עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tulicooli,

זה לא היה ממש ברור לי.. הנה סתכלו.. http://www.subaru.co.il/pricing.asp?modelID=7 רשום שם עולה חדש.. אז יענו אני נגיד עליתי לפני 15 שנה לארץ זה נקרא שאני עולה חדש? ואז יהיה לי נגיד הוזלה במחיר? חח עזבו

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Dark Respect,

האם בדף התשובות בפסיכומטרי מקומות הסימון אליפטיים כמו בסימולציות של קידום או עגולים כמו בסימולציות של אנקורי (יש לי ספר בן שנה של אנקורי, אולי דברים השתנו בינתיים)?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by harry,

שלום ראיתי של PS2 יש כניסות USB, השאלה שלי אם אפשר להכניס שם disk on key ולהשתמש בזה במקום הכרטיסי זיכרון היקרים?? (אולי פריצה משהוא?) תודה !

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by Milford Cubicle,

לכבוד ; מנהל הביטוח הלאומי שלום רב, אני משה כהן , מתגורר ברחוב התאנה 27 ומציין בזאת את העובדות הבאות: לפני הרבה שנים התחתנתי מתוך אהבה עם אלמנה שהיתה לה ילדה בת 18 אחרי החתונה אבי בא לבקר כמה פעמים ופתאום התאהב בבתי החורגת והתחתן אתה ללא הסכמתי. כתוצאה מכך הבת החורגת שלי הפכה לאמי החורגת, ואבי לחתן שלי. האישה של אבי (ז"א בתי החורגת) שבו זמנית היא גם אמי החורגת ילדה בן שהוא נכדי מפני שאני בעלה של אימא של בתי החורגת, וכך הבן הזה הוא גם אחי כבנו של אבי. בו זמנית, אשתי הפכה לסבתא מפני שהיא האמא של אשת אבי וכך יוצא שאני נכד של אשתי. זמן קצר אחרי זה אשתי ילדה בן שהפך להיות גיס של אבי, אח חורג של אשת אבי וכך גם דודי. בני הוא גם אחיה של אמי החורגת ודרך אמי החורגת הפכה אשתי לסבתא …

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by MS-D,

זוכרים את התקלה שאיפשרה לקנות מחשב במחיר מצחיק (100 דולר אני חושב) - אם אני לא טועה כל העניין התרחש באתר של "אפל". אני זקוק לכתבה הזאת, אני אשמח אם מישהו יקשר אותי לכתבה בעיברית או באנגלית, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  6. Started by evman007,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3149350,00.html שוב פעם הנשים מוכיחות שאין להן מקום על הכביש.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Asaf.Y,

שהשנה הזאת תהיה שנה הרבה יותר מוצלחת מהשנה הקודמת,שיהיה כבר שקט בארץ הזאת,שנה מוצלחת בלימודים,בעבודה,בצבא. וחג שמח . ממני אסף.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by The_overclocker,

התסיים החלק הראשון של העונה השניה (ההמשך יגיע בינואר). בקשר לפרק: פרק 10 - פשוט יצירת אומנות. אחד הפרקים הטובים ביותר שראיתי בBS ובכלל. לקחו דרמה אקשן משחק מוזיקה תסריט יוצא מן הכלל ערבבו טוב טוב ויצא פרק 10 . זה מתחיל בפגסוס וכשנדמה שכבר עבר השיא הכותבים פשוט מושכים ומושכים אותנו לקצה עד סוף הפרק... חובה לראות פשוט פרק יוצא מן הכלל. רק דבר אחד לא הבנתי בקשר לחללית החדשה שהם בנו, אם יש לה טכנולוגית Stealth אז למה כשסטרבאק נעלמה זה נראה כאילו היא נכנסה לHyperspace? הממ וזהו בעצם נחמד לראות שיש פה אוהבי Sci-fi (אני מקווה ;D)

9. נראה שבעתיד הקרוב/רחוק, יותר ויותר פעמים הבטיחות תמצא את עצמה קורבן לנפלאות הטכנולוגיה. ב 201 רכבי A6 שנמכרו, גירסת ה Firmware של הבקר ששולט על פתיחת כריות האוויר בשעת אסון איננה עדכנית, מה שעלול להביא לפתיחה מאוחרת של הכריות בשעת תאונה. נציגי "צ'מפיון מוטורוס" נשלחים לבתי הרוכשים במהרה, על-מנת לקחת את הרכב לעדכון התוכנה ולהחזירו לבית הלקוח מיד לאחר-מכן, חינם, "עליהם". באמת כל הכבוד. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3150691,00.html#n

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by eladbu,

אז הנהתמונה שאחי הקטן שלח לי! איזה חיים טובים למי שלא מזהה זה הבחור שתקלט באולימפידה טיאסטו! [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yuraxp,

שלום ראיתי שיש מספר גדלים 3/4 2/3 4/4 מהוא הגדול למשהו בגובה 1.72?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by Merrymoon,

Who else likes mushroom hunting? I been out shroom hunting today and had lodsa fun, the hangover didn't bother me, mushroom we're gonna dry.almost at all, and I got arround 1.5kg or something and here's me and the girl I'm watching over with stringfull of

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  13. Started by orlupo,

האם לדעתם hp 1215 photosmart ו-hp psc 1215 אלה מדפסות זהות? hp החליטו שלא. המדפסות ישנות כמו ה-930c השתמשמו בראשים מספר 78 ו-45 והנה הלכתי למפרט של ה-hp psc 1215 וגיליתי שהיא משתמשת באותם ראשים של המדפסת הקודמת שלי אך מסתבר שלא כי אני הלכתי למפרט של hp 1215 photosmart. האם לדעתם זה סביר? אני לא חושב... hp מצידם מסרו לי רק את התירוץ הזה שאלה שתי מדפסות שונות. לכן מהיום אני לא ארכוש אף מוצר של hp שיפסידו עוד לקוח.

14. Started by harry,

שלום אני מעוניין לעשות לטלפון שלי בבית מספר חסום זאת אומרת שאני יתקשר לטלפונים לא יראו את המספר שלי. השאה אם יש דרך אלקטרונית זאת אומרת לבנות או לקנות משהוא שמתחבר לטלפון על מנת שזה יעשה ולא על ידי חיוג לכוכבית כלשהיא. מישהוא יודע איך עושים את זה? תודה

• 16 תגובות
    • 22.9k צפיות
  15. Started by kobibo,

אני עומד לרכוש מחשב חדש ואין לי שום בעיה להתקינו לבד,אבל מה אני רוצה לרכוש גם את הביגטייפון ואיתו יש לי בעיה . לא בא לי להסתבך איתו לכן החלטתי שעדיף שאשלם עוד 160 ש"ח ושיתקינו לי את הכל וכך יהיה לי ראש שקט. עכשיו שאני חושב על זה :s05: רציתי לדעת במידה ויתקינו לי את הכל בחנות מה לדעתכם יעשו בחנות יביאו לי את כל האריזות הריקות ומה שנשאר שם יחד איתם עם המחשב , לדוגמא : שקונים לוח ואו כרטיס מסך מגעים בתוך האריזות האלו עוד אביזרים נלווים,דריברים, משחקים וכו'. האם גם את האביזרים הנלווים אקבל לדעתכם או שירכיבו לי את המחשב עם מה שצריך ויגידו תודה ולהתראות ואת שאר הדברים ישמרו לעצמם ? מקווה שהסברתי את עצמי.

