כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
מי אחראי על נתונים שהיו במחשב ונימחקו לאחר תיקון המחשב? האם הטכנאי אשם או הלקוח שלא גיבה את הנתונים שלו?
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
היי אני מחפש המלצה לקטעים אינסטרומנטליים של גיטרות אקסוטיות, (שום גיטרות עם דיסטורשן, רק אקוסטיות!) לא בהכרח קטעים אינסטרומנטליים , גם מוזיקה רק של גיטרות אקוסטיות, עם מלודיות יפות בלי זמר, בלי מקצב, בלי כלום והמון המון - חומר של זה הציגו אלבומים חמים, אומנים טובים , לינקים אם אפשר ששם מפוצץ שמות של דיסקים של אומנים טובים בנושא הזה, וכו' תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
האם יש כאן מישהו שקרא "נסיכה אפריקנית" שם רם אורן? בבקשה הגיבו כאן... זה חשוב אני צריך לדעת איך קוראים לדמויות המפתח... יש לי סיכום להגיש על זה ואני לא זוכר את השמות \: ולא, אין לי את הספר עכשיו
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי אייפוד טאץ' שנקנה לפני כעשרה חודשים. לאחרונה יש בעיות עם כפתור ההפעלה והכיבוי-לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. רוב הפעמים צריך ללחוץ עליו ממש חזק וללחוץ כמה פעמים עד שהוא יואיל בטובו לעבוד. לפעמים לא עובד בכלל כמה דקות. העניין הוא שאחרי שלא משתמשים באייפוד כמה שעות הכפתור מתחיל לעבוד מצוין לכמה זמן ואז עוד פעם מקרטע. אני רוצה לשלוח אותו לתיקון במסגרת האחריות. אבל אני חושש שהם יבדקו אותו, והכפתור כמובן יעבוד אחרי שלא השתמשו בו כמה ימים. הם מקסימום ינסו אותו כמה פעמים, יחליטו שעובד וישלחו לי את האייפוד בחזרה, אם לא יבקשו לשלם עלות של בדיקה. בקיצור, איך לגרום לכפתור לא לעבוד כשהם יבדקו את האייפוד? או שהם יותר רציניים ממה שאני חושב ובדרך כלל מסתכלים עליו מבפנים? (תקלה…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
נשמח לדעת מה אתם חושבים http://www.tsofar.com/zofar/mashtap/show.asp?id=15930
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, במקרה רגיל לא הייתי מפרסם פה הודעה כזו, אבל זה די מקרה חירום וממש דחוף לי. ככה שאם מישהו לומד הנדסת חשמל בתל אביב אני ממש אשמח אם הוא ירשום פה.. תודה רבה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
רלוונטי עבור אלו שכבר יש להם ממיר כלשהו של YES והחליטו לשדרג אותו ל MaxHD. אני משדרג את אחד הממירים הנוכחיים ל MaxHD והנציגה המבולבלת והמבוהלת משו זיבלה לי שהשקע הנוכחי בקיר לא מתאים לממיר הזה וש*קבלן* צריך להגיע במיוחד ולהחליף אותו באחד שכן מתאים, ועל זה למעשה נגבה הסכום המדובר. חוץ מזה כמובן יש את התשלום על הממיר עצמו. מנבירה קלילה ב Layout של הממיר, שמן הסתם מקבל את אותו כבל קואקס 75Ω קלאסי שכל ממיר שקדם לו ב YES ונמצא אצלי עוד מתקופת "תבל" מקבל, אני פשוט לא מבין על מה ולמה? על זה שהטכנאי צריך לשבת עוד 2 דקות, להכנס לתפריט ולסנכרן אותו מול הראוטר בשביל לאפשר את ה VOD? אני יכול לעשות את זה, תודה. ה"התקנה" תתבצע רק עוד שבועיים. אז, האם מדובר בשיטת מצליח חדשה של יס או שזה…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://funzone.co.il/320.html
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לפני שבוע נפתח... מה דעתכם? http://www.funzone.co.il תמונות מצחיקות, סרטונים מצחיקים ובקרוב יורחב לעוד מספר נושאים נוספים. הצעות לשיפור וייעול יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
בPRIVACY SETTINGS זה על FRIENDS אבל עדיין מישהו שלא נמצא ברשימה שלי מצליח להכנס ולראות את כל הפרטים
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מחפש עבודה ללא דיפלומה או תואר(אבל כן מוכן לעבור הכשרה מהמעסיקים אם צריך..). הכיוונים פחות משנים לי, אני כרגע סטודנט ומחפש לשלב עבודה. מה שבאמת חשוב לי שתהיה עבודה עם סביבה יותר..נגיד את זה מפותחת וידידותית..הכוונה בלי דפ"רים ערסים ומנהלים אפסים למיניהם שחובבים משחקי כבוד. אני מוכן לסבול הרבה דברים אבל אין סבלנות לזה. אני אשמח אם מישהו יודע על עבודות כאלה מלבד חברות תקשורת\בנק שעליהם כבר אני יודע אך מחפש עוד דברים כדי לדעת מה הכי מתאים מביניהם. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
סרט הקומיקס החצוף זוכה להכנסות מפתיעות ביומו הראשון בבתי הקולנוע, בדרך לשבירה של שלל שיאים הוליוודיים לפעמים זה יכול להיות משתלם מאוד ללכת נגד הזרם:Deadpool, סרט הקומיקס האלים והייחודי ביותר שנוצר בשנים האחרונות, נהנה מפתיחה שמכה את כל התחזיות ועשוי להפוך, כך מראה, לאחר מהלהיטים הבולטים והמפתיעים ביותר לשנת 2016. לפי המידע העדכני שהופץ, הסרט בכיכובו של ראיין ריינולדס, אשר קיבל לבסוף את סיווג ה-R שלו (כל הצופים מתחת לגיל 17 נדרשים בליווי של מבוגר, לפי כללי ארגון ה-MPAA האמריקאי), נהנה מהכנסות של כ-47.5 מיליון דולר ביום הראשון להקרנות בארה"ב בלבד, עם 12.5 מיליון שמגיעים מהקרנות מקדימות בחמישי ועוד כ-35 מיליון דולר מהקרנות יום שישי – נתון אשר גבוה בעשרות אחוז…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מחפש להזמין כרטיסי ביקור בזול כרטיסי ביקור רגילים אבל שהם תומכים ב paypal ומשלוח חינם הציעו לי את visaprint האם הם טובים ? תודה,
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
דודים של הגיעו מחו"ל והם ביקשו המלצה למלון זול בירושלים לשבוע, לזוג, עם תנאים מינימלים אך סבירים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
יש לי עבודה לעשות בסטטיסטיקה, בשבילה אני צריך קובץ נתונים של שני משתנים ולפחות 50 תצפיות אני מחפש משהו מעניין אבל אני לא מוצא יותר מידי, אם למישהו יש רעיון\נתונים אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הי.. חיפשתי בלאזה ואין להם את השיר מה גם שהם חייבים לי שיר על חיוב לריק.. אני פשוט חייב את הקריוקי עוד להערב . תודה רבה ושבוע טוב ..
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום אנשים. רציתי לחלוק עימכם משהו משעשע שראיתי בעודי מזדחל לי בעומסי התנועה הרגילים. בזווית העיין אני קולט בטור הימני מקדימה מזדה לאנטיס ורודה. עד לפה שום דבר יוצא דופן (למרות הצבע הדי נדיר במחוזותינו) אבל ככל שהתקרבתי לרכב התחלתי לשים לב לפרטים די הזויים. מאחורי הרכב התנוסס לו בגאון ספויילר שחור, מאחורה אגזוז לחץ רעשני, בגלגלים הרחבים מגנזיום. תוסיפו לזה את העובדה שמהרכב יצאו צלילים מזרחיים בווליום מטורף ובתוכו ישבו להם 2 חברה מזרחיים (הי - גם אני שחור, מותר לי!) ותקבלו מחזה די משעשע...
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, קיבלתי כרגע מכתב שבו מצויינים הפרטים שלי על הפסיכומטרי.. אני גר ליד חיפה ואני עושה עם עוד 4 חברים בתל אביב!!! :smoke: באוניברסיטת ת"א ברמת אביב... איפה אתם עושים?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו ברור. אם מישהו יכול לתת הסבר קצר בצירוף שירטוט זה יהיה מצויין. זה דיי דחוף (עבודה שמשכתי בערך חודש וחצי). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
יש וירוס חדש שמסתובב ברשת הוא מגיע כקובץ POWER POINT שם הוירוס הוא: Life is beautiful.pps אל תפתחו אותו!!!!!!!! אם תפתחו אותו תופיע הודעה: It is too late now, your life is no longer beautiful ואז יימחק כל המידע שעל המחשב שלכם האדם ששלח את הוירוס יקבל את כל המידע כולל סיסמאות וחשבונות ומספרים דבר שעלול לחייב אותכם בכסף רב :AR15:
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-