כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
למה כשאני כותב מילות חיפוש בגוגל סי או איי אל התוצאות אומנם מוצגות בעברית תקינה ורגילה אך הם בצד שמאל של המסך גם לכם ? באג בגוגל ?
-
- 3 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
לפתוח בIE http://www.o-i.co.il/ ללחוץ על הדבר היחידי שתאו על המסך האדום תגידו לי שזה לא גאוני?? פשוט גאוני!@
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3178907,00.html אכן תמהוני, אבל אשכרה רעיון מדליק...
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
פחות חתימה, יותר מפרט תוצר של שעמום בשעות הלילה המאוחרות http://img231.imageshack.us/img231/413/amgd4st.jpg או משהו יותר קלאסי... http://img231.imageshack.us/img231/4350/amg20events8ui.jpg כדאי לשנות משהו?
-
- 13 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אמנות מטומטמת, ללהקה מטומטמת: למי שזוכר, היה פה דיון על להקת Prussian Blue, ה-rip off הנאצי לתאומות אולסן, בו נתתי קישור לפורום של להקה נורווגית להן ה-2 נידנדו וביקשו להופיע איתן ואולו ניפנפו אותן ואף היתה רמיזה להטרדה מינית... הלהקה הספציפית הזאת (לא פרוסי כחול) היא בין האהובות עליי אם כי לא בגלל המוזיקה, הם מסריחים, בקושי יודעים להחזיק גיטרה והקול שלהם נשמע כמו מחלה בגרון שנגרמת כתוצאה ממין אוראלי מזדמן אבל מה - הם מצחיקים, אותי בכל אופן. אז בשבוע-שבועיים האחרונים הייתי חולה והמסך היה מקולקל אז לא יכולתי לשחק דיאבלו כך שבמקום בחרתי לצייר את הליצנים האלו. כאן אני אציג את יצירתי האחרונה והמשופרת אחרי שהם התלהבו מה שעשיתי בפעמים קודמות... בבקשה.
-
לנעול להגנה מפני מפגרים ונובים בפורום HWZ לנעול לנעול!! לפני שיגיבו עוד הומואים מפגרים :kopfpatsch:
-
- 11 תגובות
- 636 צפיות
-
-
[attachment deleted by admin]
-
18 שנים.... ההיום הולדת התחיל ברע - יום לפני ההיום הולדת שלי רבתי עם אמא שלי אבל בסוף הכל הסתדר. זה ההיום הולדת הראשונה שלי בארה"ב ואבא שלי שנשאר בארץ שלח לי שרשרת של מגן דוד ואמא שלי קנתה לי כל מיני בגדים ועוד הרבה דברים וזהו אני מקווה לקבל עבודה בקרוב
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אח שלי מעלה לי את הסעיף עם מה ה"מוזיקה" שלו (סתם רעש), לפני כמה שנים היו לו כל מיני תוכנות שהוא היה תוקע לי את המחשב ועושה לי ריסטרט מהמחשב שלו. מישהו מכיר איזו תוכנה שתוכל לעזור לי ? כל פיתרון חייב להתבצע מהמחשב שלי בלי להתקין שום דבר על המחשב שלו. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, תגידו חבר'ה כדאי להרשם לפורומים האקסלוסיבים של rotter.net (הפורומים שבתשלום) איך ההורדות שהם מביאים שם? ("ההורדות החוקיות כמובן") והאם זה שווה את הכסף? אני מעוניין בעיקר לשמוע אנשים שחברים\היו חברים בפורומים שלהם...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום!! יש לי תופעה מאוד מוזרה. לא עשיתי כלום ופתאום הגוגל (בעיברית)מראה לי רק באנגלית. לא בשום שפה אחרת.הוא מסרב לקבל עיברית. אמרתי,טוב אפשר לחיות עם אנגלית. אבל הבעיה היא שכל חיפוש אני עושה הוא מראה לי את אותו המשפט: The summary for this English page contains characters that cannot be correctly displayed in this language/character set ניסיתי עם דפדפן שונה וגם זה לא עזר. http://img112.imageshack.us/img112/9790/prob6gw.jpg http://img112.imageshack.us/img112/2128/prob29wd.jpg תסתכלו בכתובות המצורפות עשיתי חיפוש למילה: "מחשבים"......ותראו מה הוא מציג לי: ובכל מקום המשפט: The summary for this English page contains characters that cannot be correctly displayed in this languag…
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני חייב שתגידו לי אני ממש לא יודע מה זה חחח ובאיזה הקשר ראיתי את זה במעבדים ובכרטסי מסך לדוגמא
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
במה פוגעת נסיעה (עד 110 קמ"ש לכמה דקות) עם האנברקס\הנד בראיק\בלם יד מורם? ומה גורם לריח של הפלסטיק השרוף שיוצא מהרכב אחריה הנסיעה כזאת? (לא עשיתי את זה ואני לא חושב לעשות את זה)
-
- 15 תגובות
- 20.6k צפיות
-
-
חברה אני צריך אתרים לכתוביות בעיברית [לסרטים]. תודה.
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אל תגידו לי לחפש בגוגל, כי שם אני גם יכול להגיע להמון חברות חאפרים! אני בעיקרון זקוק לנפח איחסון קטן ברשת, משהו כמו 100MB העלאה, 1000MB הורדה בחודש. לא מעוניין שזה יהיה משהו חינמי, כי כל האתרים האלה מלאים בפרסומות או לינקים לא ישירים. אני מעדיף לשלם סכום קטן בחודש, ולחסוך כאבי ראש. בעיקרון אני רוצה להעלות שירים מדי פעם, ולתת קישור אליהם לחברים או לפרסם באתר האישי שלי. תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
עד היום לקחתי "ספר" ולמדתי לבד כמו הטכנאות מחשבים עכשיו בא לי לבנות רכב מהתחלה עד הסוף משהו ישן כמו ביאנקי , חיפושית.. השאלה אם אפשר ללמוד מכונאות רכב כמו מחשבים או שזה כבר קשה הרבה יותר ? חשבתי לקנות רכב במינימום 1000 ש"ח ולעבוד עליו .. כמו מחשב 486 או פנטיום 1 שעליו עושים את הסטאג' הראשון מה אתם אומרים ? זה אפשרי ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחים שלי יש לי חברים בבית.. יש לי בעיה אני צריך להפוך תרגום של סרט כי שאני צורב אותו יוצא לי הפוך אז צריך להפוך אותו מי שמבין בזה.. עכשיו התוכנה עושה לי בעיות.. מישה יכול בבקשה לעשות לי טובה ענקיח ולהפוך את התרגום שאני ישלח לו ולשלוח לי חזרה מי שיעזור לי 3 הזמנות של טורנט ליץ' למי שהוא רוצה הוא יקבל
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי את מבחני הידע בחומרה/אינטרנט/XP-98, ועשיתי מבחנים פסיכולוגיים ארוכים, התקבלתי דרך חברה מתווכת (שאני נחשב בכל זאת כעובד שלהם) כתומך טכני באינטרנט המהיר של בזק ;D. אני יודע שזה בטח מעניין לכם את ה- , אבל רציתי לקבל כמה עצות מכמה אנשים כאן שעובדים כתומכים טכניים בחברות האינטרנט השונות ... אני צריך לעבור קורס בן שבועיים (בתשלום) מיום ראשון, ולעשות בסופו מבחן שייקבע אם התקבלתי סופית לעבודה. יש לכם מושג אם המבחן קשה, או סתם שטויות שכל אחד עם ידע במחשבים יכול לעבור? ואיך זה אגב לענות במשך 8 שעות ביום לאנשים עצבניים שמקללים את האמאמא שלך על האיטיות באינטרנט אצלהם ?
-
- 21 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
טוב אז אני מתכנן לבנות מיני באר עליו יבוא אוסף בבקבוקים המיניאטורים שלי בליווי של תאורה. הפרוייקט כולו בנוי מפרספקט.. התאורה תהיה מנורה אולטרה סגולה באורך של מטר ועשרה אם אני לא טועה..אהה וזהו אני מקווה לעדכן פה דיי הרבה.. טוב אז הפרספקט הגיע ואבא חזר עם המצלמה אז הנה כמה תמונות ושלב ראשון.. זה האוסף בקבוקים מינאטורים שלי יש לי עוז מלאאא אבל זה העיקריים האחרים מפוזרים איפה שהוא בבית.. עוד תמונה ועוד אחת.. זה הפרספקט או חלק ממנו...(לא יכלתי להתאפק אז התחלתי לעבוד בלי לצלם את הכל..) וזה השלב הראשון כמו שאתם רואים יש לי חוסר בכלים כי אבל לקח תמלחציים אז השתמשתי בשיטה של ערבים עם אבנים זה בעיקרון החלק העליון רק שהוא הפוך כרגע.. עליו יבוא פרספקט פחות ארוך ופ…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום עוד כמה ימים יש לי מבחני מיון לפרויקט תלפיות. השלב הראשון. מישהו כאן עבר מבחנים כאלה? או יודע מה סוג השאלות בהם? אשמח לקבל כל מידע לגבי המיונים האלה... אגב,המבחנים באמת אורכים 8 שעות???
-
- 20 תגובות
- 21.1k צפיות
-
-
דבר ראשון ההצעה: למה לא לפתוח ת'רד חיפוש שירים שייקרא "ת'רד חיפוש השירים" ;D ולהשים אותו בסטיקי? שמישהו יפתח ואחד מהמנהלים ישים בסטיקי בבקשה. עכשיו לשירים. בראשון יש את המשפט: every dance is every dance משהו כזה, להיט מפורסם מהשנתיים האחרונות. את השיר השני אני מחפש מעל לשנה ועוד לא מצאתי שום דבר!. אני אתן כמה משפטים ותיאור של הקליפ (שהופיע ב-mtv הרבה פעמים,פעם, לפי איך שאני זוכר שיר דיי מפורסם) יש שם משהו עם ana (השם), והמשפט like a shadow , זה מה שאני זוכר בבירור. וגם אולי היה את המשפט now you can see me. שיר מתחילת שנות האלפיים. בקליפ יש איזה זמרת עם קרה ושער שטני ששרה ביחד עם גיטרה, ויושבת ליד כמה חבר'ה ליד קרוואן, השעה היא בין ערביים. לפי דעתי היה לה גם כובע גרב ... ת…
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
ביום שבת עושים לאחותי בת ה11 יום הולדת והיא ביקשה ממני להוריד סרט לכל המשפחה שתבוא.. למישהו יש המלצות?? זה דחוף וחשוב לה מאוד...
-
- 11 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לא נראה לכם מוגזם לשלם עבור הארד-דיסק של 20GB עם פונקציה חביבה ביותר, של ניגון MP3 מתוכו, עם ממשק מגניב וכו' כ-1500 ש"ח ויותר? (שלא להזכיר את אלה שקונים ב-2000 ש"ח דגמים משוכללים עוד יותר, כשבמחיר הזה אפשר לקנות חיפושית שנת 75'..כאילו פאקינג 2000 ש"ח) *כידוע, הארד-דיסק שגודלו 200GB (דגם בינוני לכל הדעות) עולה סביבות ה-600 ש"ח.. מתי, מתי המחירים של הטכנולוגיה הזו ירדו? כשלכל אדם ממוצע, לא מהוד-השרון, יהיה נגן כפי שקורה עם הטלפונים הסלולארים?!
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
זה רק אני או שמשתמשי AMD קצת יותר מתורבתים מהמשתמשים של אינטל? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=154911 azki יש לו מעבד אינטל ואם תראו בדרך כלל ה fanboy של אינטל מאוד ברברים ופרמטיבים מתחילים לקלל בלי שום סיבה כאשר מתחילים להגיד דברים על אינטל . בזמן שמשתמש AMD יודע מה להגיד ומתי להגיד במקום להתחיל להשתולל.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-