עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J0HNiE,

אני רוצה להתחיל בלהגיד שאני לא גורם מרכזי במידה וזה יצא לפועל : אני פה רק לתת רעיונות ועצות ואם זה יצא אז מה רע? אני זוכר את המפגש האחרון שהייתי בו וזה היה לפני איזה 4 שנים אם אני לא טועה.. שהיינו על הגג של קניון עזריאלי ובואו אבטחה כי הביו לשם כל מיני חלקי חומרה :lol: בכל מקרה חשבתי אולי ניפגש, צחוקים נאכל קצת בחופשה של פסח, מי שבצא בטח יקבל הפוגה, וגם מי שבעבודה מה דעכתם?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  2. Started by m83b4,

Hello guys, i'm writing to you from Los Angeles, Califorina... I Can't write in hebrew cause i only have a guest permissions on this computer, but i already installed xvid and downloaded Naruto (ANIME) .. So, i was on a huge park, "Magic Mountain" I think, and i did banji jumping!! man that was fucking scary!! before i did that i was really scared from all that stuff, i still can't believe i did it!! i'll show you the video file (they film it for you) when i'll get back to Israel (next week) so i just wanted to say hello. see ya next week! btw, if you didn't k know until now, i'm imac. ;D

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by TeaTime,

מישהו יודע מהו? (כשהם שרים כולם ועידן אלתרמן אומר משהו במעין ג'יבריש)

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by Rob Halford,

http://www.madblast.com/oska/humor_pong.swf

5. Started by Freeze,

כמו שרשום בטופיק, אני צריך רכב... בלי להכנס לפרטים, אני עובד במקום שבו הגישה בעזרת תחבורה ציבורית נוחה מאוד בשעות היום, אבל יהיו ימים שבהם אני אאלץ לחזור הביתה בסביבות 10 בערב. ולכן, ההיגיון אומר, שאני צריך רכב: הרכב צריך להיות יד ראשונה בלבד (אל תדאגו בקשר להוצאות הראשוניות, אבל אל תגזימו גם). הרכב צריך להיות בעל גיר אוטומטי. לא צריך משאית, רק מכונית קטנה שנוסעת מ A ל B... הרכב צריך להיות חסכן. כלומר, שיוכל לנסוע כמה שיותר זמן בין תידלוק לתידלוק, ככה שמחיר הדלק יהיה זול כמה שיותר. אנא מכם, לא כל הגברים מבינים ברכבים. עזרו לי, ובמידת האפשר פרטו כמה שיותר על המכונית שאתם מציעים, והביאו לינקים אם אפשר...

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by segevgabay,

כותרת

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by Tomerb1,

אני מנסה להשתמש בחיפוש של הפורום, ולא משנה מה אני רושם הוא לא מוצא כלום! רק לי זה קורה?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by the red dragon,

איזה עבודות יש שלא דורשות ממך תעודת בגרות? כאלו שדורשות ממך לעבור קורס בלי בגרות אבל

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by e.s,

אני חושב לעבוד באוסטרליה ומצאתי חברה שטוענת שעובד מגיע ל-1400$ בשבוע בממוצע. זה הגיוני להרוויח כמות כזאת של כסף? ז"א 15000 בחודש בערך,והאם אני אוכל לחסוך שם כמות של כסף?? אם זה לא שווה אז האם יש עבודה אחרת שכדי לי לעבוד בה בחול??

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by e.s,

טוב אני רוצה לקנות נעליים שהמחיר שלהם הוא 80$ + 25$ שיפינג המוכר מוכן לשתף פעולה על כל דרך להפחית מיסים.. מה אני יכול לעשות?? הבנתי שמוצר עד 50$ פטור ממס, אני יכול להעביר פשוט 30$ לשיפינג?? לשלוח כמתנה עוזר??

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  11. איזו חברה הכי זולה לשיחות חו"ל המשתמשות בסים?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  12. יש לי פנדר סטראט מקסיקנית.. כאילו יצא מהמקום ואני לא מוצא את הבורג אבל עדיין שומעים כרגיל והכל זה קריטי? מה אני אמור לעשות?

13. כל אתר , מדריך וטיפים יתקבלו בברכה. צריך את המידע בערך מה שלומדים במגמות בכיתה י' באלקטרוניקה... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  14. שלום אני מעוניין בהרשמה מול המוסד האקדמי עבור העתודה האקדמית בצבא ואני לא בטוח אם עבר התאריך האחרון לזה =\ אני מנסה להשיג אותם בטלפון לפניות בנושא קד"צ ולא עונים אם מישהו יודע אני אשמח לקבל תשובה ונושא שני זה המלצה למוסד..כעקרון לא התקבלתי בסף של הצבא להנדסת תוכנה לכן אם אני הולך לעתודה זה למדעי המחשב וחשבתי על אונ' בר אילן או אונ' תל אביב..כאשר טכניון זו אופציה שלישית אבל פחות עדיפה עקב מרחק גדול מי שטיפה מתמצא בנושא שוב אני אשמח לתשובה תודה מראש, לירן

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  15. Started by avivlevy,

התחלתי לצייר מכוניצ אבל זה דיי קשה, אז חשבתי לראות קצת ציורים. בקיצור אני מחפש אתרים/תמונות של מכוניות [רצוי יפות] אבל ממש ציורים בעיפרון לא עם צבע

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by tsvika,

אתם חייבים לצפות בזה אחת הפרסומות הכי יפות שראיתי יש משהו בהבעות פנים של הכלב בשילוב עם המוזיקה שגורם לו להראות כמעט אנושי תגבירו כדי לשמוע את המוזיקה http://www.freefilehosting.net/play.cfm?id=D19CBA73-AEFB-1145-23509D66E09FABEE

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by DXM,

ברצוני לעשות רישיון לאופנוע עד 125 (זה מה אני יכול לפי הגיל...), עכשיו רציתי לברר: 1. כמה זה עולה בערך (כולל תאוריה וטסט) 2.כמה זה מינימום שיעורים. 3.האם למעט נפח מנוע ישנה איזה שהיא הגבלה נוספת, כגון כוח סוס וכו'. 4. לכמה זמן תקפה התאוריה מהרגע שעשיתי אותה? (אני רוצה שהיא תחשב לי גם למכונית שאני אעשה בעוד שנתיים כנראה) תודה!

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by dark13666,

היי אני חדש ורציתי לומר שלום לכולם!!

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by DimRah,

יצא אלבום חדש אחרי המתנה של 4 שנים בשם The Oracle! מידע על הלהקה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%95%D7%93%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A7 (האלבום החדש לא נמצא בדיסקוגרפיה כי התרגום לעברית עדיין לא עודכן) אתר רשמי: http://www.godsmack.com/

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  20. איך המכשיר הזה: http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=34984&channel=1 ראיתי אותו בערוץ והוא ניראה טוב הוא מיועד לבנאדם שרוצה לעבוד על חיטוב הבטן והכושר. בערוץ מראים איך הוא עובד על הבטן ושאר השרירים ניראה ממש טוב מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by iib,

אה ו... שנה טובה.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by Guarding angel,

http://www.vgames.co.il/website/vgames_Comics.asp?curpage=1

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  23. מה המצב חבר'ס? אני מעוניין לקבל את מספר הטלפון של הספק בישראל, ומכיוון שחברת פנדה לא הסכימה לספק לי אותו פניתי אליכם... אז מי שיודע בבקשה שיכתוב...

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by Alex89,

ישן אבל מאוד מצחיק. לאלההמכירים א הקטע הזה אולי אם יודעים איפו אני יכול למצוא את החלק השני?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים