כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
יש משמעות לכוכבים שמופיעים לך ליד השם בפורום? חוץ מזה שהוא מציין את התמצאותך פה? כאילו אפשר לעשות עם זה משהו ? זה פותח לך אפשרויות או משהו?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק אם יש לי מעבד 64 bit? אני לא ידעתי באיזה פורום לשים...אז בנתיים שמתי פה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קודם כל אם זה לא בפורום הנכון אני מצטער, זה פשוט נראה לי המקום הכי טוב לפרסם את ההודעה. אני מחפש מאגרי תמונות שאני אוכל להשתמש בהם בלי לפחד יום אחד מישהו יתבע אותי עקב הפרת זכויות יוצרים. אני יודע שקשה למצוא חומר טוב בחינם לכן אני מבקש אפילו אתרים בתשלום - כדי כמה שיותר נמוך. אני בונה אתרים ותמונות מוסיפות המון לאתר אבל כל התמונות הטובות והאיכותיות מוגנות בזכויות יוצרים או שקשה למצוא אותם. לכן, אם מישהו מכיר, אני אודה לו מאד אם יפרסם קישורים לאתרים כאן. תודה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי מחר דינמיקה קבוצתית במסגרת הגשת מועמדות לחברת הייטק ואחד הדברים זה נאום לפני קהל. אני צריך לנאום במשך כמה דק' ואין לי מושג אפילו על מה. יש אולי למישהו רעיון ואולי איזה נאומון מוכן או מכיר מקום כלשהו ממנו אני אוכל לקחת נאום או אפילו רעיון כלשהו?? תודה לעוזרים.
-
-
-
-
יש לי חבר שטס לסין, חשבתי לבקש ממנו להביא לי LCD (כמובן משהו מוכר, אל תיבהלו מהמילה "סין"). יש כמה דגמים ספציפיים שחשבתי עליהם, מ17 ועד 19 אינטש, כמובן שהם עולים יותר מ200$ ולכן חייבים במכס. בדקתי באתר של המכס, המבחר שם לגבי פריטים ספציים הוא ממש דליל, אז חיפשתי איזשהו כלל לגבי מסכים בכלל, ולא מצאתי.. מישהו יודע כמה משלמים מכס על מסך..?? עוד שאלה - במקרה והוא עובר "בטעות" במסלול הירוק ונתפס, כמה הוא הקנס? תודה רבה לכל העוזרים. נדב.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... ולידיעתכם, השיר לא בשבילי
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם: מי יכול להגיד לי בבקשה מי היבואנים של חברת giga bayte מי היבואנים של כל החנויות הגדולות. זה מאוד חשוב לי לדעת אז בבקשה מי שיכול לעזור לי בזה אני אשמח מאוד. תודה רבה לכולם מקווה לתשובתכם בהקדם.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מישהו בא לדיגיטל סיטי ביום חמישי\שישי? גם אתם קיבלתם הזמנה לאירוע בדואר?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג פלייבק של Queen-We will rock you אני מתכוון לרק המוזיקה בלי השירה עצמה...
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שמתי לב מאתמול שלא שומעים את הצפצוף הזה כשאני נועל את האוטו, היום בדקתי לבדוק בכלל אם האזעקה עובדת, וראיתי שאכן היא נכנסת לפעולה בזמן המתאים, האורות מהבהבים רק שלא שומעים כלום, רק שמקרבים את הראש ליד הצופר של העזאקה שומעים את הצלצול ממש ממש חלש. מכאן אני מסיק שזה או הצופר הלך או סוללת הגיבוי. איך אפשר לבדוק זאת? וכמה עולה כל אחד מהחלקים הנ"ל? אני פשוט שונא מוסכניקים כי יש להם נטייה להגזים ולגנוב כסף, לכן אני רוצה לדעת בעצמי כמה שיותר ואז ללכת.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעם אם למישהו יש משדר FM כזה שמחברים לנגן MP3 או דיסקמן, מכוונים תדר ואז שומעים ברדיו באוטו. אני מעוניין לקנות כזה ורציתי לדעת אם יש המלצות למישהו. תודה, נדב
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז כל מי שלא ידע: "נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי , לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים , אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה"... www.nahag.up.co.il כנסו זאת עצומה נגד החוק... תחתמו...
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים טובים ששולחים לישראל (עם מחירים טובים)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מצאתי עבודה ואני עוסק בה כמעט כל הזמן כך שאין לי זמן לעצמי אפילו ובכלל זה רוב העיסוק שלי בשעות היממה. בכל אופן, רציתי לדעת אם במידה ואני עובד מעל ל-8 שעות ביום מגיע לי שעות נוספות. השכר שלי הוא 20 ש"ח לשעה, ואתמול למשל (סיפור אמיתי ) עבדתי 13 שעות ורבע שעה בסך הכל.. אז כמה אני אמור לקבל על זה? אודה אם תפרטו את החישוב. בכלל אם למישהו כאן יש ניסיון בעבודה עם חברות כוח אדם אני אודה אם הוא ישתף אותי או יתן לי המלצות ממה להיזהר ואיך לדאוג שלא ידפקו אותי. שמעתי עדויות על זה שהחברה שאני עובד בה לפעמים לא משלמת את כל הכסף שמגיעה לך, ולכן אני מנהל רישום קפדני ביותר של כל שעות העבודה שלי, כולל מתי ומי עבד איתי בצוות. מה עוד אני יכול לעשות? אני עובד בסקרים על האוטוב…
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
NRG הוציאו מילון עיברי- הידיש במקור ללבושים בשחור (MIB), אבל יתאים גם לסבתות הפולניות שין להם מושג באינטרנט. מעכשיו במקום לומר: אני גולש באינטרנט, אימרו, צו רוקן אין דה וועב. או אני מוריד קבצים באימיול, אראפצולאדן אימיול אין דיין קאנטע... http://www.nrg.co.il/online/10/ART/943/744.html
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
תגידו אם קניתי מחשב חדש ואני רוצה להוסיף חלקים מהישן אז אני פותח תחדש אז הלכה האחריות הכללית? כי מישהו אמר לי שזה ככה...
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז ככה זה של הצפרדע הכחולה הזו שעושה בימ בים בים בההההההההה יש את זה בפלאפונים ועשיו יצא לזה טראק יפה של הסרט השוטר מברלי הילס עכשיו רציתי לדעת אם תוכלי לעזור בלאתר את שם שיר תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום אני צריך אתר לרקעים למסך רחב 16:9 הרזולוציה שאני משתמש היא 1360 על 768 אבל אפשר גם 1280 על 720 אני במיוחד רוצה רקעים של סרטים וקומיקס (לדוגמה STAR WARS,BATMAN) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש מצב מישהו יודע מתי הסרט המסור יוצא בארץ בקולנוע? saw זה השם שלו באנגלית... כי מזמן ראיתי שבאפריל זה אמור לצאת, אחרי זה ראיתי זה נדחה ל9 ביוני ועכשיו אני רואה שזה עדיין לא יצא. למישהו יש מושג מה נסגר איתם ומתי זה אמור להגיע?
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
-
עד כמה שלמפיצים וליבואנים אין מושג מה הם מוכרים : http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7875078&type=1&product=1&=
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי דו"ח חניה על "העמדת רכב וחנייתו בתוך תחום תחנת מוניות". העניין הוא, שזו תחנת מוניות לא פעילה ותפוסה ברוב שעות היום ע"י מכוניות חונות ללא זכר למונית (חיפה, רח' יפו 92 לא רחוק מכיכר הסיטי סנטר, למי שמכיר) . מבירורים קצרים, שערכתי מדובר בשטח תחנת מוניות "מוניות כרמיאל", שלא עונה לטלפונים ולא מופיעה ברשם החברות כחברה פעילה. נכון, האיזור מסומן כשטח תחנת מוניות על הכביש ויש גם תמרור, אך שוב אין שם זכר למונית וברוב שעות היום, האיזור תפוס במכוניות חונות. השאלה שלי - מה הסיכויים שלי לבטל את הדו"ח בערעור לעיריה, ולאילו מסמכים אני זקוק לשם כך? תודה רבה לכולם על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-