כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
תהנו http://www.youtube.com/p.swf?video_id=XPqkkFDDcWI&l=194
-
אני אגור בדירה בברוקלין (חבר של משפחה) וככל הנראה אני יהיה שם לבד..עם זאת,אין לי בעיה להסתובב לבד ,לעומת המון אנשים אחרים אין לי שום בעיה לראות מקומות חדשים ולהסתובב בהם לבדי. בכל אופן,אשמח לקבל עצות למקומות שכן חובה לבקר בהם בניו יורק . כרגע המקומות הבטוחים הם כמובן הטיימס סקוור\סנטרל פארק\פסל החירות \אמפייר סטייט. חשבתי גם על הגראונד זירו.נראה לי שיהיה מדהים לראות את המקום הזה אחרי מה קרה שם..עם כל העצב שבדבר. אז כל מה שעולה לכם לראש תזרקו פה וזה יעזור לי מאוד תודה רבה מראש נ.ב-אשמח לקבל גם הצעות לגבי חנויות גאדג'טים\מחשבים וביגוד. (מסעדות כשרות גם יכול להיות מעולה! )
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
השמח לקבל הצעות על דברים שכדי לעשות באילת כדי לא להשתעמם שם.. אני בן 26 דרך אגב.. אני גם ישמח לדעת כמה בערך צריכה לעלות מונית מהשדה תעופה למלון? הרי ידוע שהנהגי מוניות שם לא בדיוק הולכים לפי הספר..
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, אני נוסע לגמניה באוקטובר במסגרת חילופי תלמידים. אני יודע שיחסית המחירים באירופה גבוהים (של כל הדברים) אבל מה כן באמת כדאי לי לקנות שם, שיהיה זול יותר מהמחיר בישראל? דרך אגב מישהו מכיר רשתות של חנויות מחשבים בגרמניה? אני רוצה לברר גם מחירים של מחשבים תודה רבה ניב
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני טס לגרמניה בחמישי, איהיה מספר ימים בברלין. יש המלצות לקניות שכדאי לעשות שם? אני לא מדבר רק על גאדג'טים..... נ.ב. חסכו ממני את ה"בירה" - את זה אני יודע בעצמי
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אהלן חברים ... כמה שאלות לי אליכים בקשר לנסיעה שלי לחו"ל בקרוב ( אוגוסט ) אז ככה .. זאת תהיה הפעם הראשונה שאני בחו"ל ( כן - עם כמה עלוב שזה נשמע ) אז אני רוצה לעשות את זה דיי מיוחד .. ולא משעמם ( יותר לכיוון של לראות מכוניות תאמת .. ) לאן הייתם ממליצים לטוס ( טיול מאורגן ) באירופה ? כלומר לאילו מדינות ספציפיות בטיול מאורגן של כשבועיים +- .. ומהי עלות הדיל ? עוד שאלה .. שמעתי שמותר להכניס לארץ סכום של מוצרים עד 200$ ... מה קורה מעל זה? ואם אני קונה בדיוטי פרי אז אין בעיות עם המכס? מה שווה לקנות בדיוטי פריי ומה שווה יותר לקנות בחו"ל ? מה לא עובר במכס? סכינים / חרבות וכל השטויות האלו לא עוברים? אני רוצה לדעת הכל מהכל ... התקציב עומד על כ10,000 ש"ח ל2 נפשות ( אני ואמא שלי …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עוד חודש אני טס לארגנטינה. עכשיו טסים קודם למדריד וממדריד לארגנטינה..סה"כ זה יוצא שאני בשדות תעופה+טיסות כ-24 שעות :-\ בינתיים אני לוקח לטיסה את הנגן E250 שלי. אבל אני רוצה לקנות עוד משהו שיעסיק ויעביר את הזמן (הסרטים במטוסים לא מי יודע מה). חשבתי אולי תוכלו לתת לי רעיונות... כי לא הצלחתי לחשוב על משהו מעניין. התקציב הוא נגיד 500 שקל. אני לא רוצה שישמש אותי באופן חד פעמי וזהו אבל לכבוד הטיסה יש תירוץ לקנות משהו חח...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא ראיתי אותה כבר המון המון זמן (7 שנים) ואני מתלבט מה להביא לה מתנה (היא בת 28 ואני 29). אני יודע שאולי זה בעיקרו פורום שהגיליים שלו די קטנים בד"כ אבל מנסיון אני יודע שהרבה פעמים יש לכם רעיונות נהדרים. אגב,אין לה שום קשר לישראל (שפה,דת). תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני כנראה נוסע לשבוע בערך לקוס שביוון.. רציתי לדעת מאנשים שהיו שם איך המקום? איך המחירים? אם נותנים לכנס למקומות..? אלכוהול מוכרים מאיזה גיל? למרות שאנחנו ניקנה בכל זאת. סתם לדעת.. מה המחירים בכללי שם.. סתם דברים כאלה שמזבזבים עליהם תכסף.. כמו נגיד כמה עולה בערך בקבוק קולה.. נגיד ארוחה נורמאלית כאילו לא ארוחת עוני ולא ארוחת פאר כמה עולה בערך.. אלכוהול כמה עולה? בקיצור מה המחירים פחות או יותר.. נגיד כמה עולה כל מני שטויות של הספורט הימי.. אמממ כניסה למסיבות כל מני שטויות כאלה.. תודה מראש.. בבקשה לענות רק אנשים שהיו שם!! ולא אנשים שהיו באירופה וחושבים שהמחירים זה אותו דבר.. אה ומי שהיה.. תנו לי מקומות מענינים ליהיות שם.. כאילו אני נוסע עם חברים בעיקר לבלות ולהנ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני טס מחר ללונדון בעיקר בשביל Hard rock calling festival, לכן הטיול קצר מאוד ואין הרבה זמן לטייל. בעקרון אנחנו נוחתים מאוחר בלילה עד שנגיע למלון והכול אני מאמין שיהיה אחד וחצי בלילה. אני צריך המלצה לבילוי לילי טוב בלונדון, פאבים או כול רעיון אחר כולל המלצה על מקומות התקבלו בברכה. ביום שלאחר מכן יש לנו זמן עד 5 בערך לטייל לפני שמתחילות ההופעות הטובות. חשבתי על הLondon Eye האם מישהו היה שם? האם צריך להזמין כרטיסים מראש? האם התור גדול? האם זה שווה? כמו כן אשמח לעוד המלצות. ביום השני אנחנו רק מטיילים אשמח להמלצות על מקומות טובים בעיר, אטרקציות וכו'. היום השלישי דומה ליום הראשון עד 5 בערך פתוח לטיולים. יש לציין שבכול ערב אנחנו מתכננים לצאת לכן חשוב לנו מאוד המלצות על מקומות ט…
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שאאאאאלום מחר אני טס ללונדון ורציתי לדעת האם זה משתלם לקנות מוצרי אלקטרוניקה שם? [אני יודע שיקר טילים,אבל אולי בכל זאת זה זול יותר] בכל מקרה,אני מתכנן לבדוק בכמה מוכרים שם Microsoft Zune וכמה יעלה לי לקנות פלאפון פתוח K800I או K810i של Sony Ericsson. יש לכם המלצות לחנויות ו\או המלצות האם בכלל כדאי לקנות שם? אודה לכל מי שיגיב בהקדם [אתם יודעים...יש לי מגבלת זמן...אהממ..ייחודית משהו]
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני אהיה בקלאב באנטליה הנקרא Grand Prestige. בגדול אני לא מבין מה יש לעשות חמישה ימים מלבד בטן גב במקום הכל כלול.. מישהו התנסה בזה כבר? חוויות? מה לעזאזל עושים שם?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
עוד 3 שבועות אני נוסע לניו יורק חשבתי להביא GTX470 יש למישהו רעיונות מה כדאי להביא בתחום חומרת משחקים / תקשורת / כללי ?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
אתמול, בפעם השניה כבר נכנסה אלי לאיסקיו כביכול בחורה שהציגה עצמה כ'נועה אלקלעי' בת 17 (למרות שתמונות שלה יש לה תמונה עם מדים) החלפנו מקושרים ואחרי מס' מחמאות על איך שאני נראה הגיעה שאלה "אתה ספונטני בדר"כ ?" עניתי בחיוב והשאלה הבאה היתה הזמנה לביתה הריק שבת"א לאחר שהוריה נסעו לחו"ל כמובן שעניתי בשלילה והוספתי גם שפדופילים בני 30 לא עושים לי את זה .. המשפט שהחזיר אותי בערך שנה אחורה לפעם הקודמת שהיא נכנסה אלי לאיסקיו היה "מחק אותי ואני אותך ושכח מהשיחה הזאת" וזה היה בדיוק אותו הנוסח . להלן הפרופיל המדובר: http://mekusharim.walla.co.il/Profile.aspx?MemberID=1169707 מישהו נתקל ? נאנס ? משהו ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לפני מיספר ימים המליצו לי על החנות הזו. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתה? איך היא ? אמינה ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בכרטיס האשראי שלי כדי לקנות עכבר, רציתי לדעת (מאלו שהזמינו בויזה מנועה) האם זה כדי להזמין משם ואם בכלל יש להם שירות טוב? עריכה: sooooooooooo איפה אני שואל חוץ מ-HWzone?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
באתר לא רשום כלום ביצעתי הזמנה כיומיים לפני התחלת ה"מלחמה" ואני לא יודע אם להתקשר או לא האם עסקים כרגיל או מה אני לא יודע כלום..מישהו יכול להעיר את עיניי?
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
בסיפור הבא אני לא מתלונן על שום דבר ורק רוצה לתאר לכם "חווית" קניה של צורב DVD. בשבוע שעבר הזמנתי מנועה מחשבים צורב מסויים שלא היה להם במלאי. המוכר שדיברתי איתו אמר לי שהצורב יגיע ביום שני\ מקסימום שלישי והם ישלחו לי אותו מיד. היום (רביעי) התקשרתי אליהם לברר מה קורה, ולהפתעתי- הצורב לא הגיע. ניסיתי לברר מתי הוא יגיע- וקבלתי תשובה בנוסח סוף נובמבר- תחילת כיסלו... בינתיים שאני אחכה. בלי שהודיעו לי, שמו אותי בהמתנה עד לזמן לא ידוע. אותי זה ממש עיצבן אז קצת העלתי את הטון עם הנציג שדברתי איתו- הוא מיד ביטל לי את ההזמנה (מיוזמתו, אגב- כנראה לא רצה להתעסק איתי :2gunsfiring:). לפחות ביטול ההזמנה היה מהיר ובלי לבעיות- רק שאני הייתי מעדיף לקבל את הצורב... התחלתי לחפש חנות אחר…
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה, אני עולה לכיתה י' ואני אלמד במגמת טכ"מ (לפי מה שהבנתי הרבה שעות). אני בנוער העובד והלומד מכיתה ד' ותמיד חשבתי שאני לא ארצה להדריך אף פעם. עכשיו אנחנו קרובים לתחילת שנת הלימודים ושנת הפעילות. אני הייתי בטוח שלפחות איזה 50% מהחברים שלי לא ידריכו, ונוכחתי לגלות שאולי מתוך איזה 30 חברים שבנוער העובד, רק 5 לא מדריכים. אני בבלבלות, ואני לא יודע אם להדריך או לא. מצד אחד - זה חוויה, ואני בטוח שבסופו של דבר אני אהנה. אבל מצד שני, זה ילדים בכיתה ד', ואני ממש גרוע בכל העניין הזה של ההדרכה\חינוך. מה גם שאני לא בטוח שאני ארצה "לבזבז" את כל הזמן החופשי שלי על זה. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
פעם #1 : http://www.theregister.co.uk/content/68/32462.html פעם #2 : http://www.theregister.co.uk/content/68/33305.html מה יהיה? ???
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ניסיתי כבר ליצור אייקון ריק ולשלוח אותו לפלאפון באמצעות Icellcom.co.il, אך נאמר לי שהמכשיר לא תומך באייקונים למרות ש - א. הוא תומך. ב. הוא מוגדר ברישומים כנוקיה 3100. ניסיתי להשתמש בקובץ jpeg ריק, לא ניתן להגדיר אותו בכלל כ Operator Logo, ניסיתי להוריד קובץ תמונה ריק ולעשות לו Rename ל .opl, אך נטען בהגדרות התצוגה של המכשיר שאין בכלל קבצי לוגו שמורים בזכרון. הייתי ממש שמח להחליף את שתי השורות שבן כתוב "Cellcom" במשו קצת יותר שקסי ומקורי... אני אובד עיצות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב היום קניתי נוקיה 5140 של אורנג' וראיתי באתר שאני יכול לחבר את זה למחשב דרך אינפרא או דרך יו אס בי פה תוכלו למצוא מידע עליו http://www.orange.co.il/catalog/ עכשיו אני רוצה לדעת כמה הכבל הזה עולה ואיפה אני אמור לחבר אותו בפלאפון תודה לעונים...
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>שלום,</p><p>יש לי נוקיה 6100 הבעיה אצלו החלה היום הוא נדלק לשניה עד שאפשר להכניס את הקוד ואז נכבה, האם למישהו קרתה את הבעיה הזאת והוא יודע איך לפתור אותה?</p><p>ועוד שאלה איפה אני יכול להוריד תוכנה שיכולה לעשות FLASH למכשיר ומאיפה אני מוריד את גרסאת ב FIRMWARE?</p><p> תודה</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-