עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי חברה...אוטוטו בת 20 מה אתם מצעים לעשות? יש מספר דברים שניתן לעשות... 1) צניחה...(איפה זה ממש יקר...) 2) מסעדה(נדוש) 3)לקנות לה אופניים 4) לזרוק אותה ולחסוך את הכסף 5)לעשות לה משהו מיוחד...(מה\איך\למה)

• 64 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

האם מקובל? ומה אתם ממליצים? תקציב נמוך עד בינוני כזה, אני רוצה לקנות משהו לחבר

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לקנות לחבר שלי מתנה לגיוס.... אני לא יודע מה יכול לעזור לו אבל חשבתי על נגן MP3... http://zap.co.il/model.asp?model_id=410905 אני משקיע משהו כמו 500 שקל....מה אתם אומרים?... הוא גם מתעסק עם מוזיקה...אז אולי איזה משהו למחשב שלו....אבל מצד שני הוא בצבא ואין לו הרבה זמן למחשב....אז זה לא עוזר לו....

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. ענקית הטכנולוגיה פותחת את שערי שירות הסטרימינג שלה לצפייה חינמית בכל התכנים - ללא תנאים מוקדמים או התחייבותלכתבה

5. Started by Nahum2,

אני חייל חובה. המפקד שלי (סרן) מתחתן בשלישי. כמה מקובל להביא? המפקד הכי טוב שיכולתי לבקש, אני חייב לו בגדול בהרבה מישורים. אבל ממש לוחץ לי על הכיס.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. טוב לחברה שלי יש יומולדת עוד כמה שבועות, יש 2 אפשרויות 1. בושם, אני יודע איזה היא אוהבת ומעוניינת, כמובן שמדובר על בשמים לא זולים, אז זה הבושם, ופה יגמר התקציב. 2. קופסא עם כל מיני דברים סנטמנטליים קטנים שמזכירים בדיחות פרטיות\דברים שעברנו ודברים בסגנון X סוכריות\פרחים עבור כל חודש שעברנו ביחד, דיסק עם תמונות ושירים שלנו, וכו'. מצד אחד זה נראה יותר זול, אבל זה יותר מושקע\אישי. יאלה לחשוב אנשים לחשוב D:

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by fuck off,

יש למישהי, שאני לא יודע איך להגדיר את הקשר בינינו, יומולדת ואני רוצה לקנות לה איזה מתנה מקורית, העניין הוא שאין לי מושג מה, היא רצתה איזה שעון ואמא שלה כבר קנתה לה למרות שאני בניתי לעשות את זה, היא רצתה עגיל רוטט ללשון, הבאתי לה בלי קשר ליומולדת. אין לי מושג מה עוד אפשר לקנות לה... ד"א היא בת 18 ביומולדת... אפשר גם דברים מהאינטרנט, הכי חשוב - מקוריות.

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אהלן, יום ראשון משתחרר חבר שלי מהצבא, אחרי שירות באיזשהיא יחידה מובחרת.. בעיקרון אני צריך רעיון טוב מה לקנות למתנת שחרור.. למישהו יש רעיון? חשוב לציין, שכושר וצבא זה החיים שלו. אשמח לקבל הצעות תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. ידידה ממש טובה מהבסיס משתחררת עוד שבוע ואני ממש לא יודע מה לקנות לה. יש רעיונות?

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. סרט גיבורי העל החדש והמדובר של האחים וורנר עושה את העבודה עם סוף שבוע ראשון מעולה באולמות הקולנוע, על אף הביקורות הצוננות שקיבל מהמבקרים ומחלק מהצופים הרבה שמפניות נפתחו במשרדים של אולפי Warner Bros בסוף השבוע הנוכחי, כשהיצירה החדשה ועתירת התקציב שלהם, Batman v Superman: Dawn of Justice, חוותה פתיחה חלומית באולמות הקולנוע ברחבי העולם, והוכיחה שלפעמים גם קטילה אצל המבקרים לא מונעת מהצופים להצביע ברגליים. הסרט החדש בכיכובם של בן אפלק, הנרי קאוויל וגל גדות גרף כ-166 מיליון דולר בשלושת ימי ההקרנות הראשונים שלו ברחבי צפון אמריקה, בתוספת סכום גרנדיוזי עוד יותר של כ-254 מיליון דולר מהקרנות בשאר מדינות העולם בהן הושק – בדרך להכנסות כוללות של כ-420 מיליון דולר עבור סוף ה…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by Chymes,

השתחררתי מהצבא והחלטתי לחזור לתחביב ישן - רכיבה על אופניים. אני מחפש אופניים איכותיות שישלבו נסיעה ברמה על כביש ושטח. תקציב: לא רוצה לקרוע את הכיס יותר מידי. נגיד 3,000 ש"ח.

