עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ניסיתי להשתמש בפיירפוקס פורטאבל אבל זה עובד ממש לאט ביחס לדפדפן שמותקן על המחשב. אמנם כל הסיסמאות שמורות עליו אבל קשה לגלוש כך. יש אפשרות לשמור סיסמאות באופן אחר ופשוט לשלוח אותם לאתר הספציפי (למשל חשבון מייל, יוזרים באתרים שונים...)?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  2. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו ברור. אם מישהו יכול לתת הסבר קצר בצירוף שירטוט זה יהיה מצויין. זה דיי דחוף (עבודה שמשכתי בערך חודש וחצי). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  3. Started by ben060,

שלום, לאחרונה אני מתעניין במושג "כאריזמה", הרבה אנשים אומרים : "הוא בעל כאריזמה" או " הכאריזמה נוטפת מכל מקום" , משפטים כאלה ודומים (לאו דווקא אלי). יש הרבה דמויות מוכרות שידועים בזכות הכאריזמה שלהם לדוגמא: משפחת קנדי, המנהיג "הדגול" היטלר וכו'. מה שאני רוצה לעלות בדיון הזה זה מספר שאלות: איך מזהים בן אדם כאריזמטי? תכונה מולדת או לא? כיצד מסגלים את התכונה? והאם בכלל אתם מגדירים את עצמכם ככאריזמטים? אשמח לשמוע את דעותיכם בנושא וללמוד מכך. לא חייבים לענות על השאלות אלא פשוט לכתוב את דעותיכם.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by aldema,

יש לי מחר בוחן אישי (מה לעשות שהמורה שונא אותך ) ואין לי מושג את התשובות בתקשורת אז אני אשמח אם תענו לי על השאלות פה למטה בשתיים שלוש שורות כל תשובה.. תודה רבה. אני יודע שהשאלות פשוטות ולרוב גם מטופשות :kopfpatsch: 1) מה ההבדל בין מוליך למוליך למחצה? 2) מה ההבדל בין אות אנאלוגי לבין אות דיגיטלי? 3) מה החסרונות של השיטה הדיגיטלית? 4) מהו חוק הדיגמה לפי ניקווסט? 5) מהו תפקיד חיישן הצילום? 6) מהו אורך המוקד? 7) הגדירו את משמעות הקפיצות (סטופים) בצמצם(2,2.8,4,5.6...). 8) הסבר את עיקרון עומק חדות השדה. אני באמת יודה לכם אם תענו על השאלות.

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  5. שלום, יש לי דואר שאני מקבל תמיד מאותו שולח, אני רוצה להעביר את כל הדואר שקיבלתי מאותו שולח לתווית מסויימת. יש לי Gmail. איך אני עושה זאת?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by Red-AnGel,

חחח http://news.walla.co.il/?w=/4/666522 תזהרו !

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by PhP dUdE,

יש איזה שיר שהולך ככה:"This is the end of the world as we know it this is the of the world as we know it..." מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by o07,

מה יש לעשות שמשעמם... אין לי תמחשב שלי אין לי חיים. יש לי איזה פנטיום 2 מעפאן שבקושי פותח תאינטרנט... שלא לדבר על משחקים. יש איזה רעיונות איך אני מעסיק את עצמי ???

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  9. יש לי עוד חצי שעה חזרה מאוד חשוב ואני צריך להכין מיקס שמעורב עם בלט, דחוף! תודה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  10. נראה לי שלפי הנתונים האלו (כניסות לתפוז) משלמים להם לפרסמות, לכן זה לא משנה להם ד"א זה 8 שקל לכל 1000 כניסות אם הייתי רוצה לרמות בלי שום בעיה היו לי 1000 כניסות לפחות ביום.

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by pain_killer12,

שלום חברים, יש לי עבודה שאמורה להיות מפותחת בווב דבלופר 08. אני צריך עזרה די דחוף, מי שרוצה מוזמן לפנות אליי בפרטי. תודה מראש לכל הפונים.[br]פורסם בתאריך: 11.10.2008 בשעה 15:07:22 אין קונים? זה די דחוף חבר'ה, אשמח אם מישהו יענה.

12. הנה ההוכחה שאפשר להיות יותר טיפשים מבלטה לחץ כאן

13. Started by Domovoi,

עם מה כדאי לנקות את האבק במחשב?

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by Sweet_Tooth,

??

15. Started by moses_23,

אני חדש כאן חברה.מקווה ללמוד הרבה! תעשו לי איזו היכרות קצרה עם המנהלים והאתר. תודה!

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by A-10,

https://www.calcalist.co.il/calcalistech/article/hytdczlta אפילו כאן באתר לא חסרים גולשים שראו את הנולד ...

17. Started by arik100,

האם היא מומלצת לקניית מחשבים? מה אתם יכולים להגיד עליה? איך השירות שם? תודה מראש וביקורות יתקבלו בשמחה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  18. http://www.youtube.com/results?search_query=the+retarded+policeman&search_type=&aq=0&oq=the+retar תראו הכל. אמנם זה קצת מטופש (קצת הרבה) אבל זה מצחיק ;D

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  19. http://www.indymedia.org.il/imc/israel/webcast/14665.html

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by Bessmertniy,

http://www.nnm.ru/pict/smert_nouta.jpg ;D ;D

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by Coca Cola,

אני אעשה אותו בכל אופן, אבל רציתי לדעת מה זה יתן לי בחיים התעודה הזו. מה ילד בן 16 (עוד לא) כמוני עם תעודה כזו יכול לעשות? מה אתם אומרים, דעתכם שלכם על התעודה? כמו כן עוד שנה + אני ניגש על CCNA, מה אתם אומרים על CCNA?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by FIghterFX,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3388964,00.html

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  23. Started by PayneBack3251,

שלום, "סתם" שאלה שעלתה לי לראש, אם יש לי אתר מותר לי לפרסם בו כתבות מאתרים אחרים באופן קבוע (כמובן עם קרדיט וקישור לאתר המקורי) ? או שצריך אישור כלשהו מהאתר ? תודה מראש.

24. סרט הקומיקס החצוף זוכה להכנסות מפתיעות ביומו הראשון בבתי הקולנוע, בדרך לשבירה של שלל שיאים הוליוודיים לפעמים זה יכול להיות משתלם מאוד ללכת נגד הזרם:Deadpool, סרט הקומיקס האלים והייחודי ביותר שנוצר בשנים האחרונות, נהנה מפתיחה שמכה את כל התחזיות ועשוי להפוך, כך מראה, לאחר מהלהיטים הבולטים והמפתיעים ביותר לשנת 2016. לפי המידע העדכני שהופץ, הסרט בכיכובו של ראיין ריינולדס, אשר קיבל לבסוף את סיווג ה-R שלו (כל הצופים מתחת לגיל 17 נדרשים בליווי של מבוגר, לפי כללי ארגון ה-MPAA האמריקאי), נהנה מהכנסות של כ-47.5 מיליון דולר ביום הראשון להקרנות בארה"ב בלבד, עם 12.5 מיליון שמגיעים מהקרנות מקדימות בחמישי ועוד כ-35 מיליון דולר מהקרנות יום שישי – נתון אשר גבוה בעשרות אחוז…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  25. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

אני גר באשדוד בווילה גדולה ואנחנו צריכים עובד בשביל שיעבוד בגינה ובכל הדברים האלה שקשורים לצמחים ולדשא , העובד יוכל לעבוד 2 שעות מ 8 בבוקר עד 10 בבוקר ותהיה לו הסעה לבית וגם יקחו אותו מהבית הוא יעבוד פעמיים בשבוע על שתיים הוא יקבל 500 ש"ח למעוניינים אנה השאירו הודעה וטלפון ונתקשר אליכם ותוכלו להתחיל לעבוד

• 9 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.