עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Yaniv The Great,

.

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by J0n1,

יש מקומות כאלו לחופשה? שהבית בצד הוא מקום להתאכסן, אפשר לקחת סירה.... שמעו, זה נראה פשוט חלום, לעזוב את כל הבאלגן בחיים, ולקחת קצת זמן לעצמך. אני יודע שהתמונה צולמה נורבגיה , השאלה אם אפשר לנפוש בכזה מקום.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אהלן , הבנתי שצריך להגיע לקרית גת ומשם אין לי מושג , בקישור גם כן לא כל כך יודעים לעזור, אשמח לקבל עזרה ממי שיודע תודה

4. איזה כיף אחרי 28 שיעורים בדיוק! עריכת הפורשה: גאד דמיט! כ"כ קשה לעשות Ctrl+C Ctrl+V לניק?... :-\

• 102 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. Started by Yossarian22,

אני קצת חלש בפיזיקה של התיכון והתאונה של אסף רמון העלתה אצלי כמה תהיות. שחללית/לוויין נעים מסביב לכדוה"א, יש כבידה על האנשים שבחללית[או להתאמה על הלווין]? ובאיזה תנאים תהיה כבידה? באיזה תנאים לא יהיו כבידה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  6. אוקי שנתיים וחצי היה לי ספק כוח ג'נרי ,עד שלפני כמה ימים התחילו להיות בעיות שבחיים לא הייתי חושב שזה הספק. כגון מודם (USB) יוצא מסינכורון...בפתאומיות(עבודה מאומצת של המחשב,גורמת לנורות של המודם לדהות..מה שמראה על חוסר במתח..) בתחילה - כרטיס מסך R9700 שהתחיל לעשות כל מיני אפקטים מוזרים ולהיתכבות במהלך העבודה!!!! (חשבתי שהוא דפוק אז הבאתי r9200 ). ואז המודם. החלטתי שאני רוצה להביא ספק אחר..הוצאתי את הישן..ופתאום אני רואה 2 פינים משש שרופים!!!!!! :o מהקפיצות מתח שהיו לו!!!!!!!!!!!! הוא היה ג'נרי 300W שבמשך שנתיים החזיק את זה: AMD Athlon XP1800 512DDR Radeon9700 128MB USB keyboard modem usb 2 * HD's 1 CDROM 1 CDRW 2 FANS אני אישית לא יודע איך הוא החזיק את כל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by alex.turovsky,

לזכר אלו ששרדו, אלו ששורדים ואלו שלא הצליחו לשרוד

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  8. יש לי קובץ מסויים שהוא טופס הזמנת מוצרים, אני מחפש דרך לעשות כמה קבצים שירכזו לי את כל הנתונים של מס' טפסים שאני שומר לפי מה שאני בוחר(אפשר להתחיל עם קובץ אחד ביינתים). הוא נועד כדי שאני יעשה משלוח יהיה לי כבר טופס מרוכז של מה שצריך לעלות לרכב מכל דבר. אני יודע שניתן ליצור לחצן בטופס שברגע שאני לוחץ עליו הנתונים שלו ישלחו לקובץ אחר (אבל אני לא יודע איך?). אני צריך גם אפשרות לבטל את השליחה ולהעביר אותו למשלוח אחר. אשמח לרעיונות ולעזרה .

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by Milford Cubicle,

כאן...

• 97 תגובות
    • 14.2k צפיות
  10. Started by Milford Cubicle,

אתם מוכנים נפשית?

11. Started by asafgolan,

בשנים האחרונות אני סובל מהזעת יתר בעיקר באיזור בית השחי. ניסיתי כל דאודורנט אפשרי כולל דאודורנטים "רפואיים" כמו חלבלין ואניהדרול פורטה, ובכולם התוצאה היתה אותו דבר - עיגולי זיעה בעלי קוטרים מפלצתיים בבית השחי. מה אפשר לעשות? שמעתי גם שיש ניתוח שמבטל לחלוטין את ההזעה בבית השחי. אפשר קצת פרטים עליו?

• 43 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. רק להיות בטוח שכולם יודעים.. קניתי לפטופ חדש!!!!!! את כל שאר הפרטים יספר לכם מי שיודע, או שתראו בפסח. :-)!!!! :jump: :o

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by fuck off,

Bjork למי שלא הבין. אני פשוט פעם אחת שמעתי שיר שלה וממש אהבתי. היה זה לפני שנים מספר... עכשיו נזכרתי ואני מבקש את עזרתכם. ;D

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. זה ייקח ממך רק דקה וחצי לקרוא! הוא הגיוני והוא הוגן. יהודי או לא יהודי, לא חשוב. אנא, תקרא. 1. לאום וירושלים ישראל היתה למדינה ב - 1312 לפנה"ס, אלפיים שנים לפני קום האיסלאם. 2. פליטים ערבים בישראל החלו להזדהות כפלשטינאים ב- 1967, שני עשורים אחרי הקמת מדינת ישראל המודרנית. 3. לאחר כיבוש הארץ ב- 1272 לפנה"ס היהודים שלטו בארץ אלף שנים והיתה להם נוכחות רצופה בה במשך 3,300 שנים. 4. השליטה הערבית היחידה לאחר הכיבוש ב- 635 לפה"ס נמשכה רק 22 שנה. 5. במשך יותר מ- 3,300 שנים ירושלים היתה הבירה היהודית. ירושלים לעולם לא היתה בירתה של ישות ערבית או מוסלמית. אפילו הירדנים, כשהם כבשו את ירושלים, לא עשו אותה לבירתם ומנהיגים ערביים לא ביקרו בה. 6. ירושלים נזכרת יותר מ- 700 פעמים בתנ"…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

כהרגלי נכנסתי לאתר של פייסבוק, פיתאום אני קולט שהוא לא נכנס לי אוטומטית לחשבון אלא שאני צריך להקיש מחדש את הסיסמא, הקשתי ונכנסתי לחשבון. ואז בהודעות אני רואה את ההודעה הבאה (מוקף בעיגול אדום), מה יכול פשר העניין?: [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by avihay,

אם תוכלו גם להוסיף באיזה גיל התחלתם להשתמש ... במחשב כמובן.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אהלן חבר'ס. אני וחברה שלי אוטוטו שנה ורציתי לשמוע מכם מה אתם עשיתם כשאתה וחברה שלך הייתם שנה/חצי שנה אני מבקש תגובות נורמאלית ולא לדרדר את הדיון לספאם עם תגובות מפגרות. תודה לכל העונים

• 61 תגובות
    • 9.7k צפיות
  18. סתם רעיון שעלה לי בראש , בו נרשום משפטים מעצבנים של המורות כמו "אני מקבלת כסף אם אני אלמד אותם או שאני לא אלמד אותכם :asthanos: " גם משפטים בעתיד . יהיה נחמד .

• 63 תגובות
    • 6.8k צפיות
  19. שלום אנשים, עברתי דירה לפני כחודש וקצת, ועד עכשיו איכשהו אין לי כ"כ רהיטים, אחרי המון סיבובים בכל מיני חנויות ריהוט לא מצאתי שום דבר שמתאים לי, החדר די קטן, ואני חושב שאין מנוס מלבנות רהיטים בהתאמה אישית. אני יודע שהרבה מכאן נעזרו בנגרים לצורך דברים דומים, ואני מחפש המלצות לנגריה אמינה, שבונה דברים איכותיים מאזור הצפון (אני גר בקריות, אבל חיפה-עכו-נהריה גם יתקבל) עדיף מישהו עם נסיון, אולי קטלוג, אני אשמח אם יש רפרנס אונליין (אתר אינטרנט) וכו' אז, יש לכם המלצות בשבילי? תודה.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by Shasoosh,

קצת נוסטלגיה לא תזיק

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ??? :-[ :-X :-\ הוספתי את הסמיילים הרלוונטיים כדי להמחיש מה עובר עלי ברגע שהפרסומת מתחילה.

• 49 תגובות
    • 6k צפיות
  22. הביאו לי תו של 200 שקל לסופר פארם, אז חשבתי ליקנות בזה מברשת שיניים חשמליץ. חשבתי על הדגם הזה http://www.amazon.com/Oral-Vitality-D12513P-Dual-Clean/dp/B000GBID0M

23. Started by huber,

איך קוראים לאמא של מחבל? שהידישע ממה (מבוטא כמו איידשע ממה - וזה נשמע הרבה יותר טוב שזה מבוטא בקול רם). ד"א - אמרו שילדים של אחרים של אחרים זה כמו נאד. אתה נהנה רק משלך...

• 47 תגובות
    • 5.6k צפיות
  24. אויי מה שעבר עליי בסרט הזה ישבתי על המיטה ופשוט נחנקתי מצחוק, פשוט אחד הסרטים הקורעים ביותר שראיתי בחיים שלי במיוחד הקטע בטקס ההשבעה לא לספר כדי לא להרוס. סתם רציתי להמליץ עליו ולראות אם עוד אנשים אהבו אותו מה אתם אומרים עליו?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים