כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
הארנבים משתלטים על העולם מי מישהו מוכן להסביר על זה קצת........... O0 O0 O0 O0 O0 :coolman: :coolman: :cwm39: :DJsmile: :cwm39: :clown: :bunny: :gorgeous: :gorgeous: :gorgeous: :funn: :funn:
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הבנתי שיש למקינטושים החדשים שומך מסך בסגנון האקולייזר הגראפי של הוינאמפ, שובל של צבעים זזים כאלה... מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג שומר מסך כזה לוינדוס? תודה (:
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שמעתי פעם שאם שלוחים חבילה מחו"ל לחייל (אני (- אז יש פטור ממכס האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, מי שלא יודע מתקיים השנה ב2 לנובמבר כנס מפתחי אינטל בישראל (idf- intel developers forum), התפרסמו עליו כמה חדשות פה באתר, אני כבר נרשמתי ומעניין אותי לראות מי מהפורום הולך... אולי נוכל להדפיס t- shirts של hwzone או משהו כזה
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ברחוב, השיר הולך בערך ככה.. nothing i can change i can change i can change i am here here ____ and ive got million people___
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://www.tk421.net/character/ Struggling for self-assurance over hidden angst, you are highly adept and full of surprises. I find your lack of faith disturbing. lol
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ראיתי אותו באייקון,פשוט סרט קורע,פארודיה ענקית על המון סרטי Sci-FI ,מאוד ממליץ אני לא יודע מתי הוא יצא,אמרו לי שהוא די חדש.
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
כמו שיש את המשחק הזה של התרנוגולות, משחקים קלילים שיעלו גם על מחשב ישן, לא יותר מידי מסובכים פשוט שאפשר לשחק בהם הרבה זמן והם מהנים. תודה (: (ואגב, משחקים להורדה, לא JAVA מהאינטרנט).
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
-
איף רושמים בצרפתית את הספרים הבאים: צופן דה וינצ'י מלאכים ושדים נקודת ההונאה אגב,כל הספרים הם של דן בראון (DAN BROWN)
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
חברה' עוד שעה מתחיל המשחק ההיסטורי מי נישאר ליראות? מה אתם אומרים לגביי סיכויים של מכבי?
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישו מוכן להסביר ת'תופעה המוזרה שנתקלתי בה כרגע ? מזה הספאם הזה :s05:
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
טוב אני לא יודע אם זה קיים בארץ כי לחבר שלי יש את זה מחול אז אני פשוט רוצה לברר פה... יש משחק קלפים עם חיות וכסף שהמטרה היא לעשות רבעיות אבל על כל כרטיס עושים מכרז ורק ככה זוכים בכרטיס...מי שמוציא את הכרטיס הוא הקרוז והוא ראשי למכור או לקנות את הכרטיס והוא גם יכול לעשות מכרז עם שחקן אחר במקום לשלוף קלף...אני לא יסביר יותר מזה כי אין צורך אם מישהו מכיר את זה אז סימן שזה כן קיים בארץ...אז תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כעת אני בכיתה ט' והתחלתי קצת לחשוב על מגמות בתיכון וכדומה , הבעיה היא שאני גר בקרית אונו והתיכון שם ( בן צבי ) אינו עוסק ברמה גבוהה במחשבים . כמו כן שמעתי על כל מיני פרויקטים של תיכונים שבהם עושים 15 יחידות במדעי המחשב ( שבזה אני מעוניין ) אז עשיתי בירור על שני תיכונים ובשניהם הלימודים מתחילים כבר מט' לא מי' אז מישהו מכיר או נמצא שיגיד לי . אה ועוד שאלה אם יש תיכון שהלימודים בו מתחילים מכיתה ט' עדיין ניתן להתקבל בכיתה י' והאם זה יהווה קושי . נ.ב אני יודע שזה דיי מצחיק שאני חושב על כבר עכשיו אבל עדיין :-\ .
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שאפשר לאחסן בחינם כמה מאות מגה ושהוא לא איטי מאוד?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
מי שמבין טיפה בכרטיס 300 X של ATI... בבקשה זה כ"כ דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 50020340 תודה אחים שלי.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
תגידו אנשים מי מכם פה יודע לנגן ואוהב לנגן על אורגן? השאלה הזאת לא סתם..זה חשוב..
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
בעוד שבועיים אני הולך לאירוע! ביקשו ממני שאני גם אצלם את האירוע בוידאו(מצלמה)! אני אין לי מושג בצילום ואני הודה אם תתנו לי כמה טיפים או הסברים איך לצלם שיצא יפה ומעניין (לא משעמם). ואיך עדיף לעסות עריכה: במחשב (שזה ידרוש קניית כרטיס TV) או רגיל (שאני לא יודע איך עושים זאת)!
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
בדרך כלל אני לא פותח ת'ראדים בנושאים האלה, אבל הפעם נפלתי על כתבה שממש קלעה בול לפי דעתי. פשוט בעמוד אחד הצליחה לתמצת את כל מה שקקה במאבק המטופש הזה (לפי דעתי כמובן). http://computers.walla.co.il/?w=/4/795649
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-