כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
זה קשור לפורום הזה- אם אני רוצה להרכיב מפרט שלא מציעים באף חנות בתור "חבילה", איפה אפשר לקרוא המלצות על חנויות מתאימות? (אני לא יודע אם מותר פה בפורום גם להמליץ על חנויות).
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום .. כנראה שאני אלך למבחן תמיכה תכנית של בזק .. אז יש לי כמה שאלות .. מה זה DNS ?? ומה זה אומר אם אנחנו יכולים להיכנס לאתר דרך ה IP שלו , ולא מצליחים דרך הכתובת הרגילה??
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
קניתי נייד ממישהו ב Ebay..בקיצור אחרי כמה ימים הוא אמר ש PAYPAL חסמו אותו אז ביטלנו עיסקה, הוא עשה לי REFUND לכסף ששלחתי לו, והסכמנו להשאיר פידבק חיובי (מעניין אם זה באמת מה שקרה או שככה הוא עושה להרבה אנשים..) בחשבון שלי ב PAYPAL הסתכלתי על התשלום שלי וה STATUS הפך ל REFUND. (ראיתי בטבלה שזה חזר לכרטיס אשראי) עכשיו, בעיקרון אני אמור לראות את הכסף מתווסף ל BALANCE שלי בחשבון ב PAYPAL, כי הרי בגלל שאנחנו גרים בישראל הכסף לא יכול לחזור לכרטיס אשראי. האם הכסף אכן חזר לכרטיס אשראי?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אם כן תרשמו אני יערוך את ההודעה וישים לינק אם לא אז שאחד המנהלים ימחוק אני יבין שלא.. cleric תערוך בבקשה לכותרת נורמאלית לדעתך, ולא הבנתי, מותר או לא?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת איך פותחים חשבון של GMAIL? כיוון שלא ראיתי שום לינק של הצטרפות. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
השיר של אופנת הבגדים GOLF MEN & WOMEN שהוא בספרדית או משהו כזה...... עם המאפיונר שהכוסית דופקת לו את האוטו...
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
התחלתי לא מזמן לשמוע שירים שלו, וממש אהבתי. אהבתי במיוחד את שני השירים האלה: גן החטאים מרד הדמעות אנחנו דור מזויין יש לי בנוסף את השירים האלה: מחר כבר לא יבוא אור הירח אין מלאכים בגן עדן אלימות הכל מתפורר מלאך צלקות שתיקה אני רוצה לשכב איתך אמש אור הירח השיר שלנו למיואשים יש רק גורל לכבוד מליארד טועים עורי עור שלוליות עכשיו רציתי לדעת אם אלה הם השירים היחידים שיש לו? או שיש לו עוד שירים? אתם מוכנים בבקשה לביא לי את השמות שלהם השירים או יש לו עוד? תודה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
רוצה להוסיף לתקית מוזיקה שלי יותר מוזיקה איכותית, חרשתי כבר על מה שיש לי. מבקש שתמליצו לי על להקות רציניות, סגנונות המבוקשים : ג'ז, רוק. מעדיף ג'ז עם שילוב רוק, לא ג'ז כבד אני לא מתלהב מאילתורים קצת מעמיס. הייתי מאוד רוצה למצוא להקה המשתווה לINCUBUS הם מדהימים סגנון של TOSCA או K&D הייתי גם הולך על מוזיקה אירית או ים תיכונית הקיצר אין מה למרוח תמליצו בבקשה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום קניתי ksp מוצר מאילת וברצוני להזדכות עליו(כמובן לפי מחיר אילת) במקום אחר ולקנות מוצר אחר. במדיניות של החברה לא רשום שום דבר לגבי זה. המוכר בסניף (באר שבע) אמר לי שזה לא אפשרי אלא רק עם קנס של 5% וצ'ק שיגיע מסניף אילת. האם זה חוקי? למרות שדבר זה לא רשום בתקנון - - - תגובה אוחדה: - - - אפשר להעביר לפורום צרכנות(לא שמתי לב שיש)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, מספר שאלות בנוגע לסוג מייל זה: 1. כמה זמן בדר"כ לוקח למשלוח להגיע לארץ? כלומר מספר ימי עסקים כמובן(סופרים גם את יום ראשון?) 2. איך אני מקבל הודעה שזה מגיע, אם אין כל מספר מעקב על משלוח כזה? 3. האם על מוצר שערכו הכולל משלוח הוא 9 דולר, יתקע במכס? תודה רבה על זמנכם, חיים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו קרא את הסיפור : "בריכת שחייה" ? קראתי אותו כמה פעמים ולא הבנתי על מה מדובר בסיפור. מישהו יכול להסביר לי ?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
זה שיר קצבי כזה.. סוג של דאנס/האוס (לא יודע תהבדל) שבשיר בחורה (אני חושב) שרה.. והפזמון הולך משהו עם finaly na na na na na.. oh yeah גם בקשר לזה לא בטוח.. זה פשוט מתנגן לי בראש ואני לא מצליח למצוא תשם שלו
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
תציקו לו עד שישתגע לא להתייאש אחרי הפעם הראשונה http://213.8.161.147/motyp.co.il/flash/Show.asp?Flash_id=28
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
my question is simple where on intenet i can buy a nokia n-gage and they will ship it for me (israel) sorry for writing in english ,my pc do not support hebrew at this tume thank to everybody that will answer and how much it cost,and if i need to pay to the MECHES any thing that is below 200$ or not? thank`s
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, אני רוצה להזמין line 6 ux2 ואני לא יודע כמה מיסים יקחו לי על היחידה הנ"ל,מישהו יודע מה יקרה עם זה כאשר זה יגיע למכס?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Acer Aspire 5741G-434G64 ואני רוצה לעשות בו אינטרנט מכול מקום, אז המליצו לי על netstick, אז יש לי כמה שאלות על netstick מחברת פלאפון: 1. יש באתר שלהם כמה סוגים של netstick , איזה הכי טוב לקנות (לא משנה לי המחיר), אבל אני יכול לקנות רק מחברת פלאפון: http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/catalogue/.aspx?tab=0 אז איזה netstick הכי טוב לקנות? 2. האם באמת יהיה לי אינטרנט מכול מקום, האם מהירות הגלישה תהיה מהירה? 3 . האם כדאי לקנות את זה בכללי? מה החסרונות והיתרונות? 4 . אם יש לכם עוד משהו חשוב להגיד לי בנושא (כי אני באמת לא מבין בזה) בבקשה תגידו תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
זוכרים את התקלה שאיפשרה לקנות מחשב במחיר מצחיק (100 דולר אני חושב) - אם אני לא טועה כל העניין התרחש באתר של "אפל". אני זקוק לכתבה הזאת, אני אשמח אם מישהו יקשר אותי לכתבה בעיברית או באנגלית, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מישהו יודע מה נסגר עם פייסבוק ולאן נעלמו האלבומים של כולם מרשימת האלבומים? נעלם לי גם Mobile Uploads וגם אלבום Timeline Photos. הגישה היחידה לאלבום היא דרך הדפדפן כשנכנסים לתמונה ולוחצים בפינה למעלה על האלבום שאליו שהיא שייכת. באפליקציה אין שום גישה לאלבום. ממש הזוי. מישהו יכול לאשר שגם אצלו \ חברים שלו בפייסבוק זה ככה? (אני לא מצליח לראות אלבום Mobile גם אצל חברים אחרים).
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדריך איך להקדד קובץ MPEG שישקול פחות, להקטין את הגודל מסך או משהו. [פשוט הכרטיס טלוויזיה שלי מקליט כל חצי שעה 2 ג'יגה ] ולא מצאתי איפה לכתוב את זה...
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לברר תוצאות. אפשר לינק?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מבקר כאן לרוב לקרוא בפורום כללי, אבל לא תמיד יש דברים מעניינים לקרוא. אז חשבתי לקבץ לעצמי רשימה של פורמים מרחבי העולם, שיש בהם חלק כללי כמו כאן, שאנשים מדברים על מה שבא להם. אם מישהו מכיר פורמים כאלה, אבל עם כמות גדולה מאוד של משתמשים, בבקשה תתנו לינק. מתחיל להימאס מהאינטרנט כי לא מוצא מה לקרוא :-X.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
תגידו אני לא מבין חסר כל כך הרבה פרטים שהיו בפרק הקודם מישו הבין מה קרה?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא גרסה נוחה לקריאה (pdf,ספר ממשי) עם ההוכחה המלאה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עושה על הרזולוציה הכי קטנה שהוא מסוגל להקליט אבל בכל זאת הקובץ יוצא גדול מדי משהו כמו 700 מגה ל45 דקות... מה אני יכול לעשות בשביל להקטין את הגודל של הסרט אבל להשאיר את האיכות... זה מקליט בפורמט mpeg
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-