עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מצאתי כמה דילים טובים על מצלמות MINI DV. כמה אני אצטרך לשלם למדינה על מצלמה בשווי 150 דולר מארה"ב ?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  2. Started by redead,

260 שקל לשנה ... ? אולי באיזה שרת אחר? אם בכלל..?

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by smdsjd,

איך זה בהשוואה לבזק או אורנג? יש תוכנות אחרות בתחום?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  4. Started by stone cold,

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=4230053 http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=4200399 חיפשתי משהו בלי קשר לזה בגוגל ונתקלתי בזה הביקורות שלי לא כאלו מוצלחות גם ככה :kopfpatsch: מה אני צריך להוציא זכויות יוצרים לביקורות שלי :kopfpatsch:

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. לאחרונה רכשתי ATL915 של גולדליין ואחרי עובדה של 3 - 5 דקות אני מרגיש ריח שמזכיר שמן שרוף. האם זה באמת שמן או שאיכות ירודה של חומר בנייה? מכל המאווררים שיצא לי לרכוש זה פעם ראשונה שקורה דבר הזה.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by sos,

היי! אני משתמש חומרה מתחיל ואני רוצה להבין יותר בקטע של החומרה ובתקווה להגיע לרמה שלכם. אז דבר ראשון הייתי רוצה שתביאו לי אתרי חדשות של חומרה (באנגלית או עברית) או כל אתר טוב אחר שאתם גולשים בו כדי שיהיה לי בסיס טוב להתחיל בו. דבר שני אני רוצה לדעת על כל האוברקלוק ושאר הירקות ובכלל אולי יש לכם עצות בשבילי תודה!

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by rap_tr,

אני מאתמול מנסה להוריד קובץ מסויים(כולה 20 מ"ב) וכל הזמן רשום לי לנסות בעוד 2 דקות או לקנות משתמש, בשביל 20 מ"ב אני לא אקנה משתמש,אבל אולי מישהו יכול לתת לי ל-2 דקות? תודה מראש

8. להמון אנשים כבר יש ג'ימייל, עכשיו נשאלת השאלה אם באמת כל אחד צריך את הג'יגה שיש לו או שלא. דיי מעניין אותי ויכול להיות שגם עוד אנשים לראות את התוצאות של זה, כל אחד מוזמן להגיב ולהגיד כמה הוא מנצל ותמונה תתקבל בשמחה גם כן. אני אתחיל: 199MB שהם כמעט 20 אחוז..

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אז במה אתם משתמשים כדי שהשיער יעמוד הייטב רוב היום ולא לאחר כמה שעות יחזור למצב הרגיל ? ;D

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  10. אצלי כבר שבועיים בערך ההורדה מהPOP3 ממש ממש מממממש איטית ולפעמים גם בסוף ההורדה או אפילו באמצע אני מקבל שגיאה והשרת לא שומר את ההורדות שלי, ככה שבפעם הבאה שאני ניגש להוריד קבצים מהPOP3 הוא שוב מוריד לי את אותם המיילים שכבר הורדתי בפעם השעברה אוקי, גיגה מייל, אוקי חינם... אי אפשר לצפות למשהו מושלם אבל זה כבר הופך לבלתי נסבל! ובשביל שתבינו עד כמה זה בלתי נסבל, בצהרים הורדתי 2 מיילים, המהירות הורדה נעה בין 3 ל5 קיי לשניה, הקבצים ירדו ובסופו של דבר היה שגיאה.. אוקי עכשיו הורדתי 3 קבצים (2 מהצהרים ו1 חדש), שוב המהירות נעה בין 2.5 ל 5.5 שברוב הזמין זה היה על 3-3.5 קיי לשניה, בסופו של כל ההורדה שנערכה כמה דקות טובות (וירדו שלושת הקבצים!) קיבלתי שגיאה מהשרת.. ושוב באתי לבדוק דואר…

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  11. במהלך הימים האחרונים רץ בפייסבוק סטטוס הקורא למשתמשים לכתוב "BFF" בתגובה ולבדוק האם הפרופיל שלהם "מוגן" או נפרץ. משתמשים רבים שיתפו פעולה עם הסטטוס הטיפשי לכתבה

