עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by GRiM,

בפעם הראשונה שהכרתי את המשחק, פתרתי את הרמות הקלות ועזבתי עקב חוסר הקושי. לאחר מכן, מצאתי כמה סודוקואים קשים ומתאגרים, מאז נסחפתי ואני משחק לא קצת [אינטרנט, עיתונים, סלולרי]! האם אתם משחקים בסודוקו? ולמי שעדיין לא שמע על זה: www.sudoku.name

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  2. מחפש מידע על המצאת הטלפון הסלולרי אם אפשר מידע על זה? ושיהיה באנגלית זה לפרויקט באנגלית בבקשה תעזור לי למצוא לא מצאתי כלום בגוגל

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by snowboy,

משחק מטורף! - www.break.com/articles/turkeyshot.html כרגע השיא שלי 8900 ועכשיו הוא 10450!!!!!!!!! השיא של NICO -8200 השיא של Nitrous90 10200- !!!

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  4. שלום לפני תחילת המשחקים של ליגת האלופות הערב הראו קליפ על ורדר ברמן, לקראת סוף הקליפ השמיעו תוך כדי שיר קלאסי. בשיר היה קול גברי, והצלחתי לזהות את המילים All I wanted... ומפה יש פזמון כזה, זה היה בקול גברי בזמן הקליפ. למי שיכול לעזור בבקשה בזיהוי השיר בכל דרך שהי, תודה.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by noambaum,

אז איפה ?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  6. Started by com,

מכירים את האהילים הגדולים האלו.. שמניחים על הרצפה.. והם בצבעים נורא יפים ויש בהם מנורה והם מפיצים אור יפה לאלא? אני רוצה לקנות כזה גדול יפה ומרשים לחברה שלי.. ראיתי בקניון, אבל הם קטנים לא יפים ויקרים בנוסף לזאת. איפה מוכרים דברים כאלו בזול ובמבחר? באיזור הצפון (חיפה והסביבה) או באר שבע, שאני הולך להיות שם מחר. תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני לא יכול להרים את המושב, הידית לא זזה מעלה יותר, האם זה ניתן לתיקון או שלוותר ולקנות כסא אחר?

• 9 תגובות
    • 15k צפיות
  8. Started by SpiritKnight,

שלום לכולם, השבוע הופיעה הודעה על לוח המודעות שלנו בבית הספר בנוגע לפרויקט "משלחות תיכון לארה"ב". תלמידים טסים לארה"ב ושוהים שם במשך חמש חודשים(סמסטר) אצל משפחה מארחת, לומדים בבית ספר מקומי וכו' וכו'. האתר הישראלי נמצא בכתובת הזאת, והאתר של האירגון האמריקאי הוא זה.. אני התחלתי להתעניין בזה קצת וזה נשמע ממש נחמד. תהיתי אם מישהו ניסה את זה אי פעם, מכיר מישהו שניסה או יש יודע משהו על האירגונים, גם הישראלי וגם האמריקאי. מעניין אותי לדעת פרופיל ממוצע של המשפחות המארחות, מיקומים, ואיך בדיוק כל הדבר הזה עובד. האנגלית שלי, לפחות בכתיבה, די שוטפת, ואני לא חושב שתהווה בעייה. בתודה.

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  9. אני רוצה ליראות קצת אקשן לילמוד וליראות אז אם אתם מכירים סרטים/סירטונים של מרוצי רחוב או מכוניות משופרות אז תביאו לינקים או שמות ואני יסתדר כבר!!!! אני מיסתכל תסדרות האלו: pimp my ride top gear מכירים תוכניות דומות? אז תביאו... ואל תישכחו להביא לינקים לסרטים או סירטונים. תנקס.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by DOR_2911,

תודה למ.יונייטד

11. Started by vasser,

was bored today, so i googled up two images, and used mspaint

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  12. אני חייב למצוא מידע על בן גוריון האנגלית סבירה ברמה של חמש יחידות לא משהו מפוצץ על התרומה שלו לקהילה.. what was the persons greatest achivement or contrition to society? זאת בעיקרון השאלה אני חייב עזררהה תודה למי שעוזר אני כבר מיואש ואין לי כח לנסות לתרגם לא שגם בעיברית מצאתי משהו על זה אם איפשר מהר כי זה למחר.. תודה!! אהה ואין הגבלה של מילים אבל עדיף לא יותר מעמוד ושוב תודה למי שעוזר!!!!!!!1

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  13. התקשרתי היום להוט והם הציעו לי 2000 דקות ב-45 ש"ח כל חודש. אחרי שאני מסיים לדבר 2000 דקות בחודש אני אתחיל לשלם 7 אג' על שיחות מקו ביתי לקו ביתי אחר, ו-44 אג' מקו ביתי לסלולרי (שיחות סלולרי אגב לא כלולים ב-2000 דקות שבמבצע). מבחינת המחיר, נראה לי שהוא דומה לשל בזק, אולי טיפה יותר זול אבל לא משהו משמעותי. אבל איך הקו של הוט מבחינת תקלות? השיחות נשמעות בצורה סבירה? יש תקלות, בעיות שונות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היה לי טסט היום וזה אחד הדברים הכי מלחיצים בעוולללםםם ! היה גשם פסיכי אבל הטסטר לא נגע לי בברקס או בהגה ואני מת לדעת אם עברתי !! אני פשוט פקעת עצבים ! איך אני אוכל לדעת אם עברתי או לא ? (אגב הטסט היה הראשון...)

• 22 תגובות
    • 31.9k צפיות
  15. יש לי כרטיס רשת בנייד שיש לו חיבור כזה, חנויות שהתקשרתי אליהם לא ייודעים על מה אני מדבר אולי אתם יודעים איפה אפשר להשיג את המתאם הזה? עוד תמונה:

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  16. שחקתי ב COUNTER STRIKE ואז פתאום התחלתי לראות מטושטש בעין השמלאית שלי .. זה מהמחשב או שמה ??

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by aldema,

לאחותי יש יום הולדת 12 היום ואני מחפש אתרים עם ברכות יפות ללא תשלום... למישהו יש רעיונות לאתרים ואולי גם למתנה(הבנות שביניכם -אם יש פה...) תודה מראש

18. Started by the kooks,

שלום. אני מחפש שירים למחשב כדי להעביר קצת את הזמן אין לי שירים כמעט במחשב.. אני לא ממש מבין במוסיקה כיוותי שתוכלו לכוון אותי למשהו שאני כן אוהב.. אני אוהב מוסיקה בסיגנון DANCE &ROCK וסתם זמרים כמו אברלי לאבינג.. LIMP BIZKIT... ואני שומע קצת את LINKIN PARK מי שמכיר : אם תוכל להמליץ לי על שירים יפים אשמח אגב עם השם של השיר באנגלית נא לרשום אותו באנגלית לא לנסות לתרגם אותו או משהו דומה כמו NUMB לא לרשום משותק/"נאמב של לינקנג פארק".. וזהו תודה מראש. המשך יום נעים !

19. Started by Gohan,

צריך המלצה למכונת גילוח טובה עד 600שקל (עדיף כמה שפחות). צריך להתגלח מהר בצבא :-\. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. :אני מתכנת (לא טכנאי) ומעדיף לעשות מה שאפשר בעצמי - השאלה אם רוב הסיכויים שההרכבה תיקח שעות בודדות או שבלי ידע של טכנאים אתקע עם זה ימים שלמים? כמו כן האם מישהו מכיר מקום באזור ירושלים שאפשר לקנות חלקים במחירים דומים למה שאפשר לקבל באינטרנט? לגבי חנות אינטרנטית - האם למישהו יש המלצה על מקום שמומלץ מבחינת אמינות משלוח מהיר ומקצועיות בייעוץ איזה חלקים לקנות?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by deelad,

רכשתי אתמול כרטיס מסך של asus 7800gtx ב900 שקל מאתר, היום אני רואה שהמחיר שלו קפץ ל4000 שקל. אני רוצה לדעת אם זכותי לפי חוק לקבל במחיר שהיה נקוב אתמול תודה.

• 14 תגובות
    • 864 צפיות
  22. הוא בא עם תמיכה בjava ואפשרות להורדת משחקים...אבל בגלל שזה מוטורולה ואין להם הרבה תכנים...רציתי לדעת איזה משחקים אפשריים להורדה ואם יש אתר כמו פלאמניה למשל שיש בו משחקים למוטורולה שאפשר להוריד אותם זה יהיה מצויין תודה לכל העוזרים

23. Started by Aurora Borealis,

היום הזמנתי לי את הtvBgone. שזה ללא ספק אחד מהגאדג'טים היותר מגניבים שראיתי. בעקרון זה שלט שמכבה/מדליק את כל הטלוויזיות! נכון שזה נשמע דיי מיותר, אבל באמת, אפשר סתם לעצבן אנשים עם זה, או (לדעתי) השימוש הכי איכותי במכשיר הוא ללכת לחנות שמוכרת טלווזיות (ושמה טלווזיות שפועלות בתצוגה, ואז ללחוץ על הכפתור הקטן, ולראות איך כל הטלווזיות נכבות אחת-אחר-השניה, כמו איזה סרט מתח/אימה. הגירסא האירופאית של המכשיר (שעובדת על הטלוויזיות בישראל) עולה 35$ כולל משלוח, ולדעתי זה פשוט שווה את זה, אתם יכולים לחשוב אחרת, אבל אז אני יבוא ויכבה לכם את הטלוויזיה :2gunsfiring: tvbgone.com

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by yarl,

אני מעונין בסימלי הבעה וברגישונים למסנג'ר וגם בסימלי הבעה עסיסיים המבין יבין מאיפה מורידים את אלה אני מחפש ולא מוצא רק כל מיני חארטות של תינוקות מי שיש לו לינקים שישחרר דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 415 צפיות

דיונים חדשים בפורומים