עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lior4543,

שלום אני לומד מדעי המחשב בבית ספר, כיתה י"א.. אנחנו עוסקים בג'אווה, הבעיה שיש לי היא עם המורה, המורה שלנו גרועה ביותר, ורציתי לשאול אם יש אפשרות שאני יעשה בגרות אקסטרנית רק במקצוע הזה השנה ושנה הבאה, כי עם המורה הזאתי, ועם המגן שהיא תתן לי, אני אפרוש.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  2. סתם משהו שמעניין אותי... לפעמים אני ממש שומע אפקטים שלא היו מביישים סצנות מפארק-היורה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by kol209,

לאיזה כותרת לשנאני רוצה לקנות DVD לטוויזה לא למחשב.. אפשר לדבר בפרום הזה על איזה DVD לטלוויזה לקנות?? עם כן באיזה פרום? עם לא יש פרום אחר? שאפשר לשאול איזה DVD לטלוויזה לקנות?

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  4. שלום אני רוצה לקנות הביתה בריכה מהסוג הזה: http://www.sportcenter.co.il/home/doc.aspx?mCatID=58258 (האתר לדוגמה בלבד של סוג הבריכה שאני מחפש) יש כמה סוגים אבל הפרנציפ דומה... בריכה העשויה PVC, התקנה מהירה, נייד וזול היתי שמח לשמוע את דעתכם אם אולי יש לאנשים פה בפורום בריכות מהסוג הזה בבית תאמת אני דיי מפחד כי אם דבר כזה מתפוצץ זה סיוט והמים יכולים לזרום לתוך הבית ולהציף אותו בקיצור מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by stio,

שלום לכולם, רציתי לשאול מה ההבדל בין מסך פלאזמה למסך LCD ומה הכי טוב עבור צפייה בטלוויזיה? המסך אמור להיות תלוי על הקיר עם שיפוע כלפי מטה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by IG,

מישהו מכיר את הסידרה? זה רשימה של כמה קישורים, אם מישהו מכיר קישורים לפרקים נוספים- שיפרסם http://www.tv-links.co.uk/The%20Tick_links.html

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by xtract1,

שלום לכולם. ובכן, המצב הוא כזה. אני משווק מוצרים שונים (מגבונים,ג'לים לחיטוי ידיים וכו' וכו') ומעוניין לבנות אתר כדי לקדם את הפרסום של ה"עסק". קודם כל מיותר להציע לי כל מיני הצעות פרסומיות כמו עיתונים רדיו וכו', כי הרווחים מאוד נמוכים ואני ממש לא במצב כלכלי שמאפשר משהו קרוב לזה בכלל. מה שכן חשבתי, זה לראות אם יש אופציה של בניית אתר/בלוג או משהו בסגנון (בחינם יש לציין) שיאפשר לי לפרסם קצת את המוצרים,תמונות שלהם ומחירים (לא צריך יותר מזה, בטח שלא כל מיני פונקציות מסובכות וכו') ושיהיה אפשר להגיע אליו דרך גוגל (שם הרי כולם מחפשים). ה"בעיה" היא שוב - אני צריך שהאתר לא יעלה שקל ו - אין לי מושג בבניית אתרים, אז אם קיים דבר כזה בכלל, אני צריך משהו שייתן לי לבנות בצורה קלה מתוך מו…

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by iib,

אה ו... שנה טובה.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by L.a,

שלום כולם , אני חדש אממ, אני אשמח לעזור לאנשים בשאלות ואשמח לקבל עצות .

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  10. עכשיו התוכנית החדשה נקראת ATTACK OF THE SHOW שזה משהו דומה אבל לא אותו הדבר!!!!!! אני לא יודע עם יש פה אנשים כמוני שאוהבים את התוכנית ורואים אותה (לא בייס שמשדרים פרקים לפני שנה) אלה העונה הנוכחית. אבל אני אישית מבואס ועצבני על פול המניאק (מנהל G4TECHTV) ולמה אני כותב את הת'רד הדפוק הזה אתם שואלים? אז אין לי מושג למה אני פשוט חייב לשתף מישהו :'(

• 14 תגובות
    • 792 צפיות
  11. www.1buy1.co.il והאם יש סיכוי לזכות שם במשהו?? איך זה עובד?

12. Started by CyberBot,

יש לי שני ספרים שהייתי רוצה להחליף אם מישהו מעוניין: המרגל - קלייב קאסלר המהפנט - לארס קפלר מצבם טוב מאוד אני נמצא באזור הדרום/שפלה ללא רישיון מעוניין בספרי מתח אני יראה את ההודעות בהמשך השבוע אבל לא יוכל לענות(צבא)

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  13. היי יש לי מתכונת מחר ואני לא מצליח לפתור את התרגיל הזה : נתונים 4 מספרים, המהווים סדרה עולה. סכום האיברים הראשון, השני והרביעי הוא 39 והם מהווים סדרה הנדסית. סכום האיברים הראשון, השלישי והרביעי הוא 45 והם מהווים סדרה חשבונית. מצא את איברי הסדרה. תשובה - 3,9,15,27 לפי מה שאני חושב מדובר פה על טכניקה והתעסקות עם חזקות עם 3 משוואות ... , אבל אולי יש פה איזה טריק תודה

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  14. לכל החבר'ה שלא היו לוקחים לפטופ לסיני: א.מכריחים אותי ללכת ב. חברה שלי לא יכולה לבוא ג. צריך לחבק משהו בלילה ד. אני אקרע מגעגועים וזהו הדרך היחידה הנורמלית להעביר ת'זמן בחדר במלון. האם יש כאן יודעי דבר? תודה

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by NoamS,

שלום מישהו מעוניין להחליף חומרה על חומרה? יש לי כונני CDROM , צורבי CDRW, צורב DVDRW, מודולים של זכרון DDR2, כרטיסי מסך, כונן IDE קיבולת 80GB, כרטיס רשת אלחוטי לחלונות XP, כונני פלופי 1.4, מארזים שונים למחשב במצב טוב מאד, מקלדות, מעבדי פנטיום 4 (צריך לבדוק אותם), מחשב XT לאספנים... יש לי גם דברים שלא קשורים במחשבים ישירות. דיסקים של מוזיקה אוריגינלים, תקליטים, ספרים... מה שאני צריך זה רק כרטיס PCMCIA ללפטופ שניתן לחבר אליו כונני SATA. או מתאם SATA שמאפשר חיבור כונן קשיח דרך USB. אשמח מאד להחליף. תכתבו לי כאן במסרים אם יש למישהו את החלקים הנ"ל תודה

16. Started by J0n1,

אני רוצה לרכוש את הספר "dental anatomy and occlusion" חיפשתי באמאזון ומצאתי כמה תוצאות. אני רוצה לרכוש את הספר במהדורה הישנה שלו, כמו לדוגמא זה אבל לא הבנתי איך אני נכנס לדף מכירה ספציפי של מוכר ספציפי, כמו Ebay, וכך אוכל לראות אם הוא שולח לישראל, ואם לא ליצור איתו קשר ולבקש ממנו. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  17. Started by xtx,

http://www.youtube.com/watch?v=nAmddu8mCPE&mode=related&search=

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by PhP dUdE,

שלום בגלל אילוצים אישיים אני אקצר בדברי. בקרוב אני פותח חנות וירטואלית למחירת לדים במחירים של חו"ל כן כן במחירים של חו"ל! רציתי לדעת לאילו לדים ישנם דרישה בארץ,ודרכי התשלום המועדפות. אני מודה לראש לכול המגיבים.

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by Moty_p,

קודם אקדים ואומר שאני אוהב מאוד את האתר הזה ואת המערכת הפרומים והאנשים שבו כמתכנת מצאתי פריצה חמורה מאוד באתר מסוג SQL INJECTION כאן: http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=19490 לא אפרט והסביר, מי שיודע ומכיר פריצות מסוג זה יראה את הבעיה בעמוד הנ"ל חייבים לחסום SQL INJECTION כי אם לא אפשר לשנות את כל האתר דוגמאות: לשנות את הסיסמה של מנהל הכללי לערוך את ההודעות של משתמשים אחרים למחוק את כל ההודעות בפורומים לשנות את חדשות האתר ועוד ועוד בקיצור כל דבר שעובד עם מערכת בסיס הנתונים

20. אני שוקל להרשם אליו, למישהו יש חוות דעות עליו?

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by totah,

אני לא יודע אם אנשים כאו זוכרים את הסיפור שלי איתם (התעקשו התעקשו לא להחליף לוח אם) אבל בסוף החליפו לי ללוח חדש יותר טוב ממה שהייה לי. אולי מה שחשבתי עליהם לא היה כלכך נכון אחרי הכל...

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  22. http://forums.fark.com/cgi/fark/comments.pl?IDLink=1066684

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  23. קניתי מחשב חדש מחנות באשדוד לפני שבועיים. המחשב הוא 6600 לוח של אסוס שלושה HD עם רייד 1 מגדל הקירור של TUNIC 2GB זכרון ו 1950PRO המחשב הוא לשם עבודה ולכן היתי זקוק לו די בדחיפות. לאחר מספר ימים קיבלתי את המחשב המדובר (בעיות הספקה קלות) והוא לא עבד ???, אחרי שיחות ארוכות (אך לא עצבניות) הוחלט להחזירו לחנות והבעלים הגיע עד אלי (ירושלים) ולקח אותו, ביום למחרת יצאתי למילואים למשך 4 ימים ולכן קיבלתי את המחשב בחזרה ביום שישי, הפעם אישתו של בעל החנות הגיע לירושלים, כאשר חיברתי את המחשב הוא שוב לא עבד, הייתי רגוע ושוב צילצלתי ועשיתי טלפונים בשיחה עם הטכנאי הוא החל לעבוד לאחר הורדת אחד מהזיכרונות יצאתי מהחדר וחזרתי אחרי כ 20 דקות והוא שוב לא עבד (ביצעתי עידכון לחלו…

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by e.s,

טוב אני רוצה לקנות נעליים שהמחיר שלהם הוא 80$ + 25$ שיפינג המוכר מוכן לשתף פעולה על כל דרך להפחית מיסים.. מה אני יכול לעשות?? הבנתי שמוצר עד 50$ פטור ממס, אני יכול להעביר פשוט 30$ לשיפינג?? לשלוח כמתנה עוזר??

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by Holography,

אחת לכמה חודשים הם מפרסמים בעלונים שמצורפים לעיתונים הגדולים את מוצריהם, אפשר למצוא את זה באינטרנט? האתר שלהם די עלוב ובכלל לא כולל מוצרי אלקטרוניקה שאותם אני מחפש. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים