עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ben389,

אם זה היה פה סליחה ואפשר לנעול. http://whiler.free.fr/bf2/demos/Mine.wmv

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Freddy got fingered מי שלא ראה את הסרט הזה ... פשוט חייב לראות את הסרט הזה . פשוט חייב .

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by DramaQueen,

אני חדשה כאן!!! ;D אני מקווה שאשתלב פה יפה... =]] חחח אין לי מה לומר, שאלו חופשי! בייביי קיסס [attachment deleted by admin]

4. האינטרנט המהיר תופס תאוצה. בזק מכריזה הבוקר (א') על השקת חבילות אינטרנט מהיר בקצב הורדה של חמישה מגהביט וקצב חזור (מהמחשב לרשת) מירבי של 256 קילוביט. זאת, בהשוואה ל-2Mb מהירות הורדה ו-96Kb בקצב החזור - החבילה המהירה ביותר שהוצעה למנויי ה-ADSL עד כה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3143405,00.html

• 137 תגובות
    • 12.8k צפיות
  5. אני מחפש תמונות של דירות מהפרוייקט החדש שבהולילנד בירושלים. חיפשתי הרבה בגוגל וחוץ מתמונה אחת לא מצאתי. יש אתר או משהו שיש בו תמונות מפרוייקטים חדשים ? אני יודע שזאת שאלה ממש טיפשית אבל בכל זאת , זה די חשוב לי ..

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  6. Started by PC-Tip,

מישהו מכיר קופסא מרובעת מסוג כולשהוא של מתכת שנסגרת עם פקק? זאת אומרת קופסא שיכולה להכיל 2-5 ליטר מים ונסגרת עם פח? מודה מראש לעוזרים זה מאוד חשוב

• 14 תגובות
    • 910 צפיות
  7. אז ככה, מחר יש לאח שלי יומולדת, והוא עושה מסיבה קטנה יחסית........אז אני צריך הממלצה למוזיקה בשביל המסיבה....מוזיקה ממוצעת שיש בכל מסיבה וכל די ג'יי שם אותה........אני צריך את זה דחוף כי זה למחר....תודה למי שיעזור

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by 1immortal,

לפנות לפרטי אם אתם מכירים מישהו / עובדים / לא יודע מה .

9. Started by RayZ,

http://jaz.israel-srv.com/hands_up.wmv רק תראו מה החיילים שלנו עושים היום.. :lol: :lol: :lol:

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by R0ck,

Damn, נשמע טוב, Ehi?! ;D אז מה תעשו עם הבוקר שבו יופקדו לכם 50 מיליון שקלים בחשבון הבנק?... במקרה שלי - אלבש חצאית, אגלח ת'ראש, ארוץ לסוכנות של פורשה עם 4 ארוחות דאבל בכיסים ואחתום על רכישת Carrera Turbo S שחורה מטאלית (כמו שתמיד רציתי). מיד לאחר מכן, אגייס כמה מחברי הטובים ביותר ונקים יחד לייבל אלקטרוני (חלום ילדות עוד מתק' חטיבת הביניים) איכותי שישבור כמה ראשים בתעשיית המוזיקה המחתרתית, עדיין לא חשבתי על השם, אחפש חלקה פנויה בסביון לאמא, אגיד לשייקה "שחררררררררררר, רשום אותי כנפקד, צריך לסגור כאן כמה דברים", רגע... מה אני אומר?! זהו לבינתיים. גרעפסססס... אוייי. :-X אז מה אתם תעשו עם 50 מיליון?

• 154 תגובות
    • 14.6k צפיות
  11. מבחן באמת קשה יש מלא שאלות מפגרות שאף אחד לא צריך באמת לדעת אותם בקיצור אני מאושר שעברתי בקרוב מבחן network+ גם של comptia

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אם יש איזה אתר חדש שלו או משהו..?

• 11 תגובות
    • 5k צפיות
  13. Started by elan22,

אני מחפש שעון מיוחד. צירפתי תמונות של איך הוא נראה. בעקרון זה שעון שסופר את הזמן על ידי כדורי מתכת כשכל דקה הוא לוקח כדור. היתה פעם חנות בתחנה המרכזית למעלה שהיה לה כזה שעון אבל שהלכתי לשם שבוע שעבר החנות כבר לא הייתה קיימת. מישהו ראה כזה שעון באיזה חנות בארץ? אני מחפש בנרות. אילן [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. טוב , אז בגלל שאני ילד מבחנה אני עשיתי שטות ולא למדתי למבחן בגרות שלי בלשון קצת מזל היה לי וקיבלתי 30 ... המגן שלי היה 63 .. בהבעה ( לא עשיתי משולבת אלא 2 בחינות ) קיבלתי ציון בגרות 65 ומגן 75 .. משוקלל עם המגן זה 70 * אני בכיתה י"א רציתי לדעת אם אני צריך לעשות מועד חורף היות ובכיתה י"ב יש בחינת בגרות בחיבור.... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אבל מאשו מקפיצה. מ 1998 ככה... עד היום אני תוהה כיצד הושגו הווקאלז הנאנחים של הסולנית, אבל בכל אופן, זה מאגניב. העסיק אותי בקיץ שבין כיתה ח' ל ט'. שיהיה בתיאבון. http://s59.yousendit.com/d.aspx?id=1RF65JKLIFSOO0HZ52775MOOKL

16. Started by avigdo,

האם מישהו מכיר אתר שאפשר להעלות אליו תמונה וממנו להוריד לנוקיה 6100 כטפט?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  17. Started by killer4god,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3147374,00.html המפגר הזה פשוט הורג אותי: " החור הקטן הזה לא לאיוורור" "אתם שומעים את הטאק טאק?!" שמתם לב שהוא מביא פיתרונות לבעיות שלא קורות? :

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by x-boy_24,

שלום אני מחפש שיר רוק בערך משהו כמו קורן וגם בשירים שצועקים בהם תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני יודע שזה לא קשור כל כך למחשבים אבל ביגלל שרוב האנשים פה צעירים אני רוצה לישאול אותכם אים יש לכם הרגשה שחברות הכבלים בישראל לא נותנות מספיק תרומה לצעירים אני למשל אהבתי שAXN התחילו לשדר את צוות לעינין אבל גם שם יש שידורים חוזרים למרות שהסידרה ישנה או שטלנובלה בעם(שגם ככה לא אהבתי)חזרה בשידורים חוזרים ב8 בערב איך שהיא ניגמרה אני זוכר שפעם שהכבלים התחילו היה WWF (היום WWE )באופן קבוע והיה הרבה סידרות חדשות ומענינות והיום בימקום להשקיע כסף בתוכן השקיעו כסף בהתחלה בדיגיטלי (למרות שלרוב הטלוויזיות בארץ אין אפשרות לשדר באיכות שהשידור הדיגיטלי נותן)וכרגע משקיעים כסף בHDTV ובכל מיני שטויות אחרות אבל התוכן עצמו שזה הדבר הכי חשוב ניפגע קשות לי אישית נימאס לגמרי מי -טנלובלות \ריא…

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by MoRtZkInG,

ראשית אני אומר שהמילה בסוף הכותרת בעברית היא בשבילי - נא להתעלם ממנה בכל מקרה - קבלו: http://www.fourmilab.ch/cgi-bin/uncgi/Earth בזמן אמת, ממגוון לווינים - שווה במיוחד בשעות הלילה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  21. אני לומד עכשיו יג' ואני שוקל לפרוש כבר כמה זמן לא פעם אחת שאלתי פה על זה ועדיין לא קיבלתי את התשובה סתכלו אני לא רוצה שאנשים ירשמו לי פה אולי תתקבל לממרם כי אני יודע שממש מעטים מתקבלים לשם וההכי טובים ואני יודע שאני לא אחד כזה אלא אני בן אדם בינוני ( אני לא ממעיט בערכי או משהו כזה חס וחלילה אני פשוט ריאלי ), אני יודע לאן אני יכול להגיע ולאן אני לא ולפי דעתי לממרם אין לי כל כך סיכוי להגיע ואני יודע שאת הקבע שחתמתי עליו 90% אני לא יעשה. האם יש פה אנשים שעברו את היג' ולא התקבלו לממרם או קבע? מה זה נתן לכם היג'? מה אתם ממליצים לי לעשות? דעתכם מאוד חשובה לי ועלולה להשפיע על התשובה הסופית שלי ליג'.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by borg,

אני מחפש חנויות בישראל שמציעות מגוון רחב של סרטי DVD (לא רק החדשים ביותר) למכירה דרך האינטרנט. עשיתי חיפוש בגוגל עם מילות מפתח שונות, אבל מסתבר שזה די קשה למצוא בישראל אתרי אינטרנט בעברית שמציעים למכירה סרטי DVD עם תרגום לעברית. בעיקרון, חנויות להשכרת סרטים מציעות גם סרטים למכירה, ואם אין להן סרט מסויים שאתה מעוניין בו, אז הן יזמינו אותו עבורך. אבל, הרבה יותר נוח לעיין באתר אינטרנט שמכיל מגוון גדול של סרטים למכירה, ולהזמין את הסרט שאתה רוצה לקנות ישירות דרך האתר, וגםלהשוות מחירים בין אתרים שונים. אני לא נוהג לקנות סרטי DVD בשל מחירם המוגזם לדעתי (אם המחיר של סרטי ה-DVD בארץ היה סביר, אז הייתי קונה את כל הסרטים שהורדתי מהאינטרנט), אבל יש כמה סרטים שאני בכ"ז מעוניין לקנות ל…

• 4 תגובות
    • 10.2k צפיות
  23. Started by Wood-Elf,

בזמנו מישו הביא לי לינק ל"מדריך לחרא".. זה היה באיזה פורום, אך כיוו ןשאין לי את הכתובת המדוייקת - מצטער על חוסר הקרדיט. לפני כשנתיים זה הצחיק אותי, היום פחות, אבל בטוח יש פה כמה שיהנו מזה. *אני יודע שזו אנפנטיליות לשמה, לא צריך לאזכר * ----- שרביט - אותו מקל שניצב (או אמור להיות ניצב) ליד האסלה עם שערות בקצה, שבמקרה שהמחרבן לא יודע לקלוע, או למקרה שהמחרבן נקלע למצב חירום חרבוני. החרבון הנקי - אתה מחרבן, אתה רואה את הקקי באסלה, אבל אתה לא רואה אותו על הנייר טואלט. זה החרבון הכי מוצלח וברמת העיקרון מי שהצליח להגיע לרמה של חרבון נקי הוא בנאדם עם הרבה פחות דאגות בחיים. החרבון הרטוב - אתה מנקה את התחת חמישים פעם ועדיין מרגיש שנשאר שמה קצת גועל. בסופו של דבר אתה מוצא…

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  24. זה הולך ככה לוחצים על באנרים של פירסומות משאירים את הקישור שלהם כמה שניות שצריך ומקבלים על כל באנר איזה רבע דולר פחות או יותר ,צוברים לפחות 50 דולר ואז אתה יכול לדרוש את הפאיי צ'ק ואתה מקבל 50 דולר או יותר וממשיך לצבור ,קיצר הרשמה בחינם ופשוט לוחצים על איזה כמה פרסומות ביום ועושים כל יום איזה כמה דולרים סוף החודש זה משתלם... אני עכשיו נרשמתי לזה אמרתי מה יש לי להפסיד עם המשכורות העלובה של הצבא כבר אתה נואש חחחחחחחחחחח קיצר אחים שלי בהצלחה עם הכסף הנה הקישור:

25. Started by dsane,

משחק רשת בתורות מהנה ביותר שמתקלתי בו... משחק אסטרטגיה בנוי סטיטיסטיקה עם כל החישובים ותוספות מיוחדות אני נהנתי אז בחרתי לשתף http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=24627

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים