עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Access Denied,

איזה סוכנות רכב מייבאת את דודג' לארץ?? איפה אפשר למצוא את הוייפר?? והכי פחות חשוב.. ( ) כמה היא עולה?? ;D

• 55 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. תוכנית של נשיונל גיאוגרפיק שבה חוקרים את השפעות הטבע על גוף האדם או משהו כזה ,ויש שם איזה אחד שהוא יוצא שייטת 13 ואחד שהוא מה nevy seals והם עוברים סידרה של מבחנים כאלו ואחרים בכדיי לבדוק איך הם מסתדרים כל אחד בסביבת העבודה שלו . עם מישהו יודע את שם התוכנית זה יעזור . תודה .

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Morphine,

שחמט הוא משחק מורכב מאוד, שדורש חשיבה אנליטית גבוהה, תכנון אסטרטגי מעמיק והרבה חוסר חיים. שמתי לב לכך שמדי פעם מתפרסמים בעיתון כתבות על כשרונות צעירים שמצליחים בשחמט, בערך בני 14-16 וכולם כבר בגיל הזה לומדים תואר במתמטיקה/פיזיקה/הנדסה. מה יש בשחמט שהופך את מי שמצטיין בו לגאון במתמטיקה?

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  4. Started by overload,

יש הגבלה על תאוצה? לדוגמה יש לי בוגאטי וירון אני בכביש של 100 קמ"ש, הרמזור התחלף לירוק, מותר לי להגיע למאה גם ב -2.5 שניות לפי החוק? (בהנחה שאני לא מסכן אף אחד)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ag43,

אני צריך לשלוח לתיקון את מקלדת הCORSAIR K90 שלי. כתובת הRMA שניתנה לי נמצאת בהונג קונג. האם כדאי לי לבקש לשלוח לארה"ב? יש הבדלים גדולים במחיר? ובכלל - מה העלויות דרך חברות השילוח השונות?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by tominalex,

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. אני רוצה לעזור לתעשיית האוברקלוקינג בארץ לכן אני פותח אתר שאותו כמובן לא אפרסם אבל מה שאני יגיד זה שהוא יהיה בנוי ב phpnuke ואני צריך עזרה עם הקקה הזה אז מי שמוכן לעזור לי עם האתר או עם ה PHPNUKE צק"ש 157714315 למנהלים : כותרת מספיק עניינית?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. http://ilserv.etn.fm:8000 יאללה, ווינאמפ מחוזק!

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  9. Started by ycltdycltd,

לא מזמן הייתי ביום מבחנים של שחקים-חבצלות. באחד מהמבחנים כתוב מידע לגבי סיטואציה כלשהי וצריך להסיק ממנו מסקנות. המבחן בנוי מארבע סיטואציות וכתצואה מחוסר קריאה בעיון של ההוראות נתקעתי בחלק השני מלא זמן ולא הספקתי את השניים האחרונים. המבחן חשוב? מאוד? יש אפשרות לתקן? נ.ב. יש לי אבחון לתוספת זמן, יכול לעזור?

10. Started by davidreznic,

1. אני מזמין מאיביי 2 פנסים רגילים (אם אפשר לקרוא להם ככה, לא פנסים לרכב או משהו בסגנון) ועלות שלהם יחד עם המשלוח מעל 50$. האם אני בטוח אצטרך לשלם מע"מ, והאם יש עליםה מכס-ואם כן אז כמה? ניסיתי למצוא אבל מצאתי רק תיקונים לאחוזי מכס על גרעיני דלעת, לא על פנסים ??? 2.אודה לכם אם תעזרו לי בהעלאת רעינות לחיבור "אירועים ב 20 שנה האחרונות שהשפיע על מדינת ישראל" (כיוון שאני עצמי בן פחות מ 20 קצת קשה לי לחשוב על כאלה)-מדובר על אירועים בכל התחומים-פוליטיקה, ביטחון, כלכלה... לא רלוונטי כבר תודה מראש

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by adlanm,

לספרים באנגלית ספר מועדף The runaway jury אבל כל ספר יהיה טוב ;D בבקשה אל תגידו לי תעשה בעצמך

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. משעמם לי כבר מהשירים שליף רוצה משהו חדש, מה אתם ממליצים? (לא מזרחית!!!) תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  13. שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הסלולרי הישן שלי(3100) בסלולרי חדש התקציב הוא ביין 2000 ל 2400 בערך... אני לא רוצה לקנות דרך חברות כמו סלקום אורנ'ג וכדומה אני רוצה לקנות טלפון מחברה חיצונית ולבטח אותו בעצמי קו של סלקום כבר יש לי.. הטלפון שחשבתי עליו הוא w800i של אריקסון אם יש הצעות אחרות אני ישמח לשמוע (אגב דיי רציתי פלאפון שיהיה בו gps,או אפילו אפשרות לחיבור אנטנה, אבל אני רואה שבתקציב הזה זה לא קיים) (2. אני לא מעוניין בסלולרים של מירס עם gps מובנה) תודה לעוזרים

• 92 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by nadavshalom12,

שלום רב, יש לי בעיה שהתחילה בחודשים האחרונים. מעדיף לא להגיד למה אבל נהרסה לי כל המשפחה וזה בלתי ניתן לשינוי. גם החברים כל אחד הלך לתחומו, והקשר נותק. זה כמה חודשים ככה, שאת רובם העברתי בבית בגלל בעיית דיכאון שיש לי. אני פעם בשבוע הולך לטיפול פסיכיאטרי בתל אביב. אבל רציתי לשמוע עצות גם ממכם, כאשר הבעיה העיקרית שלי היא הבדידות המעיקה. גם מצב רוח מסריח לא ממש עוזר, אבל זה המצב. אני צריך להיות כמה שפחות לבד. אבל זה לא ממש מעשי במצב הזה. אני התחלתי תואר באחת האוניברסטאות הנחשבות בארץ אבל הפסקתי בגלל האירועים.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. http://leedeth.wordpress.com/2006/12/03/do-not-shave-your-ass-hair/ עשה לי את היום הבחור ושערות התחת שלו... nasty nasty story חחח XDDDDDDD נראה שאנחנו לא לבד בגזרת הטראדים ההזויים . קריאה מהנה.

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. עובד היי-טק בארה"ב השתיל שבב תת-עורי בידו הימנית וכעת מסוגל לפתוח את מכוניתו בהינף יד ■ בשבב קודם שהושתל בידו השנייה שמורים מפתחות הבית, אישור חיסון הקורונה ופרטי יצירת קשרלכתבה

17. שמתם לב לתולעת איסיקו החדשה שמסתובבת ב20 דקות האחרונות? התועלת הזאת, שולחת הודעות לכול הרשימת אנשים, עם כול פעם טסקסט אחר וקישור מוזר לאיזה תמונה, עכשיו זה לא חדש, אבל הסכנה כאן, שאיכשהו הוא התולעת הזאתי, שולחת עצמה לכולם, מבלי שתלחצו על הקישור, כנראה מי שכתב אותה, עלה על איזה באג שאפשר לנצל, קיצר אני לא שמתי לב לכך ולחצתי על הקישר, אבל סגרתי מהר תדפדפן לפני שהוא הספיק להוריד אותה, (מזל שהחומר פועל ברקע ), קיצר תזהרו,והפתרון שאמור לטפל בזה, למרות שאני לא בטוח, מכון שזוהיא תולעת דומה\משדורגת. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=211343.0

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by cganir,

עצה דרושה. נניח, והייתם קונים מוצר כלשהו, בכסף, בחנות מוכרת ונכבדה. נניח, שאתם סומכים על בעל החנות, ולכן, כאשר הוא נתן לכם את המוצר, הנחתם שזהו המוצר שעליו שילמתם. עכשיו נניח, שאחרי כמה חודשים המוצר מתקלקל ללא סיבה נראית לעין, וכשאתם באים להחליף את המוצר - מתברר לכם לצערכם שבמשך החודשים האחרונים השתמשתם במוצר הלא נכון ! מישהו התבלבל, ונתן לכם מוצר שאיכותו פחותה מהמוצר אותו רכשתם מראש ! מה עושים ?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by One Man Crew,

אני מכיר את http://www.abirdseyeviewof.com/ ו - http://www.opentopia.com/hiddencam.php למישהו יש עוד אתרים כאלה להמליץ ? שאמינים ומהירים כמה שיותר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by kinggil,

שלום!. יש ימים שיש ריאות ממש טובה, ואני יכול לראות מהחלון שלי את ראש הנקרה ממש טוב, קיצר חשבתי לקנות טלסקופ למרחקים ממש טובים. מישהו פה מבין בזה משהו? מחירים וזה... תודה.

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by iem,

האם מישהו מכיר תוכנה ברמה תיכונית המסמלצת איכותית את הבקרים מתוכנתים הנלמדים בתיכון ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אמת או שקר?

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

זה הפלאפונים:[אפשר לקחת רק אחד.] Sony Ericsson J300i-נראה פלאפון עלוב אז אני מבטל את זה. Nokia 6101-ניראה פלא חמוד,חבל שאין מצלמה מיקדימה. Samsung 990-ניראה לי אני יקח אותו יש לו שתי מצלמות והוא דור שלישי. Nokia 6680-ניראה גדול מידי... אז איזה לקחת? אני רוצה לקחת את ה 990 אבל איך הוא?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים