כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
-
היי, אני תלמיד תיכון ושמעתי על האוניברסיטה הפתוחה שמקבלת אנשים ללא בגרות\פסיכומטרי. ורציתי לקבל את הצעותכם בנוגע לאם שווה לקחת קורס במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה או לא? אנשים שכבר היו.. מה המסקנות שלכם ?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
מסיבה חגיגית לרגל פתיחת האולם החדש של עופר אבניר והשקתו של הקטנוע החדש של ג'ילרה, GP800, המסיבה תהייה ביום שישי 28.3.08 בתל אביב ברחוב הסדנה (הרחוב יהיה סגור לרגל המסיבה). לפרטים נוספים. אני אהייה שם, ואתם? 8)
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לי ולחבר שלי יוצא 1 והתשובה בספר היא שלושה רבעים... בבקשה תפתרו לי את זה אנחנו נואשים כבר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היום הגיע אלי סמס כדלקמן: שם השולח: FACEBOOK אין לי חשבון פייסבוק ואני לא יודע מי זה עידו, אבל זה נראה כמו מקרה פישינג\ספאמינג ברור, שבו השבת SMS תהיה גרועה כמעט כמו כניסה ללינק (אם מישהו מוכן לברר מה זה האתר הזה בכלל). מזכיר מאוד את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=538680.0 עוד מישהו נתקל?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. נרשמתי לפורום הנפלא הזה לא מזמן וראיתי שלרוב המשתמשים יש בין כוכב אחד לחמישה. איך מקבלים את הכוכבים ומה הם אומרים בכלל???
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
לא הייתי בארץ שבוע מישהו יכול להגיד לי מה קרה שם? שמעתי שהייתה איזו סופה ענקית זה הכול.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
סליחה על ההקפצה... אבללל ראיון בילעדי אם דוקטור פילוסופיון ספרצוקי ולדיונוד מומלץ. 4 ליבות.. http://www.israfiles.com/show/29083/DSCN0671.avi אם יהיו תגובות תקבלו עוד סרטונים שלו
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש תוכנית טלויזיה או פרק אחד שהיה בערוץ הילדים ב שנות ה 90 המאוחרות בו ילד שמחליט לעזוב את העיר ויוצא למסע עם הטלויזיה והרדיו שלו ושואב אבק לעיר . והמכשירים שהוא לוקח איתו לעיר נהייהם עצובים . אם מישהו זוכר את זה אני ממש אשמח . תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=90334 הידיעה הזאת פשוט שפכה אותי. במיוחד אחרי הביטחון של החברה.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
'אם לא תתחיל לסתום את הפה שלך ולהתייחס יפה לאנשים פה בפורום אני אישית אדאג לזה שיעיפו אותך קיבינימט לשוק בעזה שממנו הגעת לפה בטעות' כמובן הכל בהודעה פרטית אבל אתם לא חושבים שזה קצת חוצפה מצידו?... כאילו מי אתה בכלל.... :lol: אתה תדאג שיעיפו אותי קיבינימט... פחחחחחחח ולמה זה?
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי עבודה להגיש בערבית ואני צריך לעשות אותה במחשב עכשיו המורה אמרה שיש מקלדת וירטואלית בערבית מישהו מוכן להגיד לי איך אני ניכנס אליה או מפעיל אותה..... תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני יודע שאסור לדבר על זה אבל אני לא מבקש קישור או משהו אני פשוט רוצה הזמנה לאתר עם הורדות לביטורנט אם גם את זה אסור לבקש אז מצטער אבל אם מישהו שיכול שידבר איתי בפרטי אני חייב.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על מכללת practicu ? זה יכול להווה תחליף למכללה ? איך הרמה ? משתלם ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ככה , לדוד שלי יש מעבד P4 2.4 והוא מפחד לעשות OC . הוא שואל : 1)איזה נזק גורם ה-OC למחשב ? 2)תוך כמה זמן הנזק בא לידי ביטוי ? כמובן מדובר ב-OC של מעל 400MHz לפחות..וכמה זמן אנשים שעשו עובדים על OC...?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אחד השמות היותר מבלבלים לפי דעתי שנבחרו לקונסולה כלשהי בעולם, במיוחד כשהשם הקודם REVOLUTION נראה כמתאים כל כך למכשיר.. ללא ספק דיי תמוהה לפי דעתי הבחירה בשם הלא ברור הזה ששמו אמור להעביר מסר של "WE" שמשמעותה כידוע היא אנחנו/ביחד.. נינטנדו טוענים שבחרו את השם והלוגו כדי להעביר מסר של משחק משותף וגם כי שתי ה "ii" נראות כמו שני שלטים.. בנתיים, הדעות ברחבי הרשת (IGN, GAMESPOT וכו'..) דיי קטלו את השם החדש וממש לא התחברו אליו.. אתם מוזמנים להוסיף דעות.. סופ"ש נעים.. http://revolution.nintendo.com/
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
..יש שטח ועליו יש קו ישר לקו הישר יש משוואה,וגם לפרבולה. השטח פרוס בציר ה-X מ-0 ועד 4, ויש בינייהם מספר 2 השאלה היא איך מוצאים כאן את השטח,האם משלבים את שתי המשוואות (המשוואה של הישר פחות המשוואה של הפרבולה) או שמחלקים לשני שטחים מ-0 עד 2 ומ-2 עד 4 רק במשוואה של הפרבולה? תודה
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
בנות הן כמו הורדות באימיול-לוקח להן זמן,אבל בסוף הן יורדות.
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שמעתי שיש בחו"ל (אולי גם בארץ?) זרועות שמתחברות לשולחן ומאפשרות עבודה בעמידה. רציתי לדעת אם כדאי להזמין משהו כזה מחו"ל ומאיפה להזמין? תודה.. נ.ב. האם אפשר להזמין מאמזון מוצרים שהם לא ספרים או דיסקים? כי תמיד זה רושם לי שאי אפשר - - - תגובה אוחדה: - - - גיליתי את האתר הזה שמאפשר לקבל משלוחים לישראל מאמזון אשמח למענה בקשר לזרוע עמידה לא יקרה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קניתי שוב חשבון פרמיום לאחרונה ושמתי לב לתופעה מרגיזה שלא היתה קיימת בעבר שלא ניתן לבצע סטרימינג אונליין לקובצי מדיה מסוג WMV, MPG וכדומה. אם פעם יכולתי להריץ קובץ בנגן מדיה, אונליין, עכשיו חייבים להוריד את כל הקובץ לפני שניתן לצפות בו. פניתי ל-RS אבל לא חזרו אלי. קובץ לדוגמה: http://rapidshare.com/files/55029366/ABBA_-_SOS.mpg מישהו פה מצליח לראות בסטרימינג? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שנה וחצי של בזבוז זמן בשביל תואר הנדסאי (י"ד) הצבא הציע לי להמשיך לתואר ראשון. הרבה בחירות אין לי, אני חייב להמשיך באלקטרוניקה ולא יכול ללמוד מחוץ לירושלים מה שמשאיר רק את המכללה האקדמית להנדסה בירושלים. למכללה יש 2 מסלולי התמחות, אחד התמחות בתקשורת והשני VLSI (מוליכים למחצה וכו'). כרגע את הלימודים אני עושה דרך תקשוב וכניראה שגם אחרי הלימודים אחזור לשם, בתקשוב אני מאמין שתקשורת יהיה מועיל יותר אבל מצד שני נשמע פחות מעניין. אשמח לשמוע המלצות ודעות מאנשים שלמדו את המקצוע (ראיתי שיש בםורוםאנשים שעובדים עם VHDL מה שמרמז שיש כמה עם ידע בנושא בפורום), אם מישהו למד במכללה אשמח לשמוע גם על המקום. נ.ב. VHDL זה דבר נוראי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם אחת הרשתות הסלולאריות, כמה זמן לוקח לבית משפט לתביעות קטנות להגיע לתיק אם אגיש תביעה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות פאלם לשימוש מחברת לביתספר, נגן MP3 וכל השאר - משחקים שטויות וכו'.. אני מתלבט אם לקחת את הZIRE72 או את ה T3. מה דעתכם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-