עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by PhP dUdE,

משהו מארגן קנייה קבוצתית מג'אב?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  2. איך אפשר להכין רעלים מחומרים? השאלה היא רק באופן תיאורטי, כמובן

3. Started by amd@ati,

הורדתי טורנט (חוקי) השוקל לא מעט, אך כשהוא הגיע ל-99.9%, הוא שווק חיים למרות שיש לו אלפי משתפים. מה יכולה להיות הסיבה לכך, והאם עדיף למצוא טורנט אחר (חוקי כמובן) במקומו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. האם אפשר למצוא פנס באיכות סבירה המוציא אור לבן ב100 שח ? מצאתי כל מיני חבילות שכאלו שמציעות פנס קסנון משטרתי + בטריות + מטען ... השאלה היא כמה הפנסים האלה באמת עמידים בפני מים או מוציאים אור מספק ? כמה לומן אני צריך בשביל לעוור מישהו טוטאלית וכמה לומן כדי להאיר בצורה מספקת את המטרים הקרובים ? אם אני רוצה להאיר על המנוע ברכב בשעת לילה מאוחרת נגיד .. כמה לומן אצטרך ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by omrij,

והחברות TomTom ו Garmin צונחות בבורסה http://www.google.com/finance?q=AMS:TOM2 http://www.google.com/finance?q=NASDAQ%3AGRMN

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by BarBee,

אני מחפש לקנות חתיכות גדולות של מסנני האבק שיש במארזים למשל בזה http://overclockers.co.uk/pimg/CA-210-CM_400.jpg המסננים שיש מאחורי הרשת שמקיפה את המארז. חתיכות של בערך מטר. אני רוצה את זה לחלון שלי. מישהו יודע איפה אפשר להשיג? אתר או משהו שעושה משלוחים?!

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  7. זה אומר שאין לי הראשה יש לי חשבון משתמש עד אפריל ועד עכשיו הורדתי בחמשה ימים זה אמר לי שהורדתי בערך 25 גיגה יש הגבלה אולי?

8. Started by the red dragon,

איך קוראים לשיר הזה?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by noodle,

שלום לכם, התחלתי להשתמש ב-RSS לאחרונה, ונתקלתי בבעיה ב-RSS של האתר בפיירפוקס, ה-site location שנרשם ב-bookmark זה הכתובת של הפיד ואי אפשר להיכנס לאתר דרך הקישור שמופיע שם. כאשר אני לוחץ "Open HWZone" אז פשוט מופיעה לי ההודעה להוסיף את ה-Live bookmark של האתר. גם לא ניתן לשנות את ה-site location. ב-Site location אמורה להופיע כתובת האתר hwzone.co.il ולא כתובת הפיד. התלבטתי אם לרשום את זה בכללי או בתוכנה ולבסוף החלטתי לרשום זאת פה מפני שראיתי שזה האתר היחיד שקרה לי דבר כזה. ראיתי שפתחו קריאה ב-bugzill מ-2008 על שינוי ה-site location אבל אף אחד לא טיפל בזה. האם ניתן לפתור זאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by ALÞHA,

לכל חובבי הטראנס/האוס/טקנו פה מה השם המדוייק של הקטע הבא? http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=2BF9FAEB26ED60CA

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  11. יש דרך לעשות שאקבל התרעה?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by PROSK8,

שלום אני עכשיו בנתיים עכשיו באירופה מי שמכיר את בלרוסיה אז בנתייםן אני שם ובקיצר אני נוסע לכול הדודים שלי ויש הרבה בקיצר אני מחפש חנויות מאירופה וארצות הברית שמוכרות חלקים למחשבים וגם אם אפשר חלקים של קירורי גז ושיש להם אתרים כמו פנדה ונועה אצלנו אז בנוסך כזה ושיש להם גם הובלות ורק לרציניים בלבד תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by Moo^Moo,

לכל מי שזוכר אותי, כן כן, חזרתי לHWZONE אחרי תקופת הפסקה קטנה... 8)

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  14. אני לא יודע את השם זה משהו עם משיח ויש אותו כל הזמן בגלגל"צ

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by dd7,

איך אני מעלה את זה לאתר שלכם: חתימה ויזואלית (תמונה) מוגבלת לגודל של 300x100 פיקסלים, ולמשקל של 30KB לכל היותר ואת זה איך אני מעלה? ה-Avatar (התמונה מתחת לשם) מוגבל לגודל של 125x150 פיקסלים, ולמשקל של 30KB לכל היותר.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  16. היי,אני מחפש רופא שיניים מקצועי במיוחד ולא חסר בשוק, אבל שמעתי על הרבה מאוד שהם רק גורמים לנזק מאשר להועיל.. מישהו פה מכיר רופא שיניים איכותי או אתר שיש בו חוות דעת על רופאי שיניים? תודה

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  17. באיזה אתר אני יכול להעלות מסמך HTML בחינם??? (חוץ מנענע) תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  18. Started by Iv0ry,

1.תאר 4 תהליכי שינוי במער. 2.תאר 2 הבדלים בין המער הראשי למער המשני

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by גד :),

אני מסתכל היום על כפכפי הקרוקס הקרועים שלי שעדיין מרגישים לי נוחים ;D אבל אני בסוף מחליט להחליף.. קרוקס כפכף (לא אצבע) נדיר... מצאתי איפה לקנות, רק מה, במידה שלי כתוב 9/11 (בלי קשר לאסון התאומים) כל מספר בתוך עיגול מה המידה בכלל של התנין שמחייך אלי בפה מלא שיניים!

• 2 תגובות
    • 6.2k צפיות
  20. Started by klayton,

http://www.break.com/index/wrestlers-need-a-chair-and-fans-deliverb.html

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by llime,

רק אצלי מערכת הפורומים בקושי זזה?...לוקח לי בממוצע 20 שניות להגיע לקישור/הודעה/פורום אחר... בדקתי עם ff3.6 ff4 IE8 וגם כרום.הבעיה לא אצלי באינטרנט כי אין לי בעיות גלישה באתרים אחרים.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  22. באוגוסט אני משתחרר ומאז שהגעתי לגדוד אני יושב למשקית תש שלי על הראש בנושא של הבגרויות, עכשיו הקורס מתחיל נראה לי ב25 למאי ועכשיו אומרים לי שיש לעבור מבחנים עניינים בשביל להתקבל לזה אז יום שלישי אני נוסע למבחנים האלה ליד פרדס חנה קרקור, עכשיו השאלה שלי היא למה צריך את המיונים האלה? אני צריך להשלים רק אזרחות.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  23. אז ככה יש אזה שיר יפה מאוד עם סקסופון ניסיתי כמה שיותר ליהיות סקסופון אז ככה זה הולך מקווה שתצליחו לזהות תשיר... שמעתי אותו פעם איפה שהוא לא זוכר. http://www.mytempdir.com/1100911 תיצחקו תחייכו קצת חח ;D רק תזהו תשיר. נישבר לי ממנו כל היום אני מנסה לחקות תסקסופון חח

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by SnakeBite,

שלום הייתי רוצה לקנות את הלוח אם הכי חדש של asus p5wd2-e premium 975x ועל פי מה שאני יודע אין אותו בארץ...שמעתי שהחנות ksp היא אחת מהיבואניות אבל הם אמור לי היום שזה מגיע אליהם רק חודש ושמעתי שיש עוד חנויות שמיבאות ואולי זה כבר הגיע אליהם... אז אודה לכם אם תתנו לי לינקים שלהם..או מספר טלפון או רק את שם החנות בתודה עידו

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  25. אהלן! חברה אני מת על השיר הזה בבקשה תעזרו לי למצוא אותו.. אין לי מושג איך קוראים לו.. *השיר בראר כי אי אפשר להעלות MP3.. תודה!!!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 439 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.