כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנות ללימוד גיטרה, חשוב שהתוכנה תהיה בעלת ממשק פשוט ולא יותר מסובכת... גם אתרים ללימוד גיטרה יועילו מאד! אם למישהו יש נסיון עם תוכנות מסויימת ויכול להמליץ עליהן, אשמח מאד עם יעשה זאת. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
1.לפי הסקר 2.אם אפשר לפרט היה לי משעמם ויש לי ראש כחול ושתיתי ושתיתי אתמול יותר מדיי עד עכשיו יש את העשפעה של הוודקה אז הקמתי תסקר אצלי בגיל 8 מילדה בת 12 שהתאבה בי אז ירדה לי הרבה פעמים עד היום אפילו והיא נראת כמאט כמו האשה מNEED FOR SPEED מתחת לאדמה 2 ובגיל 14 זה הילדה השניה והיא הייתה בגיל שלי
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=eBXal1GAA4A ביצוע יפה ל STOP MOTION
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני לא מבין תסבירו לי בבקשה מה זה הדרגות האלו שיש לכו אחד נגיד לי השם של המשתמש יש כאלו כוכבים !! מה זה ואיך אני עולה דרגה?? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
-
איך קוראים לשיר בפרסומת של ילדות רעות והוא גם מופיע באוסטין פאוארס 3 כשהם בכלא
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אני מנסה כבר כמה שבועות לחפש דרך למכור/להחליף את זכרונות ddr 400Mhz 2*256 של חברת ceon דרך לוח יד שניה ודרך אתרים נוספים ברשת אך ללא קונים. רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות מחשבים שמוכנות לעשות טרייד אין לזכרונות או לקנות אותם במכיר סביר. ברצוני לשדרג לפחות לג'יגה זכרון ללא צורך בoc. תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אפשר לשים בו כרטיס מיקרו SD של גי'גה או שהוא מוגבל בנפח?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי בעיה בחיבור המחשב שלי לדואר GMAIL האם מישהו מבין בזה? אני מוריד את הדואר דרך האוטלוק אקספרס , ובד"כ באמצע ההורדה זה נתקע לי למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מחפש את כל המילים של השיר " תרקוד כמו שאף אחד לא רואה אותך תאהב כמו שלא אהבת מעולם"..... אשמח לקישורים או לקבצים. תודה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני בדילמה של החיים שלי אם ללכת או לא... מצד אחד יש עליו ביקורות מעולות, מצד שני אני לא אוהב סרטי הרפתקאות מה אתם אומרים? כדאי ללכת? סרט יפה?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD ויש לי איזה שלושה סרטים עם תירגום הבעיה שהתחלתי לצרוב אותם במהירות 2x הכנסתי ל- DVD שבסלון שקורא את כל סוגי הדיסקים וקורא צרובים, וראיתי את הסרט עם הפסקות באמצע כזה תקוע אבל שומעים בסדר ורואים גם די טוב אבל למה זה תוקע אותו לפעמים ועושה מין ירוק כזה על המסך כיאלו הפירמיים תקועים. (מקווה שככה רושמים את זה ) . האם יש שיטה צריבה יותר מדיוקת וחזקה שתסדר לי את זה שאני כן יוכל לראות שלושה סרטים על DVD?. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום. רציתי לראות כמה מכם באים למפגש הקרוב, פשוט תצביעו מי שלא בא שלא יצביע סתם שהוא כן בא וההפך...
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות לוח ארקייד. רציתי לדעת מהן המידות לחורים לג'ויסטיקים ולכפתורים נ.ב רציתי לדעת מה ההבדל בין ה j-stik לבין ה t-stik לבין הt-stik plus של ultimarc ?? ומה המושג spring pressure אומר?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לעוד מישהו יש בעייה בהצגת התמונות שמאוכסנות באתר PICTOR.CO.IL? במקום התמונה מופיע איקס אדום.
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אז יש לי אוסף בקבוקים מינאטוריים ובקרוב מאוד אני בונה להם מדפים שישבו בצורה יפה יותר לבנתיים מפוזרים על הסיפריה שלי.. כולם חלק 1: כולם החלק השני: תמונות כללי מקרוב... --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- האחרונה והחביבה עליי: הויסקי שלי עם העקרב.. רציתי לדעת אם גם לכם יש אוסף בסגנון ומה דעתכם על שלי ובכלל מה אתם אוספים תעלו תמונות שנראה..
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
הגעתי לשרות המצוין הבא דרך moonkey מהפרומים של ויגיימס: http://groups.vgames.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=2491&TopicID=334306&PagePosition=1&ThreadPage=1&CommID=1478 אני לא יכול להסביר את זה יותר טוב ממנו, אז תכנסו ללינק, ואז לאתר פנדורה: http://www.pandora.com/ תהנו, שירות מדהים. המלצה על שיר: Kool G Rap - My Life, ראפ מלודי כזה.
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מזל טוב על חידוש הפורום - הוא נראה הרבה יותר טוב בתצורה החדשה! מספר הערות: 1. חבל ששדרוג כזה לא הוכרז קצת מראש - ההודעה על השדרוג היה רק בדיעבד. 2. חבל שבשדרוג כזה ארוך כל מה שהיה כתוב זה ש"הפורום יחזור בעוד דקה" (וברוב הזמן בדף שנראה כאילו פרצו לאתר - מ1:00 בבוקר עד 18:00) - ולא היה איזה עדכון בידיעה על השדרוג. 3. ת'אמת? לא האמנתי אבל עכשיו אני בטוח: אני מכור לפורום. בדקתי אם הפורום חזר כל עשרים דקות בממוצע... ושאלה לקינוח: לאן נעלם הפורום "על האתר והפורום"? :s05:
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי יש לי הזמנות לאתרים הבאים: torrentleech wild-bytes אני מוכן להחליף עם מי שיביא לי הזמנה\הזמנות לאחד מהאתרים האלה: torrentit torrentbytes scencetorrents תודה מראש צרו קשר בפרטי מי שמעוניין!
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מחפש מישהו שיתרגם לי מסמך מרומנית לעברית (או לאנגלית), אני מוכן לשלם למי שיכול לתרגם לי. יש מישהו מעוניין?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי כאן ת'רד על השקעות במניות ....... וראיתי שיש קורסים שנקראים " קורסים לניתום טכני" מה אתם אומרים עליהם והאם מישהו כאן עשה קורס כזה ?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-