כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
הבקשה בכותרת תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
אתם יודעים שאת המארזים sunbeam transformer בפנדה הורידו מ-600 ל-400 בגללי שדיברתי עם האחראית ואמרתי לה שזה יקר לעומת אתרים אחרים והיא הורידה חחחחחחחחחחחחחחחחחח......................... :jump: :jump:
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
האתר הזה נותן כתובת "וירטואלית" בחול שמכניסים באתרי מכירות בחול ולפי הכתובת הזו הם שולחים אליי ארצה. הבעייה שאני לא מוצא את הכתובת לאתר הזה וחיפשתי בגוגל וגם לא מצאתי .. יש למישהו את הכתובת של האתר הזה או אתרים נוספים שאוכל להזמין דרכם ארצה ?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
-
זה בערך מתאים לפורום הזה.. אני רוצה לקנות רכיבים מאי ביי כגון 7800GTX, A64 4200+ X2 ועוד, עכשיו הקטע הוא שאם אני אקנה את הדברים האלה בארץ זה יעלה יותר מדי.. ב-EBAY זה חצי מחיר. עכשיו הקטע הוא שיש את הקטע של המשלוח והמכס, מישהו יודע כמה בערך המכס עולה? התקציב שלי הוא בערך 7-8 אלף ואני רוצה להרכיב מחשב משהו בסט
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לפני מס' דקות ערכתי את חתימתי, והדגשתי בפונט קטן את הטקסט שלי. ובסיכום, בואו תראו מה ראיתי: אני חמור שכותב בפונט קטן את הטקסט הבא: Always win, and always winner, AMD ?!?! אם זה באג, זה הבאג המוזר ביותר שראיתי בחיי.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, אני לומד במגמת מחשבים, ותהיתי האם לעשות את הפרוייקט או לא... תראו, אם אני אעשה את הפרוייקט יהיה לי המון עומס שעות השנה (ובגלל יש לי מגמה אחרת שחופפת על חלק מהשעות, כך שאצטרך להשלים...), ואם לא - אסיים 5 יח"ל בראש שקט. אני רוצה בבקשה לדעת מה ה-5 יח"ל פרוייקט נוספות נותנות לך, והאם מעריכים אותך בצבא טוב גם עם 5. תודה! עריכה - עוד משהו קטן... אם המגמה השנייה שלי היא לא ריאלית, זה לא יפגע בהערכה בצבא, נכון (ז"א לא יאמרו לי שאני לא יכול להתקבל לממר"מ למשל, סתם דוגמא, אם יש לי טכ"מ בלי פיזיקה או משהו כזה...)?
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שמעתי שמגיל 15 אני יכול לפתוח חשבון בבנק, ושהחבילה עד גיל 18 כוללת 0 עמלות וכו'... הכסף שוכב שם, לא מרוויח או מפסיד כלום, ומשתמש שאני צריך. השאלה שלי היא איך הבנק מרוויח מזה? האם אני מתחייב להשאר בבנק גם אחרי גיל 18 לאיזה שנה שנתיים או משהו דומה? ובכלל, יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני פתיחת חשבון כזה?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מכירים את זה שאתם אוכלים ארוחה עם כל המשפחה וכשאתם באים למזוג שתיה לכוס שלכם....? כל המשפחה מצטרפת ומביאה לכם את הכוסות שלהם כדי שתמזגו להם גם.... ?מכירים את זה שכל פעם שאתם מגיעים למכונת משקאות ואתם לבד אתם מתפללים או מקווים שמישהו השאיר שם עודף...? תמיד אתם מתים שיהיה שם איזה שקל אחד ,?זה מה שיעשה לכם את היום.... ?מכירים את זה שתוך כדי אכילה אתם קוראים את המרכיבים של השתייה? ?ואז אתם מתחילים כזה.. "?גליצרול GF3, C2, ?פרוטלקעקיו CVSD23" (?משו כזה) ?ולמרות שאתם לא מבינים כלום אתם ממשיכים לקרוא הכל? ?ויש את הקטע שאתם לא שמים לב שאתם נסחפים ואז אתם כזה.. "?בתוקף עד ה.." מכירים את זה שאתם קמים מהמיטה באמצע הלילה, נגיד לשירותים, הכל חשוך ולא רואים כלום, ואז אתם דופקים את…
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכון יש את הפרסומת הזאת של בנק הפועלים ? עם האישה הזאת שנוסעת במכונית רואה את השלט שכתוב בו משהו ואז הולכת ברחוב ומזהה איזה טקסט על חולצה, ואז אותו הדבר גם בחנות עם איזה שלט. ואז הקריין אומר :" נכון שזה טוב שמזכירים לך בזמן מה לעשות?" ~ או משהו כזה. בכל מקרה זכרתי את המילים כדי לבדוק בגוגל, ואז הלכתי לעשות משהו אחר ושכחתי חלק. זה שיר מוכר ואני בטוח שמכירים אותו. הוא מתחיל בערך ככה:"יום אחד בהיר יצאתי לי לעיר... חיוך ..... שלהבת..לה לה לה לה לה". תודה למי שימצא (או לפחות ינסה)
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם. הציעו לי לעבור קורס הסמכה של מיקוספוט MCP-XP . עכשיו הכניסה לקורס דורשת לעבור בחינה בתחום המחשבים. אני מבקש ממך להביא לי חומר על מחשבים לא משהו מפורט בצורה מפורטת אלא מה שאתם חושבים שאדם שיש לו ידע בסיס במחשבים צריך לדעת על מנת להיכנס לקורס הסמכה של מיקרוסופט . נ.ב אני בן 14 אז לא להפציץ אותי בהרצאה של 70 עמודים אלא כל מיני דברים חשובים. מומלץ בעברית אך אנגלית זה גם טוב. תודה מראש לעוזרים. סתו.
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יאללה חברה אני עוד שעתיים בשדה תעוופה ניראה את כולכם עוד 5 ימים... תהנו בארץ! :D
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://www.shvoong.com כולכם מוזמנים לכתוב תקצירים בנושא מחשבים באתר הנ"ל ... זהוא אתר שמעוניין בתקצירים בכל נושא ובכל שפה. יש אפשרות לתרגם תקצירים של אחרים. האתר תומך ב 34 שפות. ומקבלים תמלוגים על הכתיבה !! האתר ניראה די מעניין !! האתר עצמו ממומן ע"י פרסומות והוא מחלק 10% מההכנסות שלו http://he.shvoong.com/about-us-shvoong/
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מחפש חנות מחשבים שמסכימה לכתוב בחשבונית דברים שאומרים להם... מישהו מכיר אחת כזו?? (עדיף לשלוח במסר את הפרטים אם אתם מכירים) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
it says.. "over and over again" sound like french accent but the words are english ! help me reveal the name ! thnx !
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אם כן אז נגיד שנהרס, מה אני עושה עם זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת היכן יכולים להשיג קובצי MIDI עם מוזיקה דומה למוזיקה שיש בקיגנים של ORION. חיפשתי בGOOGLE ולא מצאתי כלום. תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
השיר הוא שיר רוק שמשודר ברדיו (שם שמעתי אותו ) והולך ככה בערך כל הלילה נה נה נה נה כל הלילה במיטה לבדי , כל הלילה נה נה נה נה משהו כזה, אני יודע שזה לא נשמע הכי הכי אבל ......
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-