• 62 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. Started by ybzon,

איזה ציוד מומלץ לקנות האם יש מכס שזה יגיע לארץ או שיש סכום שמתחתיו אין מיסים יש לי המון שאלות אז בקיצורר האם יש מישהו שיכול להסביר לי את הנושא ומתי כדאי

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מתעניין בכל מה שקשור בתחום, אשמח לאינפורמציה.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  14. לאחר שנה ותשעה חודשי שירות אצל הדוד הירוק, הגיע הזמן לקבל באופן רשמי את דרגת ה "Semel". The power of three, שהוא בעצם... כלום, מלבד תוספת נכבדת למשכורת של כ 1.5 שקלים (אפילו ארוחת דאבל לא נותנים לי להגדיל כמו שצריך)! אני ברגע האמת, לפני ההענקה ממפקד הגף והקצין האישי - אני ביחד עם חברים טובים מהיחידה + עוד איזה בחור שקיבל דרגה באותו היום ורצה להדחף לתמונה - המשך... נחמני לא עומד בפיתוי ורואה לנכון ללטף ברכות את הדרגה הטריה, עדיין לא החלטתי אם נהנתי מזה... אני ומשק"ית הרס"ר הקשוחה (לא כ"כ קשוחה), משמאל עובד רס"ר מעכל את המתרחש...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by JohnnyBravo,

cool

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, מחר אני מתקלט באיזה מועדון, ווהייתי רוצה שתמליצו לי על שירים למסיבה. למרות שיש לי כבר מאגר די גדול של שירים למסיבה, הייתי רוצה לקבל הצעות שונות ממכם. אוקיי, נתחיל בראפ/היפ הופ: צריך שירים קצביים טובים, ואני מעדיף שלא יהיו עד כדי כך ישנים אם אפשר(פה ושם איזה להיט ישן זה בסדר, אך לא יותר מדי) אני ארשום לכם דוגמאות של שירים שיש לי שתראו על איזה סגנון אני מדבר פחות או יותר: (מומלץ מאוד למסיבות דרך אגב)Yaviah - Party J-Kwon - Tipsy 50 Cent - Just A Lil Bit Don Omar - Dale Don Dale Sean Paul - We'll Be Burnin טראנסים: כאן זה נושא קצת בעייתי.. כי מצד אחד אני לא ממש מעוניין בטראקים ישנים של סקאזי/אינפקטד וכו' כמו Hit & Run / The Super'vizer וכד' ומצד…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ConRoe X Fire,

This metal device is one of a number of similar devices which were invented in the 18th, 19th and 20th centuries to prevent masturbation. A leather strap which would have kept it in place is now missing. Until the early 1900s, many people regarded masturbation as harmful to a persons health, and it was blamed for a variety of ailments, including insanity. מעניין.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. האם משהו יודע אין קןראים והיכן ניתן להשיג מתקן לשפורפרת טלפון המאפשר להניח אותו על הכתף ביתר נוחות. זה משהו שראיתי פעם, נתפס על גב שפופרת ו"מעבה" אותה כך שזוית הצוואר אינה חדה מדי בעת דיבור ללא ידיים (השפורפרת בין הכתף לאוזן).

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by CyberBot,

בגלל שהחברה לא עונים בפורום המתאים אני מחפש מתקן לאופניים לסלולרי שלי( galaxy s4) משהו שאני גם יוכל להשים בזווית שאפשר לצלם (מעין ghetto go pro)

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  20. אהלן חבר'ה לפני איזה חודש בערך,המתקן של המיי עדן שלנו נסתם איכשהו,אבל בתכל'ס לא ראינו כלום ופירקנו את כול היחידה והכול היה נקי ולא ראינו סתימה,בקיצור החלפנו מתקן,ועכשיו המתקן החדש הרתיח את המים בכד וכול המטבח שלנו הפך לשלולית בגלל הרשלנות שלהם כנראה, רציתי לדעת אם זה קרה לעוד אנשים, תודה.

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by NoamS,

שלום אומרים שב25 למאי תהיה עוד התקפה ברשת. השאלה שלי היא - זה לא אמור להיות ארגון שלא מזוהה עם אף מדינה וגורם פוליטי כזה או אחר? כי בפועל הם דיי פרו פלשתינאים תכלס... אז הם כן מייצגים צד פוליטי/מדיני כלשהו.

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  22. היי https://m.ynet.co.il/articles/58374100?utm_source=ynet.app.android&utm_term=58374100&utm_campaign=general&utm_medium=social

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by Milford Cubicle,

מתקפת הבאנרים המשתוללים EEK.. :AR15:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אירועי הטרור של 7 באוקטובר היו המתועדים ביותר בהיסטוריה האנושית, ובכל זאת הרשתות מוצפות בפרסומים המכחישים באופן מפורש את האירועים הקשים שהתרחשולכתבה

דיונים חדשים בפורומים