כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
זה משהו שקצת מטריד אותי לכן אני שואל לפני שבוע בעבודה משהו מהעובדים קרץ לי לא פעם אחת אלא פעמיים באופן אישי אני מתעצבן שקורצים לי. לא קרה לי מקרה כזה גם לא שאלתי למה הוא קרץ לי משהו יכול להסביר לי או שנתקל בזה?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אתמול קניתי לעצמי סמסונג גלקסי אס ( מכשיר מדהים ) .. עכשיו ראיתי שכבל הטעינה שלו זה חיבור מיקרו USB וגם העכבר לוג'יטק שלי Performance MX נטען באמצעות כבל שמצד אחד הוא USB למחשב ומצד שניה מתחבר לעכבר מיקרו USB. עכשיו לפי כל הגיון בריא שבעולם זה מתאים ואני יכול לחבר את הכבל שמחבור למחשב לטלפון שלי . אני צודק נכון ?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
שברתי את היד ואני חושב שיהיה לי יותר קל לנעול את הנעל עם שרוכים מגומי,האם זה חוקי?
-
- 61 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
האם מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות בפיסיקה ביום שלישי? וגם הבגרות בידע עם ומדינה (חלק ב') יום ראשון ה-13 ? תודה רבה! ???
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
כמו שכולכם יודעים החמור העברי הראשון עבר דירה ועכשיו אני מעביר את מבחן הידע השני אז מהרו להשתתף http://www.hamor.org/edonkey/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15143 הכל מוסבר שם
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מה קורה ?? תגידו אני יכול לבטל את חבילת הגלישה הבסיסית שפלאפון נותנים ?? פשוט חבל על ה 10 ש" תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,לאחרונה גלשתי באתר ZAP וחיפשתי משהו,ופתאום כתוב לי הדבר הבא על המסך: http://img193.imageshack.us/my.php?image=150015001488151315013ek.jpg מה זה? האם זה בעיה במחשב שלי או בעיה שגם יש לכם באתר ZAP,אני גולש בכל האתרים מצויין,כן,וגם ניסיתי לחפש משהו בZAP עם אקפלורר וזה רשם לי אותו הדבר,יש לי אנטי-וירוס ואנטי-ספייר מעדוכנים וסרוקים,וניקוי רגיסטרי פעם בשבוע.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://www.google.ps/ - a bomb google logo... :yelclap:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהנחה וכל החנויות נותנות אחריות זהה על המוצרים. מה עדיף, קניית כל רכיב מחנות נפרדת יכולה להוריד עלויות ב 10% בערך, אבל קנייה מרוכזת במקום אחד יכולה להיות יותר נוחה, השאלה זה האם זה גם יקל לי את החיים במידה ומשהו ישתבש ? אני שואל בפורום הזה כי זה נראה לי המקום הכי מתאים.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם :] אז ככה, שנה הבאה אני מתכנן להתחיל ללמוד בטכניון. יש לי ממוצע בגרות 110.44 ופסיכומטרי 680 (שזה יוצא סכם 88.2). עכשיו אני מאוד אוהב את נושא ההיטק והמחשבים, ואני רוצה שמסלול הלמידה והעבודה שלי יהיה בזה. כמה שאלות, אודה למי שיכול לענות לי על אפילו חלק מהם ! 1. מה הם מקצועות הלמידה שאני הכי אתחבר אליהם ואלמד בהם מה שאני אוהב ? 2. איפה אני יכול למצוא מידע על כל מיני מקצועות אלה? למשל מדעי מחשב\ הנדסת מכונות\ הנדסת מערכות ומידע . מה הם מקצועות אלה ? כמה שנים לומדים ? ומה בדיוק הנושאים שמלמדים בכל אחד מהם ? 3. האם בוגר הטכניון זה משהו יותר "יוקרתי" מבוגר אונ' אחרת ? 4. איזה מקצועות בנושא הזה שיש להם את דרישת השוק הכי גדולה ? תודה רבה רבה מראש !! תשובתכם מאוד חש…
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
-
יש מקומות כאלו לחופשה? שהבית בצד הוא מקום להתאכסן, אפשר לקחת סירה.... שמעו, זה נראה פשוט חלום, לעזוב את כל הבאלגן בחיים, ולקחת קצת זמן לעצמך. אני יודע שהתמונה צולמה נורבגיה , השאלה אם אפשר לנפוש בכזה מקום.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן , הבנתי שצריך להגיע לקרית גת ומשם אין לי מושג , בקישור גם כן לא כל כך יודעים לעזור, אשמח לקבל עזרה ממי שיודע תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איזה כיף אחרי 28 שיעורים בדיוק! עריכת הפורשה: גאד דמיט! כ"כ קשה לעשות Ctrl+C Ctrl+V לניק?... :-\
-
- 102 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אני קצת חלש בפיזיקה של התיכון והתאונה של אסף רמון העלתה אצלי כמה תהיות. שחללית/לוויין נעים מסביב לכדוה"א, יש כבידה על האנשים שבחללית[או להתאמה על הלווין]? ובאיזה תנאים תהיה כבידה? באיזה תנאים לא יהיו כבידה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אוקי שנתיים וחצי היה לי ספק כוח ג'נרי ,עד שלפני כמה ימים התחילו להיות בעיות שבחיים לא הייתי חושב שזה הספק. כגון מודם (USB) יוצא מסינכורון...בפתאומיות(עבודה מאומצת של המחשב,גורמת לנורות של המודם לדהות..מה שמראה על חוסר במתח..) בתחילה - כרטיס מסך R9700 שהתחיל לעשות כל מיני אפקטים מוזרים ולהיתכבות במהלך העבודה!!!! (חשבתי שהוא דפוק אז הבאתי r9200 ). ואז המודם. החלטתי שאני רוצה להביא ספק אחר..הוצאתי את הישן..ופתאום אני רואה 2 פינים משש שרופים!!!!!! :o מהקפיצות מתח שהיו לו!!!!!!!!!!!! הוא היה ג'נרי 300W שבמשך שנתיים החזיק את זה: AMD Athlon XP1800 512DDR Radeon9700 128MB USB keyboard modem usb 2 * HD's 1 CDROM 1 CDRW 2 FANS אני אישית לא יודע איך הוא החזיק את כל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי קובץ מסויים שהוא טופס הזמנת מוצרים, אני מחפש דרך לעשות כמה קבצים שירכזו לי את כל הנתונים של מס' טפסים שאני שומר לפי מה שאני בוחר(אפשר להתחיל עם קובץ אחד ביינתים). הוא נועד כדי שאני יעשה משלוח יהיה לי כבר טופס מרוכז של מה שצריך לעלות לרכב מכל דבר. אני יודע שניתן ליצור לחצן בטופס שברגע שאני לוחץ עליו הנתונים שלו ישלחו לקובץ אחר (אבל אני לא יודע איך?). אני צריך גם אפשרות לבטל את השליחה ולהעביר אותו למשלוח אחר. אשמח לרעיונות ולעזרה .
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
-
בשנים האחרונות אני סובל מהזעת יתר בעיקר באיזור בית השחי. ניסיתי כל דאודורנט אפשרי כולל דאודורנטים "רפואיים" כמו חלבלין ואניהדרול פורטה, ובכולם התוצאה היתה אותו דבר - עיגולי זיעה בעלי קוטרים מפלצתיים בבית השחי. מה אפשר לעשות? שמעתי גם שיש ניתוח שמבטל לחלוטין את ההזעה בבית השחי. אפשר קצת פרטים עליו?
-
- 43 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
רק להיות בטוח שכולם יודעים.. קניתי לפטופ חדש!!!!!! את כל שאר הפרטים יספר לכם מי שיודע, או שתראו בפסח. :-)!!!! :jump: :o
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
Bjork למי שלא הבין. אני פשוט פעם אחת שמעתי שיר שלה וממש אהבתי. היה זה לפני שנים מספר... עכשיו נזכרתי ואני מבקש את עזרתכם. ;D
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-