כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
כנסו למדריך שמסביר איך כל העסק הזה עובד ! http://members.lycos.co.uk/bendan7/%fa%e9%f7%e9%e4%20%e7%e3%f9%e4/
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כל האתרים שהכרתי שאיפשרו הורדת כתוביות בעברית נסגר....איזה קימים עדין?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב בניתי פורום חדש לסלולרי עם מערכת קצת מוכרת ואני צריך עזרה בקידוד ובקהילות וכו' הנה הפורום www.c-mobile.pri.co.il מה דעתכם? שנה טובה וגמר חתימה טובה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
א.תעשו פורום בשביל פאלם ומחשבי כיס וכל זה..זה לא יכול להיות בחומרה הקיפית למרות שחשבתי לפרסם את זה שם... ויש לי mio 168 זה עם הGPS ונמחקה לי תקיה של ההכרטיס הרחבה בלי כוונה מישהו יודע איך אני יכול להחזיר אותה?? כי אין שם סל מיחזור או משהו כזה.. ועוד דבר משחקים למחשב להורדה יש למישהו אתר או משחקים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ב"מכת מדינה" כשהמאבטח נכנס תמיד יש מין שיר ראפ-פאנק ברוסית מי מכם רוסים נחמדים יגלה לי מה שמו ותחת איזה שמות אני יכול להוריד שירים כמוהו?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ? אז היום זה היום הגדול בו כל הגברים הגדולים של כדור הארץ מתמודדים על התואר הנחשק Mr.Olympia 2006, אשר נחשב לתואר היוקרתי ביותר בתחום פיתוח הגוף. השאלה היא האם מישהו יודע מתי ואיפה משדרים את המופע ?? אני מת ליראות את זה . תודה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מראש אני מכחיש כל קשר לתראד הזה אין בת שלא מפליצה בבוקר מתחת לשמיכה. אין בת שלא אוכלת סרטים עם החזה שלה שווה. אין בת שלא חושבת שהיא שמנה. אין בת שלא מפליצה בשקט. אין בת שלא התקלחה עם חברה. אין בת שלא ניסתה להשתין בעמידה. אין בת שלא נסעה עם הנדברקס משוך. אין בת שלא הוסיפה נייר טואלט\צמר גפן לחזייה שלה. אין בת שלא חשבה איך זה לעשות את זה עם בת. אין בת שלא שכחה "בטעות" לשים חזיה. אין בת שלא הרסה ת'אינטרנט בשביל למצוא תמונה של התחת של דודי בלסר\יהודה לוי. אין בת שלא החליפה בגדים לחשוף ליציאה ביום שישי אחרי שהיא יצאה מהבית כמו דתיה. אין בת שיודעת לנהוג. אין בת שלא רוצה לדעת איך זה לקבל מכושי. אין בת שלא הורידה את הדוש של המים לכוס ונתקעה איתו שם ח…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא אני כתבתי את זה, לקחתי את זה מחבר שלי שהוא שלח לי את זה וזה גם לא הוא כתב את זה זה נלקח ממקור לא ידוע. אין בן, שלא משתין ומנסה להשתין לתוך המכשיר הזה שעושה את המים של האסלה כחולים אין בן שלא בודק אם הזרם של הדוש במקלחת לא מגיע לתקרה... אין בן שלא מפליץ מתחת לשמיכה ולא נכנס פנימה.... אין בן שלא ניסה לנקות את הקקי שדבוק לאסלה עם הפיפי אין בן שלא ניסה לדחוף את הבולבול בין הרגליים ולראות אם מתאים לו כוס אין בן שכשעמד לו לא ניסה להזיז את הזין שלו עם השריר למטה ולמעלה אין בן, שלא מרטיב עם המים החמים של הדוש את הקיר במקלחת ואחרי זה נשען עליו... אין בן שאם הוא לא היה מצליח לישון היה עושה עמידת נר על הקיר אין בן שלא מפזר שערות ביצים כשהוא מחרבן אין בן שלא ניסה להגיע לזין שלו ע…
-
- 169 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
אוקי מישהו יכול לספר לי או לתת לי לינק על חומר על החזונו של בן גוריון + מאמרים וכתבים על הנגב . ממש דחוף פשוט אני לא מוצא כלום
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
baja100@walla.co.il שוב תודה.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
טוב אז אני יודע שהנושא הזה לא יחזיק המון כמו רבים אחרים ששאלו אפילו מאיזה אתרים אבל אני מתכוון לשיטות] : כמו ביטרונט או אימול {שעולה לי על הצבים לאחרונה} או ftp ועל איזה מקומות אתם הכי ממליצים ממולץ טרקרים פרטים לביטרונט { זה הולך להחיזק מקס שעה} :hat: רוצים לדעת למה ??? נו יש כאלה שלא אוהבים ללכת לחנוית בשביל לקנות משחקי מחשב אז כמו רוב הישראלים מעדיפים להוריד { אתם יודעים חבל לשרוף כמה קלוריות או שקלים שמילה יגנבו אותם בחנוית כמו bug וכו} וחוץ מיזה רוב האנשים שקוראים את זה מתענינים באיזה טרקר פרטי טוב או ftp חופשי טוב אז מאיפה ואיך ? :hi:
-
- 196 תגובות
- 17.3k צפיות
-
-
על טורנט לי'ץ אז רציתי לשאול מה זה? בבקשה תעזרו..
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
הקריאה היא למחשבים שנרכשו בין מרץ 2004 ומאי 2005, גם HP וגם COMPAQ. מהדגמים שבקישור הנ"ל http://bpr.hpordercenter.com/bpr/ מקור
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היום בלילה בשעה 10 ו 30,אני הולך ברחוב לבד,למסיבה של החברים שלי במרכז העיר, פתאום אני רואה שני אנשים מחכים על המדרכה, ואני עברתי למדרכה השניה, והם פתאום קוראים לי ילד, והם רצים עליי ,ועוצרים אותי ושואלים אותי שאלות,אחד מהם דחף אותי על הגדר כדיי שאני לא יברח, ואני שאלתי אותם מה אתם רוצים ממני???, וברחתי להם ריצת מרתון, והם רצים אחריי וצועקים סליחה על המילים נזיין אותך מכות. ובקיצור ברחתי והגעתי הביתה שלם. איזה פחד,בחיים שלי לא קרה לי דבר כזה, בחיים אל תלכו לבד ברחוב בלילה. יש לציין שהם היו שניי ערבים בני 17 לדעתי. אני מתאר לעצמי שהם רצו לגנוב לי דברים,הייה לי פלאפון שעון יקר,ארנק עם דברים חשובים,ועוד שתיי שקל שהיו lol.
-
- 171 תגובות
- 12k צפיות
-
-
-
לילה טוב לכולם... שיר הזוי שראיתי בפורום של חבר שלי.. " חייל של מאה הקלאנים" קניתי עכבר ועכשיו אני סוס ואין יותר מה לפחד קניתי פד וגם רמקולים ואין יותר מה לפחד אני עושה כל מה שכתוב בספרים אני חייל של מאה הקלאנים ויש לי אוזניות כאלו שחורות ויש להם איטום מזהב ויש לי חולצה יפה לבנה שכתוב עלייה If U c4n r34d 7h1s U r34lly n33d to g37 l41d אני מכיר בע"פ את כל הטקטיקות אני חייל של מאה הקלאנים פזמון: אז נכון שלא עשיתי צבא ונכון שלא שילמתי על סטים ונכון שחוץ מלקמפר לא עשיתי שום דבר בחיים אבל הרגתיי טרוריסטים ודקרתי "שוטרים" ואני לבוש בבגים לפני שנים אז אני מכור לא ממזמן נכנס לשרת נאב עם צ'יטים אפילו לא היה פוגע בראש ולמה הם לא מתחשבים אני דקרתי אותו ישר ב…
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת איך פותחים חשבון של GMAIL? כיוון שלא ראיתי שום לינק של הצטרפות. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
P2P data base רק נתונים על עצמך, לא דעות, לא זיוני שכל רק נתונים ככה בעיקרון לא אמורים לסגור את הת'ראד, אנחנו לא נפיץ WAREZ רק נפרסם מידע על עצמנו מציע שהמידע יכיל את הדברים הבאים סוג אינטרנט - כבלים/ADSL/אחר ספק אינטרנט - מדידת מהירות דרך אתר כלשהו - מציע את http://www.dslreports.com/stest?more=1 תוכנת שיתוף ומידע עליה + תמונה של מהירות מקסימלית (למחוק מידע לא נחוץ) הערות ולשלוח אחד לשני הזמנות ולהמליץ על תוכנות שיתוף ומודים תודה לiakovl על ההצעה ולניל .א ול ZIEK אני רק מקווה שהתרד הזה לא יגלוש כמו הקודם <מאיפה אתם מעדפים להוריד?> הקפידו על הכללים
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לברר עם יש פה עוד חובבי אנימה כמוני (מה לעשות, שילוב של המון זמן חופשי, הארד דיסק גדול ושיעמום הפכו אותי למה שאני היום)
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה זה IMEI ? חבר שלי אמר לי שזה מספר סידורי של הפלאפון או משהו כזה איך אני בודק מה זה? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
-
http://he.wikipedia.org/w/index.php?title=%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%94_%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%A4%D7%A8%D7%99&direction=next&oldid=626501
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-