12. משתמשים לעתים קרובות בשירות הגישה המרוחקת TeamViewer? מומלץ מאוד שתחליפו, או לכל הפחות תבחנו, את הסיסמה שלכם. משתמשים רבים ברחבי הרשת מדווחים על כניסות מרוחקות בלתי מאושרות שבוצעו למחשבים שלהם בהתבסס על היישום, מה שהוביל בחלק מהפעמים לקניות מקוונות בלתי רצויות באתרים בהם פרטי הגישה היו שמורים מראש. אנשי TeamViewer מצהירים בתקיפות כי לא בוצעה שום פריצה למאגרי המידע שלהם, וכי מדובר ב'טרנד' חדש בו מתבססים על משתמשים שהסיסמאות שלהם פשוטות מאוד לניחוש בהתבסס על ריבוי נסיונות פשוט (brute force) - כך שמומלץ מאוד לוודא כי הסיסמה שלכם כוללת לכל הפחות 8 תווים, עם שילוב של אותיות גדולות וקטנות ומספרים. https://www.teamviewer.com/…/p…/statement-on-service-outage/ https://www.…

13. Started by Morphine,

אני לא משתמש. היה מותקן אצלי תקופה ארוכה אבל כל פעם שעשיתי סריקה, לא היה כלום אז מחקתי. מה איתכם?

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by orelzion,

משתמשים לטלפון הביתי ב018, 012, 013? איך הם, מה איכות הקו? איך השירות?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  15. לעיתים אני נתקל כאן בדיונים דוגמאת: http://hwzone.co.il/community/threads/527658 שבהם נושא השיחה הוא תמונה כלשהי. הבעיה היא מקור התמונה. כשאני רואה שזה מאתר כמו SIZ אני נחרד. כדי לצפות במקור צריך להכנס לאתר מלא פרסומות, זבל איטי ופופאפים. כמשתמש imgur ותיק זה חורה לי. לא עוד כל מי שלא מכיר - הגיע הזמן להכיר ולהסתגל - imgur.com, אתר שנועד להעלאת תמונות ל-reddit בעיקר אך משתמש באתר העלאה ואחסון תמונות נח ומהיר מאין כמוהו! (יו דוג, העלתי ל-imgur תמונה שבה אני מראה העלאת תמונה ל-imgur) האתר גם קולט Clipboard כך שבדיוק כמו שעשיתי פה, מעולה להעלאת תמונות מסך ישירות אל האתר מלחיצה על הכפתור. בנוסף, מומלץ לפתוח משתמש ולנהל אלבום על מנת שלא תאבדו חלילה תמונה שאתם לא מוצא…

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by SixKiller,

רק תראו איזה בתי ספר מסריחים.... אני בעיקרון מכתה ו תלמיד חרא... פשוט חרא ההתנהגות והכל... אבל שכל יש פשוט ככה הציונים שלי אותו דבר אנגלית יש לי 95 -100 כבר 5 שנים.... הקבצה א.... ומחשבים שהיה יש 100 וזהו כל השאר מעפן הממוצע שלי הוא בערך 60... בהתנהגות יש לי 6 תמיד בקיצור עשיתי מבחני קבלה וקיבלתי 98 בשלושת המקצועות (אנגלית.לשון.מתמטיקה) יעני ולול הכול עשיתי טוב ואני בעיקרון לא יודע כלום בחיים שלי ממתמטיקה וחמדתי איזה שבועיים את כל מה שצריך עכשיו אתם אומרים קיבלתי 98 בשלושה מבחנים זה פצצה יחסית לאחד שלא למד כלום חוץ מאנגלית 5 שנים... אז מה הם אומרים "אנחנו מצטערים אבל הציון של הבן שלכם גבוה מדי יחסית לתעודה הפער בין הציונים חשוד מאוד.... אנחנו נערוך ישיבה קטנה ונחשוב אם אנ…

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by PayneBack3251,

מאז יום עליתו של האתר לאויר היה שיפט אתר מוביל, מעולם לא נכנסו למלחמות בין האתרים השונים, אבל הפעם המצב הוא שונה, היום זה איום יותר גדול על נושא שיתוף הקבצים. בימים האחרונים עשינו הכנות שונות להעלת האתר לשימוש של עשרות אלפי הגולשים שמצאו את האתר כמקום טוב עקב השינויים באתרים המקבילים לנו, נעשו גם מספר גישושים מגורמים שונים לבחון אפשרות של שיתופי פעולה. כרגע האתר באויר, בימים הקרובים שרת חדש (נוסף), יכנס לפעולה. אנחנו לא מצהירים הצהרות גבוהות, אנחנו עושים מעשים. אתם מוזמנים להגיב, להציע, לעזור או כל דבר שעולה לראשכם, אנחנו לא מבקשים מכם כלום אלא רק לדעתם מה אתם, הגולשים שלנו, אלו שבאמת חשובים - רוצים / חושבים / מציעים. צוות האתר. בבקשה אנשים הגיבו בשביל להבטיח את המש…

18. Started by olegr,

או לפחות את התמונה בגדול, מישהו יכול לעזור פליז?! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by shloosh,

נמאס לי כבר מכל הפעלולים של הוליווד... אני רוצה סרט נורמלי עם עלילה!!! וגם מה זה כל הדברים הלא נורמלים והלא מציאותיים שעשו שם?!? F35 שמטייל מעל ומתחת לכבישים ורודף אחרי משאית?? הקטע הדפוק הזה שהוא מקפיץ את המכונית ופוגע במסוק??? וגם כל הדברים הקטנים שקשורים למחשבים שהיו מטומטים, כמו להתחבר לקשר של המטוס קרב ולהגיד לו פקודות לא נכונות.... נו באמת??? קיצר פעלולים ויריות סבבה יפה,אבל 0 עלילה 0 מציאותי ציון 7.3 .

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן קניתי בסוף דצמבר 2006 עכבר Genius Ergo 525 במחיר 180 שקל מאיזה חנות של משחקי מחשב. היום הוא החליט למות ואני צריך ליצור קשר עם החנות בשביל האחריות, אבל אני לא זוכר איזו חנות זו הייתה... אני חושב ש http://www.pcgames.co.il/ היא הדבר הכי קרוב לחנות ההיא מבחינת עיצוב ותוכן, אבל אני זוכר את האותיות V ו- G בשם שלה. יכול להיות שהיא שינתה את השם? אם לא מה הכתובת/שם החנות? האם היבואן יכול לתת לי אחריות למוצר הזה? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני לא יודע אם זה חוקי אבל אני בעבודה ומת לשמוע את הפרוייקט של עידן רייכל - יש בי עוד כח מישהו אולי ??? איכשהו אולי ???

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  22. Started by MORIDIN,

מת"ב החזירו את האינטרנט לנסייני האינטרנט בכבלים היום, לאחר שניתקו אותו ביום חמישי. זה אומר שני דברים - אחד: הם זונות, שתיים: מתקרב זמנו של האינטרנט בכבלים. רק למקרה שזה מהניין מישהו...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היי, חתמתי מת"ק לפני השחרור כדי להכנס לעוד חודש חודשיים בתשלום (כסף לא רע). עכשיו רציתי לדעת מאנשים שעברו או מכירים את הנושא, האם זה שווה? עומדים לקרוא לי השבוע להגיע, זאת לאחר שחתמתי התנדבות למילואים חצי שנה כדי שיאושר לי המת"ק (יש לי פטור ממילואים משום מה ). מישהו עבר את זה? יודע מה? איך זה הולך ואיך השכר בדרך כלל? האם מבצעים תורנויות כלשהן (נגד תורן וכל הזבלה הזה?) אצלי בבסיס לא ממש דיברו על זה איתי זה היה מהיר לפני השחרור..יותר נכון באותו היום של השחרור. כל תשובה תעזור, תודה!

• 2 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים