עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מחפש תוכנה או אתר שמראה איך להגיע לכול רחוב האם קיים דבר כזה ואם כן בבקשה לינק אני צריך של העיר באר שבע תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by krabby,

..

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  3. זיהוי פרצופים, תנסו את זה ! http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?s=1&u=g0〈=EN אני יצאתי דומה למאט גראונינג, יוצר הסימפסונז.. וגם ל....סופיה לורן ??! נסו בעצמכם, זה שווה קרדיט : http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=16288&s=3eb14d490b6db9cc77cdb80c1d680a54

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by aldema,

אחרי שגיליתי שכנראה אין לי VIVO בכ.מסך אני מחפש בנרות אחר כרטיס טלוויזיה פשוט ולא יקר.. למישהו יש המלצות?? גם אין לי בעיה לקנות בזול כ.טלוייזיה יד 2..

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  5. Started by Kurt,

שלום! אני מחפש אחרי תמונה גדולה של הסמל של צה"ל באינטרנט, וחיפוש מעמיק בגוגל לא הניב תוצאות. אם מישהו יוכל למצוא לי גירסה גדולה של הסמל (בערך 700X400) , אני אודה לו מאוד. דוד

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. אבל משום מה נראה לי שזה קשור יותר לפורום "שפות תיכנות" (תבינו בהמשך) http://www.cs.bgu.ac.il/~omri/Humor/write_in_c.html :jump: :silly:

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by mostwanted,

בגלל שנתפתח תרד "למה אני שונא את החורף" פתחתי את הסקר הזה לדעת מה אתם מעדיפים? נ.ב רק קיץ וחורף אסור להגיד סתיו או אביב

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by ben389,

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by FatalZero,

כדור נזרק אופקית מגגו של בנין במהירות של 30m\s, הכדור חלף כעבור 4 שניות בקצה העליון של גדר שגבהה 8.2 מטר מעל הקרקע א.באיזו מהירות חלף הכדור ליד הגדר? ב.מהו המרחק האופקי של הגדר מהבניין? ג.באיזה מרחק מן הגדר נפל הכדור לקרקע? תשובות א.50m\s ב.120 מטר ג.6 מטר משהו יכול להסביר לי את הדרך?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  10. Started by MushMush,

מי הולך לאיזה מההופעות של ניצנים?? אני הולך להופעה של עברי לידר ולהופעה של מוש בן ארי\מוקי

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  11. אני עומד בפני נסיעה לפולין עם השכבה וחשבתי על הנגן והמצלמה שאני צריך להטעין שם... מה עם השקעי חשמל, זהים לאלה שבארץ? אשמח לשמוע חויות שלכם מהמסע שבטח חלקכם עברו...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. והנה הסיבה: need to get rid of this car immediately - ideally in the next 2-3 hours before my cheating arsehole husband gets home to find it gone and all his belongings in the street. I am the registered owner and I have the log book. Please only buy if you can pick up tonight. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=2192&item=4556985749&rd אני אישית הייתי מרצץ לה את הגולגולת על הקיר, פשוט פסיכית.. אבל חתיכת מציעה מי שרכש את הלוטוס הזאת בעבור 4.5 שקל .

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  13. אני רוצה ליסוע מחר (כן, כן, מחר) לכנרת וזה קצת בעיה כי האוטובוס האחרון מירושלים יוצא ב-15:00 ואנחנו רוצים לצאת ב-19:00. כמה יעלה לי טרנזיט מירושלים עד לכנרת (פחות או יותר... )ואילו חברות עוסקות בהסעות כאלו?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  14. מזמן הייתה לי את התוכנה הזאת של התמונות שאתה צריך להוריד ואז כל יום אתה יכול להוריד עוד 5 תמונות לשולחן העבודה ...אני רוצה עוד פעם להוריד את זה אבל אני לא זוכר את האתר..אולי מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  15. שלום לכולם. הנני סטודנט לתואר ראשון במתמטיקה שימושית באוני' בר-אילן. לאחר הצבא, ישנו סיכוי כי ארצה לעבור ללימודים במוסד אקדמי אחר בארץ, לתואר שני, ואולי אף למקצוע אחר. מנסיון הסטודנטים כאן, או מהיכרותם עם סטודנטים אחרים, לתואר ראשון או שני, מה חשיבות תעודת הבגרות בנסיון קבלה לתואר שני? ולתואר ראשון? תודה רבה על כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by BeNzZy-BoY,

היה די מזמן סיפור על נערה לא זוכר מאיפה שצלמים של נשיונל ג'יאגרפיק חיפשו בכל רכבי בעולם בגלל העיניים המדהימות שיש לה ראיתי את התמונה של הילד הזאת לפני מספר חודשים ואני מחפש אותה כבר די הרבה זמן ולא מוצא.. זו תמונה רק של הפרצוף שלה ומובלטות שם העיניים הירוקות שלה ויש לה נדמה לי כזו דמעה בעין.. אןם מישו יודע למה אני מתכוון שיתן לי בבקשה קישור לתמונה או משהו.. אגב תמונה מדהימה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  17. שיר של איזה ראפר היו בקליפ קטעים מהסרט

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  18. אני צריך להגיע לתחנה המרכזית בב"ש ומשם לתפוס אוטובוס/ים לבסיס... מישו יודע איזה קו לוקחים משם?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. למישהו יש מושג איפה קונים בתל-אביב, באופן מיידי, ספק כח איכותי? (antec,enermax וכד') אני לא מדבר על חנויות וירטואליות אלא מקום בתל-אביב שאפשר לצאת ממנו עוד היום עם ספק כח טוב. תודה

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  20. שלום לכולם , מדי פעם אני שומע את השיר הזה..אבל אני לא מצליח לגלות את שמו. הוא היה ב"שעת שיא 2" אם אני לא טועה, וקטע מהפזמון: Freeze! don't stop!" come on let's make it hot..." והוא חוזר... מישהו אולי מכיר את השם של השיר?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  21. מאז שאני זוכר את עצמי, בימים לחים כשאני עובר בין שני עצים, תמיד אני מרגיש כאילו נדבק לי כור עכביש לפנים או לאוזן. פעם אמרו לי שזה חשמל סטטי, אבל אתמול אמרו לי שזה פשוט כורי עכביש, לדעתי זה לא הגיוני שבכל מקום שתילך ביום לח ידבקו לך כורי עכביש לפנים. שמישהו יסביר לי את התופעה הזאת, ולמה היא באה רק בימים לחים.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  22. שלום, תראו האמת שאין לי כוונה יומרנית לנצל פה מישהו אבל אני סטודנט לתוכנה ושכן שלי מחר נבחן בבגרות בקיצור הוא רוצה מאוד את העזרה שלי ואין לי ממש חומר על הנשאים והבקשה שלי האם יש אתר שנותן ומנחה לשאלות ופתרונות אשר יהיו במבחן (אני יודע שגוגל מוצף) ואני מחפש כבר שעה משהו רציני ההתמקדות שלי היא בסטטיסטיקה והסתברות אשמח מאוד על כל עזרה שתבוא - תעזרו לי לעזור לשכן שלי ...

• 2 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.