עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בהחלט ערב איכותי!

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by Skid,

http://www.dailymotion.com/Cee-Gee-Productions/video/x1qw98_codeguardian/1 הוא עשה את זה לבד

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  3. מדהים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4089494,00.html רק מראה כמה אני צודק שאני לא מבטח את הרכב (ביטוח מקיף) - לא רק שאני חוסך כסף אלא שגם הסיכוי לקבל את הכסף במקרה תביעה שואף לכלום.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  4. קאבר שלי לשיר שבת בחלון - הראל מויאל (קאבר)

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by Jesper,

מישהו פה יכול להמליץ לי על חנות טובה לרכיבי מחשב באילת? אני נוסע לשם עוד מעט וחשבתי לנצל את ההזדמנות לבדוק אם אפשר לחסוך שם כמה שקלים כשאני קונה חלקים למחשב...

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  6. Started by Symbore,

השיר מתחיל מהשנייה ה-11 אני כבר שעה לא מצליח לזהות אותו, תודה!

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by A1eX,

חברים אני החלטתי להחליף את הפלאפון שלי ושוקל לקנות את המכשיר של "סוני אריקסון" דגם T630. עם יש למישהו הערות/המלצות/אחר, מוזמן להגיב. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  8. זה היה מן סרטון ארוך כזה בערך 20-30 דקות ממש מדהים זה נראה אמיתי למרות שהוא גילה איך הוא עושה איך הוא עף קצת מעלה האדמה אבל לא גילה איך הוא עושה הרבה מעל האדמה (כמה מטרים) בכל אופן זה היה איזה קוסם אמריקאי מוכר מאוד הוא גם שם אנשים אחרים באוויר בסרטון הזה בכל אופן אם אתם יודעים תשם שלו זה יהיה טוב ואם בכלל יש לכם את הסרטון שעליו דיברתי זה יהיה יותר טוב..!

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by X-BLADE,

ABCהוא משולש שווה שוקיים. העבירו גובה AD לבסיס BC מהנקודה D העבירו אנך DE לשוק AC. חברו את אמצע הקטע DE עם הנקודה A. הוכח: הקטע המחבר את A עם אמצע DE והקטע BE מאונכים זה לזה. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by Dark Respect,

(x-1) / sqrt(x^2-9) נשאלת השאלה: (i) מהי האסימפטוטה של הפונקציה המקבילה לציר הX בתחום X>0 (ii)הסבר מדוע Y=-1 היא אסימפטוטה של הפונקציה בתחום X<0 בבקשה תעזרו לי להבין , אני מוצא את 2 האסימפטוטות 1 ו1- אבל אין לי מושג מה לשייך למה

11. Started by JohnnyBravo,

משהו נתקל בבעיות ביוטוב לאחרונה?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  12. Started by yadin,

שלום נכון לעכשיו עברתי בגרות אחת במחשבים ויש לי יחידה 1 נכון יחידה ראשונה של לדעת על החלקים של המחשב מי תפקידם והכל אז מה אני אמור ללמוד ביחידה 2 3 4 5? וסתם לדעת אני לא אמור ללמוד את שפת התוכנות נכון? אני בבית הספר עד 5 יחידות

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  13. אני השתחררתי לא מזמן מהצבא ואני רוצה לעסוק בתחום של המחשבים. אני פשוט אוהב את זה וזה נורא מעניין אותי הבנתי שיש 3 נושאים עיקריים שהם חומרה ותוכנה שמתחלקת לשני חלקיםעיצוב וגרפיקה ושפת תיכנות הבנתי מחבר שלא כדי לי ללכת על תחום של החומרה כי אין בזה ממש עבודה וגם זה פחות מושך אותי, מושך אבל פחות אני יותר נמשך לתחום של התוכנה וחשבתי ללכת עליו השאלה שלי היא כזאת האם זה דורש בגרות מלאה? מכיוון שממש אין לי את זה אני מניח שזה דורש אנגלית ברמה טובה ולכן אין לי בעייה ללכת ולעבור קורס אנגלית ספציפי, אני מקווה שזה לא דורש בגרות, יותר מאוחר במקומות העבודה כגון הייטק או חברות למינהם. השאלה השנייה על איזה קורס ללכת ומה אתם ממליצים, ואם מה בכלל מתחילים כי אני ממש חדש בתחום תודה שי אשמח לע…

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by Nahum2,

אני כרגע עוסק בצבא בפיתוח חומרה\תכנה ב VHDL + ALTERA חיפשתי הרבה בגוגל אבל לא מצאתי פורום בו אני יכול לשאול שאלות בנושאים הנוגאים לפיתוח כמו שיש ל שפות תיכנות. מישהו מכיר פורום פעיל כזה?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  15. רציתי ביקורות מאנשים שקנו מהחברה IQPC מחשבים וחלקי חומרה. איך הם, האם יש להם שירות טוב, כמה זמן מגיע עד שהמחשב יגיע לבית וכו'... תודה... [לא מצאתי פורום שיותר נכון לפתוח בו את האשכול הזה, אבל אם יש פורום כזה אנא תעבירו את האשכול לשם...]

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  16. מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לדעת את השם של השיר שמושמע בפתיח של הסידרה חברים תודה

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by Ninfo,

שלום! רציתי להיכנס לאתר TMS בכדי להשוות בין מסכים והאתר לא מופיע לי. ניסיתי שוב ושוב וזה פשוט לא נכנס לי לאתר. אתם מוזמנים לנסות: http://www.TMS.co.il/ עדכנו אותי בבקשה.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by MishaK,

אני מניח שזה ישן , אבל תהנו בכול זאת

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by MOFRA,

משהוא יודע מתי עתודאים של "עתידים" אמורים לקבל מחשב נייד ואיזה(או לפחות איזה היה שנה שעברה)

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  20. למה הציונים עדיין לא הגיעו? ואם הגיעו, למה לא מודיעים?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by xDa,

היי, בניסיון להתחבר לאתר נתקלתי בקושי מציק. כנראה בגלל שלא היתי מחובר זמן מסויים הוא ביקש שאסמן את המידיניות והחוקים החדשים. אך בכל 1.5 שניות יש רפרש בחוקים. אז יש מעין מלחמה מי יותר מהיר אתה בנסיון ללחוץ V ומסכים או הרפרש. הוא ניצח אותי הרבה אבל בסוף ניצחתי אותו. כמעט התייאשתי.. אשמח אם תתקנו את זה אני מאמין שנתקלים בזה עוד אנשים.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  22. אולי מישהו מכיר איזה ספרים של או אתרים עם טקסטים שלמים המלמדים תאוריה של נהיגה? פשוט בתור פרויקט גמר אני בונה אתר ללימוד נהיגה ואני צריך את כל החומר של התאוריה ואין לי ממש חשק לעתיק את כל הספר של התאוריה ידנית למחשב תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  23. Started by approx,

אז ככה אני רוצה ליקנות תופים ב2000 שקל (יש אפשרות ליד שניה) כמה שאלות 1 מה ליבדוק שקונים יד שניה 2 איזה חברות נחשבות לטובות ואיזה לא 3 מה הכלים בסיסים בתופים שחייב 4 יש משהו חדש במחיר הזה ששווה משהו ? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  24. מישהו מכיר פורום איכותי ומהיר לקניית מכוניות?מישהו מכיר פורום איכותי ומהיר לקניית מכוניות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.