4. מה הם המוסדות הנחשבים ללמוד בהם? והאם יש טובים באזור הצפון?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כשקונים דומיין ישראלי ניתן לבצע זאת דרך אתר איגוד האינטרנט (הבחירה הנבונה - http://isoc.org.il/) או דרך רשם מוסמך. איך אני יכול לקנות דומיין עם סיומת COM דרך איגוד האינטרנט (העולמי?) - אני מכיר את אתר GoDaddy אבל הוא רשם מוסמך לדומיינים
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כהכנה ללימודים אקדמאים... כל עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מישהו יצר איתי קשר כנציג של חברה מסוימת, רציתי לדעת אם יש דרך לאמת שאכן יש חברה כזאת? זהו, שכחתי להגיד, בגוגל לא מצאתי זכר.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לפני 3 חודשים +- היה בפורומים מישהו שדיבר על כוכב שיתנגש בכדור הארץ בשנת 2008 והוא ציין את השם של הכוכב. מישהו זוכר את השם של הכוכב? ולא אני לא מושגע פשוט נזכרתי בו והכשיו יש לי טלסקופ :
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני מחפש חברת אכסון, אני חושב שעדיף ישראלית, להעלת אתר תדמיתי. האתר יכלול עד מאות מגה, אבל אני מעדיף לא להגביל את עצמי, בנוסף אין צורך בכתובות אימייל,תמיכה בשרתים,או כל דבר אחר. רק העלאת FTP אשמח להצעות... תודה
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
http://www.putfile.com/media.php?n=fights כול אחד יותר אפס מהשני
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
היום התעוררתי בבוקר מהרדיו בבית, השיר ברדיו הזכיר לי איזה שיר מתוכנית בני נוער כזאת מצויירת שהייתה פעם משהו מלפני 8 שנים ככה, היה שם מן גיבור על כזה שהיה לו אם אני לא טועה מכנסיים וחולדה אדומים ומכנסיים שחורים, אני לא זוכר במדוייק,יכול ליהות שהתבלבלתי בצבעים אבל מה שאני זוכר זה שהיה לו שיער שחור עם קוצים כאלה, וזה היה מן פרודיה על גיבורי על ,אם אני לא טועה, אפילו אם אתם חושבים שאתם יודעים על מי אני מדבר תרשמו תשם, אפילו אם הוא לא עונה על כל הדברים שרשמתי למעלה...
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ויהי ביום ראשון ויאמר ה' אל המדפיסים. הדפיסו 1000 פליירים וידפיסו 1000 פליירים, ויחלק משה אל העם. והנה יום שישי הגיע ויזרמו בני ישראל בהמוניהם לחוף ניצנים ויאמר ה' אל העם... משקה ראשון חינם ויתן בראש D.j skazi... ויתנו G.M.S. בדלקה ויאכל משה סרטים ותהיי בת שבע נוגחת בקירות וזיקני בני ישראל מקפיצים טקילות ותאכל רחל אקסטות ותראה מים במדבר..... ויעשו קרחנה ועם ישראל יהיו מאושרים
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני ממש מקווה שאני במקום הנכון לשאלתי אני מנסה להבין מה המפרט של המחשב שברשותי (2 מחשבים) על מנת שאוכל לשדרג אותם או לפחות 1 מהם - איך אני יודעת מה יש בהם??
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני צריך אתר כמו שפירטתי בכותרת שיהיה אפשר להוריד ממנו צלצולים לפלאפון אבל גם לפלאפונים בחו"ל וצלצולים של שירים עבריים גם תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אם יש לכם את הטבלה של הריבית התשלומים (לכל מס' אפשרי 1-12 או יותר) או איזשהו אתר שיש שם בבקשה תגידו לי, תודה.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
http://www.pandora.com ממש ממש נחמד.
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
איך קוראים לטראק שיש בסוף התוכנית של אקזיט? יש כזה טראק אם אההההההה של תינוק ואז כניסה חזקה מאוד... איך קוראים לטראאק?
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לפני די הרבה זמן רצה ברשת פרסומת מאוד מושקעת של חברת Honda. בפרסומת רואים שורה של אירועים אשר גוררים האחד את השני. אשמח אם מישהו יוכל לעזור למצוא את הפרסומת. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מחפש סרט משהו קלאסי בסגנון הסנדק או אפילו משהו בסגנון הסרט "היט" או "קזינו". אני אוהב סרטים רצינים שכוללים הימורים, סגירת חשבונות, מאפיות, פריצות לבנקים (כמו הסרט "הפריצה" עם רוברט דינרו שהיה נחמד-). עכשיו שהבנתם אותי, תוכלו להמליץ לי בבקשה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מידע על הגרוזינים שלא עושים מטבח על הנוהל הזה?? בבקשה זה דיי דחוף
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מתחיל לילמוד (לחמם תקיסה ) עכשו 4 חודשים עכשו יש שני מבחנים בסוף הקורס אחד מעשי ועוד אחד איוני מישהוא יודע מה שואלי בעיונני זתמומרת שאלות מחשילות וקאלה יש מצב שאני יחסוך לעצמי הרבה זמן וסבל אם אני יעבור את המיבחן הזה
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, ברצוני להוכיח לאדם כלשהו, שמחשב שבזמנו נקנה בכסף רב, מספר שנים לאחר מכן, כבר לא שווה שליש ממנו, לכן: אבקש מהמומחים פה בתחום, להעריך כמה שווה המפרט הנוכחי, שכתוב בצידי ההודעה הזו. לא ידעתי היכן לפרסם את ההודעה הזו, אז הרגישו חופשי להעביר אותה.
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-