עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nice,

אל תצחקו, אבל המילון אומר שזה בושם בעוד שאנשים מבוגרים אמרו לי שזה משהו לגילוח. קשה לי להאמין ורציתי לדעת מאיפה מגיע הבלבול הזה. ומה זה: VAPORISATEUR NATURAL SPARY? בעיקר מה זה VAPORISATEUR תודה

• 45 תגובות
    • 27.3k צפיות
  2. Started by benamos1,

הגעתי איכשהו לאתר של ניקו - מכוניות על שלט ויש שם משחקון כזה של מכוניות שצריכות לעבור מסלול... עכשיו כתוב באתר שמי שיעשה הכי הרבה נקודות במשחק באותו יום יקבל מכונית על שלט... ניסיתי לשחק סתם והגעתי בקושי ל200 נקודות נכנסתי לטבלת שיאים יומית וראיתי אנשים שהגיעו לבין 700-1700 נקודות.... וזה נראה לי ממש בלתי אפשרי... מה הולך כאן?! http://www.mccanndigital.co.il/lafayette/nikko/

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by eladbu,

רציתי לדעת אם למישהו יש מושג בעניין החזרת מוצר תוך 14 יום באריזתו המקורית האם החוק אומר שיש לי זכות לקבל את כספי בחזרה או רק זיכוי עליו?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. http://www.frozencpu.com/psu-107.html רק מי שיודע +- שיענה... תודה וחג שמח.. :biggthumpup:

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by TimoTy,

טוב אני יודע שזה נישמע *קצת* מוזר אבל אני ואבא החלטנו לעשות פרויקט משותף שבו אנחנו לוקחים פורד מוסטנג ישנה (65-70) ומשפצים אותה לרגל קבלת הרישיון שלי. אבל ניתקלנו בבעיה *קטנה* : אנחנו לא מוצאים פורד מוסטנג למכירה ורציתי לדעת אם תוכלו להגיד לי איפה להתחיל או אפילו להפנות אותי לכמה אתרים שיעזרו גם הם. נ.ב. כמה אמורה לעלות הובלה של MUSTANG לארץ ? תודה רבה מראש תום

• 40 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by R0ck,

<R0cKF0rD> אהההההה <Pure-Gold> מה ? <R0cKF0rD> יש לי בדיחה <R0cKF0rD> שני אשכים הולכים ברחוב : <R0cKF0rD> אשך א' - מה קרה ידידי, אתה נראה לי קצת מדוכא <R0cKF0rD> אשך ב' - אני... מדוכא?! מה פתאום! אני דווקא די מאושך ועוד אחת נוספת... שני גרמנים הולכים ברחוב : גרמני א' - אייט עאון סליחץ היידר שליכטן?! גרמני ב' - מה?!?!?! LMFAOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! :lol: ועוד אחת, מהמסגרת הצבאית - א - אוהל. ב - זה בית זה. ג - זה יצאתי מהסבב! 8)

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  7. היי! אני מעוניין לרכוש רדיו דיסק לרכב, וראיתי מספר אתרי מכירות ומכרזים שמוכרים רדיו דיסקים עם כניסת USB לזכרון ניידים. זה נשמע ממש הגיוני שיש דבר כזה, אבל משום מה לא ראיתי שום חברה מו?כ??רת שיש לה דגם קורא USB. השאלה שלי האם איכות השמיעה רדיו דיסקים האלה המתקדמים טכנולוגית מספקת אפילו שהם של חברות קוריאניות? למישהו יצא לשמוע ברדיו דיסקים אלה?

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by Coca Cola,

אז ככה קליע פוגע בתל-עפר במהירות של 300 מ' לשניה בריבוע, מהי מהירותו של הקליע כעבור 0.1 שניה מרגע הפגיעה בתל עפר אם הוא נע בתאוצה של 3000 מ' לשניה בריבוע? אממ לא ממש הבנתי ת'שאלה מישהו מוכן להסביר לי? תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by 1immortal,

רצוי עם קיבוע של 4 ברגים , ולא שרוטה מדי .

10. Started by ben389,

אם זה היה פה סליחה ואפשר לנעול. http://whiler.free.fr/bf2/demos/Mine.wmv

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Freddy got fingered מי שלא ראה את הסרט הזה ... פשוט חייב לראות את הסרט הזה . פשוט חייב .

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by DramaQueen,

אני חדשה כאן!!! ;D אני מקווה שאשתלב פה יפה... =]] חחח אין לי מה לומר, שאלו חופשי! בייביי קיסס [attachment deleted by admin]

13. האינטרנט המהיר תופס תאוצה. בזק מכריזה הבוקר (א') על השקת חבילות אינטרנט מהיר בקצב הורדה של חמישה מגהביט וקצב חזור (מהמחשב לרשת) מירבי של 256 קילוביט. זאת, בהשוואה ל-2Mb מהירות הורדה ו-96Kb בקצב החזור - החבילה המהירה ביותר שהוצעה למנויי ה-ADSL עד כה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3143405,00.html

• 137 תגובות
    • 12.9k צפיות
  14. אני מחפש תמונות של דירות מהפרוייקט החדש שבהולילנד בירושלים. חיפשתי הרבה בגוגל וחוץ מתמונה אחת לא מצאתי. יש אתר או משהו שיש בו תמונות מפרוייקטים חדשים ? אני יודע שזאת שאלה ממש טיפשית אבל בכל זאת , זה די חשוב לי ..

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  15. Started by PC-Tip,

מישהו מכיר קופסא מרובעת מסוג כולשהוא של מתכת שנסגרת עם פקק? זאת אומרת קופסא שיכולה להכיל 2-5 ליטר מים ונסגרת עם פח? מודה מראש לעוזרים זה מאוד חשוב

• 14 תגובות
    • 914 צפיות
  16. אז ככה, מחר יש לאח שלי יומולדת, והוא עושה מסיבה קטנה יחסית........אז אני צריך הממלצה למוזיקה בשביל המסיבה....מוזיקה ממוצעת שיש בכל מסיבה וכל די ג'יי שם אותה........אני צריך את זה דחוף כי זה למחר....תודה למי שיעזור

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by 1immortal,

לפנות לפרטי אם אתם מכירים מישהו / עובדים / לא יודע מה .

18. Started by RayZ,

http://jaz.israel-srv.com/hands_up.wmv רק תראו מה החיילים שלנו עושים היום.. :lol: :lol: :lol:

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by R0ck,

Damn, נשמע טוב, Ehi?! ;D אז מה תעשו עם הבוקר שבו יופקדו לכם 50 מיליון שקלים בחשבון הבנק?... במקרה שלי - אלבש חצאית, אגלח ת'ראש, ארוץ לסוכנות של פורשה עם 4 ארוחות דאבל בכיסים ואחתום על רכישת Carrera Turbo S שחורה מטאלית (כמו שתמיד רציתי). מיד לאחר מכן, אגייס כמה מחברי הטובים ביותר ונקים יחד לייבל אלקטרוני (חלום ילדות עוד מתק' חטיבת הביניים) איכותי שישבור כמה ראשים בתעשיית המוזיקה המחתרתית, עדיין לא חשבתי על השם, אחפש חלקה פנויה בסביון לאמא, אגיד לשייקה "שחררררררררררר, רשום אותי כנפקד, צריך לסגור כאן כמה דברים", רגע... מה אני אומר?! זהו לבינתיים. גרעפסססס... אוייי. :-X אז מה אתם תעשו עם 50 מיליון?

• 154 תגובות
    • 14.8k צפיות
  20. מבחן באמת קשה יש מלא שאלות מפגרות שאף אחד לא צריך באמת לדעת אותם בקיצור אני מאושר שעברתי בקרוב מבחן network+ גם של comptia

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אם יש איזה אתר חדש שלו או משהו..?

• 11 תגובות
    • 5k צפיות
  22. Started by elan22,

אני מחפש שעון מיוחד. צירפתי תמונות של איך הוא נראה. בעקרון זה שעון שסופר את הזמן על ידי כדורי מתכת כשכל דקה הוא לוקח כדור. היתה פעם חנות בתחנה המרכזית למעלה שהיה לה כזה שעון אבל שהלכתי לשם שבוע שעבר החנות כבר לא הייתה קיימת. מישהו ראה כזה שעון באיזה חנות בארץ? אני מחפש בנרות. אילן [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. טוב , אז בגלל שאני ילד מבחנה אני עשיתי שטות ולא למדתי למבחן בגרות שלי בלשון קצת מזל היה לי וקיבלתי 30 ... המגן שלי היה 63 .. בהבעה ( לא עשיתי משולבת אלא 2 בחינות ) קיבלתי ציון בגרות 65 ומגן 75 .. משוקלל עם המגן זה 70 * אני בכיתה י"א רציתי לדעת אם אני צריך לעשות מועד חורף היות ובכיתה י"ב יש בחינת בגרות בחיבור.... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. אבל מאשו מקפיצה. מ 1998 ככה... עד היום אני תוהה כיצד הושגו הווקאלז הנאנחים של הסולנית, אבל בכל אופן, זה מאגניב. העסיק אותי בקיץ שבין כיתה ח' ל ט'. שיהיה בתיאבון. http://s59.yousendit.com/d.aspx?id=1RF65JKLIFSOO0HZ52775MOOKL

25. Started by avigdo,

האם מישהו מכיר אתר שאפשר להעלות אליו תמונה וממנו להוריד לנוקיה 6100 כטפט?

• 5 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים