עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by carman6,

אחרי חיפוש אחר חנויות המומלצות באזור הצפון לא מצאתי שום דבר חוץ מ-TMS שנסגרה לאחרונה. SKYPC בראשון ו-IQPC באשדוד. בקיצור איזו חנות מחשבים הכי מומלצת שקרובה לאזור עכו-חיפה-נהריה-קריות? חוץ מ-KSP שקראתי הרבה ביקורות גרועות עליה.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by omri_ro,

ולא מוצא חנות מקוונת מתאימה. מספר הערכה הוא: 6187 לפרטים,אשמח גם לקבל קישורים לחנויות צעצועים באיזור הצפון. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by yossi21,

למישהו יש מושג איך קוראים לשיר שמתנגן בסרטון הנ"ל:

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  4. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.archive.org/details/night_of_the_living_dead לפי המה שאני רואה זה פסדר לא ווארז תראו גירסת ה-MPEG2 תופסת 4.1 גיגה סאמק!! הוכחה קטנה: Note: Because director Romero has forgotten to put a copyright notice on the end titles of the movie's initial prints, Night of the Living Dead has lapsed into the public domain over the years. (Okay, the legalities are a bit more complicated than that, but the film's public domain status is a fait accompli.) Therefore anyone can - and probably has - released a copy of the movie for sale

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  5. Started by redead,

הייתה לי מדפסת ישנה שהייתה מחבורת עם כבל USB ועכשיו קניתי מדפסת חדשה שמין הסתם תומכת בUSB2 .. הכבל הישן אמור להתאים או שצריך לקנות כבל חדש שתומך בUSB2 ?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by SpiritKnight,

שמתי לב שאף אחד לא רשם את זה פה, והתאריך כבר ה12\1, אז חג חנוכה שמח! לכל משתמשי הפורום, תאכלו הרבה סופגניות, ולסיום שמן מקפץ:

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  7. איזה את מנדנד לי שהוא לא משלים את ההזמנה רק עם מספר טלפון נתתי את הטלפון שלי הוא אומר שהוא לא מצליח להתקשר אליי אני גר בירושלים אז +9722 נכון

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by Tomerico,

מישהוא הוריד את הטריילר של שר הטבעות 2? למישהו יש אתר של טריילרים שאפשר להוריד ולא רק לראות LIVE?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by chenc,

שלום! רציתי בבקשה להיוועץ בעצתכם - מה כדאיות רכישת מחשב היום לעומת עוד חודש / חודשיים? אני יודע פשוט שיש תקופות קצרות בעולם המחשוב שכדאי לחכות בשל הבשלת טכנולוגיות וירידות מחירים בשוק. לדוגמא בזמנו, לקנות IDE לפני שיצא SATA הייתה החלטה פחות טובה. האם גם כיום אנחנו במצב דומה בנוגע לאיזה-שהיא טכנולוגיה או התקדמות משמעותית כל-שהיא? תודה לכל העונה / עוזר.

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by aviram20,

זה המקום לספר את כול הפדיחות הכי ביזאריות מוזרות מצחיקות ולא נעימות שקרו לכם.. אנא לא להגיב בסגנון , סבתא שלי תפסה אותי עושה סקס או נפלתי ממדרגות .... תנו פפש פירוט שהיהי קיצ'י ומצחיק ד''א , כן ! סבתא שלי תפסה אותי הייה סמיכה עליי והיא שאלה אם אנחנו רוצים לשתות משהו אני כמובן אמרתי :סבתא?בייייייייייי

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  11. נתקל בטענות שהססמא לא תואמת לשם המשתמש (או להיפך)?...

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  12. יש לי עדשות יומיות רכות זה משנה באיזה כיוון אני שם אותם על העין? אם כן אז איך אני מבדיל? או ששתי הצדדים של העדשה אותו דבר? יש למישהו עוד טיפים בקשר לעדשות?

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  13. מבחינתי זה מאד חשוב..הדפדפן הוא firefox אני יכול להסיר מהחלונות את האנגלית אבל אז זה יהיה ברור שאני מנסה לחסום..אז אפשר להשתמש בכל דבר חוץ מלהסיר מהחלונות את האנגלית בכל פעם שהמשתמש רושם פרטים ב אתר X (אני יודע איזה) אז תופיע לו ההודעה הזאת ושלא יהיה אפשר לגלוש כמשתמש רשום או שלעשות משהוא שכשהדפדפן מזהה שיש כוכביות (בתיבה של הסיסמא יש) הוא משנה נגיד ABC ל ã£æ ואז כמובן האתר יראה שגיאה אפשרי? יש רעיון אחר?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  14. הצלחתי ליצור חיבור בין המחשב האישי שלי והטלפון הסלולרי שלי (TELIT X60) דרך WAP. ניתן לראות את קובץ ה MIDI שעל גבי המחשב במכשיר הטלפון. הכל נפלא חוץ מזה שלאחר הבחירה בקובץ, לא קורה דבר. ישנן הודעות שליחה וקריאה אבל ה MIDI לא עובר לטלפון או שהוא מוחבא איפשהו. בכל מקרה לאחר שעות של נסיונות, עדיין לא הצלחתי לשלוח קובץ MIDI לטלפון דרך המחשב שלי. אם מישהו מכיר שיטה או פתרון אחר להעלאת רינגטונים שלא דרך אתרי תשלום אלא ביצירת הרינגטון ושליחתו למכשיר, אשמח לשמוע. תודה לעוזרים. נ.ב. מדהים שכמעט שנת 2006 ואני עדיין חייב לשלם לפלאפון ע"מ לשנות צליל של מכשיר סלולרי.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by HitmanX,

http://www.noshit.co.il/downloads/darda1.asf http://www.noshit.co.il/downloads/darda2.asf אין מילים פשוט :lol:

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  16. פשוט אין פורום שהוא ספציפי לזה

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by AmitDanan,

לא ראיתי פורום מיוחד בשביל זה, יש לי שאלה איך אני משנה את האימייל כניסה בפייסבוק? אני מסתבך דווקא בדברים הקטנים חחח

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  18. לפני כמה ימים הועלה סרטון חדש: למי שלא מכיר, הנה הסרטונים הקודמים:

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  19. Started by 00000,

שמעתי שהכנת פרוייקט כלשהו במחשבים עוזר מאוד להתקדמות לקראת יחידת מחשבים בצבא. מישהו מכם יכול לספר על: פרוייקט שהכין/איך הוא התקבל/ מה עזר לו/ כל דבר שיכול לעזור לי פה כדי להתקבל לגאמא או ממרם. תודה.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by lion03,

שאלה בכותרת ואל תשאלו למה

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by Roshes12,

היי אני מחפש אופניים לספינינג(אופני כושר) עד 1000 ש"ח משהו טוב לא יותר מדיי משוכלל ולא יותר מדיי יקר ושיהיה עמיד רציתי להתייעץ עם חברים פה בפורום שרכשו אופניים לאותה מטרה ויכולים להמליץ על חברה טובה ושאלה נוספת אליכם : האם יש הבדל בין אופני ספינינג לאופני כושר ולאופני משענת? כי באתרים שאני מחפש יש את שלושת הסוגים תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by Lost Spirit,

http://www.epidauros.be/raid.jpg :lol:

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  23. שלום, מחפש כל מני ציורים מגניבים לעשות מהם מדבקות או פשוט לצייר אותם על המחשב. במיוחד מחפש ציור נחמד שיכנס על פנאל של כונן 5.5"

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  24. אני מחפש טלפון של איזה שהוא טכנאי מחשבים אמין באיזור ירושלים שאני אוכל לדבר איתו בטלפון, שנרכיב מפרט ביחד, שהוא יהיה אחראי על השוואת מחירים ואחראויות ובעיקרון יסדר לי מחשב איכותי ואמין. נמאס לי לחזור למיליון פורומים שכל אחד ממליץ שם על משהו אחר, אני מעדיף אדם אחד אמין שאני יכול לדבר איתו ולסמוך עליו. אני מירושלים, אז טבעית אני מעדיף מישהו ירושלמי, יש לכם המלצות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by TheReaper,

הסרטון שאני מחפש זה בעצם סדרה של סרטונים (5 בפעם האחרונה שחיפשתי) הסרטון עצמו מצוייר (לא וידאו) והוא מסוג הסרטונים האינפורמטיביים האלה דברים כמו יש X סינים על כל אמריקני או יש יותר הודים עם תואר מאשר אמריקנים (זה מה שאני זוכר מהסרטון)

• 2 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.