כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליקנות שעון יד דיגיטלי אבל יש היום כ ז ה מבחר ענקי שאני ממש לא יודע מה לבחור, אז חשבתי שתוכלו להמליץ לי לקנות שעון שאפשר להשיג אותו פה בארץ, ושלא יהיה מהסדרה G-SHOCK של קסיו... ראיתי שעון של POLAR שהתצוגה שם היא על גבי רקע שחור ואהבתי את זה, אבל מה? זה שעון שמיועד למדידת דופק ואני לא צריך את זה תודה מראש
-
- 61 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בד"כ עדיף לקנות מוצרים בארץ בגלל האחריות למרות שהמחיר יותר יקר, אבל לפעמים קשה למצוא בארץ מוצר מסויים או שהמחיר שלו ממש מופקע, כך שעדיף להזמין מחו"ל. לא יצא לי עדיין להזמין מוצרים מחו"ל דרך האינטרנט, כך שאני אשמח לקבל עזרה בנושא. קודם כל, לגבי המכס, כמה מס אני צריך לשלם על חומרת מחשב, ואיך הפרוצדורה מתבצעת? אני צריך לנסוע לנתב"ג? לאן אני צריך לגשת? מה צריך לעשות? יש אולי אפשרות שחברת השליחויות תשחרר את המוצר מהמכס ותביא לי אותו עד הבית? אני מדבר כרגע על מארז מיוחד עבור HTPC וכרטיס PVR שמאוד קשה להשיג בארץ. האם צריך לשלם מס על מוצרים אלה? ייתכן ואני אזמין את המוצרים ישירות מהחנות של היצרן, אבל Newegg הוא אתר מומלץ (יכול להיות שמשלוח אחד מאתר אחד יהיה עדיף), נכון? בעיקרון, …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
קודם כל לא ידעתי אם לציין את זה בפורום אינטרנט ורשתות או אולי בגרפיקה (כרטיסי מסך), כי הבעיה קשורה ככל הנראה לשינהם, לכן העדפתי בכללי ומשם אבקש מין המנהלים לעשות את שיקול הדעת ולהעביר את הנושא. סליחה על הבלאגן מראש. אז לאחר ששנים לא נגעתי במשחק CS 1.5/1.6 יצא לי לשחק קצת בחודש האחרון, וראיתי שהפינג שלי גבוהה מתמיד! יש לי אינטרנט 1.5MB של אינטרנט זהב, ואני לא מריץ קאזה/אימיול וכדומה. יש לי 1GB ראם וכרטיס מסך XFX גיפורס 6600GT. הFPS שלי על 99-100 אך בכל פעם שהסיבוב מתחיל, או שנגיד יש פיצוף גדול אני שם לב שהFPS משום מה יורד לשניות ספורות(ובגיפורס 4 הישן שלי הוא רץ יותר חלק) וכמו כן הפינג עולה ל200+. לרוב הפינג שלי הוא 100+ לפעמים לכמה זמן 30-60 וזמנים של יריות שלי א…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעונין למצוא אתר שבו אנשים מוכרים ספרים ... או שאני יכול לפרסם הודעה שבא אני אכתוב שאני מחפש ספר כזה או אחר. הבעיה היא : איזה אתר לדעתכם הוא הטוב ביותר (הנצפה ביותר..)??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
בחיים לא האמנתי שיהיה פעם שההמנון ינוגן ואני ירגיש רצון עז לא לשמוע אותו :kopfpatsch: הערב זה קרה, מאיה בוסקילה עשתה מההמנון "מסחרי" כאילו הוא אחד מהשירים המעפנים שלה
-
- 69 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום אני כבר כמה זמן מחפש שרת לפתיחת אתר נחמד עם אפשרות להעלת קבצים ככה 15-20 מגה להעלאה,יש כזה דבר? תודה :]
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
הייי אני טס עוד מעט לגרמניה ואני רוצה לקנות את הנוקיה N91 ולפי מה שאני יודע הוא עוד לא כ"כ יצא אבל ראיתי בכול מיני מקומות כול מיני שטויות שבילבלו אולתי הקיצר מישו יכול בבקשה להגיד לי אם מוכרים אותו בגרמניה ואם כן אז בכמה? בתודה עידו
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
תקרא מיד את חוקי הפורום - הודעות קנייה ומכירה אסורות על גבי הפורום. נוספה לך אזהרה אחת מתוך 3.
