עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SAGIE298,

חברה מישהו יכול לשלוח לי הזמנה לאתר טורנט בסגנון של torrentbytes כאלה ואחרים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by AnTiSh0ck,

קראתי לאחרונה בידיעות שאושר (סוף סוף) מלגות מטעם המדינה לסטודנטים הלומדים בפריפריה. אבל! אחרי חיפושים ובדיקות נרחבים באינטרנט ובמכללה, אף אחד לא יכל להגיד לי איך מקבלים את המלגה.. איפה מגישים טפסים? איזה טפסים? והלאה... יש למישהו מושג מה קורה עם המלגה הזו ?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  3. בהחלט ערב איכותי!

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by xtx,

חשבתי לראות אותו בקולנוע אולי. תנו חוות דעת עלין תודה

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  6. מי שכבר יודעו מי שלא אני אסביר מה הלך לי בשירות התגייסתי ב3.12.2006 באותו היום בבקום, קיבלתי 5 חודשים גימלים (מסופח לר"מ 2) * לא קיבלתי משכורת צבאית באותה תקופה, אך יכלתי לעבוד לאחר ה5 חודשים גימלים, חתמתי עוד חודשיים וחצי דח"ש על מנת להיות לוחם. בסופו של דבר "התגייסתי" ב17.7.2007 והתחלתי מסלול עם מחזור אוגוסט 07 (תותחנים). ביררתי במשך השירות שלי והגימלים נחשבים על הפזם אז הייתי צריך להתשחרר עם נוב 06, אבל בגלל החודשיים וחצי דח"ש השתחררתי רק עכשיו (ב15.2.2010) כשבאתי לבקום קיבלתי תעודה שמציינת את מספר החודשים שהייתי בשירות ורשום שם שנתיים ו7 חודשיים. -אפשר להתווכח על זה אבל לא משנה... בדקתי האתר של ההכוונה לחיילים משוחררים מה המענק ופיקדון שלי וזה מה שראיתי. ואז בדקתי א…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by ori-silver,

הייתי מנוי בחברת hot עד לפני כמה שנים,הבנתי שאמור להיות ארון כבלים איפה הוא אמור להיות נמצא?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by אלימלך אגוז,

יש עוד מישהו שרואה מצלצלים באמצע הלילה? אני היחיד שחושב שזאת תוכנית מפגרת? המנחה הסתומה הזאת הרגע אמרה לצופים להעיר את כל מי שבבית ולהתקשר לחברים ולהעיר גם אותם כדי שיעזרו במקרה שיעלו אותם לשידור.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  9. היי, החלטתי ללמוד תיקון גלשנים ומפרשים ברצינות קצת. לשם כך דרושים לי- גלשני גלים, גלשני רוח, מפרשים, במצב קשה (: כל מי שבידו ציוד שבור, הרוס, לא בשימוש, מוזמן לנדב לי אותו לניסויים, אפשר גם בתשלום (תלוי באיזה מצב הציוד כמובן..) תודה מראש לכל המסייעים :-*

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  10. האם יש מישהו מתל-אביב/אוני' תל-אביב שיש ברשותו מסכת Guy Fawkes והוא מוכן להשאיל לי אותה לכמה ימים לצורך עבודת צילום? תודה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  11. ראיתי דבר כזה: בדי הרבה תגובות של אנשים כאן... איך אני עושה כזה דבר? (זה כמו הפרדה...)

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by Jack_g,

אני צריך מערכת פורומים בעברית לאתר שאני בונה. איזה מערכות חינמיות אתם מכירים וממליצים ובמה עשו אותם? תודה. עריכה: יש פורומים שתומכים בעברית אבל בעצם באנגלית? כי זה בעצם הדבר האידיאלי בשבילי.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  13. Started by dudi190,

סדרה פצצתית ביותר.. ואם כן איפה ניתן להשיג פרקים או לראות את הסדרה? ד"א אני חדש כאן ..

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  14. http://yad-vashem.org.il/exhibitions/album_auschwitz/air_photo/air_photographs_964_15.html

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by DarkRise,

למה המד של ההודעות נתקע אצלי על 28? יש לי בערך 120 הודעות

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by eladbu,

אני לא יודע כמה ממכם מכירים את http://www.deviantart.com אבל זה בהחלט אתר מומלץ אומנות דיגיטלית ורקעים מדהימים מכל מיני אומנים בעולם שלי מצורף [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by Garbil,

שלום, יש לי שאלה שמעסיקה אני דיי הרבה זמן, כמה אנשים משתמשים ב FF בעולם. החלטתי לחפש השוואות ורציתי לדעת אם למישהו יש השוואות עדכניות יותר. http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp http://www.onestat.com/html/aboutus_pressbox40_browser_market_firefox_growing.html תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by J0n1,

אז החופשות מתקרבות (פסח,סוף שנה, קיץ...) והאשכול הזה מחולק ל2 אני גר באזור המרכז, ואני רוצה עבודה שמכניסה יותר מהמינימום, חשבתי בינתיים על מלצרות, ואולי שיעורים פרטיים ללימוד מחשבים לילדים כתוספת. יש לכם רעיון יותר טוב לעבודה? חופש שעבר עבדתי בסקרים, המשכורת טובה אבל העבודה על הפנים, כל סוף יום יצאתי משם מחורפן. בנוסף, חשבתי לעשות פסיכומטרי בקיץ, משום שקיץ הבא לא בטוח שיהיה לי זמן (אני יליד אפריל, אז בטח יגייסו אותי מוקדם) מישהו עשה בגיל כזה? איך עושים? מה המחירים? איך התוצאה? (ביחס לאנשים שעשו לאחר צבא) אני בכלל לא בטוח שאני ארצה עתודה בצבא (רוצה לעשות עוד משהו חוץ מללמוד כל החיים) אז אני לוקח את הרעיון של הפסיכומטרי בערבון מוגבל בינתיי. אפשר בכלל לעבוד בזמן שלומדים לזה?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Alter Bridge - One Day Remains שוב אני מציק לכם עם מוזיקה חדשה ויפה (למי שאוהב את הסגנון שאני אוהב... לא יודע אם הם להקה חדשה למרות שראיתי בפעם הראשונה אתמול קליפ שלהם אז אני מניח שהם חדשים. יש להם סולן עם קול ממש יפה והגיטריסט שלהם נראה ממש דומה לגיטריסט של CREED (אולי זה באמת הוא). מתופף חזק והרבה שירים יפים. הגיטריסט גם עושה הרבה קול שני. הם די מזכירים לי את AEROSMITH מישום מה.. דיסק מגניב לאללה אני ממליץ לשמוע קודם את רצועה 3. ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ..... גם 4 מדהים. הם עושים שמה שילוב של שני קולות ממש יפה ברצועה הזאת בפזמון. תהנו אחי היהודים.. (WTF DID I SAID ?!? ) :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by Red Sparowes,

Jewish Prank Call not kosher............................the right religion......................................................italian .................

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  21. Started by gil_elichai,

שלום , רציתי להתייעץ איתכם ולדעת כמה אתם משלמים על ביטוח צעיר. ואיך זה הולך לפי סוג הרכב גם משתנה המחיר? התקשרתי היום לקבל הצעת מחיר מAIG לביטוח צעיר. אז הבחורה אומרת לי שזה יעלה 300 שקל בחודש כאילו בנוסף לכל התשלומים הרגילים של הביטוח של אמא שלי עוד 4000+- שקל בשנה? הגיוני כזה מחיר(הרכב הוא יונדאי 1600 שנת 2003)??? אני חושבה שזה מחיר מופרך .. איך יכול להיות שזה יעולה יותר מכל הביטוחים שאמא שלי משלמת שזה חובה,מקיף, וצד ג'?? ועוד משהו . בכדי לנהוג ברכב אני חייב שהוא יהיה מבוטח גם בביטוח צעיר? חח סליחה על כמות השאלות זה פשוט חשוב .. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by shronxx,

אני רוצה לקנות לדים למארז מישהו יכול להגיד לי באיזה חנות אני יכול להשיג...באזור חיפה והצפון ???

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by fish123,

שמעתי לא מזמן על כתיבת ספר...וחשבתי לעצמי איך בדיוק עושים את זה? הולכים לעורך דין? הולכים להוצאה לאור? מפרסמים?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים