עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SamsungUser,

כותרת ^

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  2. כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את …

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  3. בעיקרון סיימתי את הטירונות שלי, עכשיו אני הולך לשרת בחצרים (כחצי שעה מב"ש). רציתי לדעת אם מישהו פה ראה, או אפילו קיבל אישור להכניס מחשב אישי (נייח, לא נייד) לבסיס, סתם למשחקים סרטים וכו', בלי אינטרנט אפילו. זה אפשרי? כי אני יודע שהייתי פה ושם בסיורים בבסיסים וראיתי כבר כמה מחשבים נייחים בחדרים.. (הייתי שוחר, זה למה הסיורים..) תודה

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by mrsph666,

שלום, שאלה כזאת: במידה ועושים בדיקת שתן לגילוי סמים מקבוצת האמפטמינים, האם ניתן למצוא שרידים של מתילפנידאט (ריטלין, קונצרטה)? אם כן, במשך כמה זמן הוא נמצא בשתן?

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  5. כבר נמאס שמגיע כל חודשיים תשלום של מינימום 800 שקל בבזק,לוקחים 120 שקל בערך על "אחזקת" קו ותעריפים גבוהים. לכן אנו מעוניינים להצטרף ל HOT שירותי טלפון ושמעתי על המבצע שלהם.רציתי לדעת איך התשתית,שירות וכו. אני גם מחובר לאינטרנט והטלוויזיה דרכם ככה שעדיף כבר לרכז הכל בחברה אחת לדעתי.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by Guymz,

אהלן אני מאוד מתגעגע לעוף כמו בקאנטאקי פרייד צ'יקן. כל פעם שיוצא לי להיות בחול אני אוכל ואני פשוט מת על זה. חיפשתי באינטרנט מתכונים אבל הכל זה עוף עם ציפוי, אבל הבעיה היא שהציפוי הוא שונה ואני מעוניין במשהו קרוב למקורי (עד כמה שניתן). האם מישהו מכיר מתכון שווה ?

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by bilbo,

מתכון החודש עוף עם וויסקי מתכון מעולה נפלא לימים מיוחדים מצרכים: בקבוק מאלט וויסקי משובח עוף צעיר - עד 2 ק"ג מלח, פלפל, ועשבי תיבול שליש כוס שמן זית מעולה אופן ההכנה: לשטוף היטב את העוף לשתות כוס וויסקי לשפשף את העוף היטב במלח, פלפל ועשבי תיבול לעסות אותו מכל הכיוונים בעזרת שמן הזית לחמם את התנור ל 180 מעלות עד שהתנור מתחמם לשתות עוד כוס וויסקי לסים את העוף בתבנית גדולה לשתות עוד 2 כוסות וויסקי לסים הטרבוסתת במספר 3 אחרי עשרים דקים להכניס את בציפור אחרי חסי שאה להציף בתוך התחת של הציפור ועם הוא אסה קקה להחליפ חיטול תיקנס לערון ותשטה אוד כוס מהמיס של הציפור לטפור- לוושל- לא חשוב שילח ליזדיין הציפור לשיר הציפור הבן זונה בטנור לנסות לוצי בלי לסרופ היד תשפוח אוד וויס…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by Merrymoon,

בהשראת הת'רד של hellyeahmofo על האייס קפה, החלטתי לפתוח בת'רד רשמי על מתכוני קיץ כייפיים ופשוטים (כדי שלא תתאמצו יותר מדיי). כולם מוזמנים להוסיף ולהגיב אחלה פיצוץ לאלו מכם שאוהבים אבטיחים, מסיבות ולא סולדים מאלכוהול - יש לי משהו מיוחד בשבילכם: קחו אבטיח גדול אדום ומתוק (הכי טוב, "על הסכין"), חיתכו ממנו "פירמידה" כמו שחותכים לכם טעימה בשוק (מה"זנב") ומיזגו לשם וודקה (אפשר גם שנאפס או רום), כמה כוסות, כמה שהוא יכול לספוג, שימו במקרר לכמה שעות והמשיכו למזוג כל כמה שעות כוס. השאירו אותו במקרר איזה לילה ככה, ויש לכם אבטיח פיצוץ. פלח אחד ואתם מסטולים ;D אייס קפה ממיסים בכוס גבוהה קפה נמס עם סוכר (הכי טוב סוכר וניל או תוכן של תרמיל וניל עם סוכר) במעט מים חמים, מוסיפים ח…

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by hellyeahmofo,

בחום המטורף הזה אייסקפה הוא פשוט חובה. לא נראה לי שצריך להכין קפה ובמקום מים רותחים לשים מים קרים 8) אני מחפש מתכונים , מישהו?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

טוב היום נישבר הקש האחרון כשאמא שלי עוד הפעם הכינה את הטוסט הרגיל והמשעמם שלה,אז חשבתי שאולי אתם תביאו תמתכונים שלך להכנת טוסט,ככה שיהיה טעים

• 70 תגובות
    • 5.4k צפיות
  11. Started by approx,

אשמח לקבל הצעות למתכונים לתה מה לשים בפנים ואפילו באיזה תיאונים ( רושמים את זה ככה ? ) להישתמש

12. Started by hedva,

התחלתי זה מצריך אפיה, אז אולי תבקשו מאמא שלכם עזרה... OK אחרי שצחקנו עוגת בשר קוצצים 4 בצלים גדולים ומטגנים מוסיפים לטיגון 0.5 ק"ג בשר טחון מתבלים במה שאתם אוהבים - מלח, פילפל, רוטב סויה, אבקת מרק... במקביל מרדדים בצק עלים שמים נייר אפיה בתבנית ועליו את עלה הבצק שופכים את תערובת הבצל והבשר מכסים בעוד עלה של בצק עלים מרודד חורצים את העלה העליון מורחים בביצה מפזרים שומשום מכניסים לתנור שחומם מראש, לאפיה כמו של בורקסים. זה אומנם לא הכי פשוט, אבל התוצאה מדהימה. אי אפשר להפסיק לאכול את זה

13. היי אני מתכוון להזמין מחו"ל את המשחק GTA Episodes from Liberty City מפה: http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCGR06-Grand%20Theft%20Auto%204%20Episodes%20from%20Liberty%20City.html עכשיו כתוב שם בלינק באדום אם אני מבין נכון שאם אני מזמין לפני התאריך יציאה אז זה יגיע לי באותו יום שזה יוצא. 1. אני צודק? מישהו עשה שם הזמנה מוקדמת וקיבל משחק בדיוק בתאריך שהוא יוצא? ראיתי שמוכרים את המשחק גם פה ביותר זול: http://www.thehut.com/games/platforms/pc/grand-theft-auto-iv-episodes-from-liberty-city/10076861.html אבל שם לא כתוב כלום מתי אני אקבל את המשחק, ובגלל זה אני מעדיף לקנות מהראשון! 2. אבל יכול להיות שהם שולחים לפני? הם מומלצים לקניה? אני מקבל מספר מעקב לדואר דרכם? (דרך shopt…

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  14. תודה לעוזרים :-[

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by UltraWaveMUSA,

בחמישי הזה... יש עצות? הקטע הוא שאני פותר תרגילים ותמיד אני מגלה טעויות שעשיתי וזה לא שאני לא יודע את החומר אלא שפשוט באותו זמן זה לא עלה לי בראש.. מאוד מתסכל! מה לעשות? יש גם למישהו מתכונות לתרגל באינטרנט או סתם חומר? יש לי רק 10 ועשיתי בינתיים 7 [עוד 2 אני אעשה היום ומחר 1] תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  16. Started by urielka,

יש לי מתכונת מחר בלשון יש למישהו סיכומים משהו שיוכל להשים פה אני יודה לו מאוד תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by UltraWaveMUSA,

הייתה לי עכשיו מתכונת במתמטיקה 5 יחידות [שאלות 005] ובשאלה בחשיבה הסתברותית בחיי יום יום היה לי נתון מסויים שהיה קשור ל p(a/b אבל התבלבלתי ועשיתי את זה כנתון p(b/a ובגלל זה כל הטבלה הלכה ואיתה על התשובות שלי. מנסיונכם, כמה המורה תוריד על זה במקרה הגרוע? זו טעות גוררת אז לא נראה שהיא תוריד הכול. אציין שהתשובות בכל הסעיפים היו נכונות לטבלה, כלומר, התשובות נכונות לטעות שלי.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אז לפני שאני אתחיל, אני יודע שזה ממש לא קשור בשיט לפורום HWZONE, אבל היי, בואו נודה בזה, פורום כללי היה הפורום הכי שימושי להרבה אנשים בהרבה נושאים, אז החלטתי שכן שווה לכתוב פה את השאלות לגבי העניין. בכל אופן, בקרוב [באזור אמצע דצמבר] אני מתכנן לטוס לניוזילנד ואוסטרליה. אחרי שאספתי הרבה כסף [והרבה זה 40,000 פלוס]. אני מתכנן לטוס לניוזילנד ואוסטרליה. הכיוון שלי זה טיול של חודש בניוזילנד ו-2-3 באוסטרליה. בדרך חזרה לעשות איזה שבועיים-חודש בתאילנד ויאללה הביתה. את הטיול אני מתכנן לעשות לבד. ומכאן גם באה השאלה הראשונה של. האם מוכרות לכם דרכים להצטוות לאנשים טרם תחילת הטיול? האם יש פורומים או מקומות בהם אני יכול לחפש אנשים שעושים טיול בתאריכים מקבילים ע"מ לטוס איתם? אני לא מ…

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  19. התחלתי קצת ללמוד את כל הנושא הזה שנקרא תאילנד. הבנתי שאחת האטרקציות המרכזיות היא מסאג. משיטוטים באינטרנט לראות מה יש שם, הספקתי כבר לקבל טראומה. כל מיני שימל, ופשוט דברים מזעזעים. אז בקיצור ישר ולעיניין - איזה דרך וודאית יש בשביל לבדוק אם זה גבר או אישה? כל מי שהיה בתאילנד או מתכנן ללכת ושקל את הנושא - מה עשיתם?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by alexpir,

שבוע הבא אני מזמין את הטיסה רציתי לדעת איפה הכי כדאי לטוס, אני לא מכיר את המקומות האלה .. איזה מן המקומות האלה הכי יפים ? בין גלבוע לתבור גבעות לובן פארק תמנע בתרונות רוחמה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. תכננתי לטוס עם עוד חבר לארה"ב אבל בגלל שכנראה יהיו לי בעיות עם הויזה כנראה שאנחנו נטוס לאנשהו באירופה. אז עכשיו צריך לחפש איזה מקום נחמד לטוס אליו לנוח קצת לפני הצבא.. יש המלצות? אני לא ממש מכיר את כל המקומות האלה שאפשר לטוס אליהם לנופש וזה, אז כל המלצה תבוא בטוב.. תודה.

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Microsoft certified system administrator אני מעוניין בחוות דעת של מי שכן מבין. מה שכן ראיתי שיש ביקוש לא קטן בשוק לזה. בקשה, למי שמבין, שייתן חוות דעת, תודה! דן.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  23. שלום, אני יודע שאולי זה קצת לא מתאים אבל חשבתי שאולי מבין כל האנשים פה בטח יש איזה כמה שמבינים באופניים... אז ככה התחלתי לאהוב את העניין הזה של הקפיצות והתרגילים זה נראה לי ממש כיף בתור תחביב.... איזה אופניים אתם ממליצים לי הכי טובות לסגנון (אורבן), אני שם דגש על משקל אני רוצה שיהיו כמה שיותר קלות, נוחות, בלמים טובים ופשוט מצוינות לתחום... המחיר הוא עד 6000 שקל (זה מה שהשגתי).... תודה רבה לעוזרים, רן

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  24. Started by nautilu,

לאלו מכם שהתנסו בחיפוש באיביי בטח מוכרת הבעיה שקצת קשה יותר לאתר את אותם המוצרים שנשלחים לישראל, והרבה פעמים גם שכתוב שהמוצר ישלח לכל העולם, אין שום זכר למחיר משלוח. בעיה זו מן הסתם מקשה על תהליך הבחירה - באיזה מחירה להשתתף?! לצורך הקמתי אתר פשוט שיכול לעזור : http://isra-bay.com . כרגע החיפוש מציג רק את אותם המוצרים שיש להם מחיר משלוח. תהנו!!! אם היו לכם שאלות, אשמח לענות.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אהלן אנשים סוף סוף יצא שכל החב'רה יצאו מהבסיסים ואפשר להיפגש כולם ביחד ולעשות טיול שכבר רצינו הרבה זמן. חשבנו לנסוע לצפון ומשם לעשות איזה טיול נחמד (רגלי כמובן). יש רעיונות לאן?? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.