כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום. לפני כמה ימים,עבדתי שבוע בערך.. אספתי קצת כסף..(700¤) ואני מתלבט יום יום מה לקנות או מערכת קירור מיים(ביגוואטר),ולעשות מודינג קטן למארז ..יעני לקחת חתיכת פלסטיק שקוף ,פרסקט(איך שלא קוראים לזה) להשים בצד איפה שהברזל בצד שמאל,שייראו את כל הדברים וכו' וכו' ולקנות ביחד עם זה 2-3 קתודות כחולות,ואולי כמה מאווררי לדים .. או 2-3 "חתיכות" של זיכרונות,512MB של KINGSTON.. של 400MHTZ...(כרגע יש לי אחד..) או ספק איכותי,ולהחליף סוף סוף את הג'ינרי שיש לי ,עם משהו טוב כמו למשל משהו של אנמראקס 425P דגם משהו כזה,420W נקי וגם ביחד עם זה,XP120 עם מאוורר איכותי,שקט,וטוב של 120 מ''מ של TT עם לדים.... (ובבקשה לא רוצה לשמוע את התלונות על ביגוואטר וזה..) מה אתם…
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי תרגיל שהמורה נתן לי ואני לא מצליח לפתור אותו אינ יודע שזו לא ממש בקשה מקובלת אבל אולי תוכלו לעזור לי בזה גיא ניגש למבחן אמריקאי .הוא יודע את התשובות הנכונות לחלק מהשאלות ואת האחרות הוא מנחש. לכל שאלה שלוש תשובות אפשריות ורק אחת מהן נכונה . גיא קיבל ציון מבחן % .... 83.333 ( שמונים ושלושה אחוז ושליש). גיא ענה נכון לשאלה האחרונה . מה ההסתברות שגיא ניחש את התשובה לשאלה האחרונה ? אני לא מצילח לחשוב על כלום ולא איך לעשות לא עץ לא טבלה או מאורעות מתאימים לבעיה אין לי איך להתחיל את זה בכלל .. אז אפילו דרך מחשבה יהיה משהו טוב בבקשה זה ממש חשוב לי !!!! (תוספת לסוף השנה במגן ;D)
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, לקראת בגרות הקיץ הממשמשת ובאה החלטתי לפתוח ת'רד מתמטיקה אשר יעסוק בנושא הסברת הענפים השונים ומושגים במתמטיקה. מטרת הת'רד היא ליצור מאגר מידע שיתופי בשפה קלה ומובנת לתלמידי התיכון, כל אחד מוזמן לתרום מהידע האישי שלו. בת'רד יהיה ניתן לשאול שאלות כלליות על נושאים שונים (למשל מהו פאי, מהי נגזרת) וגם לבקש עזרה בפתרון והבנת הגישה לתרגיל. אני פותח את הת'רד מתוך רצון טוב לסייע ולשפר את הידע שלכם (וכמובן גם את שלי) ולעזור ככל הניתן. אתם מוזמנים להתחיל לפרסם את שאלותיכם ואני מקווה שתהיה לת'רד היענות ערה. בהצלחה
-
- 355 תגובות
- 38.5k צפיות
-
-
שלום, עשיתי את בחינת הברות המתמטיקה 5 יחידות שלי לפני כ-6 שנים במתכונת הישנה וכעת אני מעוניין לשפר ציון. יש בידי 2 ספרי בני גורן: חלק ו' ו-ז' כאשר יש לי ידע לפתור כ80% מהמבחנים המסכמים בסוף הספרים הללו, עכשיו (1)האם בכלל יש לי צורך בליפתור בני גורן חלק ה'? לאחר חיפוש ועיון בפורום לא הצלחתי למצוא תשובות לשאלות הבאות: (2)מה החומר הכולל של 5 יחידות בגרות במתמטיקה למועד חורף הקרוב (ללא המיקוד) ? - אודה לכם אם תוכלו להביא לי לינק, כי לא מצאתי באתר של משרד החינוך. (3)האם המבחן במתמטיקה 5 יחידות אכן נימשך 6 שעות רצוף? ואם לא אז איך העסק מתנהל? (4)האם נוסחאון במתמטיקה 5יח' משנת 2005 הוא גם הנוסחאון שישמש בבחינה הקרובה? (5) הבנתי שקיימת אפשרות לעשות את הבחינה במתכונת ישנה - אודה ל…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
טוב אני רואה כבר כמה עשו את זה אז ... גם לי יש בעיה .. במין מקס *נושא בית מלאכה מייצר רשתות ברזל בצורת מלבן ABCD שטח המלבן צריך ליהיות 15 מ^2 . הרשת מורכבת מ 5 קטעים באורך AB ומשלושה קטעים באורך BC . מצא מה צריכים להיות ממדי המלבן , כדי שאורך הברזל ממנו עשויה הרשת יהיה מינימלי ... כמו שרואים זה ה HARDCORE של הנושא חחחח אני לא מצליח אז...
-
אני רוצה להתחיל ללמוד בשנה הקרובה מתמטיקה בבר אילן(כי אני לא מצליח להתקבל לתואר במתמטיקה+מדעי המחשב). הבגרות שלי ממוצעת והפסיכומטרי רק 606 אבל אני לא רוצה לשפר בגרות ולעשות פסיכומטרי(כי אני אצטרך מכינה שעולה 20 אלף לא כולל הפסיכומטרי). אני יודע שיחסית בר אילן נחשבים פחות במחלקה למדעים מדויקים אבל זה נראה לי עדיף על לשפר בגרויות ופסיכומטרי שיעלה לי המון וייקח גם המון זמן. האופציה השניה שלי היא הפתוחה אבל יקר שמה ובאוניברסיטה ייצא שאני לא משלם כמעט שכר לימוד מסיבות כאלו ואחרות. השאלה שלי אם יש פה מישהו שלמד בבר אילן(בפרט אם במחלקה למדעים מדויקים) ויכול לתת לי קצת רקע ואם כדאי? חוץ מבר אילן והפתוחה, איזה עוד אופציות יש לי(לא כולל מכללות)? בדקתי אגב סיכויי קבלה בבר אילן ואני…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להשמיד אותו להשמיד אותו להשמיד אותו אפילו השטן בכבודו ובעצמו לא מסוגל לרוע כזה הצטרפו עוד היום למאבק במתמטיקה הבדידה והצילו אלפי חפים מפשע
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
-
סעמק המורהה המפגרת שלי נזכרה להודיע לי שיש מבחן מתכונת ביום ראשון אני צריך עזרה....מישהו יכול לסדר לי תחומר לפי המיקוד בבבקשה למה יש לי רק 3 ימים ללמוד בבקשה עזרה צריך גם טופס 2 וגם טופס 3
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
http://meyda.education.gov.il/mikudim/62008/externi/jews/MATH.pdf זה האתר עם המיקוד אבל אני לא מבין מה כן יכלל בבחינה רשום שם מה לא יכלל מישהו יכול לעזור בבקשה
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
חברה של רבע מיליון משתמשים ועדיין לא יודעת לחשב תרגיל פשוט. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני גם מצאתי המשך המשוואה הולכת בשני הכיוונים בעיות = נשים בחורים רעים = בעיות בחורים רעים = נשים ההוכחה לזה שנשים נמשכות לבחורים רעים :lol:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש חומר בישביל הבחינה של הטופס הנל אם מישהו יודע ומתכונן או למוד לקראת הבגרות של טופס 2 שיכתוב לי פה את חומר הלימוד
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד באב"ג תואר ראשון [הנדסת חומרים ופיסיקה, יש פה עוד מישהו ששותף לזה אולי? ] אניווי, החלטתי שבגלל שאני כבר לא זוכר כלום, אני אנסה להזכר טיפה במתמטיקה 5 יחידות, כדאי למזער את הכאפה המפורסמת בתחילת התואר, אבל הבעייה היא שאני פשוט לא מצליח להזכר בכלום. יש איזשהם אתרים באינטרנט [עדיפות גדולה בעברית], עם הסברים על כל החומר?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, אני זקוק לעזרה, מחר מתכונת ב007. הנושא הוא וקטורים אלגברים. השאלה היא כללית, אך אני אתן דם דוגמא ממשית. השאלה היא "איך מוצאים ישר חיתוך בין שני מישורים?" והנה דוגמא "ממשית": נתונים המישורים(הנחתכים) הבאים: 11x-6y+z+10 = 0 2x+3y-4z+5 = 0 מצא הצגה פרמטרית לישר החיתוך של שני המישורים. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מכתב מביטוח לאומי שמגיע לי החזר כספי מהם, ועל מנת לקבל אותו הם מבקשים שאמלא טופס שבו אני מציין את חשבון הבנק שלי. אני לא יודע איך זה עובד אבל הבנתי שאין להם שום יכולת למשוך כסף מהחשבון כאשר יהיה בידם את הפרטים שלו נכון? האם בכל זאת זה בטוח לתת להם את הפרטים האלה? אין לי בעיה לנסוע לסניף לקבל מהם צי'ק\מזומן את הכסף שהם חייבים לי. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה יום הולדתה של אמי קרב ובא וחשבתי לאחרונה שאולי רכישת קורס גמילה מעישון או משהו בסגנון יהיה מתנה מעולה בשבילה ובשבילי.. אמא שלי הפסיקה פעם ליותר משנה וחזרה לעשן בסביבות החצי קופסה ביום אולי קצת יותר.. ואני מודע לסיכונים שיש בסיגריות. אני מאמין שאם אני אשלם כמה מאות שקלים על מתנה מסוג כזה היא תיתן לזה צ'אנס אפילו שהיא לא מוכנה לשמוע על זה בכלל והיא מוכנה להבטיח ולשקר ברמה חריפה בשביל העישון. לכן אני שואל את דעתכם על המתנה? במקרה ואתם חושבים שהיא טובה אז אתם אולי מכירים מכוני גמילה או קורסים כאלה שעולים עד 700 - 800 שקל שאולי יפטרו את אמי ואותי מהצרה הזאת?
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מחפש מתנה שימושית ולא משהו פלצני ונדוש זאת אומרת לא שעון, בושם או תמונה על מה אתם יכולים להמליץ איש עסקים בן 51 תקציב עד 800 ש"ח בערך תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתתף חדש בפורום. אני רוצה לדעת מה הייתם נותנים לחברה שלכם אם היא אוהבת משחקי מחשב וממשיכה להיות מחוברת לרשת כל הזמן. לאחרונה התאהבתי... אבל אין לי בכלל רעיונות לגבי מתנה וכיצד לתת אותה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 387 צפיות
-
-
עוד מעט אני וחברה שלי שנה ביחד רציתי לדעת מה אני יכול לעשות/לקנות לה ב1000 שקל ? למישהו יש הצעות מה אפשר לעשות?
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לחברה שלי יש יום הולדת בקרוב ואני מחפש בשבילה מתנה כל הקטע שמסביב כבר תיכננתי עכשיו רק נשאר לי לקנות מתנה חשבתי על לקנות בושם ועוד איזה 2-3 דברים, מה אני יכול לקנות בנוסף לבושם ? חשוב לציין שאנחנו ביחד כבר שנה + והתקציב דיי גבוה בבקשה תגובות רציניות
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה. מישהי הזמינה אותי ליום הולדת(18) שלה מחר בערב, ואני די אובד עיצות בנוגע למה להביא. אנחנו לא ממש חברים קרובים, אבל מדברים די הרבה. יש הצעות?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחי הקטן חוגג 13. לא מצאתי משהו לקנות לו. הציעו לי גיטרה, אבל זה בטח לא יעניין אותו, ויש כבר אחת בבית שסתם שוכבת, לא צריך 2. חשבתי על wii אבל אני מפחד שזה יפריע לו בלימודים. הוא גם ככה כל היום על המחשב או משחק כדורגל. אייפון זה כבר יקר מידיי. אופניים כבר יש לו. אני אשמח לשמוע הצעות. התקציב הוא בסביבות 500-1000 ש"ח. אבל אם יש משהו מעניין אין לי בעיה לחרוג (כמו wii שפסלתי).
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-