כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
האלן אני עושה קורס של אבטחת מידע בחיל המודיעין.. היתי מאוד מעוניין בגאמא (קורס ממ"ס שמתנהל במקביל לקורס אבטחת מידע) ,אז הלכתי למפקדים של ממס וביקשתי להצטרף הוא שאל אותי איזה ידע יש לי ואני די הרשמתי אותו. הוא דיבר עם המפקדת שלי שתוך זמן קצר זימנה אותי לשיחה. קיצור היא אמרה לי שאני מאותר לתפקיד מיוחד באבטחת מידע הקשור למחשבים ואני אקבל הרבה הכשרה בזמן השירות. בנוסף לזה היא אמרה שבכל מחזור יש "מחשביסתים" כמוני שבוכים על הקורס ובסוף מגיעים לתפקידים מאוד מעניינים ואומרים לה תודה.. :s05: אז אני בדילמה.. האם מישהו !מכיר! את ענף אבטחת מידע ויודע משהו על תפקידי מחשבים איכותיים שאפשר להיות בהם שם? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3180118,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3180710,00.html בלי קשר לסוגית האמינות של המידע, מעניין לראות שאנשים מאיימים בתביעות, ובכלל מעניין מה יצא מזה (אם בכלל).
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
תששששששש ראיתם את גיל ריבה O0 את הצלב שיש אליו ונינט איך עשו אותה נראת כמו סבתה מננע . חשבתי דווקא שיהיה יפה אבל ..... זה לא קרה
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
כמה עולה דלי של כנפיים? יש גדלים לדלי? כמה כנפיים יש בדלי? יש משלוחים ?
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
גם מבחינת חיצוניות וגם מבחינת פנימיות, הסיוויק החדשה הולכת לסובב הרבה מאוד ראשים... 1.8 ליטרים 140 כ"ס 6800 סל"ד לגבול מכאן אתן לתמונות לדבר... רק נקווה שהגירסה הזו - היא זו שתגיע לארץ ולא האירופאית (המסורסת, ככל הנראה), כפי שיצא לי לשמוע מפיו של K0m.
-
- 47 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז כמו שכתוב בכותרת , אני עומד להחליף מחשב . אז אני רוצה לשמור את ההסטוריות מהאיסיקיו שלי כדיי שבמחשב החדש זה ימשיך לשמור עליהים .. כלומר כרגיל . כיצד אני עושה זאת? תודה .
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי samsung sgh-s410i i-mode ואני רוצה משחקים לפלאפון הזה מאיפה אפשר להוריד בחינם..... (אני מעביר דרך הבלוטוט')
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
2006 Lotus Europa S הלוטוס החדשה יצאה לאור. http://www.rsportscars.com/eng/cars/lotus_europa_s.asp לדעתי היא נראית קצת שטוחה וקרה מדי לעומת האליס\אקסיג' המדהימות, וגם הפרופיל שלה די מכוער.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://msnbc.msn.com/id/8076120 אתרגם את המאמר בקרוב לנוחיות חברי הפורום. אפילו יצרני הצ'יפים, מאשימים אחד את השני בגניבת שמות מסחריים, ובעיקר בגרימת הפרעות לרשתות אלחוטיות אחרות. עדיין לא התגבש מסמך אחד אפילו בנושא התקן החדש, אבל כולם כבר הכריזו עליו. פשוט שערוריה!
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
חייב עזרה מחבר'ה שיש להם פטורים כתובים (ב "מסדר חולים") בעיקר מחבר'ה שיש להם את הפטורים האלו.. - פטור ל7 שעות שינה - פטור ממשקל (משהו כמו החייל לא ירים משקל מעל X קילו -> ולא 10 אחוז ממשקל הגוף!) - עבודה משרדית בלבד חייבבבבבבבבבב אנשים שיש להם את הפטורים האלו (ולא, לא כדי לשאול איך קיבלתם..) אם יש לכם בבקשה תגיבו או תשלחו הודעה פרטית תודה!
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר להתקשר למוקד ולשאול אבל אני מחפש את כל הקודים לכל הייצרנים תודה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
NVIDIA-SLI ול ATI יש גם אבל אני לא יודע איך קוראים לו
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע משחק מחשב מבאג מחשבים, כשבאתי להתקין את התוכנה ההתקנה אמרה לי שהסידיקי פגום. מיד התקשרתי לחנות , והם הפנו אותי להד ארצי - מפני שלדבריהם האחראיות חלה על המפיצים. התמיכה התכנית של הד ארצי הפנתה אותי לשירות לקוחות, וכאן הבלאגן התחיל. ענה לי מישהו שאמר לי שהוא יבדוק את זה ושאני אתקשר אחרי ארבע, והתקשרתי רק לגלות את המשיבון שאומר שאחרי ארבע הם לא עובדים. אז הלכה שישי שבת של לשחק, וניסיתי שוב ופשוט השירות לקוחות מתו, אין כלום, אחרי עשרות צלצולים אפילו לא ענו פעם אחת. אז אין לי למי להתקשר, אני חוזר לתמיכה טכנית, ומבקש את האחראי, ואחרי הרבה צעקות מהצד שלי, הוא אומר שהוא יעביר את זה הלאה והם יתקשרו אלי היום. להפתעתי אף אחד לא התקשר, ואני בטוח שהחברה פשוט לא שמה פס.…
-
- 42 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני תלמיד בכיתה י' קיבלתי הזמנה למיון של פרוייקט להב"ה זה אפשרות להכיר את האוניברסיטה עוד מגיל צעיר ואחרי שנה להתחיל לעשות נקודות לתואר גג אם קורעים תתחת זה 16 נקודות.. רציתי לדעת אם מישהו פה היה בזה או שמכיר את זה שווה ללכת כי זה יום בשבוע שפשוט מוקדש לזה במשך 3 שנים (י,י"א,י"ב)
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מחר מבחן ויש תרגיל ממש דחוף, הנושא זה משוואות פרמטריות X^2 +(5a-2)x^2 +6a^2-4a=0 תגידו אם לא הבנתם מה כתוב. הסימן ^ מייצג חזקה למי שלא יודע. תודה לכל מי שינסה לעזור לי
-
- 13 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אוקי אנשים אני מכין דיסקים לאוטו של מוזיקה, החל מטראנסים, האוסים, פופ, היפ הופ, להיטים, בקיצור כל מה שיפה תהיתי אם חברי הפורום יוכלו לשתף אותי ברשימה שלהם לשירים המומלצים ביותר שחייבים להיות בכל אוטו. תרגישו חופשי לשפוך פליי ליסטים תודה
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני נוסע בעוד שבועים לחו"ל ורציתי לשאול אם משהוא יודע כמה מטען אפשר לקחת לחו"ל (משקל + מידות) לאדם
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות מאיזה אחד חומרה למחשב עכשיו הקטע הוא שאנחנו גרים רחוק אז אני חשבתי על הדואר יש מצב כזה שהוא יעשה גוביינא ונגיד ירשום בגוביינא שהוא צריך לקבל ממני 40 ש"ח כולל גוביינא ואז בשביל לקבל את החבילה אני יהיה חייב לשלם וככה הכסף יגיע אליו בבטחה רבה אני מוכן לקבל עצות ודעות שלכם אני צריך חוות דעת ואיך לבצע את זה תודה לכולכם
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לנפי כמה ימים בחדשות הראו קורקיננט חדש שיבאו לארץ אם אני לא טועה הוא מתקדם ע"י כוח הכבידה צריך להיעשן קדימה והוא זז (לפי מה שהבנתי לא כ"כ הקשבי לכתבה הייתי במחשב) מחפש לדעת על זה פרטים אם מישהו ראה כמו כמה עולה ? על מה עובד? יש לו אתר ?
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אני רואה כבר כמה עשו את זה אז ... גם לי יש בעיה .. במין מקס *נושא בית מלאכה מייצר רשתות ברזל בצורת מלבן ABCD שטח המלבן צריך ליהיות 15 מ^2 . הרשת מורכבת מ 5 קטעים באורך AB ומשלושה קטעים באורך BC . מצא מה צריכים להיות ממדי המלבן , כדי שאורך הברזל ממנו עשויה הרשת יהיה מינימלי ... כמו שרואים זה ה HARDCORE של הנושא חחחח אני לא מצליח אז...
-
פצע אותה למוות? http://news.walla.co.il/?w=//820663 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קודם כל, אחד הסרטים הכי טובים אם לא הכי טוב שראיתי. יש לי 2 שאלות בקשר לסרט שממש בילבלו אתי: 1- הפרק הראשון....? 2- אני לא טועה אבל חוץ מהעובדה שהם מתרחשים בSIN CITY אין שום קשר לסיפורים נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה הזמנתי לי מאתר פומביות מפורסם מסך סמסונג 721s, אך הזמן חולף ועובר והמסך לא מסופק לי. הספק חב' בת של היבואן הרשמי. החברה הנ"ל, כשפונים אליה, טוענת שאין לה במלאי מסכים כאלה ועל הלקוחות להמתין "עד שיהיה" ואז פשוט הם לא חוזרים אליך. המלצותי: 1. אם קונים מסך של סמסונג - לשלם ולקחת, אל תזמינו אם האספקה לא במקום. 2. במידת האפשר, לא לקנות מוצרים של הספק/יבואן הזה. 3. תתפללו שלא תצתרכו את שירות האחריות שלהם (בהנחה שאת המוצר כבר קיבלתם) - מעניין איך הוא .... ההודעה נערכה - הוסרו שמות החברות...
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-