עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ice2k,

HI everyone !! http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/barakri/album?.tok=ph5c0WBBzRFZ7eti&.dir=/1302&.src=ph i am right now in bolivia in the big city la paz - 3.6 km above sea level 8) , i published a new photo album in yahoo , all from bolivia and some pantanal in brazil , as usuall yahoo album is low resolution and highly compressed - but its still good - i hope you will enjoy it - this time many pictures from tghe jungels and swamps of the amazonas bolivian side - many nice macro photos if not so frandly animals insects and plants, well i survived that week in the jungels , i played with anacondas mistackly walk in a swamp with huge water cobra (all in the pictu…

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  2. איפה ניתן להשיג תקליטים יד שנייה בארץ עם עדיפות לתל אביב... תודה ושבת שלום איתן

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  3. מה כתובת האתר של השיאונל גיאוגראפיק

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by Arik.G,

עכשיו הכל נכון וטוב. ;D ;D ;D

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by tom123,

חחח מישהו יודע מה זה? ג'ל קצף? מה עושים איתו? רשום לגוף ולשיער

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  6. מי שקנה או התנסה בידית הזאת, האם יש הבדל משמעותי בינה לבין הידית הלא רוטטת?

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by gbox,

בס"ד אני מחפש אנשים לניהול באתר בנושא סלולר חדשות וגם פורמים הנה האתר http://eryui32.amitu.net/mambo2/ תודה רבה

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  8. שלום לכולם, נתקלתי לא מזמן בלינק/כתבה על אתר שמרכז את מדיניות הפרטיות (Privacy Policy) של אתרים ושירותים שונים ומסכם אותם לנקודות שקל לקרוא ולהבין. אני ממש לא זוכר איפה נתקלתי בזה (אולי אפילו פה ?), אשמח אם מישהו מכיר את האתר ויכול לשתף אותו.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by GWeizman,

חומר של כיתה י', פחות או יותר. (עם דגש על יותר) א) מצא את כל המספרים הראשוניים P עבורים 2P2+1 ראשוני גם כן ב) מצא את כל המספרים הראשוניים P עבורם P+10 וP+14 ראשוניים גם כן לא הצלחתי למצוא שום דרך חוץ מניסוי וטעיה, ואני חושב שאם אני אגיש ניסוי וטעיה למורה שלי הוא ירצח אותי בשנתי. דיי דחוף, אני צריך להגיש את זה למחר. תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  10. Started by Cryptonite,

שלום,אני יודע שעכשיו העולם נמצא במצב קשה מבחינת כלכלה אבל באיזה בנק הכי טוב עכשיו לפתוח חשבון? אני יודע שצריך לקחת בחשבון תורים,שירות,ועמלות...... תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by gadits2000,

שלום לכולם, נתקלתי בזה בחיפוש אחר אפליקציה לשיווק לבית העסק שלי https://play.google.com/store/apps/details?id= מישהו מכיר? התנסה?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by danielzy,

כותרת... סתם לשם העניין נניח בחנויות כמו TMS\SKYPC\PANDA\NOA

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  13. ?09:51 ?12/?11/?2006 התקשרתי לחנות PC Now, דיברתי עם רוני, המייצג את החנות, שאלתי אותו האם יש במלאי: כרטיס מסך Innovision® GEFORCE 6800 128MB כרטיס טלוויזיה FlyTV כרטיס קול Audigy2 ZS לאחר בדיקה קצרה, אמר רוני כי את הכרטיס מסך והכרטיס טלוויזיה יש במלאי ואפשר לבוא ולקחת במקום, אך לגבי כרטיסי קול יש בעיה ואין א תהמוצר, ניתן להזמין ותוך יום-יומיים המוצר יגיע. כמו כן, המליץ רוני לבצע מיידית הזמנה באתר כי כך המחיר יוצר יותר זול ב-20% מאשר בחנות וגם כדי שהמוצר יישמר לי. מיד ביצעתי הזמנה באתר ולאחר התארגנות קלה יצאתי לדרך. ?12:00 ?12/?11/?2006 הגעתי לחנות PC Now, המקום נראה מוזנח, בלשון המעטה, קירות מלוכלכים ובלאגן שלם, אך מה שמעניין אותי זה השירות, שעד כה היה מצויין. התיישבתי…

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  14. אז ככה אתמול הייתי הPCH התסכלתי על מעבד למחש החדש שלי אז כמובן הסתכלתי גם על הAMD 64 אתם יודעים הגירסה הביתית הזאתי שעולה 200 $ בחו"ל אז הסתכלתי וראיתי 1500 ש"ח וניראה לי יקר אבל לא קריטי אז הדפסתי היום שוב נכנסתי גם לPCH וגם לZIGZAG והמחיר היה 2800 ש"ח!!!!!!!! מה איך למה ומתי איך יכול להיות?????? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_278&products_id=1837 http://pch.co.il/docs/pd-256999059.htm

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  15. בקשתי כמו שכתוב בהודעה זה השם של השיר. 8)

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by hedva,

מכירים את זה שאתם מחפשים רבע שעה את מכירים את זה מכירים את זה שאתם במצב רוח טוב וקצת מתחכמים, ופתאום האתר מז'עז'ע, ואתם בטוחים שחטפתם באן

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  17. עבדתי בשביתה יומיים קשים בהתרמות לפתחון לב רק שנראה לי עכשיו שהכל היה חרטא ועבדתי לחינם. את המודעה מצאתי ב"נוער ג'ובס", התקשרתי ואמרו לי שאני יכול להתחיל ממחורת, לבוא לעזריאלי והוא יאסוף אותי. יום לאחר מכן באתי ואדם אסף אותי ועוד כמה בנות, וכל אחד הציב בעמדה, הביא כמה פליירים,קבלות וסטנד של העמותה, נראה די אמין. ככה עבדתי יומיים. שבוע שעבר התקשרתי לברר לגבי המשכורת, הוא ענה לי ואמר לי שישלחו לי את זה בדואר, אמרתי טוב. עבר שבוע ולא עונים לי, התקשרתי כמה פעמים ואני עובר ישר למענה קולי, בדקתי בפנקס עובד ונהיה לי חושך בעיניים, במקום שבשם המעסיק יהיה כתוב פתחון לב, כתוב לי "אורנג' הפקות" במקרה שכחתי אצלי בתיק 2 פנקסי קבלות שלהם אז אני יכול להוכיח שעבדתי אצלהם. התקשרתי …

18. Started by shloosh,

חשבתי לrtu, את הסדרה, יש שמועות שזה סדרה טובה.... שווה לראות? מה אתם יכולים לספר עליה?

19. הייתה לי כנראה נפילה של מתח בבית והמחשב נדם. לקחתי את המחשב למעבדה הם אמרו שצריך לבדוק למה המחשב לא עובד לקחו לי 100 שקל על בדיקה. ואחרי זה 300 על ספק כוח ! - ש 200 זה הספק ו - 100 על התקנה של הספק. ביחד 400 ש"ח. ששאלתי למה לקחו לי גם 100 על בדיקה וגם 100 על התקנה של ספק אמרו לי שזה זמן מעבדה. והם עלו שזאת בעיה של ספק אחרי בדיקה ואין קשר בין הבדיקה להתקנה של הספק. השאלה שלי אנשים יקרים אם זה המחיר או שעבדו עלי ? במקרים שלא יודעים מהי הבעיה לוקחים גם על הבדיקה ואחרי זה גם על ההתקנה של הרכיב הפגום ? תודה. :

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by lion03,

שאלה בכותרת ואל תשאלו למה

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by Kriz,

אז ככה... חבר שלח לי את זה : ... הרצת "nvidia 7800 wont work" בגוגל הניבה את זה : http://www.tech-forums.net/showthread.php?s=93d60bfd26140779341ba4fca1a2b7ea&threadid=68275&perpage=15&pagenumber=1 אז כנראה שזה לא כזה מפוברק..

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by LOL,

בזמן ניקיון הדירה במעונות נתקלנו מתחת לכיור בחפץ מוזר זה פלסטיק אפור עם נוזל בפנים וסוגר מנייר אלומיניום לא רשום עליו שום דבר ולכן אין לי מושג מה זה לא פתחנו את הסוגר לכן אני לא יודע עדיין מה הוא אותו נוזל אני פשוט חייב לדעת מה זה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by ilanb0,

ראיתי כאן בת'רד שיש מפרט אחד שמישהו הרכיב ובו מארז ללא קרור למעבד, ואח"כ בהתאם לבקשת השואל שינו לו את המפרט והציעו לו (על אותו מעבד) קירור למעבד. באיזו סיטואציה מציעים קירור למעבד ובאיזו סיטואציה לא? כמו כן, ראיתי שיש צורבים SATA וכאלו שלא. מה ההבדל?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  24. או קיי זה יכול להחשב כספאם, אולי , אבל הבנתי שספירת ההודעות לא נכללת כאן אז מותר לי. נכון כאשר אתם רעבים אתם אוכלים (DUH), או גם אם לא רעבים.... אז נוסעים להרצליה פיתוח לאווזי, או לנמל תל אביב למסעדת האווזים, או לראשון לציפורה, או לשמש ברמת גן..... ואוכלים.......ואוכלים. ומגיע הרגע שאתם שבעים, אך ניתן לאכול עוד. כי אתם יודעים שאם לא במהרה תהיו רעבים ותצטערו שלא אכלתם את ה 2-3 ביסים האלו שנשארו....או הכמה צ'יפסים.... אז אתם ממשיכים לאכול. ואתם מרגישים מפוצצים!!!! אתם לא יכולים לזוז, פשוט רוצים להרים את החולצה, לא להוריד, להרים, לפתוח כפתור וריצ'רץ.... ולשבת בצורת שכיבה כזו, לא יודע איך להסביר, ולהרגע...... ואז אתם נזכרים שאי אפשר אתם לא יכולים, כי זה פומבי, ואתם עוד…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים