עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כותרת מפוצצת הא? אז ככה: מצד אחד, יש בארץ דירה (עם תינוק), וצריך לבחור חומרה(יעני מחשב ייעודי לוידאו צ'אט), וגם תוכנה. מצד שני יש דירה בחו"ל עם מחשב ומסך(ושם צריך רק תוכנה). מה הדרישות: שיהיה חיבור וידאו צ'אט קבוע בין הדירות. ממש 24/7 (ללא צורך באישור כל פעם מחדש). תודה רבה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. קניון שלם רק למחשבים. אלפי חנויות ודוכנים מוכרים מבורג ועד למחשב שלם. אתה הולך ולא מאמין, עשרות חנויות מוכרות רק מעבדים, אינטל ו AMD אתה יכול להשיג 286 386 ועד המעבדים האחרונים של אינטל עשרות חנויות אחרות מוכרות רק מסכי מחשב והלהיט החדש מסכי WIDE וגם בנישאים. תמונת מסך נהדרת. דבקים טרמים מאווררים זיכרונות והכל בטונות, מחשבי כף יד בחצי המחיר מישראל, פחדתי לקנות. צילמתי כמה תמונות ודי בהיחבא, בקניונים של בנגקוק אסור לצלם ויש שלטים, הפחד מזיופים מכתיב יד קשה.

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

רבים בעולם משערים מדוע שער הדולר ממשיך לצנוח ואין להם ממש תשובות. כזכור לנו עוד לפני שעמיר היה בממשלה הוא הבטיח להביא את שכר המינימום לאלף דולר. עמיר ניסה ונאבק וראה שלא קל הדבר, ישב וחשב כיצד לעמוד בהבטחתו ועלה על מזימה גאונית. הוא ניצל את העובדה שכולם חושבים שהוא אדם אינו נבון במיוחד וכך אף אחד לא יחשוד כלל שהוא מאחורי הדבר. עמיר פרץ התערב בשוק ההון בעזרת כלים שטרם נחספו וידועים לנו בכך הצליח להוריד את שער הדולר בצורה כה דרסטית שאכן שכר המינימום במשק הגיע לאלף דולר לחודש ואף יותר! כך יוכל עמיר לרוץ לראשות הממשלה בטענה שהוא הבטיח וגם קיים. עמיר, עלינו עליך! 8)

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  4. עכשיו הגיעו ציוני הבגרויות האחרונות, ואני, שהסתמכתי על המועד ב' במתמטקיה, נדפקתי :-\ המועד ב' הוא יום לפני שאני חוזר מחוץ לארץ עם החברים... קיבלתי 83 סופי שאלון ז' [90 הגשה 75 בגרות] הלך לי חראאא אני לא יודע מה לעשות.. להגיע יומיים לפני מחוץ לארץ בשביל הבגרות, לעשות מועד חורף או לוותר בכלל? הציונים האחרים הם 90 ו 93 . גם באנגלית קיבלתי לא משהו.. 88 בג'י סופי ו99 ו92 באחרים. בג'י גם כדאי חורף או שלא צריך? אני ממש מפחד בקטע של הקבלה לאוניברסיטה :-\ נכנסתי לפה http://www.ims.tau.ac.il/md/Ut/Smdp009.aspx והממוצע בגרויות ייצא בין 106.33 ל107.21 [זה כמו להגיד שאני בין מטר 20 ל2 מטר או שאין הפרש כזה גדול בין שתי התוצאות.. אני לא מבין] קיצר אני לא יודעע מה לעשות כבררררר יש עיצות?

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by DMaster,

אתמול יצא הוידאו החדש.. היה שווה לחכות. גם ת"א וירושלים שם.. ותלחצו watch in high quality למטה..

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by --Adidas,

עוד שבועיים ככה אני טס לאוקראינה .. וזה פעם ראשונה שאני טס .. אז רציתי לשאול כמה שאלות (אני noob בטיסות) מה כדאי לקחת איתי ? מתי קונים דברים בדיוטי פרי ואיך כל זה עובד ? כרגע לא עולה לי עוד שאלות לראש כי אני לא יודע מה לשאול אז תתנו לי ככה טיפים בכללי תודה לכל העוזרים

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by matteo,

חזרתי מהשאלון שאלון קל ביותר לא תיארתי לעצמי כמה קלה יכולה ליהיות בגרות תשובה לאלגברה א . a שונה מפלוס מינוס 3 ב. ושליש a>3 גיאומטריה שאלה 4 א. = 135 הסתברות 5 א. 1. 5/9 2. 4/5 ב. 7/90 ג. 43/90 תשובות בדוקות בקשר לשאר השאלות אני לא יודע

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by maxim22,

ניסיתי לבדוק באיזה אתר יש את הדיסק אבל לא מצאתי. צריך אתר שעושה משלוחים לארץ תודה רבה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. ??

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  10. מתי מתחילה העונה השלישית של אבודים? הכוונה היא מצי היא תתחיל באקסטרה הוט? :nixweiss:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שמתי לב שפה בפורום העמודים של כל דיון הם קצרים למדי וכך נוצר מצב שכאשר דיון מתארך רצף הקריאה נקטע והנוחות פוחתת ולכן אני מציע שגודל העמודים ישונה ל20 תגובות כדי לשפר את הנוחות ואת רצף הקריאה וההבנה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. שלום. אני מתכנן לעבור ניתוח בזמן הקרוב, כנראה במכון CARE (אגב הוא טוב..יש טוב יותר?) ורציתי לשאול דבר מאוד ספציפי: הניתוח אותו אני אעבור הוא PRK ז"א האחד עם זמן החלמה ארוך יותר ושיפור ולא מיידי. אז רציתי לשאול מניסיון של מי שאולי עבר כמה זמן באמת לוקח להחלים מניתוח זה? פשוט אני לא יכול לפנות לעצמי יותר מיד זמן ולא הצלחתי להבין מתי הכל חוזר לשגרה..אחרי שבועיים או חודשים נניח. אשמח לשמוע מימכם כמה זמן לקח לכם התהליך כולל שלבים בהם יכולת לחזור לשגרה חלקית מלאה. תודה.

• 9 תגובות
    • 8.9k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

שלום, אחרי הרבה שנים שאני ואחי בחדר הריצפה לא כבר חלקה כמו שהיא הייתה והיא מחוספסת, יש דרך לגרום לה להיות חלקה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by darkman,

היום נסעתי עם הורי, למרות שכבר נגמרה לי תקופת המלווה. זה היה באזור התעשיה של רעננה אחד הרחובות ליד קניון רעננים, אני פונה מהרחוב הראשי שם, לאחד הרחובות היותר צדדים פתאום אני רואה שוטר (יחסית מבוגר אני מנחש שזה מתנדב). הוא מסמן לי עם דבר זוהר כזה לעצור בצד, הוא אומר "שלום רישיונות בבקשה" הבאתי לו תרישיונות, אחרי דקה או שתים של בדיקה הוא מחזיר ואומר זו הייתה בדיקת רישיונות *נשמתי לרווחה* מה שלא הבנתי בכל הקטע הזה, לא יותר חשוב שהם יעמדו בצמתים מרכזים ויעצרו אנשים שנוהגים מהר מידי מאשר סתם לנסות "להפיל" נהגים? לסיכום זה היה מאוד מפחיד אני לא מאחל שזה יקרה למישהו.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. http://www.zoomap.co.il מכניסים כתובת (תשחקו עם האיות אם זה לא מקבל נכון) - עיר ורחוב (לא חובה מספר, אפשר לחפש בתוצאות) ואפשר לראות את הבית שלכם נחמד... לא הכי מעודכן בכל מקום, לא תמיד אפשר לראות את הבית אצלי למשל רואים כל מיני בתים פרטיים ותמונה כללית של הרחוב, אבל לא את בתי הקומות ולא את הבית שלי. יש מקומות שבכלל לא קיימים שם כמו כל מיני קיבוצים, אבל עדיין - זה נחמד דוגמא מחו"ל http://maps.a9.com/ המפות של אמאזון מפה, שיש עליה זכוכית מגדלת, שאם מזיזים אותה , היא נותנת תמונה (אם קיימת) של הרחוב עליו אתם מפוקסים כרגע. מאוד נחמד וגם אני מאמין שבסה"כ זה שיתופי, בניגוד לאתר הקודם (כלומר אנשים שולחים תמונה עם קואורדדינטות GPS ושם רחוב ומספר וכו') מקווה שגם בארץ זה ייפתח לצורה…

• 91 תגובות
    • 17.8k צפיות
  16. Started by sagi_10,

אני לא יודע..כנראה שלא.. אני לא טוב בלצום

• 157 תגובות
    • 12.3k צפיות
  17. Started by רומן גרוס,

חשבתי למכור את הפנטיום 4 שלי ב 550 ש"ח CPU P4 3GHZ 775 HSF ASUS 775 ABIT 775 AGP SIS MEMORY 512MBX2 = 1GB 400MHZ SONY DVDRW SATA 160GB מה אתם אומרים ? יקר ? עם התקנה מערכת הפעלה מקורית + 150 ש"ח . 550 , 700 ש"ח .

• 44 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by Vega,

אני מחפש אתר עם פוסטרים/כרזות של להקות רוק&רול או סרטים קלאסיים ומודרנים, מצאתי כמה אתרים שדורשים תשלום או שלא מאפשרים להוריד את הפוסטרים ברזולוציה גבוהה... תודה!

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by mz155,

האם יש דרך כלשהי להעביר את הסרטים שהוקלטו במכשיר (yes MAX) למחשב או לHD חיצוני? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  20. טוב אז אני בן 17 נהג חדש.. אני יודע שמותר לי לעלות על הרכב של אמא כי יש ביטוח חובה אבל במקרה ואני עושה נזק התשלום נופל עליי אני צודק?(אבל חוקית אני יכול לנהוג ברכב?) לאבא יש ליסינג תיפעולי של אוויס ממקום עבודתו, האם אני צריך לעשות לו ביטוח נהג חדש?והאם גם עליו אני יכול לנהוג בלי ביטוח אבל במקרה של נזק נופל עליי התשלום? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 7.1k צפיות
  21. ברצוני לידע אותם בנושא שנקרא צרכנות נבונה .. כיום שמוצרים מתחלקים ל 3 ...שהם אורך חיים קצר מאוד ...חד פעמי ...ואורך חיים ארוך מאוד... לכן כל אחד יתן מוצר חפיץ שאותו הוא חובק מעל שנתיים וממש מרוצה ממנו לאמיתו של דבר אני קונה הרבה מוצרים שאני מבין שהם גרועים מאוד ...וזה סתם הורס את הסביבה .. כידע פלסטיק בטבע מתפרק אחרי 5000 שנה ויותר ... ואלו המוצרים שלי שמחזקים הרבה זמן ..: טלוזיה שלי בבית מסך CRT היא בת 10 כמעט של טושיבה ...עובד מדהים .. IRIVER שלי בן 3 שניים עדיין מעולה .. מדפסת לייזר XEROX 3210 קרוב ל 3 שניים ...דורש קצת ניקוי אבל באמת דבר מדהים . עכבר של מיקרוסופט היחזיק לי קרוב ל 4 שניים ועדדין קיים מסך של SAMSUNG LCD 17 730B עובד כבר שנתיים .. תוספות : מכונת גילוח …

• 58 תגובות
    • 8.2k צפיות
  22. אהלן, כמעט חודש שאני יושב בבית כמו מובטל גמור.. השיעמום הורג.. חיפשתי עבודה בכל פינה אפשרית ולא מצאתי כלום. אני מהקריות. למשהו יש רעיון ? תודה.

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. אבא שלי נולד בקליפורניה, ארה"ב ועבר לגור בישראל בגיל 13. היינו בתהליכים לאזרחות, היו לנו את כל המסמכים ואני זוכר שאבא שלי אמר שחייבים לטוס כל המשפחה לארה"ב כדי לקבל את האזרחות. אבא שלי חלה בסרטן ונפטר זמן מה לאחר מכן- לפני 4 שנים, ועכשיו יש לי כמה שאלות: 1- האם עדיין מגיעה לי אזרחות? 2- כיצד אני משיג את האזרחות, לאן אני פונה? אין לי שמץ. 3- האם חייבים לטוס בשביל לקבל את האזרחות? 4- ממי אני מברר מידע בנושא?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by UponTheRose,

הי,אני התעניינתי בלימודי השפה האנגלית באופן מקצועי ואני שואל את עצמי איפה אפשר ללמוד הכי מקצועי את האוצר מלים, זמנים, פעלים משתנים וכל מה שקשור (כולל מבטא) כדי לדעת אנגלית שוטפת כמו דובר כשפת אם...ולא חובבני מסרטים וסדרות מישהו פה מכיר לימודים איכותיים של המקצוע(גם אם זה כולל אוניברסיטות,וול סטריט,לימודים בחו"ל)?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by kisin,

שלום, אני צריך לבנות אתר שיש בו מערכת סליקה לכרטיסי אשראי. מה אני צריך לעשות ו/או לקנות כדי להרים כזאת מערכת באתר?! אני יודע שפשוט אפשר לקנות חשבון באחד האתרים שמאפשר סליקה ואז לעשות את הסליקה שלי דרכו, אני פשוט מעוניין לדעת את הצד הטכני שבעניין - איזה שרתים צריך? איזה הצפנה? הגנות וכדומה... תודה מראש לכל מי שיעזור...

דיונים חדשים בפורומים