עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ninfo,

שלום! רציתי להיכנס לאתר TMS בכדי להשוות בין מסכים והאתר לא מופיע לי. ניסיתי שוב ושוב וזה פשוט לא נכנס לי לאתר. אתם מוזמנים לנסות: http://www.TMS.co.il/ עדכנו אותי בבקשה.

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Alter Bridge - One Day Remains שוב אני מציק לכם עם מוזיקה חדשה ויפה (למי שאוהב את הסגנון שאני אוהב... לא יודע אם הם להקה חדשה למרות שראיתי בפעם הראשונה אתמול קליפ שלהם אז אני מניח שהם חדשים. יש להם סולן עם קול ממש יפה והגיטריסט שלהם נראה ממש דומה לגיטריסט של CREED (אולי זה באמת הוא). מתופף חזק והרבה שירים יפים. הגיטריסט גם עושה הרבה קול שני. הם די מזכירים לי את AEROSMITH מישום מה.. דיסק מגניב לאללה אני ממליץ לשמוע קודם את רצועה 3. ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ..... גם 4 מדהים. הם עושים שמה שילוב של שני קולות ממש יפה ברצועה הזאת בפזמון. תהנו אחי היהודים.. (WTF DID I SAID ?!? ) :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  3. היי כולם בדרך כלל אני די טוב בלמצוא שמות של קטעים מסרטים\סדרות אבל הפעם נפלתי אז מה שאני מחפש זה ככה יש בהתחלה של הסרט שהוא הולך למועדון ההוא עם כל הקצינים הנאצים ויש ברקע איזה קטע קלאסי של בעיקר כינורות מישהו יודע איך קוראים ליצירה?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by marlboro,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3333234,00.html טוב שלא תלו גם שלט של איזור גרירה

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  5. שלום לכולם. היום קיבלתי לתיבת הדואר שלי פרסום על חנות מחשבים חדשה שנפתחה בקריית יובל. בפרסום מצויין גם אתר האינטרנט שלהם ונכנסתי אליו כדי לראות במה מדובר. לשמחתי גיליתי כמו מה שנראה חנות שמבינה בתחום ופונה לשוק היותר מקצועי - ואני לא חושב שבירושלים היתה חנות כזאת עד עכשיו. לשמחתי אני גר לא רחוק מקריית יובל והחלטתי לקפוץ אליהם לביקור: מהתרשמות ראשונית מדובר בחבר'ה נחמדים מאוד, אדיבים, ובקיאים בתחום. ישבתי שם ושחחתי איתם כחצי שעה, והיה נחמד מאוד. החנות עצמה מסודרת ומאורגנת היטב - חידוש מרענן בהשוואה לחנויות "מחסני" המחשבים שקיימות בכל חור בירושלים. מקווה שתמצאו בזה עניין - אולי סוף סוף גם לנו הירושלמים תהיה חנות איכותית באיזור... למי שמעוניין בכתובת האתר: http://www.p-see.c…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by eladbu,

לא יאומן לפעמים על הפרש המחירים בין כמה אתרי אינטרנט אז הנה דוגמא קטנה http://zap.co.il/model.asp?model_id=13033&gsid=10-4

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by Burned,

נגיד וקיבלתי מאתר מסוים שאסור להגיד את שמו (מתחרז עם פוקרז) משלוח. האם אני צריך לשלם עליו מסים מסוימים? לדוגמא אייפוד נאנו שהמחיר שלו זה נראה לי סביבות 150-200$? והאם אני צריך לבוא ולאסוף אותו מת"א או דברים כאלה? תודה

8. במכתב המופץ בקרב המעריצים נכתב: "אקזיט, שהיום משודרת בין השעות 15:00-17:00, תשודר כעת בשיטת הסנדוויץ, בתור 'רצועת נוער' לתוכנית 'המורדים'. אנו, צופי אקזיט, לא נסכים להחלטת ערוץ 10 להפוך את אקזיט ביחד עם המורדים 'לרצועת נוער', ובכך להפוך לאולפן ערוץ הילדים". הקבוצה מתארגנת להביע את מחאתה בכל דרך אפשרית, כולל הצפת ערוץ 10 בטלפונים, אימיילים ופקסים, ואולי אפילו להרים הפגנה מול האולפנים. http://mixer.nana.co.il/Article/?ArticleID=104063&sid=49 אמץ וחזק אחים שלי, באמת בואו נילחם כולנו למען אקזיט ולא ניתן ל"מורדים" הרעים והמשחיתים להשתלט לנו על הרצועה. :imurevenge: :anim-jjd: :gorgeous: :blah: :cwm35: :cwm18: :cwm17: ואני רק רוצה לומר משפט אחד(בעצם תמונה אחת) שמש…

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  9. סבתא שלי עברה דירה, וקיבלה חשבון מים מעניין משהו מעריית באר שבע (או יותר נכון הגוף מטעם הערייה שאחראי על הנושא). הבעלים הקודמים שילם את החשבון עד לתאריך ה- 10/08/09, יום תחילת החשבון החדש. עריכה: שימו לב לקריאה קודמת של המונה, ולקריאה נוכחית, לתקופת החשבון, ולגבי צריכה משותפת - מדובר בבניין של כ-30 דירות. [attachment deleted by admin]

10. טוב אנשים , אחרי ששבשתי את הראש שבועות שלמים , ועוד שהיתי בכלא , והיה לי את כל הזמן שבעולם לחשוב על זה וחשבתי על זה , עדיין לא החלטתי. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין מחשב חדש , לקטנוע. יש לי כרגע בבית : amd athlon xp 2400 \ R9700pro \ 512mb corsair \ 17inc old עכשיו , למה מחשב חדש? אני לא חושב שצריך ממש להסביר... כמוני כמוכם , רוב הזמן שאני בבית אני על המחשב אני שעות שלמות שורף עליו. אני משחק במשחקים חדשים והכל , אבל לא באופן רציני ביותר. אבל משחק. והמחשב הזה כבר לא ממש מסתדר עם הדברים החדשים ביותר. אבל מצד שני , הוא לא כזה חלש. למה קטנוע? - בדיוק השתחררתי מהצבא , אני יתחיל לעבוד בקרוב , ורוצה להיות קצת יותר עצמאי.. ולא להסתמך על האוטו של אמא כל הזמן. קטנוע זה כלי יח…

• 11 תגובות
    • 747 צפיות
  11. אז כאמור אני מחפש את השיר KKK של Body Count זה שיר נגד הארגון KKK (הארגון עצמו שונא יהודים ושחורים ועוד..) בבקשה עזרו לי למצוא את השיר! תודה מראש, אליאב.

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  12. אני מחפש סרטונים ביוטיוב או כל מקום אחר עדיפות לאיכות HD אפשרית. דברים בסגנון CINEMATICS שכאלה. לדוגמא: חופשת סמסטר ... קשה קשה תודה

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by gal-tt,

שלום ותודהה למי שיוכל לעזור!!! מייי שהו יכול להשיג לי אולי שם מישתמת וסיסמא לאינטרנט של בזק שרת -014 מוודם-el 150 הלבן הקטן הזה

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  14. מישהו מכיר פורום איכותי ומהיר לקניית מכוניות?מישהו מכיר פורום איכותי ומהיר לקניית מכוניות?

15. Started by dany_tab16,

שלום, עשיתי סרטון מודינג, שאורך 15 ומשהו דקות. הסרטון הזה בגודל כ 75 מגה, בפורמט WMV. כבר 3 פעמים ניסיתי להעלות את הסרטון ליו טיוב. כל פעם זה אומר שזה העלה את הסרטון. והוא נמצא ב MY VIDEOS אבל כשאני בודק זה לא שם. אולי הגודל, הפורמט לא נכון? אולי האורך? כשערכתי עשיתי את אותו ווידאו בפורמט MPG אבל הוא יצא בגודל 156 מגה, והאיכות קצת יותר טובה. אבל אני לא יודע האם אפשר להעלות קבצים כאלה גדולים. נתקלתם כבר בבעיה? מה אפשר לעשות? תודה מראש דני

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by SpLiNtEr,

היי. טוב. אז עבר זמן רב מאז הפגישה האחרונה שאירגן חבר הפורום Aviko,ום אני לא טועה זה גם היה בפסח. וזמן רב שאני מחכה שאולי אחד יציע ;D, (כמובן שהמפגש של חברי הפורום אודיו לא נחשב),אני מדבר פה על מפגש מלא של הפורום. האם אני זוכה להיענות רבה? אם כן,אז אפשר לקבוע מקום על-פי הרוב באתר,ולעשות משהוא ממש נחמד בחופש. מישהוא מעוניין? MuTaTiOn.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  17. מצטער על הפרסום, אבל בגרות עוד שעתיים ופתאום קלטתי שהשיר חסר לי...תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by rosesr,

והיא פתוחה ביום שישי?

19. לאחר התייעצות עם חברי הפורום על הרעיון. פתיחת העמוד, ובקשה ראשונה פה בפורום. העמוד צובר תאוצה, ועברנו כבר את 1000 הלייקים. אשמח גם ללייק של כל אחד ואחת מכם. תודה מראש על הזמן והעזרה. http://www.facebook.com/pages/bhr-t-hzb-slk-Sony-Vaio/161413237231079

20. Started by Moo,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2880867,00.html היום יצא לי לראות את הכתבה הזו ולהיות מאוד מודאג כי עשיתי חשבון והבנתי שאני משלם לבזק לפחות 2000 שקל בחודש!!! שבזק השתלטו סופית על כל התקשורת בישראל!!!!!! אם אתם עדיין לא מבינים תראו את הרשימה... טלפונים סלולרי (פלאפון) טלוויזיה (YES) שיחות לחו"ל (בזק בינלאומי) אינטרנט ADSL ספק אינטרנט (בזק בינלאומי) חייבים להימנע משימוש בשירותי בזק!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2880867,00.html

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by Ghosthunter,

שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד לנגן על גיטרה. האם יש באינטרנט מקום שאוכל ללמוד בו?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  22. היי, יש לי קובץ asx שעושה סטרימינג לווידאו ואני רוצה לשמור את הווידאו הזה.. יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? כי אני צריך לשים את הסרטון על דיסק או קי ולהראות אותו על מחשב שלא מחובר לרשת... (מצידי אפילו להקליט את המסך..) תודה, אור.

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  23. אהלן, עוד יומיים יש בגרות באלקטרוניקה.. ויש לי שאלה מה אומר לי הנתון V=2SIN(WT ובהקשר השאלה סעיף א' הוא קל יחסית Vout = -V1 - (2)*V2 לגבי סעיף ב' אין לי שמץ איך להתייחס לנתון.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by vasser,

here's someone who clearly doesn't know where to place the thermal paste ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים