כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
לפני כשנתיים פורסם באתר משרד החינוך מחקר מעניין לפיו אחוזים בודדים מכלל הזכאים לתעודת בגרות בכלל ממשיכים ללימודים גבוהים. (מכללה/אוניברסיטה) לצערי אני לא מצליח למצוא את המחקר. מישהו יכול לתת קישור למחקרים דומים?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האתר ברוסית אבל אני יתן הוראות בעיברית ככה שתוכלו להבין- http://potrebitel.biz/angel/mk.htm 1)תחשבו על מספר דו סיפרתי 10-99. 2)תחסרו מהמספר במספר הספרות שהוא מכיל, לדוגמה המספר 54 מכיל את הספרות 5 ו-4 תחסרו 54-4-5=45 . 3)תחפשו את המספר שיצא בטבלה ותזכרו את הסמל שלו. 4)תדמינו את הסמל. 5)תלחצו על הריבוע השחור הגדול.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אם לא עושים לאוטו טסט שנה שלמה.אחרי שנה בלי טסט צריך לעשות לו על שנתיים? האוטו שלי מושבת וקיבלתי הזמנה לעשות לו טסט
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכם חברים אני צריך אתר שיוריד מ URL אני מכיר את האתר הזה http://keepvid.com/ מישהו מכיר אתר נוסף מוצלח ? תודה
-
- 2 תגובות
- 18.2k צפיות
-
-
שלום! הכתבה התפרסמה מלפני לא הרבה זמן, בידיעות אחרונות. אם אני לא טועה ב - 7 ימים, היא שווקה על ה"שער". בכתבה הציגו חברה שעוזרת לצבא לסכל פיגועים דרך איסוף מודיעין גלוי. אודה מאוד, למי שיש במקרה את הכתבה ויכול להעלות, לקשר או להזכיר
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ראיתי אותו שהייתי בן 8 בערך, סרט ישן . מערבון שמספר על בחור שנודד בדרכים, ואוסף כל מיני אנשים ובעיקר נשים במצוקה והן מתלווים אליו לדרכו. אם אני זוכר נכון הסרט היה משהו כמו שלוש שעות לפחות... הסרט היה צבעוני אבל באיכות דיי ירודה. מישהו מכיר \?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריל לעבור מבחן באנגלית טכנית ואני לא ממש יודע מזה אשמח לקבל הסבר מפורט
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני צריך לעבור מבחן בנושא אנגלית טכנית (מושגי מחשב) ואני לא ממש יודע במה מדובר אשמח לקבל הסבר מפורט על הנושא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר'ס, מה נשמע? שמעתי של החברה moneygram.com ואמרו לי שהם אמינים כמו paypal האם זה נכון? האם יש להם הגנה נגד רמאים (dispute console כמו של paypal ?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אני חייב לפרמט את המחשב כדי לחלק את הכוננים שלי או שאפשר גם בלי לפרמט ואיך לעשות זאת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי אתר פרטי. ויש לי גם חשבון ב google adsense. עם הזמן הצלחתי לצבור כבר סכום נאה של 150 דולר. גוגל שלחו לי גם מכתב עם מספר ה pin שלי. ועכשיו אני לא יודע איך להגיד להם שישלחו לי את הכסף בשיק. מילאתי כבר את כל הפרטים ב Tax Information. ואין לי Payment Holding, סימנתי את האפשרות - Please send my payments monthly.. אחרי כל זה, עדיין אין לי את האפשרות למשוך את הכסף. איפה נמצאת האפשרות הזאת? איפה מכניסים את המספר pin שלי? בלשונית Payment History זה אמור להיות, ואין. באמת תודה רבה לעונים, זה מאוד חשוב. המשך יום טוב
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
עזרה משהו יודע אולי איך אני שולח לכולם החברים שלי הודעה ביחד (במקושרים) ?? תודה לעוזרים.!
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי תמונות שנמצאו אצלי מלפני 12 שנה בערך.. היום מצאתי אותם והייתי מעונין אולי לדעת איך אפשר להעריך אותם בעלות כמובן.. לפי דברי אבא שלי שהיה צייר בצעירותו ואביו צייר עד היום הוא טוען שהתמונות בנות אולי 100 שנה לפחות(למרות שדיי קשה לי להאמין) הם מצוירות על בד אם זה עוזר
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת את חוות דעתכם באופן כללי על מבחני הסמכה של CompTIA, ובאופן יותר ספציפי על ארבעת המבחנים האלו: 1. A+ 2. Network+ 3. Linux+ 4. Security+ תודה ויום נעים.
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
השפיץ של פרגי ניצח את התחת של גרנט... מה דעתכם על המשחק??? GLORY GLORY MANUNITED!!! manchester united uefa championship 2008 I've paid my dues - Time after time - I've done my sentence But committed no crime - And bad mistakes I've made a few I've had my share of sand kicked in my face - But I've come through We are the champions - my friends And we'll keep on fighting - till the end - We are the champions - We are the champions No time for losers 'Cause we are the champions - of the world - I've taken my bows And my curtain calls - You brought me fame and fortuen and everything that goes with it - I thank you all - But it's been no bed of roses No pleasure cruise - I con…
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי.. פשוט כל ה"מודיעינים" למיניהם עושים לי כאבי ראש ובלאגן..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות logitech x-540. בארץ המחיר הנמוך ביותר הוא 570 ש"ח, בעוד ובB&H הוא 80$ אני מכיר מישהו שיוכל להביא לי את זה משם, אך השאלות שלי הן: האם הוא יצטרך לשלם מכס+מע"מ? האם בכלל צריך להצהיר על זה? האם כדאי לקנות מוצרים כאלו מחו"ל? ולשלם על אחריות (10$ לשנתיים)? תודה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות logitech g25 והמחירים פה בארץ קצת יקרים אז חשבתי אולי לקנות מאתר בחו"ל אבל אני רוצה לקנות מחנות יד 1. חדש ולא משומש! אז תמליצו לי על חנות טובה בקשה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יכול להיות שאני ימצא עבודה שדורשת בעיקר סתם לפרמט מחשב, להתקין עליו כרטיס DVR ולהגדיר את כל מה שצריך. לפני שאי קופץ לחפיפה, יש פה מישהו עם ניסיון עם כרטיסי DVR שיכול לתת איזה טיפ, או להעלות תקלות נפוצות, או להסביר את תהליך ההגדרה ? סתם שאני יבוא מוכן. ד"א, לא מצאתי פורום מתאים אז תעבירו את זה לאיפה שאתם חושבים שמתאים
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
שלום אני לא יודע למה אבל אני לא מצליח לשלוח ה.פ. למשתמשים אחרים אני לא יודע למה מנהלים מישהו יכול לעזור לי .... ובדקתי תעניין בשביל הידע זה לא רק למשתמש אחד ! :-\ מוזר אה ??!!
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני כבר שעה מחפש איזה סמיילי ניסיתי בגוגל ובפוטובאקט ואני לא מוצא... זה סמיילי כזה שרואים שני סמיילים רואים את מלאך המוות וצוחקים עליו ואז הוא נוגע באחד מהם והוא מת ואז השני מתחיל לרוץ... אני יודע שזה בקשה מפגרת אבל תודה לעזורים ומצטער שזה קצת ספאם
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-