כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
http://toronto.etn.fm:8200 Winamp Ctrl + L, להזין ת'כתובת ולהתחבר.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איזה גיטרה הכי טובה לתקציב הזה בעיקר מוזיקת טראש מטאל
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
מעריץ מוכשר של מלחמת הכוכבים יצר מעין מצית משוכלל, שמרגיש כמעט כמו חרב האור האימתנית שתמיד חלמתם עליה היום (ה-18 בדצמבר) הוא היום הגדול, שבו הפרק השביעי והחדש בסדרת מלחמת הכוכבים (Star Wars: The Force Awakens) מגיע אל האקרנים באופן מאסיבי ורשמי, עם השקה מקבילה בעשרות רבות של מדינות – וכוונות ברורות לשבור את כל שיאי ההכנסות והפופולריות של הוליווד, שחלק מהם נקבעו רק לפני כמה חודשים בידי 'עולם היורה'. לרגל המאורע הזה, כך נראה, החליט משתמש YouTube העונה לשם Sufficiently Advanced לפרסם סרטון חדש ומדליק, אשר מתעד את חבר האור (Lightsaber) אותה יצר והרכיב לעצמו. הבחור שבסרט נעזר במבנה שהודפס תלת מימדית, בשילוב עם תא מתכת שכולל מתנול ובוטאן כדלק, בכדי לירוק להבת אש …
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הכל בבלוג עם אקשן ;D http://extrem-action-blog.blogspot.com/
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
בבקשה תשובה! אני לא יודע מה אני יעשה אם למי שיביא לי תשובה כולל טענה נימוק! אני פשוט ישתעבד בשבילכם! בבקשה! HELP!! זה דחוף בבקשה? :'( גם עם תענה רק על אחד זה טוב... אבל בבקשה למהר! תודה ענקית מראש! התרגילים שלי יקבעו מאד איך תיראה התעודה שלי! אז PLZ
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
למכירה מחשב סטייל אנוידייה. הוא בא עם 2 אגזוזי לחץ לפליטת חום מקסימלית , הוא יודע להתגלגל ואם תרצו הוא גם יודע לרקוד. מארז חישוקי מגנזיום 21" של פורשה, מתובל לדים ירוקים פליליים. סוגר 5.5Ghz על הסקאלה!!!
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
תגידו חברים, מישהו פה יודע איך אני יכול לברר האם קיימת עלות בשליחת הודעות התזכורת מגוגל קלנדר (לוח שנה) לפלאפון שלי (מסוג סלקום) לפרטים: לינק http://www.google.com/support/calendar/bin/answer.py?answer=37173&ctx=sibling Is receiving notifications by SMS free? Google Calendar is a free service and Google doesn't charge you to receive notifications. Please keep in mind that if youre in the US or Canada, your mobile service provider's standard rate for receiving text messages may apply. If you have any questions about the rate, please contact your operator for more information.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אם שמתי את הדיון במקום הלא נכון אז סילחו לי.... אובכן האם מערכות AMD GAME שוות את הכסף שהן עולות? והאם יצאו בעתיד מערכות עם ה4870/50 בפנים?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מה השכר מינימום כיום. בכלל ובמיוחד לגיל שלי , 16. וגם אני זוכר מאיפה שהוא (אין לי מושג מאיפה ) שאנשים שעובדים בכלים (שטיפת כלים) אמורים לקבל שכר מוגדל. לא בטוח בקשר לזה אבל צריך לבדוק.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לא רוצה להתלונן יותר מדי, אבל כנראה מאז המעבר לשרת החדש השימוש אומנם מספיק מהיר, אבל כמות הפרסומות והPOPUPS עלו בהרבה... היש סיבה?
-
אני רוצה לעשות את זה ורוצה לדעת במה זה תלוי ולמי אני צריך לשלם (אם בכלל) ואיך כל הקטע הזה עובד? ואם יכולים לשמוע אותי רק בווינאמפ או בכל מקום? בכל מקרה כל פרטים שיש לכם יהיה סבבה. בקשה תשובות רציניות מאנשים שמבינים תודה.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לברר אם מישהו פה מכיר את החוק לגבי הקלטת שיחות. תמיד כשאני מדבר עם נציגי שירות למיניהן או מזמין משהו דרך הטלפון אני מקליט את השיחה ללא ידיעת הצד השני. האם יש לזה תוקף בבית משפט במידה ויקרה משהו? תודה, MODY.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מקלדות?? המחשב יראה אותן? או שלקנות ג'ויסטיק?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום.אני כרגע מחוסר עבודה מסיבות שונות.אני רוצה להתחיל לעבוד במיוחד בתחום הנהיגה,נהג רכב ב.חיפשתי קצת באינטרנט אבל קשה לקבל מידע וטלפונים שם כי הכל כמעט בתשלום ודרך מיילים שלרוב לא עונים לך.אז מה כדאי לי לעשות?
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
לפני 3 חודשים +- היה בפורומים מישהו שדיבר על כוכב שיתנגש בכדור הארץ בשנת 2008 והוא ציין את השם של הכוכב. מישהו זוכר את השם של הכוכב? ולא אני לא מושגע פשוט נזכרתי בו והכשיו יש לי טלסקופ :
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם משהו שמע על מכללת קולניס ללמוד MCSA אשמח לקבל חוות דעת על מכללה מאנשים שלמדו שם או אולי יש לכם חוות דעת על מכללות אחרות (אנשים שלמדו ) בתודה ilan_imm
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
Alter Bridge - One Day Remains שוב אני מציק לכם עם מוזיקה חדשה ויפה (למי שאוהב את הסגנון שאני אוהב... לא יודע אם הם להקה חדשה למרות שראיתי בפעם הראשונה אתמול קליפ שלהם אז אני מניח שהם חדשים. יש להם סולן עם קול ממש יפה והגיטריסט שלהם נראה ממש דומה לגיטריסט של CREED (אולי זה באמת הוא). מתופף חזק והרבה שירים יפים. הגיטריסט גם עושה הרבה קול שני. הם די מזכירים לי את AEROSMITH מישום מה.. דיסק מגניב לאללה אני ממליץ לשמוע קודם את רצועה 3. ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ..... גם 4 מדהים. הם עושים שמה שילוב של שני קולות ממש יפה ברצועה הזאת בפזמון. תהנו אחי היהודים.. (WTF DID I SAID ?!? ) :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בימים אלה, דעתי היא שצריך להציג מעט אנרכיה, לערער את הסדר הקיים- והכל הופך לכאוס. אני סוכן של הכאוס, אולמרט. ואתה יודע מה הענין עם כאוס? הוא הוגן.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איזו סידרת איכות. איך שהייתי מרותק לדבר הזה. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=892257 האפקטים של שנות ה 80... מדהים. יצפאן ושרית סרי בתחילת דרכם. טירוף!
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אם יש לכם את הטבלה של הריבית התשלומים (לכל מס' אפשרי 1-12 או יותר) או איזשהו אתר שיש שם בבקשה תגידו לי, תודה.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב אנשים , אחרי ששבשתי את הראש שבועות שלמים , ועוד שהיתי בכלא , והיה לי את כל הזמן שבעולם לחשוב על זה וחשבתי על זה , עדיין לא החלטתי. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין מחשב חדש , לקטנוע. יש לי כרגע בבית : amd athlon xp 2400 \ R9700pro \ 512mb corsair \ 17inc old עכשיו , למה מחשב חדש? אני לא חושב שצריך ממש להסביר... כמוני כמוכם , רוב הזמן שאני בבית אני על המחשב אני שעות שלמות שורף עליו. אני משחק במשחקים חדשים והכל , אבל לא באופן רציני ביותר. אבל משחק. והמחשב הזה כבר לא ממש מסתדר עם הדברים החדשים ביותר. אבל מצד שני , הוא לא כזה חלש. למה קטנוע? - בדיוק השתחררתי מהצבא , אני יתחיל לעבוד בקרוב , ורוצה להיות קצת יותר עצמאי.. ולא להסתמך על האוטו של אמא כל הזמן. קטנוע זה כלי יח…
-
- 11 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://ten-li.ath.cx/index.php אתר למתרת מכירה של דברים . שם אפשר למכור מה שרוצים . (דברים חוקיים כמובן ) .
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש חנות שהשם שלה KRMA PC או משהו דומה לשם הזה אני רוצה לקנות חלקים למחשב אני רוצה לדעת אם קיימת חנות כזאת ! תעזרו לי בבקשה אם יש חנות כזאת תוסיפו לינק בבקשה ! תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-