כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לקנות נגן MP3 או מיני דיסק השאלה שלי מה יותר כדאי הכוונה שלי לקנות מחו"ל ולהביא את זה במשלוח מאיפה כדאי לקנות (חנויות)?????? מכשירים מומלצים????? יש מכס ואיך זה בדיוק הולך כל הקטע הזה???? ראיתי נגן MP3 מסדרת HEEP של סמסונג ב 70$ באמזון אבל לא מיראה לי שיש להם משלוחים.....
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
הסתדר דווקא מהר: תנעלו לא עובד לי כלום אפילו לא גוגל. עכשיו אני מתקשר להוט יש קול של בוכרי ברקע "לקוחות בזק בינלאומי לא יכולים לגלוש, מצטער" WTF
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי NOKIA 3100. שיניתי את הקוד אבטחה שבחירת המחדל הייתה 12345, ואז בחרתי שיהיה קוד PIN מופעל. הוא עדיין לא שאל אותי איזה קוד PIN חדש אני רוצה, למעשה אני לא ממש זוכר, אבל הוא שאל אותי קוד מסויים כתבתי 12345 ואז הוא כתב "כרטיס SIM חסום", מאז הוא שואל אותי אפילו כשאני מדליק את הפלאפון מהוא קוד ה-PUK, שאין לי מושג בכלל מה זה הקוד הזה, אם אני כותב סתם מספר בעל 8 ספרות הוא מעביר אותי ל: "קוד PIN חדש", אני כותב את הקוד שאני רוצה, ואז הוא כותב לי "קוד שגוי". עכשיו נדפקתי, אין לי מושג מה לעשות מכאן. שלחתי לORANGE אימייל אבל כרגיל לא עונים. יש לכם מושג מה צריך לעשות? אפילו בחוברת הדרכה לא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן, משהו כמו חודש כבר חשדתי שנדפק לי המנוע צעדים,סרק לא יציב,מקרטע.. בכול מקרה,העלתי היום תרכב על המחשב ויצא לי שהמנוע צעדים שחוק לגמרי הרוג. אני צריך להחליף את כול המכלול של המנוע צעדים באוטו,אמרו לי במוסך שעדיף לקנות את זה באינטרנט או מפירוקיה כי אצלם זה יכול להגיע ל5 אלף לחדש. ושהם ירכיבו אותו.. יש למישהו מושג כמה משהו כזה יעלה באינטרנט או בפירוקיה? תודה מראש :'(
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף אני לחוץ רצח! שמעו פעם אחת נכנסתי לאתר של בחורה אחת שמראה תמונות וסרטונים שלה בעירום. עכשיו בשביל לראות אתה צריך לרשום את המייל שלך וזהו אתה מאשר את המייל ואז אתה יכול לצפות חופשי וזה ל30 יום. עכשיו פגו ה30 יום והנבלות האלה שלחו למייל שאני צריך לשלם להם 60 יורו והם יודעים את הספק שלי יעני הם רשמו בספק שאני שייך לבזק והם יודעים אני חושב לפי הIP שלי. קוראים לבחורה אני חושב VIVIS משהו מכיר? אני הגעתי אליה דרך משהו שפרסם פה בפורום אחד, איזה מטומטם אני יו!!!!! הם אמרו שאם אני לא אשלם תוך כמה ימים אז הם יקחו את הכסף מהספק אינטרנט! מה לעשות מה אני אומר להורים שלי אני רועד רציני אני חייב עזרה דחוף! מה לעשות בבקשה!!!!!!
-
- 64 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יאללה יש לי אותו חצי שנה הוא לא עשה בעיות אבל הוא עושה רעש כמו מכונת דפוס....
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
דחוף להפיץ בין כולם. Subject: revoke arafat's novel prize 1000000 needed for it נדרשות מיליון חתימות לביטול פרס נובל לשלום של עראפת מסע המנוהל על ידי סנטורים אמריקאים חתמו והפיצו www.revoketheprize.org מהר גם תשלחו באיי מייל
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרות מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיקה ולסבול ב…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התגיסתי לפני שבועים, קצין מיון אמר לי שבטירונות יגידו לי לאיפה אני משובץ. יום אחרי הגעתי לבית ניבל בסיס תובלה ליד נתבג ואני ממש לא רוצה להיות נהג! פרופיל 45 וקבא 54 דיברתי עם הרופא שם, הוא היה עייף ואחרי הרבה חירטוטים שיש לי בעיות קורדינציה[אין לי שום בעית קורדינציה] הוא נתן לי הפניה לניורולוג וקבן ואמר לי ש99% אני לא יהיה נהג אבל אני יכול לשכוח מרשיון באזרחי. זה נכון?באמת יכולים לשלול לי את הרשיון על זה הוא שזה רק איומים?במידה שאני נכשל בבדיקה של הניורולוג הכוונה זה אומר שבחיים לא יהיה לי רשיון? אני חוזר מחר לשבועים בסיס, עוד מאט הטירונות נגמרת ואני חייב לברוח מ"הפיל המשפיל", כל יום יש לנו שיחה עם איזה מ"כ או קצין שמסביר לנו יפה שאי אפשר לברוח משם. אני רוצה לשרת בצהל, לה…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קבלתי את הרישיון הרגיל לפני חודש ולרישיון נהג חדש שלי יש עדיין תוקף אז זה אומר שאני לא נהג חדש ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל .
-
- 29 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
טוב אז אני בן 17 נהג חדש.. אני יודע שמותר לי לעלות על הרכב של אמא כי יש ביטוח חובה אבל במקרה ואני עושה נזק התשלום נופל עליי אני צודק?(אבל חוקית אני יכול לנהוג ברכב?) לאבא יש ליסינג תיפעולי של אוויס ממקום עבודתו, האם אני צריך לעשות לו ביטוח נהג חדש?והאם גם עליו אני יכול לנהוג בלי ביטוח אבל במקרה של נזק נופל עליי התשלום? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
מישהו יודע איך נראה השירות של נהגים מבצעיים ביחידת שלדג, שעברו טירונות 02? איך ניתן להתקבל ליחידה בתור נהג מבצעי? האם הם 'טועמים' שטח? 'אוכלים' טבילת אש? אילו אימונים הם עוברים ביחידה? האם רשאיים לקחת נשק הביתה? אשמח לשמוע פרטים.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
נהגות יקרות, חייב את עזרתכן במילוי שאלון אנונימי לצורך סמינריון. זה הקישור לשאלון- https://docs.google.com/forms/d/142CSlJbshS_5CEsTawSA1c4YCq-noh86FOAwJMp_l58/viewform תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו אולי יודע אם צריך נהגי קו למילואים בתנאי קבע \ קבע ? אשמח לכול עזרה .
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
למי נמאס מאידיוטים ישראלים על הכביש? לי!!! לפני חצי שעה הקפצתי חבר מהעבודה לבית. נסיעה של רבע שעה. ברבע שעה כמעט שברתי את המראה ברכב מרוב עצבים. אני נוסע בכביש ישר בתוך העיר כביש של 70. אני נמצא בימין ואחרי צומת יש נתיב בימין הנהג שמתמזג לתוך הנתיב הראשי. קיצר אני נוסע בסבבה ופתאום איזה אידיוט קופץ לתוך הנתיב שלי בלי לאותת. לא מאותת מילא, אבל לפחות תלחץ על הגז יא חתיכת מפגר. אבל לאאאאאא בואו ניסע על 50 בכביש של 70. אני מתחיל עקיפה, מסתכל במראה ואיזה בת אלף זונות מסנוורת אותי. למה כל כך קשה לא להדליק אורות גבוהים בפאקינג נסיעה עירונית?!?! למה?!?!?! אני מרוב עצבים לוחץ בעדינות על ברקס, נכנסה מאחוריה ומתחיל לסנוור אותה. דווקא. איך מרגישים?! כיף?! היא מנסה לברוח, אני לוחץ על …
-
- 91 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
דיון זה יהיה כסטיקי לזמן מה עד שהעיניינים יתבררו. נהגים חדשים? יש לכם טסט אחרי ה1 לנובמבר 2004? משרד הרישוי חוקק חוקים חדשים לנהגים חדשים. החל מה-1.11.04 (הראשון לנובמבר) ייכנסו במשרד הרישוי חוקים חדשים למי שעושה רישיון. ע"פ משרד הרישוי, החוקים נחקקו על מנת לעשות קטל לתאונות דרכים של הצעירים שיש בחודשים האחרונים. ולהלן 2 החוקים החדשים: 1א) עד עכשיו תקופת המלווה עמדה על חודשיים בלבד. החל מהראשון לנובמבר תקופת המלווה תהיה 3 חודשים ולא חודשיים. אדם אשר עבר טסט נניח ב28 לאוקטובר, 3 ימים לפני ה1 לנובמבר, החוק לא יחול עליו ותקופת המלווה תהיה חודשיים. אדם אשר עבר טסט אחרי ה1 לנובמבר יהיה חייב במלווה במשך תקופה של 3 חודשים ולא פחות. "בסעיף קטן (ב), במקום "בחודשיים הראשונים"…
-
- 297 תגובות
- 19.3k צפיות
-
-
-
שלום, שאלה היפותטית: אם, למשל, אני נהג חדש שחייב במלווה, נוהג באוטו של סבי, עם סבי בתור מלווה (עם ביטוח חובה וביטוח צד ג') ולא משלם ביטוח חובה עלי, מה הסיכוי ששוטר שעוצר אותנו לבדיקה שגרתית שואל אם יש עלי ביטוח חובה בתוקף? ואם כך, מהו העונש הצפוי במידה ולא? תודה.
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-