עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למה לא באירופה? בדרום אמריקה? באפריקה?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by J0n1,

אני מחפש איזו פיצרייה טובה, אבל טובה באמת! באזור פ"ת, ת"א, בקעת אונו... לא מהדקות המעפנות, אלא משהו עם בצק טוב ואקסטרה גבינה איכותית, וכל התוספות טריות. יש הצעות?

• 38 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  4. שלום לכולם... יש מישהו שעובד או מכיר מישהו שעובד בHOT ו\או בבזק? מעניין אותי לדעת האם יש הפרדה מבנית מלאה בין תמיכת האינטרנט לבין תמיכת הטלפוניה שלהם. האם מדובר על נציגי תמיכה שונים? האם מדובר על מוקדים שונים? באיזה רמה יש איחוד בפעילויות כלומר האם יש מנהל תמיכה אחד? או סמנכ"ל אחד שזה מתחתיו וכו'. אם אתם יודעים להגיד מה שם מנהל התמיכה של האינטרנט ומה שם מנהל התמיכה של השיחות ולמי הם כפופים זה יהיה מעולה. אגב - יש הבדל בין מוקדי תמיכה ללקוחות עסקיים לעומת פרטיים? תודה, רם

5. Started by davidz85,

היי, פעם היה כאן מישהו שנתן תוכנה שאפשר למצוא בה מספר פלאפון או טלפון של בנאדם, לפי השם שלו, יש מצב שלמישהו יש את זה ויכול להעלות מחדש? תודה!

• 4 תגובות
    • 81.1k צפיות
  6. ובכן, ברשותי מחשב (תסתכלו במפרט שלי), לצערי עם לוח שרוף, אבל למיטב ידיעתי כל הרכיבים תקינים בו. כ-2 מערכות סטריאו, שני מסכים, טלויזיה (21/23 לא בטוח)... ו, אה... זהו. בקיצור, פחות או יותר נגמלתי מן ההתמכרות שלי לאינטרנט ואני מעוניין למכור את הכל. Everything MUST go. אני לא מתכוון לעשות את זה באמצעות eBay, אבל אתר ישראלי זהה יהיה נחמד. ... אני מנסה לגייס כ-550$ על מנת לרכוש iPod חדש. (ולא, אני לא מוכר את *כל* זה ב-500$..) הבהרה: חשוב מאוד: מכירה לא תתבצע באמצעות האתר, אני מבקש שלא תדפיסו הודעות בבקשה לקנות ממני את הציוד.. כמו כן, הודעות פרטיות יתעלמו. מצטער, ואני מקווה שיהיה לי פה סימפטיה מהמנהלים בקיצור, בקשתי אליכם: האם תוכלו להמליץ לי על מקום נחמד למכור את כל הציוד …

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by SilentBob,

בשבוע האחרון נראה היה כי הפרק הבא בסדרת מלחמת הכוכבים ייאבק ראש בראש בפרק ההמשך של הסרט המכניס ביותר בכל הזמנים, אך כעת מסתמן כי התחרות הזאת תגיע רק אי שם בשנת 2018 כמו בהרבה תחומים בחיים, גם בהוליווד יודעים שטיימינג הוא הכל, וקליעה לתאריך השקה אפקטיבי, נוח ופופולרי תוכל להוות את ההבדל בין הצלחה גדולה לכשלון צורם עבור סרט. זו ללא ספק אחת הסיבות המרכזיות שבגללן באולפני דיסני הודיעו לאחרונה כי פרק 8 של מלחמת הכוכבים, השני בטרילוגיה שהחל 'הכוח מתעורר' השנה – לא יגיע במהלך חודש מאי 2017 כמתוכנן, אלא באמצע חודש דצמבר 2017, בנסיון לשחזר את התזמון הנהדר שסיפק לפרק 7 הצלחה פנומנלית השנה. עצם ההכרזה העציבה חלק מהמעריצים האדוקים, שללא ספק כבר הכינו טבלאות ייאוש לשנה וחצי …

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  8. סוף סוף אני מקווה שנקבל מספיק תשובות שיספקו אותנו כדי להשאר עם הסדרה לפחות עוד עונה.. אז מה הולך לקרות?? קודם כל, הקטע של המטוס בפרק שבון מת, הוא מקבל הודעה ברדיו we are the survivers of flight... אז מה זה אומר? שהוא פשוט שומע את עצמו שוב? שיש עוד ניצולים על האי? זה קטע ממש מוזר לדעתי.. ומי שראה את הטריילרים לפרק סיום יודע שזה נראה כאילו דניאל (הצרפתיה) לוקחת את התינוק של קלייר, וזה נראה גם השריטה על היד שלה היא ממאבק עם קלייר.. וכמובן שהולכים לפתוח את הפתח המוזר עם המספר הזה שכל הזמן מזכירים בתוכנית. מה הולך להיות בפנים לעזעאל?? וגם הנקודה על הראדר ברפסודה, מזה זה יכול להיות? ודבר אחרון, המפלצת זו באמת מפלצת? בפרק הקודם דניאל אומרת שזאת "מערכת אבטחה" יכול להיות ש…

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by cheapwine,

אני צריך תרגילים במכניקה לתרגל לפני המתכונת

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  10. אני רוצה להזמין מאתר מסויים נתב אל חוטי, ובמשלוח רשום שליחה דרך דואר רשום ללא אחריות. זה אומר שאם משהו קרה למוצר בדרך אלי אז נדפקתי? או שאני מתקשר לחברה ושולחים חדש ואני מחזיר את הישן או מה? תודה.

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  11. Started by elixvx,

היי, אז אני צריך לערוך הצאה קטנה מול כ-15 איש הרצאה באורך של 15-20 דקות. בכל נושא שאבחר. העניין הוא שלא עולים לי שום רעייונות לנושאים מעניינים שאפשר לדבר עליהם בקלות. חשבתי אולי על סוגיית הפליטים בישראל או על מערכת החינוך הבעיה היא שאין לי מספיק ידע בנוא להרצות על זה 15 דקות. אשמח להצעות או הפנייה לחומרים. (הצעו לנושאים מעניינים אחרים יתקבלו בברכה) תודה רבה וחג שמח! שחכתי לציין שיש לי אפשרות גם להעזר במצגת סרטון אז אם יש למישהו משהו מעניין זה יהיה מעולה!

• 7 תגובות
    • 33.6k צפיות
  12. http://www.nahag.up.co.il/ אנשים תעשו טוב

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by Culandur,

אישה אחת יצאה מפתח ביתה וראתה 3 גברים עם זקן לבן עומדים מול פתח יתה. היא לא הכירה אותם,היא פנתה אליהם ואמרה: "אני לא חושבת שאני מכירה אותכם, אבל אתם בטח רעבים בבקשה תיכנסו הביתה ואתן לכם משהו לאכול". האם בעלך בבית? - הם שאלו לא - היא ענתה, הוא בעבודה. אז אנחנו לא יכולים להיכנס - הם ענו. בערב כשבעלה חזר הביתה היא סיפרה לו מה שקרה. לכי אליהם עכשיו, תגידי להם שאני בבית ותזמיני אותם לאכול - אמר הבעל האישה יצאה החוצה והזמינה את הגברים להיכנס הביתה. אנחנו לא נכנסים לבית יחד, הם ענו. ולמה? היא שאלה. אחד מהגברים הסביר: שמו של זה הוא "אושר" כאשר הוא מצביע על אחד גברים, וזה קוראים לו "הצלחה" ואני קוראים לי "אהבה". עוד אמר והוסיף: עכשיו לכי לביתך, דוני עם בעלך מי מאיתנו היית רוצה שי…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by alsal,

אחחחח... נשים זה אושר לא חייב חברה לא חייב סקס אתה נכנס לזה איכשהו ואתה מבין שזה דבר טוב כמובן לא מכל אחת בוקר טוב בתור אחד שלא מצליח לישון כמה שעות כבר

• 53 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by uppercut,

אהלן חברים, לא ממש הצלחתי לכוון לאיזה פורום אני צריך להדביק את הנושא הזה אז שמתי בכללי אני בטוח שמפה זה יגיע למקום הנכון. בכל מקרה אני בעל עסק ובין השרותים שלי נכלל צילום ופקס בקטנה... בקטנה ולאט לאט גודל. עד היום הייתי על hp officjet 8500a ואחרי המון בעיות החלטתי לשדרג... אני מחפש משהו אמין וחסכוני משולב כמובן ושיהיה לייזר. לא משנה לי אם זה שחור לבן או צבעוני העיקר שהטיונר לא יעלה לי 1000 שח. אני די נואש מהחוות דעת הלא אמינות בזאפ... מה גם שכמעט ואין. תראו למשל פה המדפסת נראת מפלצת ראיתי גם ביוטיוב קצת עליה... והחוות דעת נשמעות בזאפ מפחידות מאוד. סומך עליכם! אם יש מישהו שיכול להמליץ מנסיון זה הכי טוב! תודה רבה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Spidey,

אתר מחשבים חדש נפתח בנושאי חומרה, תוכנה ומשחקים. באתר מתעדכנות ידיעות על בסיס יומיומי, כתבות, סקרים, גלריות, מערכת פורומים ועוד. * האתר אינו בא להתחרות ב-HWzone אלא להוסיף על התוכן שכבר יש, ואנו מקווים לשיתוף פעולה בין האתרים. נ.ב לפני פרסום ההודעה הזו, שאלתי את מנהלי האתר והם הסכימו לפרסום הזה, תודה רבה כתובת האתר: http://www.PCArena.org

• 51 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by 114508534,

??

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by wooper,

שלום למוכר שאני מעונין לקנות יש בקורות טובות 99.7 חיוביים ומ 4500 פידבקים המשחה לפי הרשת עוזרת לריפוי צלקות mederma מכיון שמדובר במשחה שאני מורח על הגוף אני שואל מה אתם אומרים ? עוד דבר המשחה נמכרת בזול יחסית לאתרים שמוכרים אותה טוב אני רואה שאנשים לא עונים . קניתי אני מאמין שיהיה בסדר[br]פורסם בתאריך: 15.10.2010 בשעה 21:25:05 שאלה נוספתהזמנתי נשלחה בשרות USPS המשלוח יקר ובנוסף על כל פריט התעריף עולה. לא היה אפשרות אחרת למשלוח האם יש אפשרות למשלוח זול יותר, חתיכת גניבה המשלוח הזה עריכה:אני בדקתי מחירים ואני רואה שהכל נע בסכומים כאלה כך שלא משנה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני לומד מגמת הייטק בבית הספר ורציתי לדעת אם אני יקבל בונוסים... אז ככה, אני לומד: פיסיקה 3 יחידות סיב"מ יחידה 1 תיב"מ יחידה אחת שירטוט יחידה אחת בקרה 2\3 יחידות (לא זוכר...) מקבלים נקודות על מקצועות שהם לא 5 יחידות ויותר? תודה רבה חבר'ה!!!

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  20. היי אני מעוניין לקנות את המקלדת הנ''ל מאייבי http://cgi.ebay.com/Logitech-UltraX-Premium-Keyboard-UK-English-920-000189-/270580855962?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item3effe0349a עכשיו השאלה שלי האם אפשר לבטוח במוכר הזה ומה אני יעשה אם המוצר תקול למי אני פונה??? כי הכי זול שמצאתי בארץ(רק במקום אחד ) החולירא מוכר מקלדת של 100 שקל ב250 שקל אז לא ממש ניראה לי ואם מישהו יכול למצוא או להפנות אותי בארץ למוכר הגיוני של המוצר הנ''ל אני אודה לו מאוד

21. Started by Henz16,

שלום לכם, בתור בשלן חובב, (חובב מאד יש לציין) מכוון למתכונים פשוטים יחסית, (לא, לא חביתה) נניח עד שעה+- עבודה. מכוון שכרגע חג השבועות בפתח, אני מחפש מתכונים מומלצים, ניסתי בגוגל וזה פשוט מביא אלפים. זו לא אינדקציה לשום דבר. אשמח אם תרשמו כאן מתכונים ברוח החג, אשר כוללים מצרכים ביתים. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  22. היי, כמו הרבה אנשים, אני אוהב לסדר את השרוכים שלי בצורה כזו שלא תידרוש שריכה\קשירה שלהם כל פעם, אלא בצורה כזו בה רואים רק את השרוכים, בלי קשר. אני עושה את זה כמובן בנעליים בסגנון "סקייטרים" או איך שקוראים לזה. עד היום פשוט תמיד הוצאתי את הספידה, דחפתי את השרוכים בצורה מסודרת מתחתה והחזרתי אותה.ככה השרוכים לא הפריעו לו ולא נראה. היום קניתי נעליים שבהם הספידה דבוקה לנעל. השאלה שלי היא- איזה דרך טובה אתה מכירים לסדר בה את השרוכים כך שהם גם לא יראו וגם לא יציקו? תודה

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. ידוע שהוא עבד על אטארי וזהו בערך... אשמח לעזרה אם תצליחו [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  24. שלום אני כרגע אם טלוויזיה של 21אינץ' בסלון והחלטנו להשתדרג ל29 אינץ', כי 21 זה ממש קטן.... :-\ אני צריך טלוויזיה טובה איכותית עם שם טוב של עד 1500 שקל (לא לעבור!) 29אינץ' כמובן שגם העיצוב צריך להיות טוב כי היא לסלון.. גם בבקשה מקומות לקנות אותה (עדיפות לאיזור השרון ועוד יותר לכפר סבא .) תודה לכלום ...

• 53 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. שלום, לפני שנה קניתי דומיין מגודדי ולא ידעתי שהחידוש מוגדר על אוטומטי. אני כבר לא משתמש בדומיין הזה. היום קיבלתי אימייל מפייפל שחוייבתי ע"י גודדי. האימייל שמוגדר בפייפל הוא אימייל שאני כמעט ולא נכנס אליו ולכן לא ראיתי את ההתראות שלהם על חידוש הדומיין. יש דרך לבטל החיוב והדומיין האלו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.