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
http://www.etn.fm/ מומלץ להתחבר לstream של הprogressive תהנו
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
-
-
שלום ! אני מחפש מצלמות רשת באינטרנט שבהם יוכלו לראות מדינות דרך האינטרנט (live webcams) .. אני צריך בעיקר מדינות כמו ארה"ב ואיראן אם אפשר (חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי) ! תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני מחפש סמיילים טובים אחרי שראיתי שמה שיש בפורום הזה ובאחרים, לא מספיק לי ובעידכון האחרון של הסמיילים לא נוספו דברים טובים ועכשיו לעיקר אחרי שביקשתי עזרה בפורום בחו"ל קיבלתי את הקוד הבא javascript:(function() { var textToAdd = %22[img=***]%22; var ta = document.getElementsByTagName(%22textarea%22)[0]; var v = ta.value, ss = ta.selectionStart, se = ta.selectionEnd; ta.value = v.substr(0, ss) + textToAdd + v.slice(se); var newIP = ss + textToAdd.length; ta.selectionStart = newIP; ta.selectionEnd = newIP; })(); אחלה של קוד פשוט שימו את המיקום של הסמיילי במקום ה***. הפכו את זה לBOOKMARK וזהו כשאתם רוצים להכניס את הסמיילי לת'ראד שאתם כותבים, לחצו על הBOOKMARK …
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מישהו מכיר פורום איכותי ומהיר לקניית מכוניות?מישהו מכיר פורום איכותי ומהיר לקניית מכוניות?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני צריך חנות טובה ברשת לחלקי מחשב(חדשים כמובן)החנות צריכה להיות בחול ולעשות משלוחים לארץ אז אם מישהו מכיר(ולא EABY וחנות חנות לא מכירות פומביות) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
הנה איזה ישראלי אחד שחשב וחשב וחשב איך להיות ממש מפגר בסוף מצא את הפתרון המושלם: http://images.nana.co.il/SiteFiles/pilei/kawabanga.wmv
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
חברה אני עומד לקנות PlayStation 2,קודם כל האם כדאי עדיין לקנות? דבר שני יש פה מישהו שמבין קצת בPlayStation 2?כי אני רוצה לקנות ומחפש מישהו שיעזור לי לבחור מהחנויות(כמו WALLA,P1000,סקאל און-ליין).אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד. נ.ב כמובן אני מחפש שיקרא צרובים. תודה רבה לעוזרים אשמח לקבל עצה.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אתרים בשביל בחינת התאוריה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אולי אתם מכירים אבל אני לא http://media.skoopy.com/vids/vid_00782.wmv
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה אם מישהו יודע איפה יש חנות שמכורת כרטיסי מסך או אתרים שמוכרים כרטיסי מסך בסינגפור תגיבו דחוף. נ.ב מצאתי אתר נראה לי שהוא בסינגפור אתם יכולים לראות אם רשום שם משהו שמעיד שזה בסניגפור אני לא מצאתי. http://www.girotech.com/info.asp?StockCode=GPC/SPH/21056-00-40 תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
אני צריך לבחור עכשיו בין כל מכוניות שנמצאות להשכרה ברמה 3(מאזדה 3 ,פוקוס החדשה...) ואני מתלבט מה לבחור ובעיקר מה מביין השניים- מאזדה 3 4 דלתות\פורד פוקוס aldema_@walla.co.il
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-