16. כמו בכותרת אבל אתרים בעברית ולא באנגלית. נ.ב עשיתי חיפוש בגוגל לפני שפתחתי את הת'רד

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by nice,

אל תצחקו, אבל המילון אומר שזה בושם בעוד שאנשים מבוגרים אמרו לי שזה משהו לגילוח. קשה לי להאמין ורציתי לדעת מאיפה מגיע הבלבול הזה. ומה זה: VAPORISATEUR NATURAL SPARY? בעיקר מה זה VAPORISATEUR תודה

• 45 תגובות
    • 27.2k צפיות
  18. Started by benamos1,

הגעתי איכשהו לאתר של ניקו - מכוניות על שלט ויש שם משחקון כזה של מכוניות שצריכות לעבור מסלול... עכשיו כתוב באתר שמי שיעשה הכי הרבה נקודות במשחק באותו יום יקבל מכונית על שלט... ניסיתי לשחק סתם והגעתי בקושי ל200 נקודות נכנסתי לטבלת שיאים יומית וראיתי אנשים שהגיעו לבין 700-1700 נקודות.... וזה נראה לי ממש בלתי אפשרי... מה הולך כאן?! http://www.mccanndigital.co.il/lafayette/nikko/

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by eladbu,

רציתי לדעת אם למישהו יש מושג בעניין החזרת מוצר תוך 14 יום באריזתו המקורית האם החוק אומר שיש לי זכות לקבל את כספי בחזרה או רק זיכוי עליו?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. http://www.frozencpu.com/psu-107.html רק מי שיודע +- שיענה... תודה וחג שמח.. :biggthumpup:

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by TimoTy,

טוב אני יודע שזה נישמע *קצת* מוזר אבל אני ואבא החלטנו לעשות פרויקט משותף שבו אנחנו לוקחים פורד מוסטנג ישנה (65-70) ומשפצים אותה לרגל קבלת הרישיון שלי. אבל ניתקלנו בבעיה *קטנה* : אנחנו לא מוצאים פורד מוסטנג למכירה ורציתי לדעת אם תוכלו להגיד לי איפה להתחיל או אפילו להפנות אותי לכמה אתרים שיעזרו גם הם. נ.ב. כמה אמורה לעלות הובלה של MUSTANG לארץ ? תודה רבה מראש תום

• 40 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by R0ck,

<R0cKF0rD> אהההההה <Pure-Gold> מה ? <R0cKF0rD> יש לי בדיחה <R0cKF0rD> שני אשכים הולכים ברחוב : <R0cKF0rD> אשך א' - מה קרה ידידי, אתה נראה לי קצת מדוכא <R0cKF0rD> אשך ב' - אני... מדוכא?! מה פתאום! אני דווקא די מאושך ועוד אחת נוספת... שני גרמנים הולכים ברחוב : גרמני א' - אייט עאון סליחץ היידר שליכטן?! גרמני ב' - מה?!?!?! LMFAOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! :lol: ועוד אחת, מהמסגרת הצבאית - א - אוהל. ב - זה בית זה. ג - זה יצאתי מהסבב! 8)

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  23. היי! אני מעוניין לרכוש רדיו דיסק לרכב, וראיתי מספר אתרי מכירות ומכרזים שמוכרים רדיו דיסקים עם כניסת USB לזכרון ניידים. זה נשמע ממש הגיוני שיש דבר כזה, אבל משום מה לא ראיתי שום חברה מו?כ??רת שיש לה דגם קורא USB. השאלה שלי האם איכות השמיעה רדיו דיסקים האלה המתקדמים טכנולוגית מספקת אפילו שהם של חברות קוריאניות? למישהו יצא לשמוע ברדיו דיסקים אלה?

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  24. Started by Coca Cola,

אז ככה קליע פוגע בתל-עפר במהירות של 300 מ' לשניה בריבוע, מהי מהירותו של הקליע כעבור 0.1 שניה מרגע הפגיעה בתל עפר אם הוא נע בתאוצה של 3000 מ' לשניה בריבוע? אממ לא ממש הבנתי ת'שאלה מישהו מוכן להסביר לי? תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by 1immortal,

רצוי עם קיבוע של 4 ברגים , ולא שרוטה מדי .

דיונים חדשים בפורומים