עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ערב טוב לכולם. בחרו את 10 קבוצות הכדורגל הטובות בהסטוריה, לדעתכם. מאוחר יותר אבחר את ה 10 הגדולות שלי.

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. טוב אז ככה מ4 הזמנות הצתברו לי 4 קופונים הקופונים נותנים הנחה של 5$ בקניות של מעל 50$ מפלי אסיה לי אין מה לעשות איתם כרגע והם מסתימים 1 ב9 בנובמבר והאחרים ב26 בנובמבר מי שמעוניין אני נותן אותם חינם לגמרי בלי תנאים בלי הרשמות ובלי בולשיט לקופונים יש קוד ואני ישלח אותו בהודעה פרטית לחברי פורום שיבקשו לפי הקודם זוכה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, אני בן 16, ורציתי לדעת האם אני יכול ללמוד בבית את החומר, ואז לגשת למבחן (באופן עצמאי) ? ואיפה אני ניגש למיבחן ? (משרד התחבורה?) וכל כמה זמן יש מבחן תאוריה ? (פעם בחודש/שבוע/יום) תודה לעוזרים, ושנה טובה ומתוקה לכל עם ישראל

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. יש לי רק 3 תמונות כי יש בעיה בשרת אי אפשר להעלות תמונות אני לא יודע למה התמונות ממסיבה אחת שעשיתי ההאב היה מפוצץ היה מזה כיף שיחקנו כל הזמן אנריל (רוקט ארנה)כי כולם התעצלו להעתיק ברשת משחקים. המסיבה היתה מ- 5 אחה"צ עד 6 בבוקר. כולפ משחקים ומרוכזים במשחק כפי שאתם רואים. אותו דבר. אני זה זה עם הגב למצלמה . אני יפתח חשבון חדש בנענה ויפרסם עוד תמונות מעוד מסיבות. מה אתם אומרים??

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  5. אוקיי חברים אז החלטתי למען ההומור הבריא שהניס רגליו מחיינו לאחרונה להקים ת'רד שכולו מוקדש להומור וצחוק. אם אתם חושבים שאתם יודעים לספר בדיחה יש לכם משהו מצחיק שאתם רוצים לחלוק סיפורים משעשעים מחייכם קטעי אינטרנט משעשעים ועוד כאן המקום לפרסם! :smoke:

• 136 תגובות
    • 11.2k צפיות
  6. Started by PhP dUdE,

http://www.cnn.com/SPECIALS/2003/iraq/forces/weapons/index.html נראה נחמד.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by killer21,

...

8. טוב אז קודם כל אני לא עובד בחנות ולא קשור לחנות בכל מיקרה בהמלצת אנשים בפורום לא מזמן הזמנתי מחשב חדש מסקאי פי סי בגלל מחסור שהיה בHD2900פרו ביטלתי את ההזמנה ולמרות שהיו רכיבים לא סטנדרטים בהזמנה (יחסית לשוק הישראלי שקונה הכל בזול) לא עשו בעיות ובאמת באותו היום ביטלו תהזמנה יותר מאוחר הזמנתי אל פסק אמרו יומים והגיע אחרי יומים בגלל שלא הבינו אותי כל כך ואני לא אותם האל פסק היה 650 שאני צריך 750 דיברתי איתם והסכימו להחליף תמורת 80 שקל כולל משלוח היום זה הגיע בהתחלה חשבתי שחסר כבל חשמל והסכימו לשלוח בחינם אבל קצת קריאה בחוברת (צריך לקחת תכבל מהמחשב בדגם הזה) בקיצור סקאי פי סי נתנה לי שרות טוב בנתיים היה קצת בילבול כי זה האל פסק הראישון שלי ויש לי מה ללמוד אבל הח…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by tornado,

מה דעתכם על חנות ksp ? רק למי שיש נסיון לכתוב לא מי ששמע שמועות רק מנסיון

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. http://img395.imageshack.us/img395/1677/3713screengaming2dw.jpg :o

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by DeaglinG,

שלום, אני צריך עזרה די מוזרה... אני מחפש מקום/דרך/תופרת או לא יודע מה , שיכול להדפיס לי משהו על סמרטוט רצפה. כן, הדבר הזה שאתה קונה ב-5 שקלים ושם על המגב בשביל לנגב את המים שנשארו מהשטיפה... אני יודע שזה נשמע הכי מוזר בעולם, אבל אני חייב את זה. מי שיודע או חושב שהוא מכיר מקום שיכול, בבקשה תגידו כי זה די דחוף... אם אני ימצא מקום טוב אני יספר לך גם בשביל מה זה תודה

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  12. שלום חברים. יש לי שרטוט של הדירה שרכשתי. אני רוצה להפוך אותו למודל תלת מימדי. יש תוכנה שמבצעת את הפעולה הנ"ל? תודה מראש.

13. Started by Access Denied,

איזה סוכנות רכב מייבאת את דודג' לארץ?? איפה אפשר למצוא את הוייפר?? והכי פחות חשוב.. ( ) כמה היא עולה?? ;D

• 55 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. תוכנית של נשיונל גיאוגרפיק שבה חוקרים את השפעות הטבע על גוף האדם או משהו כזה ,ויש שם איזה אחד שהוא יוצא שייטת 13 ואחד שהוא מה nevy seals והם עוברים סידרה של מבחנים כאלו ואחרים בכדיי לבדוק איך הם מסתדרים כל אחד בסביבת העבודה שלו . עם מישהו יודע את שם התוכנית זה יעזור . תודה .

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Morphine,

שחמט הוא משחק מורכב מאוד, שדורש חשיבה אנליטית גבוהה, תכנון אסטרטגי מעמיק והרבה חוסר חיים. שמתי לב לכך שמדי פעם מתפרסמים בעיתון כתבות על כשרונות צעירים שמצליחים בשחמט, בערך בני 14-16 וכולם כבר בגיל הזה לומדים תואר במתמטיקה/פיזיקה/הנדסה. מה יש בשחמט שהופך את מי שמצטיין בו לגאון במתמטיקה?

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  16. Started by overload,

יש הגבלה על תאוצה? לדוגמה יש לי בוגאטי וירון אני בכביש של 100 קמ"ש, הרמזור התחלף לירוק, מותר לי להגיע למאה גם ב -2.5 שניות לפי החוק? (בהנחה שאני לא מסכן אף אחד)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ag43,

אני צריך לשלוח לתיקון את מקלדת הCORSAIR K90 שלי. כתובת הRMA שניתנה לי נמצאת בהונג קונג. האם כדאי לי לבקש לשלוח לארה"ב? יש הבדלים גדולים במחיר? ובכלל - מה העלויות דרך חברות השילוח השונות?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by tominalex,

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. אני רוצה לעזור לתעשיית האוברקלוקינג בארץ לכן אני פותח אתר שאותו כמובן לא אפרסם אבל מה שאני יגיד זה שהוא יהיה בנוי ב phpnuke ואני צריך עזרה עם הקקה הזה אז מי שמוכן לעזור לי עם האתר או עם ה PHPNUKE צק"ש 157714315 למנהלים : כותרת מספיק עניינית?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. http://ilserv.etn.fm:8000 יאללה, ווינאמפ מחוזק!

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  21. Started by ycltdycltd,

לא מזמן הייתי ביום מבחנים של שחקים-חבצלות. באחד מהמבחנים כתוב מידע לגבי סיטואציה כלשהי וצריך להסיק ממנו מסקנות. המבחן בנוי מארבע סיטואציות וכתצואה מחוסר קריאה בעיון של ההוראות נתקעתי בחלק השני מלא זמן ולא הספקתי את השניים האחרונים. המבחן חשוב? מאוד? יש אפשרות לתקן? נ.ב. יש לי אבחון לתוספת זמן, יכול לעזור?

22. Started by davidreznic,

1. אני מזמין מאיביי 2 פנסים רגילים (אם אפשר לקרוא להם ככה, לא פנסים לרכב או משהו בסגנון) ועלות שלהם יחד עם המשלוח מעל 50$. האם אני בטוח אצטרך לשלם מע"מ, והאם יש עליםה מכס-ואם כן אז כמה? ניסיתי למצוא אבל מצאתי רק תיקונים לאחוזי מכס על גרעיני דלעת, לא על פנסים ??? 2.אודה לכם אם תעזרו לי בהעלאת רעינות לחיבור "אירועים ב 20 שנה האחרונות שהשפיע על מדינת ישראל" (כיוון שאני עצמי בן פחות מ 20 קצת קשה לי לחשוב על כאלה)-מדובר על אירועים בכל התחומים-פוליטיקה, ביטחון, כלכלה... לא רלוונטי כבר תודה מראש

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by adlanm,

לספרים באנגלית ספר מועדף The runaway jury אבל כל ספר יהיה טוב ;D בבקשה אל תגידו לי תעשה בעצמך

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. משעמם לי כבר מהשירים שליף רוצה משהו חדש, מה אתם ממליצים? (לא מזרחית!!!) תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים