כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מי שלא יודע או עדיין לא ראה יצא ספיישל מיוחד של טופ-גיר עם הצוות מאנגליה + אוסטרליה אני חייב לציין שהוא אחד הספיישלים הטובים! אני מחפש טריילר ביוטיוב אבל לא מוצא
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אומנם כמה כלים שמספיקים לי לעבודות שלי, אך אני כבר דיי הרבה זמן חושב על רוטר (למרות שלמעשה, לא יהיה לי יותר מדיי שימוש בו). מניסיון עבר שלי עם כלים של אנשים אחרים (לא רוטרים אני חייב לציין), למדתי כי כדאי ללכת על גלים איכותיים יותר. זה למה כל הכלים החשמליים שאני קונה לעצמי הם של bosch שאני רואה בה חברה טובה, ואני דואג להשקיע בכלים טובים יותר גם אם מדובר בדברים בסיסיים יחסית כמו מברגים או כלים שאינם חשמליים. לעניין, אני עומד בפני פרוייקט או שניים אשר אם לומד את האמת, רוטר יעשה לי בהם חיים קלים הרבה יותר מאשר הפתרונות החלופיים. אומנם זה ייצא יקר יותר, אך אני גם ארוויח כלי שאני משתוקק לו הרבה זמן. כל החברות עלומות השם ששמעתי עליהן דברים לא מחמיאים/עבדתי עם …
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
בפעם שעברה ששאלתי ענו לי רק ב2 תגובות שמה "זיגזג" הם הטובים ביותר. כרגע, כשאני הולך להזמין את אורוורה 570 ב8XX שקל, אני מעוניין לקנות את זה מהטובים ביותר. לי אין מושג מי החנות הטובה מכולם, עד עכשיו היה לי נסיון אחד טוב עם פנדס אבל אני יקנה מהחברה שימליצו כאן. אז הנה כמה חברות שמצאתי באינטרנט.. נמשיך למלות שיגיעו שמות נוספים: ZigZag Pandas K.S.P iqpc נעה מחשבים אלה מי שאני מכיר, אזאם יש עוד תגידו ותמליצו. אני פשוט לא רוצה המלצה אחת טובה, זה לא מספיק כי תמיד המבקר יכול להיות עובד של החברה. אם יהיו כאן המלצות רבות אז סביר להניח שהחברה ההיא היא באמת מומלצת. בינתיים מההמלצות אישית, התרשמתי מזיגזג.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שכחתי את הססמא של הכרטיס ולאחר מס' נסיונות כושלים המשתמש נחסם, התמונה מופיע תהליך אשר אמור להחזיר את החשבון שיעבוד, כל הפרטים בידי, אך לא ידוע לי פרט אשר מופיע בתמונה, הוא אמור להיות בעל 8 ספרות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בעקבות התראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270739.0 עברו מאז שנאבד לי כבר יותר מ-24 שעות, גם סגרתי את הקו שלא יוכלו להתקשר. עכשיו אין לי ברירה אלא לקנות פלאפון חדש, אני לקוח של חברת Orange. בשבילי אני צריך פלאפון שיש לו MP3 ועם מצלמה טובה בתקציב 3000+- וגם אח שלי צריך פלאפון חדש בתקציב 2000 +- עריכה: הגדלתי את התקציב, אני משלם בתשלומים+ביטוח.
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אם אני נותן למישהו עבודה, לשווק את הAPP שיצרתי לאייפון , בכל מיני דרכים שונות, כמה צריך בערך לשלם, יש למישהו מושג? זה לוקח בטח הרבה זמן ומאמץ אז כנראה שזה לא 5-10 דולר. אבל גם לא נראה לי שזה 1K מצד שני.. בקיצור, צריך עזרה.
