כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
צורת יחיד/מקור זה זכר גוף שלישי יחיד? (נובע מזה תשובה ל->) צורת היחיד של כתבת (קמץ, פתח, שווא שווא) זה כתב או כתבת?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהרבה כסף הולך על מי שתיה, יוצא לי בערך 3 שישיות מים בשבוע שזה 12 שקל לאחת, סך הכל יוצא בחודש בערך 150 שקל רק על המים אז לאחרונה עלה הרעיון לקנות בר מים. בעיקרון אני מחפש משהו שלא ממש יקר, מים נקיים כמובן- אני לא רוצה לשלם ולשתות מי ברז. יש את הברירת מחדל שזה תמי 4 המוכר, שמעתי עליו דברים טובים ומהתנסויות בהמון מקומות הוא דיי נוח. בנוסף יש את אלקטרה בר, איזה מהם עדיף? איזה מכשיר נותן את המים הכי נקיים? אני אשמח לקבל פירוט והצעות לגבי הבר- תודה חבר'ה
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת... חח כן רק שאני יודע שאני עושה את זה ברגע האחרון ואני לא חושב שאני אמצע משהו... אבל עדיין אני מחפש וילה או צימר בצפון לחגוג שם את השנה החדשה עם חברה שלי ככה שאני מחפש צימר עם ז'קוזי פרטי ולא משותף...
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
http://img118.exs.cx/my.php?loc=img118ℑ=elzam6243sd.jpg מה אתם אומרים עיבוד בפוטושופ?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
נגיד שפתחתי ת'רד כלשהו ושאלתי שאלה......ללא ענו לי, אז לאחר 24 שעות הקפצתי. גם אז לא ענו........האם מותר להקפיץ עוד ועוד כמה שבא לי לאחר ההקפצה הראשונה? - או לחקות עוד 24 שעות ואז להקפיץ שוב, ואם שוב לא עונים אז עוד 24 שעות וחוזר חלילה......... אני שואל בגלל שאני על אזהרה ראשונה מלפני איזה חודשיים נראה לי בגלל שהקפצתי אחרי 24 שעות ואז שוב אחרי כמה שעות כי עדיין לא היתה תשובה... . בכל אופן, חרשתי ת"חוקי פורום" ללא תשובה ברורה לשאלה הספציפית הזו, זה למה אני בטוח שהמנהלים כאן ידעו לענות מה נכון בוודאות, אני גם מציע להכניס תתשובה לפורום, כדי שיהיה מובן יותר............ תודה מראש.......
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
רציתי לשאול שאלה קטנה על ההגדרות של אי מיול ואיך לשפר את הביצועים שלו זה חוקי לשאול את זה כאן בפורום של HW? קראתי כמעט את כל ההזהרות ולא נתקלתי בזה שאסור לשאול על אי מיול או קאזה או ביטורנט מה שמצחיק/עצוב היה שביום הראשון שנכנסתי לאתר הזה קרה שהיתי כל כך מתוסכל כי הווינדוס נפל לי וכל המחשב היה מת ואיבדתי 40 גיגה מוזיקה בערך בכל מקרה שאלתי בפורום את השאלה הכי מטופשת: איך צורבים XP על דיסק? לא משנה כעסו עלי ושלחו לי מייל הזהרה אז אני לא רוצה לעשות שוב טעות בקשר לווינדוס אז קניתי חוקי (במיליון תשלומים) בכל מקרה מותר לשאול שאלות על ההגדרות של אי מיול? תודה
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לא כתבתי הרבה מדי הודעות, אבל אני כבר 20 ד' מנסה בחיפוש פה לאתר הודע ה שכתבתי/שהגיבו לי. איך עושים את זה כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
-
שלום אנשים, מצטער על הכותרת העליגת אבל היה לי קשה לנסח את זה. אז המקרה הוא שעקב סכסכוך (מיותר להכנס לפרטים) עם מספר חברים, הם חשבו שיהיה מצחיק לזרוק ענפי דקל על האוטו שלי, קיצר טמטום מוחלט. כשהורדתי את הענפים, ואני מדבר על הענפים הארוכים האלה של מטר וחצי משהו כזה, ראיתי סדק בשמשת האוטו. עכשיו, החברים טוענים שהם לא ידעו על הסדק ולא התכוונו לגרום לכזה דבר, נגיד שאני יאמין לזה. ההסתברות שדבר כזה יקרה באותו יום היא ממש נמוכה, וצאו מנקודת הנחה שאין לי אינטרס לשקר פה, כי בסך הכל אני רוצה את טובתי, ולא ראיתי את הסדק הזה לפני זה, או במילים אחרות הוא לא היה! עכשיו לשאלה שלי, חשבתי על כל העניין, והמסקנה שהסקתי שכל מה שאני מקבל זה ז-י-ן אחד גדול לפנים, כי אין לי אף דרך להוכיח שזה קר…
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני זקוק לדרכים אפשריות להמרת הקליפים והורדה למחשב. קיבלתי פעם מספר אתרים שעושים את זה אבל הם נעלמו לי. מי שמכיר, אשמח לדעת.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום ! יש לי התלבטות די קשה והייתי מבקש לשמוע דעות של חברי הפורום ההתלבטות היא מה לקנות...יש לי כרגע כסף לספק ThermalTake Silent PurePower 420W + Active PFC , עולה 300 ש"ח. בשאר הכסף אני יכול או לקנות WD 80GB 8MB Cache (כרגע אני עם WD20GB מזדקן)... או להזמין את החבילה הבאה מחול (כולל משלוח) - Blue Cold Cathod 12" Red Cold Cathod 12 " UV 2.0 Cold Cathod 12" Cross Bonex Grill 80mm Black Floppy Mitsui 1.44MB Zalman chipset coolers (צהוב וכחול..אולי ראיתם אותם בארץ) 2 כבלים עגולים זוהרים באולטרא (אחד סגול ואחד כתום) ATA133 24" כבל עגול זוהר באולטרא ל-FLOPPY 18" ערכה שעולה 10$ בערך שתאפשר לי לצפות את כל החוטים במארז ב"שרוול" כמו שמצופים פה ה-20PIN בספקי אנרמק…
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
האם מישהו יודע את שם השיר (הראשון) או מי מבצע בקטע הבא : http://www.youtube.com/watch?v=Q450mXF7yrM&feature=related
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד (אם בכלל אפשר) כתוביות מודבקות?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הייתי ברמת גן אמרתי לעצמי אם אני כבר פה אני אלך לראות את החנות שכולם התלוננו עלייה.. אני יושב ומדבר עם אלכס הזה פתאום בא מישהו אומר לו בלי בושה ליידי "איך התגובות שפירסמתי ב-ZAP ? " ראיתי את דרך התנהלות שלו פשוט רציתי ללכת כמה שיותר מהחנות הזאת אנשים מתקשרים והבן אדם שם עליהם זין עושה טובה שהוא מדבר איתם בכלל...
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום , http://exabytesystems.com ראיתי באתר הנל שנמכרים לדים וקתודות במחירים ברצפה... כולל משלוח זה יוצא חצי מחיר מהארץ! מישהו מהפורום כבר אמר שהזמין ונתן ביקורת חיובית.. לפני שאני מזמין רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש ניסיון עם המקום...? תודה. עריכה : או בכלל עם חנות מחשבים טובה כוללת מוצרי מודינג ו-OCing..מחירים זולים ומשלוח טוב ?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו בא לדיגיטל סיטי ביום חמישי\שישי? גם אתם קיבלתם הזמנה לאירוע בדואר?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ראיתי כאן בת'רד שיש מפרט אחד שמישהו הרכיב ובו מארז ללא קרור למעבד, ואח"כ בהתאם לבקשת השואל שינו לו את המפרט והציעו לו (על אותו מעבד) קירור למעבד. באיזו סיטואציה מציעים קירור למעבד ובאיזו סיטואציה לא? כמו כן, ראיתי שיש צורבים SATA וכאלו שלא. מה ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
תום קיידר, AKA alianyn (או Suture Hand או Hypnotic Eyes) ! ;D מזל טוב אחי ויומולדת 27 שמייח! ליומולדת אני מאחל לך שנת לימודים (סטודנט לרפואה שנה כמעט רביעית... רייט? ;D) קלה ומוצלחת, מקווה שישאירו אותך שם למרות הבעיות שאתה עושה כמו כן אני עוד מחכה לראות מה נסגר עם פרוייקט ספיידי שלך (לבנאדם יש כישרון) ועם שאר הדברים שתיכננת לעצמך ולאחרים כמוני וכמו עוד כמה פה בפורום :-X ולסיום איך לא - שממנים ושאר מיני דברים צבעוניים מקפצים פה! :clapper: :cwm39: :smiliedisco1: :walksmil: :auto: :dazzler1: :jester: :evilking: :clown: :inlove: :tomato: :gorgeous: :ylsuper: :dance: :anim-jjd: :funn: :funn: :funn: :funn: *כמה שאני גרוע בברכות...
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
שמעו אני ועוד מישהו בונים אתר ואנחנו צריכים אתר שנותן פורומים שאני יוכל לשים באתר אם יש לכם משהו מיקצועי/משוכלל תביאו.
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד מראפידשייר עם מנהל הורדות אבל לא להכנס לכל לינק כדי להוציא את הלינק הישיר. יש תוכנה שעושה את זה וחוסכת את הזמן והמאמץ?
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
זכרונות LPDDR4X בתהליך ייצור מעודכן וגם זכרונות LPDDR5 חסכוניים יותר מאי פעם נמצאים בתוכניות חברת הענק לטווח הקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להדפיס משהו על דיסק, חנויות צילום רגילות עושות את זה? וצריך להכין תמונה בצורה מסויימת שתתאים לדיסק או שהם ידעו מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
נהרס לי הצ'יפ CMOS של המחשב הנייד. קראתי את המדריך שעוסק בעידכון הביוס, ובסוף המדריך היה כתוב שאפשר גם להזמין צ'יפ חדש דרך האתר www.badflash.com, וככה עשיתי... אחרי שבוע שהמשלוח לא הגיע שלחתי E-Mail לאתר והם אמרו לי שזמן המשלוח הוא בין 3-5 ימים (לפי מה שאומרת חברת הדואר האמריקאית), אבל המשלוח יכול להתעכב עד 3 שבועות, ואם לא קיבלתי את הצי'יפ אחרי 3 שבועות - הם ישלחו לי אחד נוסף. בעוד יומיים יעברו ה 3 שבועות, והצ'יפ עוד לא הגיע - משהו פה נראה לי מסריח... :pissed: למישהו יש ניסיון עם האתר הזה? מה אפשר לעשות אם אני מגלה שרימו אותי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-