כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להשתמש בפיירפוקס פורטאבל אבל זה עובד ממש לאט ביחס לדפדפן שמותקן על המחשב. אמנם כל הסיסמאות שמורות עליו אבל קשה לגלוש כך. יש אפשרות לשמור סיסמאות באופן אחר ופשוט לשלוח אותם לאתר הספציפי (למשל חשבון מייל, יוזרים באתרים שונים...)?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו ברור. אם מישהו יכול לתת הסבר קצר בצירוף שירטוט זה יהיה מצויין. זה דיי דחוף (עבודה שמשכתי בערך חודש וחצי). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מתעניין במושג "כאריזמה", הרבה אנשים אומרים : "הוא בעל כאריזמה" או " הכאריזמה נוטפת מכל מקום" , משפטים כאלה ודומים (לאו דווקא אלי). יש הרבה דמויות מוכרות שידועים בזכות הכאריזמה שלהם לדוגמא: משפחת קנדי, המנהיג "הדגול" היטלר וכו'. מה שאני רוצה לעלות בדיון הזה זה מספר שאלות: איך מזהים בן אדם כאריזמטי? תכונה מולדת או לא? כיצד מסגלים את התכונה? והאם בכלל אתם מגדירים את עצמכם ככאריזמטים? אשמח לשמוע את דעותיכם בנושא וללמוד מכך. לא חייבים לענות על השאלות אלא פשוט לכתוב את דעותיכם.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי מחר בוחן אישי (מה לעשות שהמורה שונא אותך ) ואין לי מושג את התשובות בתקשורת אז אני אשמח אם תענו לי על השאלות פה למטה בשתיים שלוש שורות כל תשובה.. תודה רבה. אני יודע שהשאלות פשוטות ולרוב גם מטופשות :kopfpatsch: 1) מה ההבדל בין מוליך למוליך למחצה? 2) מה ההבדל בין אות אנאלוגי לבין אות דיגיטלי? 3) מה החסרונות של השיטה הדיגיטלית? 4) מהו חוק הדיגמה לפי ניקווסט? 5) מהו תפקיד חיישן הצילום? 6) מהו אורך המוקד? 7) הגדירו את משמעות הקפיצות (סטופים) בצמצם(2,2.8,4,5.6...). 8) הסבר את עיקרון עומק חדות השדה. אני באמת יודה לכם אם תענו על השאלות.
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, יש לי דואר שאני מקבל תמיד מאותו שולח, אני רוצה להעביר את כל הדואר שקיבלתי מאותו שולח לתווית מסויימת. יש לי Gmail. איך אני עושה זאת?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
-
-
יש לי עוד חצי שעה חזרה מאוד חשוב ואני צריך להכין מיקס שמעורב עם בלט, דחוף! תודה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
נראה לי שלפי הנתונים האלו (כניסות לתפוז) משלמים להם לפרסמות, לכן זה לא משנה להם ד"א זה 8 שקל לכל 1000 כניסות אם הייתי רוצה לרמות בלי שום בעיה היו לי 1000 כניסות לפחות ביום.
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי עבודה שאמורה להיות מפותחת בווב דבלופר 08. אני צריך עזרה די דחוף, מי שרוצה מוזמן לפנות אליי בפרטי. תודה מראש לכל הפונים.[br]פורסם בתאריך: 11.10.2008 בשעה 15:07:22 אין קונים? זה די דחוף חבר'ה, אשמח אם מישהו יענה.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
הנה ההוכחה שאפשר להיות יותר טיפשים מבלטה לחץ כאן
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
אני חדש כאן חברה.מקווה ללמוד הרבה! תעשו לי איזו היכרות קצרה עם המנהלים והאתר. תודה!
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
https://www.calcalist.co.il/calcalistech/article/hytdczlta אפילו כאן באתר לא חסרים גולשים שראו את הנולד ...
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
- 1 follower
-
-
האם היא מומלצת לקניית מחשבים? מה אתם יכולים להגיד עליה? איך השירות שם? תודה מראש וביקורות יתקבלו בשמחה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/results?search_query=the+retarded+policeman&search_type=&aq=0&oq=the+retar תראו הכל. אמנם זה קצת מטופש (קצת הרבה) אבל זה מצחיק ;D
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.indymedia.org.il/imc/israel/webcast/14665.html
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
אני אעשה אותו בכל אופן, אבל רציתי לדעת מה זה יתן לי בחיים התעודה הזו. מה ילד בן 16 (עוד לא) כמוני עם תעודה כזו יכול לעשות? מה אתם אומרים, דעתכם שלכם על התעודה? כמו כן עוד שנה + אני ניגש על CCNA, מה אתם אומרים על CCNA?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
שלום, "סתם" שאלה שעלתה לי לראש, אם יש לי אתר מותר לי לפרסם בו כתבות מאתרים אחרים באופן קבוע (כמובן עם קרדיט וקישור לאתר המקורי) ? או שצריך אישור כלשהו מהאתר ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
סרט הקומיקס החצוף זוכה להכנסות מפתיעות ביומו הראשון בבתי הקולנוע, בדרך לשבירה של שלל שיאים הוליוודיים לפעמים זה יכול להיות משתלם מאוד ללכת נגד הזרם:Deadpool, סרט הקומיקס האלים והייחודי ביותר שנוצר בשנים האחרונות, נהנה מפתיחה שמכה את כל התחזיות ועשוי להפוך, כך מראה, לאחר מהלהיטים הבולטים והמפתיעים ביותר לשנת 2016. לפי המידע העדכני שהופץ, הסרט בכיכובו של ראיין ריינולדס, אשר קיבל לבסוף את סיווג ה-R שלו (כל הצופים מתחת לגיל 17 נדרשים בליווי של מבוגר, לפי כללי ארגון ה-MPAA האמריקאי), נהנה מהכנסות של כ-47.5 מיליון דולר ביום הראשון להקרנות בארה"ב בלבד, עם 12.5 מיליון שמגיעים מהקרנות מקדימות בחמישי ועוד כ-35 מיליון דולר מהקרנות יום שישי – נתון אשר גבוה בעשרות אחוז…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני גר באשדוד בווילה גדולה ואנחנו צריכים עובד בשביל שיעבוד בגינה ובכל הדברים האלה שקשורים לצמחים ולדשא , העובד יוכל לעבוד 2 שעות מ 8 בבוקר עד 10 בבוקר ותהיה לו הסעה לבית וגם יקחו אותו מהבית הוא יעבוד פעמיים בשבוע על שתיים הוא יקבל 500 ש"ח למעוניינים אנה השאירו הודעה וטלפון ונתקשר אליכם ותוכלו להתחיל לעבוד
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי שאלה, יש לי דיסק בגודל 80 גיגה ואני רוצה לפצל אותו ולעשות 2 משתמשים(LOG ON). כך שאחד יהיה לו 40 גיגגה ולאחר יהי גם 40 גיגה.. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-