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום האתר שלנו רץ היום על אחסון של goDaddy. ואנחנו לא מרוצים אבל זה בסדר כי כבר נגמר לנו הזמן שרכשנו. אני מעוניין בחברת אחסון ידועה אם מספר חבילות במחירים ממוצאים לפי המלצתכם. רצוי שרת לא ישראלי, אבל אם אתם מכירים שרת ישראלי עם מחירים יחסית טובים כמובן שאשמח לדעת עליו =) תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
באשכול הזה אני דיי פונה לאחראים של האתר. ביקשתי להיות כתב באתר ואמרו לי לשלוח כתבה שלחתי את הכתבה לפני שבוע אם לא יותר ועדיין לא קיבלתי תשובה. השאלה שלי היא אם זה אמור להיות ככה?כמה זמן אני אמור לחכות עד שצוות האתר יחליט? נ.ב את הכתבה שלחתי לדן אם אני לא טועה.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי עוד חצי שעה חזרה מאוד חשוב ואני צריך להכין מיקס שמעורב עם בלט, דחוף! תודה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני חייב להודות שחיפשתי קצת, אבל מכיוון שגוגל מסרב לעלות לי כרגע והאינטרנט שלי בכלל מתנהג כמו חילזון על איזה וודקה לא הצלחתי למצוא בגרויות של שנים קודמות באזרחות עוד שבוע (ב17) יש לי את הבגרות ואני מעוניין להתכונן קצת על הבגרויות הקודמות ולפתור שאלות משם, אז אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שיש בו את הבגרויות של השנים הקודמות אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מישהו מכיר hobby shop כלשהי בארה"ב עם מבחר ומחירים סבירים ששולחים לארץ? אני מכיר את החנות של הסיני, וגם של "הסיני החדש", אז מבחינת המזרח אני מכוסה. אבל בנוסף לזה, מישהו מכיר חנות דומה של טיסנים, מסוקים, מכוניות, חלקי חילוף וכו' ששולחים לארץ מארה"ב? עדיף אם יש אחת שמחזיקה מלאי של קיושו/הירובו בנוסף לכל החברות הסיניות. ואם למישהו יש נסיון עם אחת, יהיה בכלל מצוין אם הוא יוכל לחלוק
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
הנה ההוכחה שאפשר להיות יותר טיפשים מבלטה לחץ כאן
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מכיוון שיותר אנחנו לא מקבלים אינטרנט מהעבודה צריך להחליט בין 2 ספקיות: 012 ונטוויזן. יש למישהו המלצות?
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה קטנה ממי שמבין אני רוצה לסנכרן את הפייסבוק עם היומן של גוגל בכל המדריכים שיש באינטרנט הם אומרים לקחת את הקישור מהפייסבוק ולהעתיק ליומן בגוגל כמו פה: ואצלי במחשב(כניראה המדריכים ישנים ופייסבוק שינו קצת את הדברים) זה מופיע ככה http://srv2.jpg.co.il/3/507b2e195bcff.jpg ברגע שאני לוחץ על האפשרויות זה אומר לי לפתוח קובת כלשהו במחשב מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
למה... ? :'( :'( איזה עונה מעצבנת, כל 4 פרקים הם עושים הפסקה!!!
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום ברשותי מכשיר סלולרי שתמשתנש ברשת TDMA קיבלתי הודעה מרשת סלקום כי היא מפסיקה את התמיכה ברשת זו, מה שאומר שאי אפשר להשתמש בו יותר. לכן ברצוני לעבור לחברה אחרת אשר תומכת בתקן זה, אולם לא ידוע לי על חברה שתומכת ברשת תקשורת זו.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
-
-
ישן אבל מאוד מצחיק. לאלההמכירים א הקטע הזה אולי אם יודעים איפו אני יכול למצוא את החלק השני?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
באתי מרקע של מחשבים ופיסיקה ולא מאלקטרוניקה אבל אני מניח שהמעבר לא יהיה לי קשה מדי. אם מישהו מכיר פקולטות טובות שכדאי להסתובב שם ולהתרשם או אפילו אתר של פקולטה איכותית, אשמח לקבל פרטים. יש כיום יותר מדי מקומות ללמוד את זה בארץ - אני לא מוכן להתפשר על מכללה סוג ג... בתודה מראש ושבוע טוב, שי ביטון.
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
את הבדיקות הרפואיות, להעביר אליהם בדואר או להביא להם שם? תודה..
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כחלק משעורי בית במסלול שיווק בתואר, קיבלו בקשה לקחת מוצר שמצליח מאוד בחול אבל לעומת זה לא מצליח בארץ באופן דומה. בחרתי את המחשבים הניידים של סוני וואיו ועל מנת כביכול להראות הצלחה בארץ, אני צריך להציג את כמות הלייקים הגדולה ביותר. אז בלי יותר מידי חפירות http://www.facebook.com/#!/pages/bhr-t-hzb-slk-Sony-Vaio/161413237231079 אני ישמח ממש לעזרה שלכם.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
זכרונות LPDDR4X בתהליך ייצור מעודכן וגם זכרונות LPDDR5 חסכוניים יותר מאי פעם נמצאים בתוכניות חברת הענק לטווח הקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
- 1 follower
-