עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by urielka,

של ימחר מבחן במחשבים ויש שם אוטמטים (מחסנית,רצפים,תכונות והוכחות). אני יודע מחסנית ,רצפים והוכחות אבל אני לא מבין מה זה תכונות ואיך מוכחים שזה רגולרי למישהו יש חומר או הסברים ודוגמאות על זה?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. Started by trojan,

:screwy: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3047403,00.html

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. כל מי שיש לו כלב יודע שכלבים חולמים. הנה סרטון פשוט אדיר שממחיש את זה, .

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  4. מה קורה שם? האם הוא יכול לתפקד כמודם? האם זה יכול לפגוע במשהו? מה המחשב מזהה. יש לי ממיר ADB חדש כם דוקסיס. זה משנה משהו?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  5. נוזל/מוצק כל שהוא ואני רוצה לדעת איזה חומר זה (ואין לי מושג דרך אריזה או משהו) איך אני יכול לבדוק? אפשר לבדוק את זה במעבדות של כימיה כל שהן? כמה זה אמור לעלות? יש דרכים יותר זולות? ועוד שאלה: אני יכול לבדוק כמה הדרו טסטוסטרון יש לי בדם? זה מסובך לבדוק את זה? *להעביר בבקשה למדע וטכנולוגיה

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by RoyShefy,

אני מחפש דעות בעד ונגד. ואני לא מתכוון ל: בעד: חרא פלאפון איכס נגד: מסריח גדול שמן הכל זבל אני רוצה לקנות אותו, כמה להציע עליו לדעתכם? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  7. אין מצב שהמונה שעון של חברת אורנג מזייף או מזייף בכוונה ? יש לי הרגשה מוזרה לאללה תסתכלו על זה : איך יכול להיות שמ 5.5 עד 3.6 דיברתי 47 שעות ? שב SKYPE אני מנהל את רוב השיחות שלי לקווי ! במקרה הסתכלתי על הפירוט שיחות ושמתי לב שחרגתי ב 7 שעות בפוקס ! ממש מזל !!! גם אם חברת אורנג מרמה אותי אין לי סיכוי בבית משפט הם חזקים מדי אין מצב בעולם שדיברתי 47 שעות ! זה ממוצע של שעה וחצי - שעתיים כל יום ואין מצב !!!!

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. ואם אין בארץ.. אז יש איפשהו בחו''ל מקום ששולח לארץ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  9. אוקיי, אז ככה, הייתה לי את המקלדת האגדית של Logitech - ה- Elite Limited Edition שכבר לא מיוצרת כיום. יום אחד חזרתי מהים, הורדתי את הנעליים וענן של חול השתחרר, ליד המקלדת. מאז היא לא עובדת. שבוע שעבר הוצאתי את המקלדת המהגירה והחלטתי לבדוק אותה - הכל פועל - כל הכפתורים - גם האלו שהם לא אורדינרים - גם כל הלדים - רק כפתורי השיפט לא עובדים. זה מוזר בהתחשב ש_רק_ השיפט לא עובדים. אז החלטתי לנסות להחזיר אותם ע''י ניקוי - דבר ראשון אני אנקה את המקשים (המאוד מלוכלכים, זה לא יאמן) ע''י אוויר דחוס, אני אני אצטרך גם איזה נוזל. אני לא אשתמש במים, באיזה נוזל כן? [תודה מראש

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by musari,

איך רושמים באנגליתתתתתתתתתתתתתתתת דרבוקה / דרבוקות???

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by Moo^Moo,

אני מרגיש כאילו סוף העולם הגיע... בבוקר היה חם אבל שמיים בהירים - חשבתי שאני ילך לים, תוך שעה כל השמיים התכסו באובך גאולי ו45 מעלות בחוץ, המחשב נאבק בעצמו לשמור על טמפרטורה נורמלית, כל המרפסות כבר מלאות אבק, ואיכסה... גועל של מזג אוויר.

• 43 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by avivlyaviv,

בסגנון של nickelback - how you remind me WHO I AM (ספיידרמן) עוד כאלה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  13. לא יודע כמה זה המקום אבל אני אנסה בכל זאת אני צריך מכונת כביסה לבית תקציב 2500 שקל סחיטה 1000 סל"ד מינימום 6 קילו פתח קדמי רצוי מחברה גרמנית תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  14. אני רוצה לקנות נגן דרך האתר MUSTOP אבל.... יש מישה ושקנה דרך באתר הזה תוך כמה שמו המוצר הגיע ? שרות טוב ? חייב ויזה בנלאומית ? למישהו יש את המספר שלהם אני חחיב לדבר איתם ?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by G.P.S,

אני לא יודע עם פתחו כבר אחד כזה אבל בכל מקרה. תציפו בבדיחות ויאללה טוב אני יתחיל: אחד נכנס לבית מרקחת, ניגש לרוקח ואומר לו:" יש לי היום פגישה עם חברה שלי, אני חושב שאני אקיים איתה יחסי מין... תן לי בבקשה קונדום אחד!" הרוקח מביא לו קונדום. הנער אומר "אבל בעצם יש לה אחות נהדרת תביא לי עוד אחד בבקשה". הרוקח חוזר עם עוד קונדום והנער אומר: "בעצם יש לה גם אימא מדהימה! תביא שלוש קונדומים" הרוקח חוזר, הנער משלם לו והולך. הגיע השעה של הארוחה וכולם התיישבו לשולחן והתחילו לברך את האוכל עם הידיים על הפנים. כולם סיימו ורק הבחור נשאר עם הידיים על הפנים. חברה שלו אומרת: "לא ידעתי שאתה כל כך דתי..." עונה לה הבחור: "לא ידעתי שאבא שלך רוקח... תודו שלא שמת לב לזה... '>http://www.2…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by TermiNal,

שלומות אני רוצה להכין לחברה הפתעה ולנגן לה איזה שיר אהבה בקיצור אני צריך שיר אהבה + אקורדים.. אגב, בעיקרון לא אכפת לי אם השיר יהיה באנגלית או בעברית למרות שאני מעדיף עברית.... וחשוב שהשיר יביע הרבה אהבה... תודה..

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. עבר לי רעיון לחיות כמה שנים בחו"ל, מקסימום אפשר לחזור, לא? דווקא המדינות ה"שוות" לא באיחוד. שוויץ - מושלמת מכל בחינה. אפילו שקשה לי להאמין לפוזה שלהם. בסופו של יום מדובר בצרפתים וגרמנים בעיקר. והכי גרוע - הרבה בנקאים. מה שגרוע יותר מכל אירגון טרור מבחינתי. נורווגיה - חוץ מזה שקר וחשוך, זה מקום מושלם. והמיסים הגבוהים לא משפיע בגלל שיש כל כך הרבה יתרונות למדינה הזאת. מה שלדעתי חשוב במדינה- 1) רמת פשע נמוכה, גם מדווחת וגם לא מדווחת. 2) מיסים - יש מדינות שבעלי המשכורות הגבוהות משלמים 25% מהמשכורת. כמו כן רמת מחייה גבוה ומשכורות גבוהות מאפשרות לחסוך כסף (אם זה מה שרוצים). 3) אנטישמיות - יש כמה מדינות שנראה לי יורדות מהפרק בגלל הנושא הזה.. אבל צריך להשאר ראליים. כל עוד אין פשיע…

• 97 תגובות
    • 10k צפיות
  18. ערב טוב, האם אני זכאי לתעודת בגרות במידה ויש לי ציון נכשל בתנ"ך? (בכל שאר המקצועות הציון עובר)

• 49 תגובות
    • 10.4k צפיות
  19. Started by composite,

אני יודע שזה כיסא די מפורסם. אשמח לדעת מי המעצב\ת, ועבור איזו חברה הכסא עוצב. תודה מראש

20. אני תריך עזרה למצוא כל מידע אפשרי על הגרסה הזאת של הווייפר. תודה

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Yehudaa,

http://tidal.com/il לא חדשה הכי חדשה ובטח ידועה ללא מעט אנשים , בכל מקרה למי שלא מכיר . שירות הזרמת מוזיקה באיכות LOSSLESS , עם ממשק מצוין שמדמה ספריה אמיתית עם פיצרים נחמדים מאוד. השירות מומלץ ומותאם לשימוש דרך דפדפן הכרום , (ניסיתי דרך הפיירפוקס , ומשום מה יש שם שימוש מעבד גבוה משום מה , לעומת הכרום שהיה נמוך ) יש אפשרות גם לשימוש דרך אפליקציה במחשב . חודש ראשון חינם , אחרי כן אם תחליטו להמשיך זה עולה 60 ש"ח לחודש , יש אפשרות לשלם דרך פאי פאל . אני מנסה אותה כמה ימים ונראה שיש מבחר גדול מאוד של מוזיקה , אבל לא הכל ממש יש , פה ושם יש אומנים שלא הסכימו לשתף פעולה עם השירות הזה , או שהחליטו על שיתוף פעולה חלקי , כלומר איזה מספר בודד של אלבומים…

22. Started by guycnaan,

אוקיי היום הגדול שלי עבר...הייתי בצו ראשון.... רק נלחצתי משני דברים... 1)בראיון האישי אחרי שאמרתי למראיינת שאני רוצה קרבי מובחר...היא שאלה אם זה יהיה אסון שאני אלך ליחידה קרבית רגילה 2)בסיום המבחן הפסיכוטכני המחשב שאל אם מעניין אותי תפקיד טכני ועניתי לא והוא שאל אם ברצוני להיות לוחם ועניתי כן.. השאלה אם זה נורמלי,והאם יש לי סיבה להיות לחוץ?! תשובות יתקבלו בברכה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. בזמן האחרון אני דיי מתעסק ורואה המון סרטים (במחשב בעיקר) ועוד לא מצאתי את הסרט שיקרע אותי ממש לאורך כל הסרט.. אני בטוח שאתם ראיתם אחד כזה טוב... תנו לי שם של אחד בקשה..(רק שלא יהיה סוטה..) ראיתי את "לדפוק חתונה" הוא היה די בסדר אבל זה לא היה בדיוק קומדיה בשבילי.. בבקשה להביא את שם הסרט בעיברית ובאנגלית תודה רבה

• 111 תגובות
    • 9.3k צפיות
  24. היי חברים! אז כמו שרשום בכותרת, ביום שבת יש לי יום הולדת 24 ואני רוצה לחגוג עם חברים במקום מיוחד, מעניין ולא רגיל למשל חשבתי ללכת עם כמה חברים ומשפחה למסלול קארטינג -זה יכול להיות נחמד לא? אני מחפשת עוד הצעות כאלה, כמובן שיהיו מתאימים לגיל שלי. תודה למי שיעזור מורן

• 26 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. שלום חברים, אני וחבר שלי הקלטנו שיר חדש... העלתי אותו באי מיול ואין מקורות רבים. בבקשה עיזרו לי להפיץ את השיר וכך גם אתם תוכלו להנות ממנו (ותאמינו לי שאתם תהנו). קוראים לשיר "שורף לך ת'מוח" או בשם קובץ מלא: ג'יגימאווי - זמן ממוצע - שורף לך ת'מוח.mp3 בבקשה הורידו את השיר ושתפו אותו כדי שכל עמנו יוכל להנות ממנו!!! תנו פידבק גם כאן בפורום. תודה רבה, אתם לא תצטערו.

• 14 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.