עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זיכרונות זול שם? כרטיסי מסך זול שם? הארדיסקים זול שם? מארז זול שם? ספק? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 12:03:56 אנשים, אולי ראוטר אלחוטי יהיה שם זול? מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Shay0600,

האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להפחית רעש בחדר? בדומה לאוזניות שמפחיתות רעש ע"י השמעת גל קול הפוך מהרעש שמחוץ לאוזניות האם אפשרי בכלל ליצור כזה דבר?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. לילה טוב, נכון יש את ההגרלה של HWZONE וINTEL לרגל השקת המעבדים החדשים ,אשר שבהגרלה מחלקים חלקי מחשב אז השאלה שלי אם הייתה כבר הגרלה או לא, ואם כן אז האם זכיתי או לא? כי אני לא קיבלתי שום אימייל אז חשבתי שאו שנתתי בטעות אימייל שגוי אאו שעם הם שלחו לאימייל שגוי או שהם לא שולחים אימייל למי שלא זכה. ואם לא הייתה הגרלה אז מתי תהיה?ולדעתי כדאי לפרסם את רשימת הזוכים

4. Started by captaincaveman,

המממ...... עוד אידיוט? אני חשבתי שאני יורד על הדביל הזה COOLSPOT :AR15: מפוסי-טיפ, כנראה שלא הייתי מספיק ברור.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by J0HNiE,

כן כן היום זה יום של שמחה ומחר גיוס מה אני יכול להגיד :-X למי שרוצה לדעת אני מתגייס לתוחנים ויש לי פרופיל 82.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by eliranl,

הבקשה בכותרת תודה מראש איזה פרצוף מצחיק זה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. אני מנסה לברר אם בפיאט אונו משנת 94 אפשר להנמיך את המושב של הנהג או להגביה את ההגה... ניסיתי לחפש קצת באינטרנט אבל לא מצאתי... אולי כי הידע שלי במכוניות שואף לאפס. אודה על עזרה מכל סוג שהוא...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. כותרת?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  9. לא רק מחשבים אני אוהב, גם ציוד סאונד, ובעיקר לבדוק את המיקסרים והקונסולות החדשות בשוק, כאן אתמול קיבלתי את קונסולת העריכה המעולה ( יחס מחיר איכות מדהים ) של behringer מדגם MX2442A... עולה כמו מחשב ממוצע אם תהיתם...

• 31 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. Started by bykeking,

שאלה בכותרת... ^^^ תודה!

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by SyndromE,

הנה שיטה יפה שעובדת - אפשר לסגור\לאטום שקיות (חטיפים וכו') בקלות וללא התופסנים המרגיזים האילו http://www.youtube.com/watch?v=lhSgTq4wRT8

12. צהל הפך להיות חברת הריסה בע"מ !!! מודיעים למחבלים שיצאו מהביית מפוצצים והורסים את הבית !!! ומה נותר למחבל שנישאר חסר בית ברוב יאושו- להתאבד !!!! ואז הוא עושה זאת אצלנו ולוקח עימו עוד כמה אנשים שלנו !!! צריך להפציץ מיבנים עים אנשים ולא רייקים !!!! מה אנחנו חברת הריסה !!!! שרון תצדיק את המוניטין.....או תפנה את הכסא לביבי. דן

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by IG,

מישהו מכיר את הסידרה? זה רשימה של כמה קישורים, אם מישהו מכיר קישורים לפרקים נוספים- שיפרסם http://www.tv-links.co.uk/The%20Tick_links.html

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by y_a_n_i_k,

הנה מצבי: אני מועסק בחברת פלקסטרוניקס דרך כח אדם בתור מריץ תוכנות בדיקה וכל מיני כאלה מרוויח מינימום אבל יש הרבה שעות אז זה יוצא יחסית סבבה... מצד שני הציעו לי לעבוד בחברת טאוור בתור מפעיל מכונה באותם התנאים םחות או יותר ר קשאני מועסק ישירות דרך החברה... ויכול להיות שיהיו קצת פחות שעות נוספות... מה אתם מציעים לי לעשות???

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Alexkmr,

משהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה "מים משותפים" ואיך זה מגיע לסכום של 861.00(שקל נכון?)?

16. קיבלתי היום מלישכת הגיוס הזמנה לקורס נהיגה מצה"ל שאחריו אני יהיה "נהג יחידה" שאין לי מושג מה זה בכלל... עדיין לא קיבלתי מנילה.. בעיה נוספת שאני כבר התחלתי ללמוד נהיגה...ונישאר לי לעשות רק טסט... אז מה לעשות? אני בדילמה.... :-\

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by X-_PLOSIVE,

רק רציתי לשבח את זיג זאג 2000 שאחרי שפעמיים נדפק לי ה- IBM הם מחליפים לי למקסטור כל הכבוד ותמשיכו ככה עם השירות הנהדר :biggthumpup:

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by MishaK,

זה נמכר מהר...

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  19. Started by THE_COMMANDER,

אני צריך נגד של 78 אום והספק של 0.3 W איך מודדים ברב מודד???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אם אני לא אשרת בקריה כנראה שאשרת בפלמחים או בתל-נוף, בתפקיד משק אבטחת מידע-במ"מ בחיל האוויר. מי מכיר את הבסיסים ויכול לתת לי קצת מידע איזה מהם עדיף? , באיזה בסיס יותר מעניין ואיזה נחשב ליותר מבצעי? וסתם בכלליות על הבסיס.... תודה!!

• 12 תגובות
    • 10.5k צפיות
  21. Started by ברק,

אני מחפש את כל המילים של השיר " תרקוד כמו שאף אחד לא רואה אותך תאהב כמו שלא אהבת מעולם"..... אשמח לקישורים או לקבצים. תודה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  22. נערך

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by J0HNiE,

שגרתי בישראל הייתי בצו הראשון, ויש לי פרופיל 82, והצו הגיוס שלי ב23 ליולי 2006 ואני כרגע גר בארה"ב, מתי שעברתי לארה"ב השגרירות הישראלית נתנה לי רק דרכון לשנה. בכל מקרה עכשיו אני גר בארה"ב ואני רוצה ללכת ללמוד בקול'ג, להרחיב את הלימודים שלי ובאותו זמן לדחות את הגיוס שלי. אז אני רוצה לדעת אם אני יכול לכתוב מכתב לצבא ולהודיע להם על זה... ואם כן למי שאני שולח כל הפרטים האלה... :s05:

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  24. אני רואה שכולם קונים פה מהאינטרנט אבל אני עדיין בן אדם מיושן שצריך חנות פיזית לפנות אליה ולהביא לשם את המחשב כשיש בעייה. קיצר אני לא יודע באיזה חור נמצא KSP או SKYPC אני מחפש משהו יותר באיזור רמת השרון אם אפשר קיצר אם למישהו יש המלצות - בבקשה תכתבו כאן. לא ידעתי באיזה פורום אחר לשים את זה.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים