עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום יש לי פרופיל 97 ואיני מעוניין להתגייס למסלול צבאי,שלא תבינו אותי לא נכון אני מאוד אוהב את המדינה ורוצה לתרום וגם האחים הבוגרים היו במסלולים צבאיים. אבל אני מעוניין להתגייס למסלול טכנולוגי כלשהו,אני רוצה להתגייס למקום בסביבה של מחשוב וחומרה ותוכנה. אני לא בבית ספר למקצוע טכנולוגי כלשהו אבל אני בקיא בתחום המחשוב והחומרה,ואני לא מדבר על הרמה המקצועית שלי בלסיים Call Of Duty 4 ברמת הקושי הכי גבוהה. לאן מבקשים ללכת?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by XDude,

פנטיום 3 866, לוח- ASUS 4X, זיכרון-128,הרד דיסק- 7 גיגה , מסך -15 ACERVIEW,רמקולים, עכבר אל-חוטי, מקלדת חדשה, RIVA TNT 32,כרטיס טלויזיה, סידירום 20, כרטיס קול 128 של creative ,מודם,כרטיס רשת. תנו מחיר?

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by GiZmo,

נהרס לי אתמול הסלולרי והחלפתי אותו לנוקיה 3510i (נדמה לי), דיפדפתי ב WAP באתר של Orange בשביל להוריד משחקים, אך כל משחק עולה שם 8ש"ח... האם ישנם אתרים עם משחקים בחינם ? והאם זה בכלל חוקי ? אם לא תרגישו חופשי לנעול... תודה

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  4. שלום לכולם , יש לי את פרק 24 ו 25 מחוברים , לקובץ קוראים : Lost - 1x24 & 1x25 - Exodus (2 & 3).avi אני משתגע כבר בנסיונות לחפש תרגום שמתאים לגרסא הזאת... כל התרגומים שמצאתי לא מסונכרנים לגרסא הזו... יש מישהו שיכול לעזור לי עם זה? בבקשה , תודה!

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  5. רצוי (מאוד) שיהיה חינם

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  6. אני מחפש פעם ראשונה בחיים אחר אופניים לשטח (יערות, הרים וכו') ורציתי לשאול בערך מהו טווח המחירים שהכי מומלץ להשקיע, אתם יודעים, המחיר הזה שמתחתיו אני אבלה את כל הנסיעות בתהיה למה לא קניתי את היותר יקר, ושמעליו אני אתבאס כי בזבזתי כסף ללא תמורה. מה שחשוב לי בעיקר: 1. כמה שיותר חזקות וגדולות, אני מאוד גבוה, ומאוד כבד.. אסור שזה יהיה צעצוע שישבר. 2. זה חייב להראות טוב ולא כמו "עוד אופניים", סגנון זה מאוד חשוב. אני אוהב להשתמש בדברים שנראים כמו "כלי עבודה" ולא צעצועים. 3. כל האביזרים הנחוצים, בלמי דיסק, בולמי זעזועים וכו'. 4. המושב חייב להתאים לסעיף 1, ניתן גם לרכוש מושב מאיביי אם תתנו המלצה. 5. אפשר בבקשה המלצה לפורום יעודי לזה שאפתח ת'רד גם שם ?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by בלה,

אני מחפש טלויזיה ואסור שתהיה רחבה יותר מ 70 ס"מ. לפי מה שראיתי 21 אינץ' זה מה שאני צריך. התקציב הוא 1000-1200 בעיקרון אבל קבעתי אותו רק לאחר התבוננות בטלויזיות בגדלים האלו. אני יכול להגדיל/להקטין אם אני אראה שיש סיבה טובה. ממש לא משנה לי אם הטלויזיה היא LCD או לא מבחינת הגודל כי היא תהיה בתוך ארון כך שהנפח שתתפוס לא משנה בכלל. בנוסף, אם אני אקח LCD המחירים יוכפלו ויגיעו ליותר מ 2000 וזה לא הכיוון שלי כרגע(דרך אגב, ההבדל באיכות הצפייה בגדלים האלה בין lcd למסך רגיל משמעותי?). חשוב לי שהטלויזיה תהיה איכותית (מבחינת איכות הצפייה, תוצרת של חברה טובה ואמינה וכו'). אם למשל העלאת התקציב תקפיץ את הרמה של הטלוויזיה אז תסבירו למה בבקשה ותתנו המלצה גם לתקציב שכתבתי כאן וגם לטלויזיה מ…

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  8. שלום לכולם, ברשותי מאמר מוקלד בן כ1500 עמ', ממש לא בא לי לשבת ולקורא אותו על מסך המחשב במיוחד כיוון שאין לי זמן (יש לי 4.5 חודשים לסייים אותו והוא באנגלית) לבהות מול המחשב. רציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום בו אוכל להדפיס אותו פלוס כריכה של 6 חלקים (לא ממש יש לי כוח להסחב איתו בתיק כל יום) בעלות סבירה. רצוי באזור הקריות והסביבה. מישהו יודע מה המחיר של הדבר הזה?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by yonir,

שמתי לב שלכל המוצרים של SkyPC האחריות ניתנת ע"י: מעבדות החברה סקאיי פיסי. האם יש בזה חסרון לעומת אחריות ע"י היבואן?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by mostwanted,

http://video.google.com/videoplay?docid=7025771467833725116&q=tiger+fight+lion

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  11. שלום אני מחפש אתר עם קטעי סאונד מהסרט הראשון במיוחד את הצליל שהמראה גולשת לתוך הפה של ניו וגם את המוסיקה שמושמעת ברקע תודה

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by Moshe L,

לא כתבתי הרבה מדי הודעות, אבל אני כבר 20 ד' מנסה בחיפוש פה לאתר הודע ה שכתבתי/שהגיבו לי. איך עושים את זה כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  13. Started by dj_horse,

אני זקוק לדרכים אפשריות להמרת הקליפים והורדה למחשב. קיבלתי פעם מספר אתרים שעושים את זה אבל הם נעלמו לי. מי שמכיר, אשמח לדעת.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by Bose,

שמתי לב שיש פה לא מעט דיבורים על הנושא, אז מה דעתכם על זה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3253753,00.html

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  15. מה עדיף? כעיקרון נחושת בנוי טוב יותר ומקרר מהר יותר אבל מצד שני יש שמועות שהוא יוצר יחד עם בלוק האלומיניום מטען חשמלי.. מישהו יודע על זה משהו?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by Ac-Boy,

שלום, אני מתעסק לא מעט באתרים כאלה ואחרים למען העסקים, אני מקבל הרבה מאוד מיילים ביום וביניהם גם כאלה שאינם קשורים לעבודה. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני יכול למיין את הדואר שלי בצורה אוט'? זאת אומרת, נניח ועשיתי תיקייה שנקראת "עבודה" איך אני גורם לכך שכל הדואר מאותן כתובות שמוגדרות עבודה נשלח לשם בצורה אוט'? או יותר מזה, יש לי אתר שאני עובד דרכו שכל פעם שולח מייל מכתובות שונות, אבל הכותרת תמיד תכיל את שם האתר, איך אוכל להגדיר שכל דבר שמכיל מילה מסוימת ישליך אותו אוט' לתוך אותה תיקייה? האם זה אפשרי או שזה פרי דמיוני? בתודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  17. אמנם התאריך שלו זה ב-20 למאי אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא ! ;D התאכזבתי קצת שאין יותר את האפשרויות של הכבשים השמנמנות האלה שקופצות אז ניאלץ להסתדר בלעדיהם :'( אז מזל טוב ועד 120 !!! ואל תתבאס בגלל הטעות שלך בבגרות שהורידה לך 20 נקודות( ..... ) יש לך מגן חזק! [glow=red,2,300] H--A--P--P--Y B--I--R--T--H--D--A--Y ;D ;D ;D[/glow]

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by deadwolf,

שלום אני מחפש חברות שמספקות חומרה כמו cd-log וביחוד חברות מימוש כלומר חברות שסמות חומרה בחנות ומקבלות כסף אחרי שהחומרה נמכרה תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by yacovmateo,

השאלה הגדולה היא אם הוא אמין?,אני קצת חושש לקנות משמה.

20. אני מארגן מסיבת 18 ואני צריך מקום שהוא לא ממש יקר עם בר וזה , אם אתם מכירים תכתבו פה , זה מתוכנן בעיקרון לשישי הזה .

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by Necessary_Evil,

אהאי הצלחתי להתגנב לחדר של חציל ולכתוב בשמה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  22. Started by klayton,

Other Voices with Steve Carell

23. Started by moonjib,

אז קראתי את התגובה הזאת ב-ynet, ותהיתי לעצמי "האם יש עוד אלטרנטיבות לויקיפדיה?". * אישית אני אוהב את ויקיפדיה, אני מוצא שם כמעט הכל והמידע נוח ומפורט. רק בשביל ידע כללי. התגובה: 18. שקרים ורמאויות מבית גוגל - כנסו! האם ויקפדיה היא האנציקלופדיה היחידה באינטרנט בעולם? התשובה היא לא, יש עוד עשרות אנציקלופדיות! אז למה ויקפדיה כמעט תמיד בראש תוצאות החיפוש בגוגל? התשובה פשוטה מאד - כסף, והרבה מאד כסף. ויקפדיה כידוע ניזונה "מתרומות", אלה ש 50% מסך התרומות מועבר לגוגל משום מה. קידום בגוגל! והיכן האנציקלופדיות האחרות, שלא עשו דיל עם גוגל - אי שם בתוצאות החיפוש, או לא מופיעות בכלל! גוגל לא מציגים שום תוצאה אובייקטיבית, יד אדם מכוונת את תוצאות החיפוש באופן יזום. …

24. שלום, בעקבות פרויקט קטן (די גדול למען האמת ) שאני משתתף בו אני נדרש ללמוד קצת על נושא. אני אשמח אם מישהו עם ניסיון יוכל להמליץ לי על ספר שיקנה לי ידע בסיסי בחשבונאות. תודה

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  25. אז ככה, אני מוריד עכשיו כמה סרטי קומדיית נעורים, וחסר לי סרט אחד מאריקן פאי... יש לי את הראשון, השני, מחנה התזמורת, והמירוץ בעירום, עכשיו רשום שהמירוץ בעירום הוא החמישי ויש לי רק 4 מישו יודע איך נקרא הסרט שחסר לי?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים