עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום רב, אני מתעתד לרכוש משהו ב EBAY ולשלוח אותו לארץ, ולכן רציתי לדעת האם בשנה האחרונה(או האם החל מה 1.1.2009) צריך לשלם לדואר ישראל איזשהו תשלום(בין אם זה EMS או דואר רגיל). תודה לעונים.

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by ranyr,

זה נכון שיש קטע כזה שאני מזמין משהו מחו"ל לבסיס שלי ואז אני לא צריך לשם עליו מס??

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מזמין לא מעט באיביי וכבר נכוותי פעם עם משלוח של משהו יחסית קטן דרך דואר השליחים לשהם שצריך לשלם נוסף למשלוח באיביי עוד איזה 200 שקל לדואר על זה שהם הביאו לי את זה הביתה עכשיו אני מעוניין לקנות איזה זוג נעליים ה 75$ +25 דולר משלוח UPS Worldwide SaverSM השאלה היא האם שוב אני אחוייב בסכום הדמיוני של משלוח דואר אשמח אם מישהו יעשה סדר בבלאגן...

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אורח שניר
    Started by אורח שניר,

שאלה בנוגע למשלוחים מאמזון לישראל - מישהו יודע איך השילוח שלהם עובד? האם אני מקבל את המוצר בדואר ישראל או בחברה חיצונית (UPS DHL FEDEX)? אשמח אם תענו רק מנסיון בבקשה, תודה.

5. Started by drumtroll85,

מישהו יודע איך קוראים לחברה שמספקת לך כתובת למשלוחים בארה"ב ואז שולחת את זה לארץ? הייתי פעם באתר שלהם, אבל שכחתי את הכתובת... תודה מראש.

6. Started by LioR CoHeN,

שלום אנשים, בעבר היו מספר חברות שסיפקו שירות משלוחים לארץ ע"י הכתובת שלהם. כלומר: היית יכול להזמין מוצר בארה"ב אל כתובת שהם סיפקו והם היו שולחים לארץ. לאחר חיפוש מהיר ב Google ובפורום פה לא מצאתי את השירות הנ"ל. אודה לכיוון קליל תודה מראש, ליאור.

7. Started by IG,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך (R9800P או משהו אחר בסביבות ה800 ש"ח... אגב, מתי המחירים של הרדיאונים יורדים?) וספק שיתאים למערכת שמפורטת בחתימה (משהו סביר... חשבתי על HEC 420W או אפילו 480W שיחזיק לי גם מערכת שאני אקנה בעתיד) אני רוצה להזמין את הרכיבים בחנות אמינה, זולה ושעושה משלוחים (אני גר בטבריה... אין שום חנויות טובות באיזור :-\). רצוי שבחנות יהייו גם מוצרי מודינג... (אני כבר 3 חודשים מחפש ניאון אדום למארז ) תודה לעוזרים נ.ב: דוד שלי מגיע מאמריקה בעוד כמה שבועות. כדאי לי לבקש ממנו שיקנה משהו מהנ"ל או שעדיף לקנות בארץ?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  8. Started by ActVisioN,

שלום, רציתי לקנות מוצרים מהאתר של פנדה בסכום לא קטן. אך לפני כך רציתי לדעת אם המוצרים שמגיעים אליכם הביתה מגיעים באזירות RETAIL. אם לא אז באילו אריזות? האם המוצרים מגיעים באיכות טובה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, הזמנתי הרבה דברים מהאיביי לישראל, הדוורית לא הכירה את הכתובת ובמקום להתקשר לטלפון של ההזמנה, פשוט שלחה את כל החבילות חזרה כי כנראה זה הכי קל. אין מספרי מעקב, רציתי לדעת האם יש סיכוי שהמוצרים עוד בארץ? ואם כן איך אני בודק את זה. תודה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

שלום לכולם, השבוע הופיעה הודעה על לוח המודעות שלנו בבית הספר בנוגע לפרויקט "משלחות תיכון לארה"ב". תלמידים טסים לארה"ב ושוהים שם במשך חמש חודשים(סמסטר) אצל משפחה מארחת, לומדים בבית ספר מקומי וכו' וכו'. האתר הישראלי נמצא בכתובת הזאת, והאתר של האירגון האמריקאי הוא זה.. אני התחלתי להתעניין בזה קצת וזה נשמע ממש נחמד. תהיתי אם מישהו ניסה את זה אי פעם, מכיר מישהו שניסה או יש יודע משהו על האירגונים, גם הישראלי וגם האמריקאי. מעניין אותי לדעת פרופיל ממוצע של המשפחות המארחות, מיקומים, ואיך בדיוק כל הדבר הזה עובד. האנגלית שלי, לפחות בכתיבה, די שוטפת, ואני לא חושב שתהווה בעייה. בתודה.

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by intel suck,

בעלי חיים רבים מגינים על צעיריהם ע"י הרחקתם למקום מבטחים הנשוא: מגנים הנושא: בעלי חיים רבים. על צעיריהם זה משלים פועל. ע"י הרחקתם למקום מבטחים זה משלים פועל תיאור סיבה . האם זה נכון אם לא מה הטעות?

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  12. אני רוצה לקנות משיקאגו MX1000 ב65 דולר אני צריך לשלם על זה מע"מ או מכס??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום אני רוצה להביא זכרון מארה"ב אני אצטרך לשלם עליו מכס או מע"מ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by MasterDK,

מצטער שאני שואל פה, לא מצאתי פורום יותר מתאים לזה. בכל מקרה אשמח לשאול לגבי מה מסמל BITRATE בשירים (MP3)? מה יותר טוב כמה שיותר נמוך או כמה שיותר גבוה? מה אומר BITRATE משתנה (כלומר נניח שנע לאורך השיר בין 190 ל 220)? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כאשר אני מחבר את הנגן לUSB אני מקבל שלושה צלילים מהירים, מה זה אומר? *הנגן הפסיק להיות מזוהה על ידי המחשב אחרי שעשיתי לו עדכון קושחה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  16. אם למשמר אזרחי ללא ליווי שוטר יכול להעשות משהו בכלל ואיפה רשום כלל מה מידת היכולת שלו ? והם הוא חייב להזדהות כמשמר אזרחי לפני שהוא פונה לאזרח או עוצר רכב .

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by yanushka,

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  18. בשבוע האחרון וגם בקרוב אני עובד וכשאני חוזר אין לי כוח לצאת עם חברים או לשחק כדורגל אבל משעמם לי תחת על המחשב צריך המלצות לשירים שכול אחד ירשום את חמשת השירים שהוא הכי אוהב מהרשימה שלו ככה: שם השיר - להקה (באנגלית כמובן). חדשים ישנים לא אכפת לי מה שאתם אוהבים תרשמו אני כבר יבדוק ויחליט לפי הטעם. תודה.

• 39 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by shuy,

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. "תור ארוך השתרך בסניף של רשת מקדונלד'ס בתל אביב לאחר שעשרה תלמידי תיכון רכשו ארוחות בשווי 600 שקלים במטבעות של 5 ו-10 אגורות. החבורה החליטה לנקום ברשת לאחר שאחד מהם המתין זמן רב למיץ תפוזים. אחד הנערים: "זה התחיל כנקמה והמשיך בשביל הצחוק. בסופו של דבר, עשינו את זה בעיקר בגלל שמשעמם בקריית אונו" מיטל צור פורסם: 11.07.07, 17:24 לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424337,00.html חחח משעמם להם

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by onn_the_vy,

מי בא מלחמת סמיילים??? :asthanos: :asthanos:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Moty_p,

הוא לא יעבוד עוד כמה ימים אז תחרשו! http://www.melonportal.co.il/game/curveball.swf ברגע שיש Game Over זה שולח את הניקוד שלכם לעמוד... אז תלחצו על "חזור" כדי להתחיל שוב מחדש אני הגעתי לשלב 8! ;~}

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by FireandicE,

איפה דייי למה!!!!! שיסדרו את הבעיה מפגרת הזו!!! אין אף אחד פה!! אני חוזר ל Serious Sam 2! נ.ב. בלי קשר! <------ היא ממש חמודה הסקסית הזאת :smoke:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש למישהו רעיונות...אני וחברים שלי שוברים תראש ואין ממש מה לעשות חוץ מסנוקר\לאכול בחוץ\קניונים וכאלה דברים...אנחנו אולי נוסעים לאילת אבל בנתיים משעמם רצחחח....יש הצעות מעניינות?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים