כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לתת לי הזמנה לG-MAIL... בבקשה... ד"א איך אני יכול לעשות לדוגמא הזמנה למישהו אחר ..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב מה שרציתי לשאול זה יש משפט ב PAST SIMPLE the telephone rang for a long time וצריך להפוך אותו לשלילה אז רציתי לשאול אם צריך להחליף את הפועל שנמצא בPAST לBASE FORM שלו ככה the telephone didnt ring for a long time או להשאיר כמו שזה היה the telephone didnt rang for a long time
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
Just when I found a new family to move in with (after the one I was with violated my working contract and sucked a lot) my mom tells me my grandma gone bananas and someone needs to help her to take care of her. Looks like I'm comming home on the 2nd of the month and be back to annoy you, this time in Hebrew, but not before I'll see my favoriet band preform here in this flyshit city called Augsburg. Them and another legendaric Oi! band called Daily Terror and some other band nobody knows, not even here... http://troopers-berlin.com/ Yup, those bastards signed a CD for me, with a dedication on August. http://www.germanrock.de/d/daily_terror/ Those are Daily Terror. Too bad…
-
- 76 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
טוב, אז אני לא אהיה פה כל סוכות, אני טס לארה"ב היום בלילה. אז תהנו כולם בחופש! אני אהיה לי בניו-יורק ובמיאמי (נלך לקאנטרי קלאב של דונלד טראמפ, הוא הזמין אותו - כן, כן, סיפור ארוך, אספר בחזרה)... נקווה לראות איזו למבורגיני אחת או משהו... חחח... קיצור, תהנו.
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
במשחק רשת אז כנסו ל- http://canso2.2do.co.il תודה לנכנסים!
-
- 11 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
אחרי NFOil.Com הורידו את הכתוביות מאתר לא נשאר לי שום אתר שממנו אני יכול להוריד כתוביות אז חשבתי לעצמי לעבור כבר לראות סרטים עם כתוביות באנגלית לפחות שהיה משו. לכן אני זקוק לאתר טוב של כתוביות באנגלית ואם יש בעברית אז למה לא
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=147979.20 אני בטוח שגם על הת'ראד הזה (שאני מאד מתכנן בקפידה לא לעבור איתו על חוקי הפורום )ימחק או יצונזר חבל שלא ניתנה לי האפשרות להגיב במקום ובמקום זה מצאתי אפס שקורא לי חוצפן לעניין התראד שננעל רבותיי המנהלים ושאר קוראים וחברי קהילה פתחתי את הת'ראד הזה במטרה לעניין את כולם במפגש extreme שבו בכירי האוברקלוקרים בארץ יקחו חלק ואולי הזכרתי במילה אחת את שם החנות (מה לעשות ששם החנות מופיע בכתובתו זה המקום היחיד שנכתב) שגם הלינק לא בא למכור כלום אלה רק להודיע על פתיחה וכתובתה לא באתי למכור כלום חוץ ממפגש של כמה מהאנשים החזקים באוברקלוק הישראלי שאני יודע שזה לשמחתם של רבים מחברי הקהילה עשרות מחברי הקהילה שנפגשים מתרשמים מחלי…
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
נכון תמיד בסרטים אז אומרים איזה 4 אותית והמשמעות שלהן זה בעדיפות גבוהה עכשיו תמיד תהיתי לעצמי מהם האותיות הללו.. אם מישהו יודע...
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קובץ מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על השירות החדש של גוגל? http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=208752&sid=10 לקח לי קצת זמן לעכל את הכל, אבל לאחר שקראתי כמה פעמים הבנתי עד כמה הרעיון הזה יחולל מהפכה. ברגע שגוגל ישיקו את השירות הם ישנו את גורלן של אלפי חברות בכל רחבי העולם. המשמעויות אדירות.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בבית מרקחת לא רוצים למכור לי בקבוקון אלכוהול מרוכז (85%-100%) כי אני עוד לא בן 18. אני רוצה לנקות את המעבד מהמשחה הישנה. הם אומרים שאסור להם למכור לי אלכוהול בריכוז כל כך גבוה אפילו שאין מצב שאני אשתה את זה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי שיהיה נחמד לעשות "על הדרך" מפגש פורום בחנות. אז יהיה נחמד לציין מי מגיע ו- + - שעה... מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן אנשים, לא יודע מה איתכם אבל לי נשבר המחירים בבתי הקולנוע בארץ. לא יודע איך זה אצלכם אבל כאן בב"ש סרט עולה 33 ש"ח, ונדמה לי שהקולה הכי קטנה 10 וגם הפופקורן מאוד יקר. לצאת לסרט כבר עולה מעל ל50 שקל, גם מאוד יקר וגם מאוד מאוד לא נוח לסחוב. לנו!! יש את הכוח!!! אז בוא נמחא! מה זה צריך להיות? כל מה שצריך לעשות זה חרם צרכנים כולל ורציני! אז אני מבקש מכל הקוראים של הת'רד הזה: א. תעזרו לי בחרם על בתי הקולנוע בין התאריכים 1\11 - 30\11 ב. תגיבו ותשכנעו עוד אנשים להצטרף לחרם!! הכמות תקבע הכל! אז תעזרו לי לעזור לכם לעזור לכולם. תודה לכל המחרימים והמחרימות ;D
-
- 99 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html תצפו בזה דקה ותשימו את הרמקולים על הכי הרבה עוצמה. אל תשאלו אותי באיזה שפה רשום שם למעלה. אני נותן לזה ציון 5 ומטה לא משהו...
-
בלי לינקים בלי אתרים רק רשימה מלאה של כל התוכנות שהיו קיימות ואלה שקיימות עכשיו. כמובן שאתם מוזמנים להוסיף ואני כבר אערוך להודעה הראשית. ואז תהיה לנו את הרשימה האולטימטיבית. : 1. imesh 2. kazaa 3. kazaa lite 4. emule (אל תכתבו מודים למשל ליונטוורק וכולי) 5. BitTorrent 6. sababadc 7. dc++ 8. נאפסטר (napstar) של פעם
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
אוקיי השאלה שלי היא איפה בדרך כלל אנשי המחשבים האלה משרתים אני בעצמי בכיוון הזה ורציתי רק לדעת איפה בערך אני אשרת. קרוב או רחוק מהבית אני גר בחולון, האם יש בסיסים קרובים לבית כך שאני יוכל לחזור כל יום הביתה או שרוב הבסיסים נמצאים בצפון או בדרום ואני אחזור חמשושים וזהו? שאלה נוספת, האם השירות בתחום המחשבים בצהל מעניין? האם הוא מספק אותכם ( לא מינית לחרמנים שבכם ) ממרם וגם לאלה שלא בממרם? תודה רבה על העזרה זה ממש חשוב לי אשמח לכמה שיותר תגובות וסיפורים של אנשים שעברו או עוברים את זה. נ.ב. אני לומג יג'.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
מה עושים במכון ווינגייט בכיתה י"ב כשלוקחים אותכם לשם ? הבנתי שלא תהיה פעילות ספורטיבית, אלא סדנאות או איזה קקה אחר. מישהו שהיה שם יכול להגיד מה עושים שם ? אני פשוט רוצה לדעת לקראת מה אני הולך מחר.. חוץ מלהכיר את הדיונות של יום סיירות
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בילי המשתולל היה בארץ ולא בא לבקר אותי הכיצד ? לדעתי צריך ללכת בדיוק בדרך שהוא הלך מהמטוס אולי נפל לו איזה מליון או שניים מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש חנות מחשבים רצינית וגדולה בראשון לציון (אני מוכן גם להתפשר לכיוון חולון) שמתי לב שכל החניות הן בחיפה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
hay guys בן דוד שלי סיים לימודי הנדסאות אלקטרוניקה בהצטיינות, אולם הוא ניתקל ב-catch 22 , ללא ניסיון אף חברה מבין העשרות (אם לא המאות ) שהוא פנה אליהן בעקבות הפרסומים במודעות הדרושים לא נתנה לו אפילו צאנס להתחיל לעבוד ולהוכיח את עצמו , גם כשהוא הביע בראיונות העבודה הבודדים שהיו לו נכונות לעבוד תמורת שכר מינימום מצד שני אם הוא לא יתחיל לעבוד בתחום שלו , גם אין שום סיכוי שבעולם , שמתי שהוא ,כן יהיה לו הניסיון הנידרש כך שזה מצב אבסורדי של מה קדם למה , ?הביצה או התרנגולת.? אני הצעתי לו לעשות קורסי התמחות בתחומים שנידרשים בתעשיית האלקטרוניקה כמו rf --- radio frequency שנידרש בחברות הסלולר ,או קורס בקרים מתוכנתים -תחום פופולרי במיפעלי האלקטרוניקה…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אולי משהו יודע איפה יושב היבואן הראשי בישראל של AMD?? אשמח אם משהו יתן את כתובת וטלפון שלו בתודה מראש פרש
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-