כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
שאאאאאלום מחר אני טס ללונדון ורציתי לדעת האם זה משתלם לקנות מוצרי אלקטרוניקה שם? [אני יודע שיקר טילים,אבל אולי בכל זאת זה זול יותר] בכל מקרה,אני מתכנן לבדוק בכמה מוכרים שם Microsoft Zune וכמה יעלה לי לקנות פלאפון פתוח K800I או K810i של Sony Ericsson. יש לכם המלצות לחנויות ו\או המלצות האם בכלל כדאי לקנות שם? אודה לכל מי שיגיב בהקדם [אתם יודעים...יש לי מגבלת זמן...אהממ..ייחודית משהו]
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אני אהיה בקלאב באנטליה הנקרא Grand Prestige. בגדול אני לא מבין מה יש לעשות חמישה ימים מלבד בטן גב במקום הכל כלול.. מישהו התנסה בזה כבר? חוויות? מה לעזאזל עושים שם?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
עוד 3 שבועות אני נוסע לניו יורק חשבתי להביא GTX470 יש למישהו רעיונות מה כדאי להביא בתחום חומרת משחקים / תקשורת / כללי ?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
אתמול, בפעם השניה כבר נכנסה אלי לאיסקיו כביכול בחורה שהציגה עצמה כ'נועה אלקלעי' בת 17 (למרות שתמונות שלה יש לה תמונה עם מדים) החלפנו מקושרים ואחרי מס' מחמאות על איך שאני נראה הגיעה שאלה "אתה ספונטני בדר"כ ?" עניתי בחיוב והשאלה הבאה היתה הזמנה לביתה הריק שבת"א לאחר שהוריה נסעו לחו"ל כמובן שעניתי בשלילה והוספתי גם שפדופילים בני 30 לא עושים לי את זה .. המשפט שהחזיר אותי בערך שנה אחורה לפעם הקודמת שהיא נכנסה אלי לאיסקיו היה "מחק אותי ואני אותך ושכח מהשיחה הזאת" וזה היה בדיוק אותו הנוסח . להלן הפרופיל המדובר: http://mekusharim.walla.co.il/Profile.aspx?MemberID=1169707 מישהו נתקל ? נאנס ? משהו ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לפני מיספר ימים המליצו לי על החנות הזו. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתה? איך היא ? אמינה ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בכרטיס האשראי שלי כדי לקנות עכבר, רציתי לדעת (מאלו שהזמינו בויזה מנועה) האם זה כדי להזמין משם ואם בכלל יש להם שירות טוב? עריכה: sooooooooooo איפה אני שואל חוץ מ-HWzone?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
באתר לא רשום כלום ביצעתי הזמנה כיומיים לפני התחלת ה"מלחמה" ואני לא יודע אם להתקשר או לא האם עסקים כרגיל או מה אני לא יודע כלום..מישהו יכול להעיר את עיניי?
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בסיפור הבא אני לא מתלונן על שום דבר ורק רוצה לתאר לכם "חווית" קניה של צורב DVD. בשבוע שעבר הזמנתי מנועה מחשבים צורב מסויים שלא היה להם במלאי. המוכר שדיברתי איתו אמר לי שהצורב יגיע ביום שני\ מקסימום שלישי והם ישלחו לי אותו מיד. היום (רביעי) התקשרתי אליהם לברר מה קורה, ולהפתעתי- הצורב לא הגיע. ניסיתי לברר מתי הוא יגיע- וקבלתי תשובה בנוסח סוף נובמבר- תחילת כיסלו... בינתיים שאני אחכה. בלי שהודיעו לי, שמו אותי בהמתנה עד לזמן לא ידוע. אותי זה ממש עיצבן אז קצת העלתי את הטון עם הנציג שדברתי איתו- הוא מיד ביטל לי את ההזמנה (מיוזמתו, אגב- כנראה לא רצה להתעסק איתי :2gunsfiring:). לפחות ביטול ההזמנה היה מהיר ובלי לבעיות- רק שאני הייתי מעדיף לקבל את הצורב... התחלתי לחפש חנות אחר…
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה, אני עולה לכיתה י' ואני אלמד במגמת טכ"מ (לפי מה שהבנתי הרבה שעות). אני בנוער העובד והלומד מכיתה ד' ותמיד חשבתי שאני לא ארצה להדריך אף פעם. עכשיו אנחנו קרובים לתחילת שנת הלימודים ושנת הפעילות. אני הייתי בטוח שלפחות איזה 50% מהחברים שלי לא ידריכו, ונוכחתי לגלות שאולי מתוך איזה 30 חברים שבנוער העובד, רק 5 לא מדריכים. אני בבלבלות, ואני לא יודע אם להדריך או לא. מצד אחד - זה חוויה, ואני בטוח שבסופו של דבר אני אהנה. אבל מצד שני, זה ילדים בכיתה ד', ואני ממש גרוע בכל העניין הזה של ההדרכה\חינוך. מה גם שאני לא בטוח שאני ארצה "לבזבז" את כל הזמן החופשי שלי על זה. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
פעם #1 : http://www.theregister.co.uk/content/68/32462.html פעם #2 : http://www.theregister.co.uk/content/68/33305.html מה יהיה? ???
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ניסיתי כבר ליצור אייקון ריק ולשלוח אותו לפלאפון באמצעות Icellcom.co.il, אך נאמר לי שהמכשיר לא תומך באייקונים למרות ש - א. הוא תומך. ב. הוא מוגדר ברישומים כנוקיה 3100. ניסיתי להשתמש בקובץ jpeg ריק, לא ניתן להגדיר אותו בכלל כ Operator Logo, ניסיתי להוריד קובץ תמונה ריק ולעשות לו Rename ל .opl, אך נטען בהגדרות התצוגה של המכשיר שאין בכלל קבצי לוגו שמורים בזכרון. הייתי ממש שמח להחליף את שתי השורות שבן כתוב "Cellcom" במשו קצת יותר שקסי ומקורי... אני אובד עיצות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב היום קניתי נוקיה 5140 של אורנג' וראיתי באתר שאני יכול לחבר את זה למחשב דרך אינפרא או דרך יו אס בי פה תוכלו למצוא מידע עליו http://www.orange.co.il/catalog/ עכשיו אני רוצה לדעת כמה הכבל הזה עולה ואיפה אני אמור לחבר אותו בפלאפון תודה לעונים...
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>שלום,</p><p>יש לי נוקיה 6100 הבעיה אצלו החלה היום הוא נדלק לשניה עד שאפשר להכניס את הקוד ואז נכבה, האם למישהו קרתה את הבעיה הזאת והוא יודע איך לפתור אותה?</p><p>ועוד שאלה איפה אני יכול להוריד תוכנה שיכולה לעשות FLASH למכשיר ומאיפה אני מוריד את גרסאת ב FIRMWARE?</p><p> תודה</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן (פחות משבוע) קניתי סמסונג 944, ומייד החלפתי אותו בנוקיה 6230 (אין מה להשוות, הנוקיה שווה יותר מכל בחינה) כמה שאלות על המכשיר : קניתי אותו דרך eline.co.il וקניתי בסלקום כרטיס SIM בשבילו (אני פליט של "פלאפון") קיבלתי גם דונגל בלוטות' למחשב ואוזניות, וכרטיס זכרון 128. שלא תבינו את הת'רד הזה לא נכון - המכשיר מעולה ואני ממש ממש מרוצה ממנו ! המכשיר שקיבלתי, היה בלי עברית, אלא רק אנגלית ועוד כמה שפות כששאלתי את הבחור מ ELINE הוא אמר שזה בגלל שהוא רק קיבל אותו, ועדיין לא הספיק לעדכן לו את ה Firmware אז לקחתי את המכשיר אליו, והוא עדכן לי את הגרסה, להכי עדכני שהיה לו - עברית של סלקום. אחרי עדכון הגרסה, מצאתי באג אחד (מאוד מעצבן !!) במכשיר : אי אפשר לשמור או להשת…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלומות יש לי התלבטות.. נוקיה 6230 או מוטרולה E398.. אז ככה האם המוטורולה כ'כ יותר טוב? כי פשוט די נדלקתי על הנוקיה.. וגם מניסיון עם המוטרולות יש להם תפריטים גרועים ונורא קשה להסתדר איתם, זה נכון גם כאן? אגב מה עוד יש לכם להגיד על הנוקיה? הוא שווה קנייה? אגב זה אמין להזמין מפה - http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1308&CatCode=277 אם אני קונה משם ומכניס סים של סלקום, כל הדברים יעבדו לי? אינטרנט, סרטים והכל או שיש דברים שהפריצה מבטלת? אגב האם כל זה שווה בכלל? כי אני עושה את זה אני אני נתקע עם שני מכשירים וזה יסבך אותי.... חוץ מזה שבדינמיקה הציעו לי ת-6230 ב-1800(בחלק משדרוג) אגב, שווה לשדרג גם לפני שמסיימים לשלם על פלא' מסויים? כי יש לי עוד מלא זמן ואנלא סובל…
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
האם מבטאים את המותג Nokia בעברית כנוק-יה(Nok-ia) או נו-קי-יה(No-ki-a). לדעתי האפשרות השנייה היא הנכונה, מה גם ששמעתי מספר פעמים ביטוי אנגלי של האפשרות השני. האירו נא את עיניי.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר הגיוני, למה כשמדליקים מנורה ליד רמקול אז נשמע כזה פיצוץ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לקנות כמה נורות לבית. יש את המסולסלות ה"אקולוגיות" האלה, אבל גם בזה יש סוגים פחות טובים(עם כספית). אז איזה נורות כדאי לקנות? וגם המלצה על נורת חירום תועיל. אני בטח יכול למצוא משהוא בעצמי, אבל לא ממש מבין בזה כל כך...
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, כדי לסדר את הנ״ל, ניקיתי פילטרים. ניסיתי סודה לשתיה וחומץ. עבודה עם משאבת אויר לבדיקת מעבר בצינור והחלפתי משאבת ניקוז. הבעיה עדיין קיימת. יש עוד משהו שאפשר לנסות?
-
- 0 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה למי שמבין בחשמל בכלל ובתאורה בפרט. יש לנו נורת פלורוסנט עגולה 32W כמדומני 4 פינים פנימיים. כאת האם קיימים מתאמים כלשהם שיתאפשר לחבר נורת LED זהה (ואם בכלל יש כזה דבר)? ואם לא. האם זה מסובך להחליף את בית המנורה ל-LED? אשמח להכוונה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אחרי הנושאים הקודמים זה הנושא האחרון =\ יש לי עכשיו לא 600 דולר יש לי כבר 1000 דולר. (מי שלא יודע זה 1000 דולר לביזבוזים בחופש הגדול בקנדה...) עכשיו ככה חישבתי את הכסף: - מערכת קירור מים + זיכרונות חדשים - מקסימום 400$ - ועכשיו לקנות את המפלצת GeForce 7950GX2 שעולה 600$ או לקנות XBOX360 שמחירו בסביבות 400$ ? כאילו עד עכשיו הייתי בטוח בXBOX360 אבל אחרי שהמפלצת הזאת יצאה (GeForce 7950GX2) עם 48 צינורות עיבוד שיגע אותי כי עכשיו אני עם 6200 עם פתיחת צינורות וOC מסתדר יפה אבל עוד חצי שנה הוא לא יחזיק כמו שהוא מחזיק עכשיו (שהוא מריץ כל משחק על מדיום - HIGH בלי בעיות ממש...) ושאלה אם אני אקנה את המפלצת לכמה זמן בערך אני לא אצתרך להחליף כ.מסך ? :s05: כי אני יודע שאם אנ…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי להבין איך הולך כל הקטע של הזיכוי כיום בחנויות מחשבים בסיטואציות כאלו- נניח שיש את המוצר X שלאחר כמה חודשים מחירו יורד ומתברר כתקול ובעייתי- החנות אוספת אותו ובמקום להחליף לחדש מוכנה לתת זיכוי. האם הזיכוי הוא בסך המחיר המקורי שקניתי את המוצר בו, הוא זיכוי בשווי המוצר בימים אלו?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
עוד 1.8% יש לי סאן אנדרס במחשבבבבבבבבב
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-