עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The Ghost,

שלום עוד כמה ימים יש לי מבחני מיון לפרויקט תלפיות. השלב הראשון. מישהו כאן עבר מבחנים כאלה? או יודע מה סוג השאלות בהם? אשמח לקבל כל מידע לגבי המיונים האלה... אגב,המבחנים באמת אורכים 8 שעות???

• 20 תגובות
    • 20.8k צפיות
  2. Started by moonjib,

דבר ראשון ההצעה: למה לא לפתוח ת'רד חיפוש שירים שייקרא "ת'רד חיפוש השירים" ;D ולהשים אותו בסטיקי? שמישהו יפתח ואחד מהמנהלים ישים בסטיקי בבקשה. עכשיו לשירים. בראשון יש את המשפט: every dance is every dance משהו כזה, להיט מפורסם מהשנתיים האחרונות. את השיר השני אני מחפש מעל לשנה ועוד לא מצאתי שום דבר!. אני אתן כמה משפטים ותיאור של הקליפ (שהופיע ב-mtv הרבה פעמים,פעם, לפי איך שאני זוכר שיר דיי מפורסם) יש שם משהו עם ana (השם), והמשפט like a shadow , זה מה שאני זוכר בבירור. וגם אולי היה את המשפט now you can see me. שיר מתחילת שנות האלפיים. בקליפ יש איזה זמרת עם קרה ושער שטני ששרה ביחד עם גיטרה, ויושבת ליד כמה חבר'ה ליד קרוואן, השעה היא בין ערביים. לפי דעתי היה לה גם כובע גרב ... ת…

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  3. Started by infer73,

אנא מכם, אם תוכלו לזהות לי את השיר הוא מושמע בגלגל"צ הרבה בזמן האחרון, והולך ככה: "i have a girlfriend, ya ya ya" תודה עריכה: טוב לא משנה, מצאתי בעצמי Shy Nobleman - I have a girlfriend

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  4. Started by aldema,

ביום שבת עושים לאחותי בת ה11 יום הולדת והיא ביקשה ממני להוריד סרט לכל המשפחה שתבוא.. למישהו יש המלצות?? זה דחוף וחשוב לה מאוד...

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  5. לא נראה לכם מוגזם לשלם עבור הארד-דיסק של 20GB עם פונקציה חביבה ביותר, של ניגון MP3 מתוכו, עם ממשק מגניב וכו' כ-1500 ש"ח ויותר? (שלא להזכיר את אלה שקונים ב-2000 ש"ח דגמים משוכללים עוד יותר, כשבמחיר הזה אפשר לקנות חיפושית שנת 75'..כאילו פאקינג 2000 ש"ח) *כידוע, הארד-דיסק שגודלו 200GB (דגם בינוני לכל הדעות) עולה סביבות ה-600 ש"ח.. מתי, מתי המחירים של הטכנולוגיה הזו ירדו? כשלכל אדם ממוצע, לא מהוד-השרון, יהיה נגן כפי שקורה עם הטלפונים הסלולארים?!

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  6. זה רק אני או שמשתמשי AMD קצת יותר מתורבתים מהמשתמשים של אינטל? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=154911 azki יש לו מעבד אינטל ואם תראו בדרך כלל ה fanboy של אינטל מאוד ברברים ופרמטיבים מתחילים לקלל בלי שום סיבה כאשר מתחילים להגיד דברים על אינטל . בזמן שמשתמש AMD יודע מה להגיד ומתי להגיד במקום להתחיל להשתולל.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  7. שלום לכולם, מחר אני מתקלט באיזה מועדון, ווהייתי רוצה שתמליצו לי על שירים למסיבה. למרות שיש לי כבר מאגר די גדול של שירים למסיבה, הייתי רוצה לקבל הצעות שונות ממכם. אוקיי, נתחיל בראפ/היפ הופ: צריך שירים קצביים טובים, ואני מעדיף שלא יהיו עד כדי כך ישנים אם אפשר(פה ושם איזה להיט ישן זה בסדר, אך לא יותר מדי) אני ארשום לכם דוגמאות של שירים שיש לי שתראו על איזה סגנון אני מדבר פחות או יותר: (מומלץ מאוד למסיבות דרך אגב)Yaviah - Party J-Kwon - Tipsy 50 Cent - Just A Lil Bit Don Omar - Dale Don Dale Sean Paul - We'll Be Burnin טראנסים: כאן זה נושא קצת בעייתי.. כי מצד אחד אני לא ממש מעוניין בטראקים ישנים של סקאזי/אינפקטד וכו' כמו Hit & Run / The Super'vizer וכד' ומצד…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. לפני שאני מתחיל להתעסק בפנים של המחשב וכל זה יש איזה משהו שאני צריך לדעת? כלומר, בקיצור: יש איזה קורס לאלקטרוניקה בסיסית שכדאי לעבור קודם? או סתם איזה ספר/סרטון שכדאי לי לראות? סתם לידע כללי, מאוד מפריע לי שאני לא מסוגל לנקות מאווררים בל לגרום לקצר איפשהו.... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by ward,

אם אפשר אם יש למישהו אתר או משהו להציע לגבי פתרון בגרויות מתמטיקה שאלון 006 משנת 1995 עד 2005 אני אודה לכל העוזרים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by DannyBoy1904,

אני צריך את השם של השיר והזמרת שיש בפרסומת של הנייר טואלט עם הלבבות! שלא תחשבו שלא חיפשתי בגוגל! הדבר היחיד שמצאתי זה Shifty - Ez cuz you're beautiful וזה אכן השיר או לפחות הפזמון אבל זכר שר את השיר ויש קטעיר ראפ כאלה ! קיצר אני מחפש את מה שיש בפרסומת! מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  11. אני למשל מוריד מ Bittorrent ו- emule אבל האם כדאי גם להשתמש ב Kazaa? חוץ מזה, אתם מכירים אתרי שיתוף טובים ל bittorrent?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  12. Started by H3zi,

אהלן חברה בשעה טובה עברתי שבוע שעבר טסט (ראשון) ביררתי לגבי הביטוח בחברה שאחותי מבוטחת בה וגם שאר המשפחה (אני נוסע באוטו של אחותי, פיאט פונטו 2001) עכשיו המחיר שהציעו לי הוא אחד השערוריות הגדולות ביותר צריך לציין שלאחותי יש ביטוח חובה(דהה) + ביטוח מקיף המחיר שהציעו לי הוא להוסיף805 לביטוח החובה + 2550 להוסיף לביטוח המקיף חברים שיש להם רישיון ויודעים כמה הם משלמים לביטוח אנא מכם תעזרו לי!! ותגידלו לי שזה לא הגיוני

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by MadCat125,

אתמול ה- IE הראה לי עיברית משמאל לימין, וכל אתר הייתי צריך לשנות את זה...היום אני מפיעל נכנס ל-GOOGLE.CO.IL והוא מראה באנגלית ניסיתי לסדר את זה בהגדרות באתר...לא עוזר בדקתי שהמחשב שלי תומך בעיברית, והכל בסדר נכנסתי לגוגל וכתבתי "גוגל" בעיברית ואז מצאתי את האתר וכתוב לי: "The summary for this Hebrew page contains characters that cannot be correctly displayed in this language/character set" אין לי מושג מה לעשות עכשיו ואיך לשנות את זה שהדפדפן יראה לי רק מצד ימין ,כדי שאני לא אשנה כל פעם שאני עושה חיפוש תעזרו לי בבקשה ???

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  14. Started by R0ck,

מדובר בטראק אפליפטינג (טוב מאוד, לדעתי), שנדגם מתוך סט של Greg Bentz בין הדקות 24 ל 32. מזכיר קצת את הסגנון של Rank 1 בזמנים הטובים (1999 ככה), אבל מרים יותר. בכל אופן, הלינק לדגימה (לעצלנים) -> http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=21M2HHQBQGLWJ3A5T8RTAY4ZRX הלינק לכל הסט -> http://www.hybridized.org/sets/?id=293&download=371 זהו, תהנו. 8) ומי שבמקרה יודע, שירגיש חופשי לשתף.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.cnn.com/2005/HEALTH/12/01/france.face/index.html ועברה השתלת פנים ממש כמו FACE OFF מהסרט למי שזוכר כי אף טיפול אחר לא היה עובד פשוט מדהים הקטע של הרפואה וטרגדיה לאישה!! עם כל הכבוד לרפואה האישה עדיין תצא משם עם פחד רציני וממש טראומה!!!

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by RayZ,

לפני איזה חצי שנה, קראתי איפשהו שיש חברת חקירות שעוקבת אחרינו. ז"א, על ידי תוכנות ריגול, ומסתכלות על המסך שלנו כפי שאנחנו רואים אותו. זה למטרת איתור פשעים דרך האינטרנט, וכו', וזה בישראל. יש למישהו מידע על זה? זה אמיתי?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by The_overclocker,

נראה יותר הזוי מפרק של SOUTH PARK (בעצם אולי לא כ"כ ) http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/4489792.stm

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  19. מכל הפורומים מצאתי שפה הכי מתאים אם עדיין זה לא קשור אפשר למחוק :-\ יש פה כמה שבעלי טלפון של הוט ??? הבנתי שזה רק 45 שקל לחודש ל 34 שעות (מה שאין סיכוי שיעברו את זה אצלנו בבית) וזה רק לבזק וטלפונים של הוט . השאלה איפה כאן הקא'צ ??? הרי 45 שקל זה סכום שאפשר רק לצחוק ממנו ולחפש את הקא'צ (כמוני) שעדיין לו מצאתי . יש פה בעלי הוט בטלפון ? איך זה עובד ? האם זה יהיה אותו מחיר לאילו שמתקשרים אליי ? בדיוק כמו שהתקשרו לבזק עד עכשיו ? מה לגבי שיחה לפלפונים מטלפון הוט ? האם זה אותו מחיר כמו מבזק להוט ? (כלומר ה 30 אגורות + המחיר של תעריף הסלולרי שלוקחים) ? תודה .

• 28 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. Started by kinggil,

עשיתם כושר בטח אתם אוכלים משהו מזין אחרכך אני אוכל טונה ,ושותה מיץ תפוזים ו קוטז' שתפו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by MOFRA,

אז ככה החלתתי לבנות חדר האמבטיה אבל יש לי 2 בעיות אני לא יודע איך לבנות רצפה ותקרה שיעמדו בלחות אז אם יש למשהוא מדיך או שהוא מכיר אתר שיכול לעזור לי שיכתוב אותו פה נו תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  22. Started by J0HNiE,

שלום לכולם הלכתי לספריה והשאלתי את הספר The Art of Deception by Kevin Mitnick ואני מכיר אותו כל מה שהוא עשה אבל אני רוצה ללמוד עוד קצת אז התלחתי לקרוא כמה עמודים ואני רוצה לדעת מה דעתכם אם קראתם אותו או תנו לי חוות דעת וכל מיני בכל מקרה יש לו גם ספר אחר The art of Intrusion האם גם אותו כדאי לקרוא ??

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3178038,00.html עכשיו אישתו לשעבר מודיע שאחד הילדים שלו הוא בעצם לא שלו אלה מתרומת זרע!? תגידו מה יהיה איזה מזל נאחס נפל אליו הוא שבאתמ כולם סתם רוצים לדפוק אותו? קודם הוא פדופיל אחרי זה מתאסלם אחרי זה מוצאים קוקאין בתחתונים שלו ועכשיו זה מה יהיה תגידו

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  24. אהלן סתם בא לי סקר כזה

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by gbox,

בס"ד הנה השאלה: http://img302.imageshack.us/img302/590/11mw1.jpg תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים