כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לחשוב על עבודה מהנה לחיים שלא דורשת כישרון.לא הצלחתי למצוא אז אני שואל אתכם: לאלו שכבר עובדים,יש פה מישהו שנהנה לעבוד במה שהוא עוסק למחייתו? ולמי שעדיין לא עובד, במה הייתם רוצים לעסוק?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי איילנד על המחשב ואז ניסיתי לצרוב אותו לדיסק ואחרי הצריבה משום מה המחשב עשה כאילו הוא קובץ לא מזוהה.. ואז גם הDVD לא הצליח לקרוא אותו כסרט.. מה לעשות??דחוף...
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
טוב אז בקצרה... הייתי בים עם הג'ינס הכי יפה שלי (כי לפני זה הייתי איפשהו ולא היה לי זמן אח"כ להחליף) וישבתי לי על סלע ונשענתי לאחור על היד, ביד שלי בדיוק הייתה על גוש זפת ולא שמתי לב... ואז שמתי אותה על הרגל פה ועל הרגל שם וכו'... ופתאום אני רואה שכל הג'ינס שלי שחור ואז נפל האסימון בקיצור נהרס כל הג'ינס ואמרו לי שאי אפשר להוריד זפת ואין מצב שאני זורק אותו!! חייבת להיות דרך להוריד את הזפת מהג'ינס.... מישהו מכיר דרך כזו? אגב, גם כל החולצה מאחורה נהרסה מזפת, לא יודע איך זה הגיע לשם... אבל על החולצה לא ממש אכפת לי...
-
- 27 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=362052&path=22 בלי מילים.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שואל ברצינות, חבר'ה. * מבחינת מהירות טעינת אתרים ווידאו HD, כנראה שאין הבדל בין זה, לבין אינטרנט במהירות 20 מגהביט ואף פחות מזה. * מבחינת הורדת טורנטים מטרקרים ציבוריים, אי אפשר לנצל את כל רוחב הפס בהורדת טורנט בודד. לפחות אני לא מצאתי כזה. אני יכול להוריד 10 סרטים במקביל, אבל מה זה יעזור לי? אני יכול באותה הצלחה להוריד סרט אחד ב 12-20 מגהביט תוך אותו זמן בערך. אז נכון, ישנם גם הטרקרים הפרטיים ששם מהירות ההורדה היא מקסימלית ל 100 מגהביט. האם יש עוד דרך לנצל את האינטרנט המהיר שלי? משהו מדהים שעוד לא חשבתי עליו? או שהכל אשליות של מהירות?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
http://www.i-bid.co.il/tender/get?iitem_id=21423 13,900 ש"ח...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא חשבתי שאי פעם יצא סרט על זה עריכה: לדעתי הולך להיות סרט גדול
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני כבר לפני מספר דקות כמעט חטפתי התקף לב בגלל זה { מקווה שזה חוקי לפרסם פה} הופיע באחד מהטראקרים הסגורים Recent News 2006-03-31 - Desperate times = desperate measures! Due to the admiral efforts of enforcement agencies such as the MPAA, RIAA, and the lesser-known but equally nasty BREIN; TorrentIt has decided to move with the times. It's either go legal, or go down. So, as soon as we've made the necessary changes, the site will only be hosting 100% legal content. We know you love the site, so we know you'll love been able to get content you can get at countless other sites here at TiT too. And your ass is clean! Patches, demos, movies and teasers - this will be ou…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, מחר גיוס נוסף בצה"ל. יהיה נחמד לדעת מי עוד מתגייס. אני מתגייס למערך הטכני של חייל האוויר, טירונות בטכני. בהצלחה לכולם!
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
דיברו על זה כבר לפני חודשיים בחדשות של ערוץ 22, ושום דבר לא זז מאז... מתי הקיצורים אמורים להכנס, והאם זה בטוח או סתם עוד שמועה זדונית שהגיעה לתקשורת?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
ביקרתי בשתי חנויות ברעננה להם סניפים רבים בארץ ולא התלהבתי מהשרות ומהמוטיבצייה לעזור. אני צריך עזרה במציאת חנות מחשב אמינה ומקצועית באזור מגוריי כפ"ס. ברצוני להרכיב מחשב ע"פ מפרט שהכנתי. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
(עדכון בתגובה מספר 10, יצא לי בסוף הנדסה קרבית) שלום, אני בן 18.5 וצפוי להתגייס ב 28.7 - התאריך קיים כבר חצי שנה. במנילה אני בחרתי אפשרות ראשונה מודיעין שדה, לאחר מיכן נח"ל, ולבסוף הנדסה קרבית. אני מעוניין מאוד להיות במודיעין שדה, אך אני מודע לזה כי קיים מצב בו הצבא, מצורכי כוח אדם, ימשוך אותי להנדסה קרבית או מקום אחר. במידה ודבר כזה קורה, מה אני יכול לעשות על מנת לקבל את האפשרות הראשונה שבחרתי? האם אני יכול לפעול לפני יום הגיוס? או שאני מגיע ליום הגיוס ושם בעצם "מסרב" ללכת להנדסה קרבית, ואם אני עושה דבר כזה, מה יקרה לי? מה הסבירות שמצב כזה יקרה? האם למישהו קרה? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 36 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי, מקווה שזה לא נוגד את החוקים גם אני הולכת להיות סטודנטית בתל אביב ואני ממש נואשת למציאת דירה במחיר טוב, משימה בלתי אפשרית. אם למישהו יש טיפים מידע סוכנות תיווך מומלצת.. אני אודה לכל פיסת מידע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
זה הזמן המושלם לחדש את הארסנל הטכנולוגי שלכם - עם מבצעים אטרקטיביים על מגוון רחב של מוצרים, החל ממחשבים ניידים עוצמתיים ועד לגאדג'טים חכמים לבית, אוזניות, סמארטפונים ומוצרי גיימינג - זה הזמן להתחדש במחירים משתלמיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 248 צפיות
- 1 follower
-
-
כאמור ישנם אתרים זולים וטובים כמו newegg שמוכרים חומרה במחירים לא רעים בכלל השאלה שלי היא... במקרה ואני ארצה להזמין מאיזשהו אתר (newegg לא תומכים במשלוחים מחוץ לארה"ב וחבל) עם כרטיס אשראי ישנן סכנות מסויימות? מישהו ניסה להזמין מחו"ל חומרה? אני כבר בטוח שאחריות לא תבוא בחשבון... אבל זה בסדר לקחתי את זה בחשבון, שווה לבצע קנייה מחו"ל? אחרי הכל המחירים שם הרבה יותר זולים חוץ מבעיית האחריות ומציאת אתר עם מחירים טובים שתומך בייצוא לארץ. תודה מראש נ.ב אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר חומרה שמייצא לארץ וניתן לארגן הזמנה משם זה יהיה נהדר.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, הבנתי שלא לכל בנק יש מאחוריו אתר גדול שמאפשר ללקוחות שלו לראות את מצב החשבון, לעשות כל פעולה אפשרית +- (במיוחד לעשות תוכניות חיסכון בלי לתקשר עם נציגי הבנק מעבר לזה). אני אשמח אם תספרו לי מנקודת מבט שלכם לגבי האתר אינטרנט של הבנק שלכם בנקודות של: האם הטבלה של עו"ש מפורטת? האם אפשר לראות פרטים של כל תוכניות החיסכון? האם אפשר לפתוח תוכנית חיסכון בקלות? תודה מראש, Zinger777.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי קצת משעמם, והיות שזה המפגש הראשון שאני כנראה יגיע אליו אז מעניין אותי לדעת מי ה"מי ומי" (חחח סתם..) שיהיו שם. מי שקורא את הת'רד הזה ומתכוון להגיע למפגש שירשום כאן בבקשה שהוא מגיע.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
היי שמתי לב למשהו מוזר באתר eBAY כאשר שמים bidding על מוצר הוא אומר ישירות "you have been outbid ומבקש לשים סכום גבוה יותר. ניסיתי את האתר הזה ממוכרים רגילים ולא מחנויות,והגעתי למסקנות הבאות: * כאשר שמים סכום על מוצר של "מוכר רגיל" ולא חנות הוא יכתוב תמיד outbid במשך 3~6 פעמים בכדי שתשים סכום גבוה יותר * כאשר רוכשים מחנות הסכום שהצעת מתקבל מידית כנראה יש תרגיל כולשהו שהמוצר יתחיל להמכר מסכום מסוים ולא מהסכום שאתה מציע (לדוגמא המוכר מתחיל את המכירה מ3$ ורוצה שערך המוצר יתחיל להתקבל מ10$ ואתה שם 5$) רק לי זה קורה? כי מוזר שבדיוק מישהו שם סכום מעלי שגדול ב1 או ב0.5 כמו הסכום ששמתי כאשר ניסיתי מספר סכומים במספר מכשירים. ישנה נוכלות?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
תנו קודם כל להעתיק את האימייל שקיבלתי: > > בזק מודיעה לתשומת ליבכם, מאוד חשוב לא להתפתות??: > > > > אם אתם מקבלים שיחת טלפון שבה מענה אלקטרוני נשי מודיע לכם שזוהי שיחה > מטעם > > חברת ביטוח או משהו דומה ומודיע לכם שבמידה ואינכם מעוניינים בשרות??, > עליכם > > ללחוץ על מקש מספר "תשע" (או כל מקש אחר) בכדי להוציא אתכם מרשימת התפוצה > שלהם??. > > > > יש לנתק מייד את השיחה ולא ללחוץ על המקש כפי שהתבקשתם??!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > לחיצה על מקש מספר "תשע" או כל מקש אחר תגרום לכם לאפשר לנוכל להשתמש > > בטלפון שלכם ככל העולה על רוחו?? !!!!!!!! > > זהו טריק נוכלות רב היקף שהצליח להונות הרבה מאו…
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קיבלתי את ההודעה הזאת היום בדואל: איזה חרטא זה, זה אפילו לא הגיוני.
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-