עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shoeyal,

שלום זה ממש OFF TOPIC אבל למישהו יש איזה המלצה מניסיון אישי על ספה לסלון(עדיף שנפתחת למיטה) הדרישות: קודם כל נוחות אחר כך מחיר ואז אמינות ושירות. תעשו מאמץ ותחשבו אם הייתם ממליצים על הספה שלכם לחבר ואם כן .. אז תמליצו.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by harbinger,

ניסיתי להירשם זה מציג רק כתובות של ארה"ב , קנדה וסין מה אפשר לעשות? האם זה ככה?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by eliil1,

אני חתמתי בינתיים עם חיל התקשוב לפרוייקט עדן, עתודה טכנולוגית באלקטרוניקה. קודם כל בגלל הגיל ותאריך הגיוס שלי יוצא שאני אסיים את ההנדסאי בערך חצי שנה לאחר התאריך גיוס , כך שאני לא מבזבז הרבה זמן בכל מקרה, ומהשיקולים שאני לא בטוח שאני רוצה לעבוד בתחום האלקטרוניקה אלא תכנה(זה מה שתמיד רציתי האמת, אבל המורה שלי במגמת אלקט' שהוא סגן מנהל במכללה אליה אני הולך ללמוד אומר שזה לא מקצוע הכי יציב, יש להם תקופות טובות ויש רעות, ועדיף לבחור את תחום האלקטרוניקה/חשמל), ואין דרך יותר טובה לבדוק את זה מאשר למעשה לעבוד בתחום הזה , מה שהעתודה מאפשרת. ולבסוף השנה וחצי קבע, זה לא נראה כזה נורא, כי במקום שאחרי צבא אני אצא ואתחיל לעבוד במלצרות או עבודות כאלה אני אעבוד במקום קצת יותר... מעניין …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

למישהו יש אתרים עם חומר על הנושא? תודה.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by koko0,

אני מהפלאפון אז קצת קשה לי לבדוק ולכתוב. דלף או לא? ואם מישהו מוצא תתשובות...לפרטי תודה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  6. כל מי שעוקב אחרי הקרבות הבולטים של החירניקים לא יכול שלא לשים לב שהחטיבה הזאת הינה מיסתבכת סידרתית . דוגמאות בולטות כיבוש החרמון ,הבופור ,בינת ג'ביל ,סג'עייה ועוד אחרות שחלקן לא זכו להד תיקשורתי גדול. עושה רושם שמפקדי החטיבה לא לומדים את הלקחים וחוזרים על אותם משגים פעם אחר פעם. שדה הקרב מזמן הפתעות רבות ותקלות לא צפויות אבל אי אפשר שלא לתמוהה על הדפוס החוזר של הערכות לא נכונה בציוד ,במודיעין והיסתערות אמיצה אבל נימהרת מדיי ומבלי להפעיל בצורה שיטתית אמצעים בנאליים להקטנת האבידות כמו מסך עשן בגיזרת ההתקפה , איגופים, והקפדה על כך שמקסימום הפעולה תיתבצע בחסות החשיכה .יש הרגשה שיש בחטיבה הזאת זילזול גורף בחיי אדם . כל פעם גולני מוצאים את עצמם עמוק בבוץ ,מאבדים הרבה חיילים …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בשנה האחרונה די קיבלתי כיוון למה אני שאני רוצה לעשות בחיים,ללמוד,חשבתי על עריכת ווידאו וכל הנלווה לזה. בעיקר כי אני לומד עריכת ווידאו בבית הספר וצילמתי וערכתי 2 סרטים בעבר. איפה אני יכול ללמוד אחרי צבא עריכת ווידאו,שאני אצא מהלימודים עם משהו,בסיס כל שהוא לעבוד בחברה. יש לציין שזו פעם ראשונה בכלל שאני חושב ללכת לאוניברסיטה ולא כ"כ מבין איך העניין הולך,תארים וכו' ומה זה באמת נותן לי חוץ מידע,שיעזור לי למצוא עבודה.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=Aym-EgetiQA או בגירסא של PIKA007:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי, למי שיש כוח, תעשו בבקשה לייק ב http://www.facebook.com/photo.php?fbid=459501448334 זה נגמר היום ואישתי מובילה (אבל בקושי) תודה!!!

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by RED_ALERT,

תקרא מיד את חוקי הפורום - הודעות קנייה ומכירה אסורות על גבי הפורום. נוספה לך אזהרה אחת מתוך 3.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  11. אני פשוט רוצה לדעת אם עשיתי את התרגיל נכון או לא. אני מדבר על התרגיל השני שיש בקובץ, התשובה שהגעתי אליה היא : d'a'+d'c' יש מצב שטעיתי אבל מי יודע אולי בכל זאת יצא לי טוב :-) תודה.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  12. שלום, וברוכים הבאים לדיון השאלות הנפוצות - FAQ פורום כללי מטרת הדיון הזה היא לרכז מידע ולתת מענה מהיר לשאלות נפוצות בנושאי הפורום והאתר. שתהיה המשך גלישה נעימה. המדריך למשתמש המתחיל לינקים לאתרים שימושיים. לקריאת חוקי הפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441289.0 תשובות לשאלות נפוצות כיצד אני יכול להצטרף אל צוות האתר? הסבר על הדרגות השונות הקיימות בפורום. מהן הרזולוציות, שבהן ניתן לצפות באתר בצורה מיטיבית, ולמה האתר לא תומך ברזולוציות הנמוכות מ- 1024x768 ? איך אני יוצר קשר עם צוות האתר?

• 2 תגובות
    • 24.1k צפיות
  13. אני מת לראות את האח הגדול של רוסיה..

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by משיקומי,

מה ההבדל בין המפלגות ה"איחוד הלאומי" ו"ישראל ביתנו" ולמי יש סיכוי לקבל יותר מנדטים??

15. Started by Sargon,

אני מחפש פתרונות לדואר הזבל, ואני מתכוון לדואר אמיתי לא EMAIL. התיבה שלי כל הזמן מופצצת במכתבים שלא מיועדים אליי או סתם פרסומות שכל אידיוט מחליט שהוא דוחף את הזבל שלו לתיבה שלי. יש גם את העיניין ששמים פרסומות על הדלת שלי וזה למרות שיש סיסמא בכניסה לבניין. אבל זה כבר בעיה אחרת. שמעתי פעם שיש תיבות דואר שסורקות את הדואר. השאלה אם יש תיבה כזו שיכול למיין אוטומטית את הדואר או לפחות לתת לך לבחור איזה דבר דואר יילך לזבל ואיזה לא ואז יפריד את זה. היה לי עוד רעיון לתיבת דואר ששואלת את השליך 10 שאלות בחשבון ומבזבזות לו את הזמן כדי שאוליי ימעס לו כל יום להתעקב על התיבה שלי 15 דקות, בנוסף אני גם אצלם אותו שבמקרה שהוא עושה לי נזק לתיבה אני יכול לתבוע אותו. האמת נראה לי הפתרונות האלה …

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by VoLcAnO11,

שלום רציתי לדעת איזה מסגרת יותר כדאית לטלוויזיה - גבס או עץ? אני מדבר על משהו כזה:

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by Fkl0ster,

שימו לב גם למשפט מימין, ליד הAvatar שאין לי...

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  18. שלום התחלתי לראות לפני כמה שבועות את הסופרנוס ובהוט הVOD יש רק 5 עונות ואין אתהעונה השישית מישהו יודע אם ישימו גם את העונה השישית ? או אם יש איזה דרך לראות את העונה השישית דרך האינטרנט ?[ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  19. Started by Tomerico,

מי האבא של לוצ'יוס בסרט גלאדיאטור?! זה לא יכול להיות מקסימוס... ביגלל שהיתה לו אישה... מי זה?! *עריכה האמא שלו זה הבת של הקיסר.. (הבן זונה הזה..)

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by nazgull,

שלום לכולם . רציתי לדעת מה אתם אומרים על החנות skypc האם שווה לקנות שם מחשב? -השירות -האיכות -המחירים? אני רוצה להזמין שם שני מפרטים אבל אני לא בטוח כמה החנות טובה,אשמח לקבל המלצות לגבי החנות או כל חנות אחרת באזור ראשון לציון-חולון

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  21. למישהו יש מושג איפה קונים בתל-אביב, באופן מיידי, ספק כח איכותי? (antec,enermax וכד') אני לא מדבר על חנויות וירטואליות אלא מקום בתל-אביב שאפשר לצאת ממנו עוד היום עם ספק כח טוב. תודה

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  22. ציטוט מוואלה! חדשות : "מה דעתכם על מחשב נייד הפועל במהירות 6.8Ghz שמגיע עם 1 טרה בייט זיכרון והארד דיסק בנפח 2 טרה בייט? חכו חצי שנה" http://computers.walla.co.il/?w=/4/775831

23. Started by tascam,

אתר נהדר נוסטלגיה מהרדיו http://www.shapam.co.il/Index.asp?CategoryID=57 דן

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by DorM,

כנסו לאתר שלהם : http://www.skypc.co.il/ כנסו לאתר של טיאמאס : http://tms.co.il/ המלאי בסקאיפיסי קטן וגם ככל שעובר הזמן המלאי אצלם הולך וקטן, אין כל מיני מוצרים שבהרבה מקומות ממליצים עליהם, הפעם הגיע תורם של כל מארזי חברת NZXT. יותר חשוב להם הכסף של הלקוח מאשר הלקוח, ברור שהחנות אמינה והשירות אחריות שלהם עדיין אמין וטוב אבל החנות עם מלאי קטן יחסית (הכל יחסי) ומחירים יקרים יותר ברוב המוצרים. לעומת זאת TMS מלאי הרבה יותר גדול של מוצרים,אני כמעט בטוח שיש להם הכל במלאי או שאם תזמינו הם לא יגידו לכם אין תזמינו משו אחר, נותנים אוברקלוק והאחריות שלכם נשארת במקרה שאתם באים עם מפרט מהפורומים. יש להם את כל המוצרים שמדברים עליהם וממליצים עליהם, המוצר אולי הכי מבוקש כיום שזה 8800GT י…

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by אמיר יצחקי,

יש שיר כזה מעצבן שתמיד שמים במסיבות של ילדים ככה זה הולך: סמבה די'גנדה נא נא לה לה. משו כזה. תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.