עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by brk2k,

אל תבינו אותי לא נכון, את הלינקים אין לי בעיה למצוא, פשוט האתר תמיד היה מתעדכן עם סרטים ומשחקים.... כזה אתר אני מחפש, בדיוק כמו ליונטוורק... מקווה שאני לא עובר על הכללים (זה די גבולי אני חושב...) תודה!

2. Started by mrsph666,

שלום, נתקעתי קצת במתמטיקה, למחר אני צריך להגיש הרבה חומר על: גיאומטריה אנליטית, טריגונומטריה, ו משוואות! אנא, אם מישהו מכם מכיר איזה אתר(ים) על איך לפתור את הדברים האלה, אגב אני בכתה י' - אנא השאירו הודעה, יש לי גם מבחן מיון מחר, ואני לא רוצה להיות בהקבצה עם ערסים... T_T תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 427 צפיות
  3. Started by avi2014,

אני אבא שלי ואחי מתכננים לנסוע ללונדון בחנוכה הקרוב.. התיכנון הוא נסיעה של כדורגל יענו לראות משחקים של צ'לסי ארסנל בניון וכו'.... מישהו מכאן עשה טיול דומה??? מה עלות של דבר כזה (מעל ל20 אלף שקל?) איזה מלונות מומלצים בלונדון? עכשיו מה עדיף לקנות כרטיסים כבר במשרד הנסיעות בארץ או לקנות שם?? ואיך מתנהל כל העסק???(כאילו זה מודרח ע"י מישהו או שצריך לשבור את הראש להגיע למשחק וכו'..

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by rk666,

http://www.mekusharim.co.il/mek/user/news.php?id=31183 כתבה (או יותר נכון סיפור) נחמד. תקראו , תהנו, תפנימו.

5. Started by elif744,

שלום רב לכולם ! אני מעוניין לרכוש אופניים חדשות בסך 800 עד 1000 וצריך המלצה לאופניים המחיר הנ"ל מעזור הדרום . תודה מראש .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Ghosthunter,

שלום, יש לי ביום שיש מבחן בקורס רשתות תקשורת 1, ורציתי לדעת אם יש לכם שאלות שמתאימות לשכבות השלישית עד החמישית. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by shloosh,

אם יש פה מישהו שמבין ב-PSP ובגרסאות למיניהן אשמח לקבל ממנו עזרה באייסיקיו... אני מחפש חנות לקנות מכשיר בגרסא 2.0 או 1.5

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by moonjib,

פה תכתבו (אם אתם רוצים) את האומנים/זמרים המועדפים עליכם בקטגוריה הנ"ל (יותר לכיוון הטראנס האוס) ומכיוון שקשה להכליל את האמנים בכל הז'אנרים (כי אז יווצרו רשימות ענקיות) נתחיל מהנ"ל. (אולי ת'רדים על ז'אנרים אחרים יפתחו בעתיד). כמובן שאתם יכולים להמליץ על מישהו או אלבום שאתם אוהבים. האמנים האהובים עליי : astral projection alien project Armin Van Buuren astrix skazi G.M.S RAJA RAM ( למרות שהוא כבר לא מוציא אלבומים (או שלא ידוע לי עליהם) הוא גדול בפסטיבלים , למשל ה-revolution האחרון, ויש לו טראקים גדולים) benny benassi Dj tiesto (כמו כל הגלובוס) dali psy sex psy craft infected mushroom xerox & illumination mc mario ( יש לו RMX גדולים) ppk הרוסים the …

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. הסדרה ה''שמיניה'' (המיועדת ללקוחות חברת הכבלים HOT) הסתיימה היום אחרי 2 עונות! יום דיכאון! הפרק היה מאוד יפה אבל לא הבנתי את הסוף? איה חזרה להיות בת 10 או שנשארה להיות בת 15 בשביל אדם?! בכל מקרה אם היא נשארה בת 15 וניני (יונתן) הפך בחזרה לילד בן 10 הוא יכסח לה ת'צורה כי זה לא פייר! ומה הסיפור על טדי (עמוס) ודגנית,מה הם יתחתנו? והדבר הכי מותח: האם הם ישנו בלילה באותה מיטה? (המבין יבין). הסיפור של מיקה ואבי היה קצת רדוד ולא מותח בגרוש,והאם אבי בונה על הX1800XT,זה מה שהכי מותח. בכל מקרה,הקלטתי לכם את הקליפ בעזרת יכולת הTVOUT של הכרטיס שלי,מצטער על האיכות הגרועה כי כדי להעלות לאינרטנט שצריך שזה ישקול מעט,בכל מקרה תהנו. http://planet.nana.co.il/ron_50/8.wpl

• 49 תגובות
    • 5.3k צפיות
  10. Started by bobby323,

זה סתם מעניין אותי, למה אמא שלי אמרה לי, להשים לך כנפיים על האש,ולא להשים לך ווינגס על האש?

11. יש לי דלת שאיבדתי את המפתח שלה ואני חייב לנעול אותה אבל כדי להליף צילינדר אני חייב את המפתח אולי למישהוא יש איזה דרך להוציא אותו בלי המפתח??

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by darkman,

http://media2.dumpalink.com/media/zTpSquuN28uC/fg5yT59AGery.mov לא נעים :'( :'( :'(

13. Started by [{AMD}],

תמונות מצחיקות חבל שאי אפשר יותר מארבע הייתי מכניס 13 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by zoman,

כיצד מוסיפים תמונה לחתימה שלי?

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  15. Started by Green,

היי יש לי שני שאלות לחובבי הסידרה. לא מזמן יצאו שלושה אוספים שמאגדים ביחד את הפרקים שמקושרים מה שנקרא X-Files Mythology. לינקים: http://www.foxstore.com/detail.html?item=1446 http://www.foxstore.com/detail.html?item=1520 עכשיו רציתי לדעת אם מישהו ראה או מבין ממש טוב בכל סיפור העלילה ויכול להגיד לי אם הפרקים שם באמת מספרים את הסיפור המלא או שיש עוד פרקים קשורים שלא נמצאים באוספים האלו (מי שראה את הסידרה יודע שיש פרקים עם עלילה שלא קשורה לכל סיפור הקונספיקציה\חיזרים ויש פרקים לאורך כל הסידרה שמדברים על אותו נושא). שאלה שניה היא באיזה זמן בעלילה הסרט נכנס כאילו בין איזה עונה לאיזה עונה לפי הסיפור? תודה נ.ב. אני ישמח אם הדיון יהפוך גם לדיון מעריצי הסידרה.

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  16. Started by ^GunX^,

היי .. אני מחפש שירים עם גיטרה אקוסטית או רגילה בסגנון של בית הבובות אם מישהו מכיר .. לא משנה לי אם בעברית או באנגלית תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by pc student,

אין לי תמונה אבל אפשר לתאר אותו בקלות. זה כמו עירבוב בין גיטרה חשמלית לאורגנית(סינטיסייזר באנגלית). השתמשו דבר הזה בסביבות שנות ה80-70.

18. Started by Gohan,

אחותי טסה לתאילנד ומתחשקים לי כמה גאדג'טים אני נותן לה 400$ אני אפילו לא יודע מה אני רוצה (נגן וידאו כמו ארכוס) או איזה מחשב כיס. איפה אפשר לקנות שם ומה המחירים? תודה.

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by mrraz,

אני צריך להגיע לשם עם רכב מישהו יכול להסביר איך להגיע ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by evman007,

שלום.אני מחפש משפחתית ב60000 שקל גג.על מה אתם ממליצים? כמובן מודל 2000-2002.

• 83 תגובות
    • 6k צפיות
  21. מה אתם אומרים? תחרות המודינג של ]HW[?

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by [{AMD}],

אני מחפש נגן MP3 (USB 2.0( ב350 ש"ח אשמח לדוגמאות אההה גם צריך להיות בו 512 MB

23. אורח
    Started by אורח,

באיזה יום זה ערב חג שני??? כמדומני זה היום לא? אמממממממ

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by LazyBoy,

לכו לוואלה VOD תלחצו על "חסין זכוכית - איך לעזאזל הוא עושה את זה?" ותרדו עד למטה ברשימת הסרטונים. הסרט האחרון הוא "קראטה מאסטר" אותו אני רוצה. מישהו יכול למצוא את הסרטון הזה בפורמט שאפשר לשמור על המחשב? תודה. עריכה: אולי יש אפשרות להקליט את הסרטון עם תוכנה מסוימת ולשמור אותו על המחשב?

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  25. http://80.179.136.4/gi/clients/renuargame/minisite_v2.html צריך לבחור קלף אחד מתוך 3 ואם יוצא האס זוכים כאמור ב-500 ש"ח לקניות ברשת. אם לא זוכים ב-50 ש"ח לקניות ברשת. מה ההסתברות שיצא האס? 1 ל-3 לא? או קיי יפה. ניסיתי כ-40-50 פעם ונחשו מה? נכון,כל פעם יצא לי מלך. איזה שקרנים.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים