כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
http://meyda.education.gov.il/mikudim/62008/externi/jews/MATH.pdf זה האתר עם המיקוד אבל אני לא מבין מה כן יכלל בבחינה רשום שם מה לא יכלל מישהו יכול לעזור בבקשה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
חברה של רבע מיליון משתמשים ועדיין לא יודעת לחשב תרגיל פשוט. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני גם מצאתי המשך המשוואה הולכת בשני הכיוונים בעיות = נשים בחורים רעים = בעיות בחורים רעים = נשים ההוכחה לזה שנשים נמשכות לבחורים רעים :lol:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש חומר בישביל הבחינה של הטופס הנל אם מישהו יודע ומתכונן או למוד לקראת הבגרות של טופס 2 שיכתוב לי פה את חומר הלימוד
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד באב"ג תואר ראשון [הנדסת חומרים ופיסיקה, יש פה עוד מישהו ששותף לזה אולי? ] אניווי, החלטתי שבגלל שאני כבר לא זוכר כלום, אני אנסה להזכר טיפה במתמטיקה 5 יחידות, כדאי למזער את הכאפה המפורסמת בתחילת התואר, אבל הבעייה היא שאני פשוט לא מצליח להזכר בכלום. יש איזשהם אתרים באינטרנט [עדיפות גדולה בעברית], עם הסברים על כל החומר?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, אני זקוק לעזרה, מחר מתכונת ב007. הנושא הוא וקטורים אלגברים. השאלה היא כללית, אך אני אתן דם דוגמא ממשית. השאלה היא "איך מוצאים ישר חיתוך בין שני מישורים?" והנה דוגמא "ממשית": נתונים המישורים(הנחתכים) הבאים: 11x-6y+z+10 = 0 2x+3y-4z+5 = 0 מצא הצגה פרמטרית לישר החיתוך של שני המישורים. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מכתב מביטוח לאומי שמגיע לי החזר כספי מהם, ועל מנת לקבל אותו הם מבקשים שאמלא טופס שבו אני מציין את חשבון הבנק שלי. אני לא יודע איך זה עובד אבל הבנתי שאין להם שום יכולת למשוך כסף מהחשבון כאשר יהיה בידם את הפרטים שלו נכון? האם בכל זאת זה בטוח לתת להם את הפרטים האלה? אין לי בעיה לנסוע לסניף לקבל מהם צי'ק\מזומן את הכסף שהם חייבים לי. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה יום הולדתה של אמי קרב ובא וחשבתי לאחרונה שאולי רכישת קורס גמילה מעישון או משהו בסגנון יהיה מתנה מעולה בשבילה ובשבילי.. אמא שלי הפסיקה פעם ליותר משנה וחזרה לעשן בסביבות החצי קופסה ביום אולי קצת יותר.. ואני מודע לסיכונים שיש בסיגריות. אני מאמין שאם אני אשלם כמה מאות שקלים על מתנה מסוג כזה היא תיתן לזה צ'אנס אפילו שהיא לא מוכנה לשמוע על זה בכלל והיא מוכנה להבטיח ולשקר ברמה חריפה בשביל העישון. לכן אני שואל את דעתכם על המתנה? במקרה ואתם חושבים שהיא טובה אז אתם אולי מכירים מכוני גמילה או קורסים כאלה שעולים עד 700 - 800 שקל שאולי יפטרו את אמי ואותי מהצרה הזאת?
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מחפש מתנה שימושית ולא משהו פלצני ונדוש זאת אומרת לא שעון, בושם או תמונה על מה אתם יכולים להמליץ איש עסקים בן 51 תקציב עד 800 ש"ח בערך תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתתף חדש בפורום. אני רוצה לדעת מה הייתם נותנים לחברה שלכם אם היא אוהבת משחקי מחשב וממשיכה להיות מחוברת לרשת כל הזמן. לאחרונה התאהבתי... אבל אין לי בכלל רעיונות לגבי מתנה וכיצד לתת אותה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 366 צפיות
-
-
עוד מעט אני וחברה שלי שנה ביחד רציתי לדעת מה אני יכול לעשות/לקנות לה ב1000 שקל ? למישהו יש הצעות מה אפשר לעשות?
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לחברה שלי יש יום הולדת בקרוב ואני מחפש בשבילה מתנה כל הקטע שמסביב כבר תיכננתי עכשיו רק נשאר לי לקנות מתנה חשבתי על לקנות בושם ועוד איזה 2-3 דברים, מה אני יכול לקנות בנוסף לבושם ? חשוב לציין שאנחנו ביחד כבר שנה + והתקציב דיי גבוה בבקשה תגובות רציניות
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה. מישהי הזמינה אותי ליום הולדת(18) שלה מחר בערב, ואני די אובד עיצות בנוגע למה להביא. אנחנו לא ממש חברים קרובים, אבל מדברים די הרבה. יש הצעות?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחי הקטן חוגג 13. לא מצאתי משהו לקנות לו. הציעו לי גיטרה, אבל זה בטח לא יעניין אותו, ויש כבר אחת בבית שסתם שוכבת, לא צריך 2. חשבתי על wii אבל אני מפחד שזה יפריע לו בלימודים. הוא גם ככה כל היום על המחשב או משחק כדורגל. אייפון זה כבר יקר מידיי. אופניים כבר יש לו. אני אשמח לשמוע הצעות. התקציב הוא בסביבות 500-1000 ש"ח. אבל אם יש משהו מעניין אין לי בעיה לחרוג (כמו wii שפסלתי).
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה לפי דעתכם כדאי לבקש? עד עכשיו רציתי טלויזית פלזמה\lcd של 28-30 אינץ' לחדר..אבל לא יודע אני חושב שזה סתם יקר מדיי ובהתחלה מתלהבים ואחר זה זה כבר נדוש ומשעמם (כמו שהיה לי עם המסך lcd),יש למישהו רעיון למשהו מעניין לבקש ליומהולדת?
-
- 69 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
אני וחבר עוזבים את העבודה שאנחנו עובדים (אחריי שנתיים) וגם למנהל יש יום הולדת באותו הזמן אז רצינו לעשות לו איזה מתנה ככה משהו יפה השאלה כמה זה יעלה ואיפה אני יכול להשיג את זה. חיפשתי באינטרנט ובכמה חנויות כזה שלט לרכב כמו נהג חדש רק רשום עליו - The Boss פעם ראיתי על איזה רכב את השלט הזה ואין לי מושג איפה להשיג אותו. וגם רצינו לעשות לו חריטה על זיפו כמה בערך זה יכול לעלות הזיפו עם החריטה? ואיפה אני יכול למצוא את זה? תודה לעוזרים טל.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.b-n.co.il/Puma/Coupon/ אני הולך לקחת איזה ארגז.. אני רק קונה דיו והלך עליהם כל המשפחה הולכת לקחת בושם בהצלחה
-
- 13 תגובות
- 855 צפיות
-
-
דוד שלי שולח לי מתנה - מינידיסק מארצות הברית. אני יודע שאני אצטרך לשלם מיסים - מע"מ... השאלה היא אם הוא אורז את זה בתור מתנה, האם גם אז יש לשלם מע"מ כשהחבילה מגיעה לארץ ?
-
- 10 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
האקונט הראשון hl1 + cs 1.6 hl2 + css yeshel@bezeqint.net ססימא hwzone הוא רשום בקלאבים על הניק org-e וזה האקונט שלי אז אל תדאגו קחו תשחקו עליהם אני לא רוצה יותר תמשחק הזה אצלי אז תעשו מה שבא לכם האקונט השני cs + cz shaiberko סססימא hwzone תהנו
-
- 39 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי חברה...אוטוטו בת 20 מה אתם מצעים לעשות? יש מספר דברים שניתן לעשות... 1) צניחה...(איפה זה ממש יקר...) 2) מסעדה(נדוש) 3)לקנות לה אופניים 4) לזרוק אותה ולחסוך את הכסף 5)לעשות לה משהו מיוחד...(מה\איך\למה)
-
- 64 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
האם מקובל? ומה אתם ממליצים? תקציב נמוך עד בינוני כזה, אני רוצה לקנות משהו לחבר
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות לחבר שלי מתנה לגיוס.... אני לא יודע מה יכול לעזור לו אבל חשבתי על נגן MP3... http://zap.co.il/model.asp?model_id=410905 אני משקיע משהו כמו 500 שקל....מה אתם אומרים?... הוא גם מתעסק עם מוזיקה...אז אולי איזה משהו למחשב שלו....אבל מצד שני הוא בצבא ואין לו הרבה זמן למחשב....אז זה לא עוזר לו....
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה פותחת את שערי שירות הסטרימינג שלה לצפייה חינמית בכל התכנים - ללא תנאים מוקדמים או התחייבותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 207 צפיות
- 1 follower
-