עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Pure-Gold,

יש למישהו מושג איפה ניתן למצוא תרשים של סלוט PCI ? הכוונה באילו רגליים הוא מוציא מתחים ואילו רגליים משמשות כאדמה וכו'.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  2. אהלן חבר'ה, בזמן האחרון חורף ומשעמם מאוד מאודדד. מישהו יכול להמליץ לי על סרטי אומנויות לחימה שונים? מעדיף סרטים חדשים שיצאו בזמן האחרון. תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by redead,

חברה קצת שיתוף פעולה ;D

• 84 תגובות
    • 12.5k צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יכול לתת לי אתרים של כלאנים ל CS אני חיב כי יש לי קלאן ואני רוצה לירשום אותו.

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  5. Started by ^HocK^,

הנה הסיבה...

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by Libby,

טוב, אז ככה להיום... גברים רבים תמיד התלוננו ותמיד יתלוננו שהקשיים שלהם במציאת בחורה הרבה יותר גדולים משל בחורה למצא לה גבר.... מה אני אגיד? נכון מאוד! אבל יש פיתרון! גם לזה! אז אם אתה גבר, מכוער, (או שלא), ולא יודע מה לעשות עם עצמך, קרא את זה, אולי זה יעזור.... בהצלחה.... http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=664246

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by R3,

איזה סרטים מעניינים יהיו היום בטלויזיה?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  8. שלום לכולם קנתי לפני 20 יום עכבר מחברת walla shops ועוד לא קיבלתי אותו ורציתי לשאול אותכם מה לעשות אני התקשרתי אילהם ושם כול הזמן עונה מזכירה אלקטרונית ואני משאיר להם הודעות והם לא חוזרים אליי בכלל מה אני יעשה ובסוף החודש יורד לי התשלום הראשון אז אולי כדי לבטל אותו או אולי לחכות עוד חברה מבקש את עזרתכם ואם תוכלו גם אז להשיג לי את האימל לפניות לחברת walla shops :'( :'( :'(

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by lev-27,

רק אני חושב שסושי מאכל overrated לחלוטין, תפל, יקר מאוד ביחס לתמורה וחסר ערך תזונתי? סושי מורכב מאורז לבן עשיר בעמילן (סוכר). לסושי מוסיפים תערובת של סוכר, חומץ ומלח. בתוך הסושי שמים דג נא שאף אחד לא יודע מאיפה הביאו אותו ואת הרול טובלים במלח נוזלי (סויה) או מיונז או טריאקי כדי שיהיה טעם כלשהו. אני מסכים שמבחינת אסתטית אין על סושי. שילוב הצבעים וצורות הגשה פשוט מהפנט. אבל למה המאכל הזה כל כך תפס בעולם? מה הקטע?

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  10. זה טראק ראשון שאני עושה ואני צריך המון תגובות אז: http://soundcloud.com/dannygg/dannygg-asteroids Negative is Positive

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by UNDERDOG,

ארץ ישראל מדינת פושעים תציג אחד יבוא רבים תקנה רובה תקנה פנים רודיפם את כל הסטלנים אבל כל פושעים אמיתים בחוץ בחוץ מסתובבים כל יום דקירה ואונס גם פורצים בתים חוסמים תים אבל למה אבל למה מדינת יהודים מדינת אחים פוגעים אחד בשני כשהאויב בעבר הנגדי תביא חלב תביא קצת דבש וביחד נארגן הכל מחדש השמש זורחת בוקר עולה מנגב את התחת אחרי שתיית קפה אנשים מתחילים לזחול מבתיים עוד יום עבודה כלכלה בפנים אבל למה אבל למה מדינת יהודים מדינת אחים פוגעים אחד בשני כשהאויב בעבר הנגדי תביא חלב תביא קצת דבש וביחד נארגן הכל מחדש

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  12. לאיזה קורס פסיכומטרי יוצר כדי לי ללכת מבין השלושה אנקורי/לחמן/קידום? אני מקבל ווצ'ר מהצבא, אבל אין לי מושג איזה יותר טוב.

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום רב איזה מורה אחד נתן לי הצעת מחיר כמה עולה שיעור נהיגה על אופנוע כבד עד 500 הילוכים?? במגרש של חולון??

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Lirux,

יש את השיר הזה עם החמת חלילים או איך שלא רושמים את זה... הוא דיי מוכר, הוא לא ממש חדש... מישהו יודע איך קוראים לו?

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש דוגמאות לשאלות שיכולות להופיע במבחן טמ"מ צבאי, או לחלופין חומר שניתן ללמוד ממנו. אם יש למישהו מידע, אני אשמח. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. נתחיל מזה שאם אתה זוכרים שקניתי את המסך VIEWSONIC VX922 אחרי שבוע היו שני פיקסלים שרופים ו KSP לא רצו להחליף לי את המסך. יש אחריות של חודש אם נמצא פיקסל אחד שרוף לפי התקנון של VIEWSONIC באתר. עכשיו בשנית קניתי צורב PIONEER 122D ואחרי 4 צריבות הוא הפסיק לצרוב, ניסיתי 2 חברות דיסקים יותר מ 18 דיסקים הלכו לי על כל ניסיו,ן כי רציתי להיות בטוח לחלוטין שהצורב הוא דפוק, שאחרי כל ניסיון לבדוק אם זה הכבל או הגדרות ביוס, אוורקלוק או ביוס מחודש או בטא. אז למען ביטחון האמת יש לי את הצורב BENQ DW 1640, יותר משנה כמעט שנקנה מחנות שאני לא אציין, כי זה לא חשוב אבל חנות מחשבים ידועה מאוד שקניתי עוד חלקים בהזמנה כגון לוח אם וספק כח, והחלקים עובדים יותר מ 7 חודשים בלי בעייה אחת כפי שאתם רו…

• 19 תגובות
    • 4.7k צפיות
  17. אני רוצה לקנות את הנעליים הבאות: http://www.ralphlauren.com/product/index.jsp?productId=3958280 הייתי אתמול בקניון ארנה בחנות POLO JEANS, שאגב השם שלהם שקרי מאוד, בטלפון הם לא ענו והייתי בטוח שזאת חנות דגל של החברה. בכל מקרה, את הנעליים האלה לא מצאתי שם. א) מישהו יודע על חנות נעליים שמוכרת נעליים של RALPH LAUREN (עם עדיפות לפתח תקוה והשרון)? ואם לא: ב) איך אני יכול להגיע ליבואן כלשהו או משהו ולעשות הזמנה אישית? (אני יודע איזו מידה אני צריך) אולי יותר מתאים לפורומים של אופנה אבל ניסיתי ולא ענו, ננסה את מזלי פה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by arik677,

בשנה שעברה שדרגתי מ"חברה 4.0" ל"אישה 1.0" וגיליתי שהתוכנה גוזלת משאבי מערכת רבים.שמתי גם לב שהתוכנה מפתחת ישומי בת (או בן) אשר גם הם גוזלים משאבים.שום הסבר לתופעה זו לא היה מצוין בתיעוד של המוצר,למרות שמשתמשים אחרים אמרו לי שזה צפוי לנוכח טבע התוכנה. לא רק זה, "אישה 1.0" מתקין את עצמו כך שהוא רץ עם כל אתחול של המערכת וכך הוא יכול לפקח על כל פעילות המערכת.חלק מהישומים כמו "ערב פוקר 10.3" ,"מסיבת רווקים 2.5" ו"ערב בפאב 7.0" כבר לא ניתן להריץ על המערכת כלל, וגורמים למערכת לקפוא בפתיחתן. "אישה 1.0" באה ללא אפשרויות התקנה לחלוטין, כך שהתקנת פלאג-אין לא רצויים כגון "חמות 55.8" ו"גיס בטא" היא בלתי נמנעת.כמו כן,ביצועי המערכת יורדים ככל שהזמן עובר. תכונות שהייתי רוצה לראות בגיר…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני לא מתעניין ו/או מתחבר לתחומים שניתן להרוויח בהם כסף, אבל לכל החרא הלא פרקטי אני מתחבר מצויין. למה נולדתי עם שילוב כישורים כל כך חסרי תועלת?! למה?! לאנשים רבים יש ראש ריאלי. הם הולכים ללמוד הנדסות/כלכלה/רפואה/ניהול. אחרי הלימודים משתלבים במקומות עבודה מכובדים בשכר נאה. ואני הומני. זה אולי בסדר בשביל בחורה, כי היא גם ככה חייה על חשבון בעלה, אבל אני גבר. גבר ומקצועות הומניים לא הולכים יחד. כמה כבר ארוויח אחרי הלימודים? שלוש אלף? ארבע? לעזאזל, לא שווה אפילו ללכת ללמוד. אני מרוויח אותו דבר ללא שום השכלה. זאת אומרת שאני אמשיך לגור בעיר מסריחה, מוקף באנשים מסריחים. אולי עדיף שאזרוק את עצמי מתחת לגלגלים של משאית ואסיים עם זה. לפחות המוות יהיה מהיר.

• 107 תגובות
    • 9.3k צפיות
  20. Started by tombcatz,

לעזאזל,אני מחפש כבר שבוע את המיקוד בספרות ואני לא מוצא למישהו יש לינק למיקוד של הספרות? [לחומר שיהיה בבגרות,לא לחומר שנשמט מהבגרות]

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  21. Started by david32,

לא מזמן נאבד לי הפלאפון וחשבתי לעצמי שמכיוון שאני משלם עליו (ואני בעצמי קצר בכסף) אולי כדי לקנות מארה"ב. חנויות טובות אני לא מכיר אז הלכתי לE-BAY הבעיה היא שאני מחפש עם משלוח לארץ (למרות שבתכלס אני יכול לתחמן ולשלוח לחבר שלי בקולורדו שישלח לי משם את החבילה אבל זה כבר נראה לי מסובך מדי) ולפי מה שהבנתי אתם - כול אלה שעושים קניות בE-BAY - לוקחים מוצרים ששולחים לישראל, נכון? הבעיה היא שלמצוא כאלה זה לא הכי פשוט ואני אישית לא מצליח למצוא. מישהו מוכן לעזור ולהסביר לי מה לעשות במקרה הזה? חוץ מהאפשרות להשתמש בחבר. ואם אני משתמש בחבר אז איך הוא ישלח לי? זאת אומרת בעזרת איזו חברה.

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  22. אני רוצה להזמין מצלמת וידאו+כרטיס זיכרון+סוללה נוספת מאמזון ארה"ב. כל החבילה תעלה כ330$... שמעתי על מצלמות אין מכס אלא רק מע"מ...האם זה נכון? והאם הם עושים משלוחים ליראלי (שמעתי שלא אבל אולי זה השתנה). בהנחה שיש לי כתובת של חבר בארה"ב עם איזה חברה הכי זול לשלוח את זה לארץ? והאם בכלל כל הרעיון הזה הוא ריאלי? תודה מראש דימה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  23. אמריקקי יליד 1993 נותן בראש בליגה של הגדולים. מבין המעטים שהצליחו להחזיר אותי לימים היפים של האלקטרונית מסוף שנות התשעים/תחילת ה 2000. http://www.youtube.com/watch?v=oFfRPPQ2azw :DJsmile:

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  24. " כאשר הסוללה עומדת להתרוקן ואין לכם מטען לחצו 3370#* ואז ראה איזה פלא !! הסוללה מתחזקת ב- % 50 אשר אגורים בסוללה למקרה חירום כזה. " ניסיתי.. לא יודע אם זה עובד מישהו יכל לאשר אתזה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים