עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Born2Kill,

לא ידעתי איזה כותרת מתאימה לתת אז תסלחו לי... אז הנה הסיפור... לפני כ-4 חודשים בערך "התנתקתי" מבזק בינלאומי ועברתי לנטויז'ן לאחר שבבזק בינלאומי לא הציעו לי חבילה מיודע מה. כמובן שהיה לי חוב של כמה מאות שקלים וסגרתי אותו ע"י הכנסת כסף לחשבון ושלחתי להם פקס כדי להראות להם ששילמתי. אמרתי להם כמובן שעברתי לנטויז'ן ואבקש לנתק אותי. עד כאן חשבתי שהסיפור עם בזק בינלאומי הסתיים, מסתבר שממש לא, קיבלתי לאחרונה מכתבי התראה על תשלום על חודשים שבכלל אני לא כבר מנוי איתם. התקשרתי למוקד הפיננסי שלהם ושם אמרו לי שהמנוי שלי עדיין פעיל והחוב שלי עומד על 485 ש"ח!!! (כולי WTF?!) הם אמרו לי שאצלם במחשב רשום שאבא שלי אמר להם לדבר איתי בנוגע לחוב, רק שאכן דיברתי איתם וסגרתי איתם על תשלום…

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by Ymac,

שלום, ברצוני לפרסם מודעת מכירה בטרייד זון. כשאני לוחץ צור מודעה, ממלא את כל השדות הרלוונטיים ולוחץ "שלח" מחכה מספר דקות ולאחריהן התהליך חוזר להתחלה ושום מודעה לא פורסמה. חזרתי על התהליך 3 פעמים, מאוד מרגיז. כמובן שהייתי מחובר בזמן שפרסמתי את המודעה. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by radioactive,

למבינים בלבד

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  4. Started by gryffin,

שלום, מישהו מכיר את השיר/קטע מוזיקלי מהסרטון?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  5. http://www.csectioncomics.com/2012/05/first-rule-of-buying-electronics.html (מהנסיון האישי שלי לפחות )

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  6. Started by Ollie,

http://youtu.be/Z0TmcjK0rns

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by Nahum2,

חזרנו מהחופשה. הוצאתי את הSD מהמצלמה והכנסתי למחשב הנייד ואבוי! מערכת הקבצים שלו מתה לי בפרצוף המחשב\מצלמה לא מזהים אותו יותר. הורדתי מספר תוכנות שאמורות לטפל בזה. אחת היייתה מהירה מאד אבל קרסה אחרי 10 קבצים ו זו שיש לי עכשיו עוד לא קרסה אבל מאד מאד איטית. האם יש לכם המלצה לתוכנה שהצילה לכם את הקבצים מנסיון? אין לי בעיה להוציא גם 500$ אם אין ברירה התמונות הללו יקרות לי.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by k22,

שלום היכן אוכל למצוא מידע על בניית יאכטות זה לא לי זה לאבי והאם מישהו בנה ויכול לתת עצות?

9. איך אני נכנס להיסטוריית הפוסטים/ההודעות שכתבתי ?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  10. שלום. הפרופיל שלי קרבי ובשבוע שעבר היו לי מיונים למקצועות המחשב. היום התקשרה אליי מאבחנת מחיל התקשוב ואמרה לי לבוא מחר לשלישות לראיון אישי כהמשך למיון של מקצועות המחשב (שאלתי אותה אם יש מחר מבחנים והיא אמרה שלא). שאלתי אותה אם עברתי את המיון והיא אמרה שהיא לא יכולה לענות לי. בעולים על מדים לא כתוב אם עברתי או לא, והתקשרתי היום פעמיים למיטב ושני הנציגים אמרו לי שעוד אין תשובה. אז יש לכם מושג על מה מדובר? עברתי את המיון או שאולי רק אחרי הראיון יחליטו אם עברתי לשלב הבא של המבחנים(אני בעל פרופיל קרבי)? ואם מישהו שעבר את זה זוכר מה היה בראיון בערך, או חלק מהשאלות, ויש לו טיפים להביא לי, זה ממש יעזור לי. תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 6.3k צפיות
  11. איזה טכניקות קיימות? יש לי תמונה של מישהו בחושך אבל לא רואים כלום. צולם דרך הפלאפון שלי.

12. שלום לכולם, חברה שלי קיבלה היום את הפירוט של הכרטיס אשראי שלה ובפירוט אנחנו רואים חיוב בשם: PAYPAL *NEXONEUROPE על סך 268 שקלים (66$). חברה שלי מעולם לא רכשה שום דבר מהחברה הזאת ומיותר לציין שלא ביקשה את זה.. ועכשיו לקטע המוזר: אמנם יש לה חשבון פייפאל, אבל הכרטיס אשראי שממנו ירד הסכום בכלל לא מקושר לחשבון הזה. אם נכנסים לפייפאל הזה רואים שאין בתקופה האחרונה רכישות בכלל (היה מקושר לחשבון הזה כרטיס אחר ולא פעיל). מחיפוש בגוגל עלה שnexon europe היא החברה שמתפעלת את המשחק האינטרנטי combat arms וmaple story, מיותר לציין שהיא לא משחקת בהם. מהאתר של כרטיס האשראי לא קיבלנו עוד מידע. חברת האשראי לא עוזרת עד יום ראשון, וכך גם פייפאל. מישהו מכיר כזאת הונאה? יכול לספק איזשהו הסבר מתק…

13. היי, אני עומד לרכוש מחשב נייד של סמסונג והאחריות שלי תיהיה אצל "קבוצת חיון-מחשבים" ורציתי לדעת אם הם אמינים ואיך השירות שלהם? גם הבנתי שהאחריות היא בעצם של IBM אבל חיון מספקים אותה... אשמח לקבל את דעתכם ואם יצא לכם לקבל מהם שירות.. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by klayton,

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by klayton,

Lullaby For Children

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  16. שלום לכם, אני מחפש המלצה על מקום להדפסת פוסטר + מסגור והדפסה על קנבס בחיפה עם מחירים סבירים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by gilka,

איך הדרדרנו למצב מטורף של הידברות עם אירגון טירור ששואף להשמידנו(אפילו הפת"ח הוציאם מחוץ לחוק בזמנו),רק בגלל שהם מחזיקים כבני ערובה את האזרחים שמאמינים בהם ולכן בחרו בהם להנהיגם.....צריך לעצור את הטירוף של ההידברות ולנהוג חד משמעית בביטוי-הקם להורגך השכם להורגו!!!!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום , מישהו מזהה את השיר ב 2:16 זה שיר שהיה פעם מפורסם נראה לי בשנת 96 ב תודה

19. Started by ~BaRaK~,

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by digitalseeker,

שלום לכולם.... לצערי לא הבנתי את התהליך עד הסוף ואני אשמח לעזרה... אחרי 4 שנות עבודה מסורות עזבתי את בזק....קיבלתי טופס 161 ו161א. הבנתי שאני אמור ללכת עם הטפסים הללו למס הכנסה לצורך החישוב והתהליך שלהם. אבל לא הבנתי מה השלב הבא - למי אני פונה כשאני מסיים עם מס הכנסה ע"מ לקבל את הכסף ?

21. עדכון: הירשמו לדף הכנסים בפייסבוק! https://www.facebook.com/StarCon972 שלום לכולם, חברים יקרים, אני מזמין אתכם לכנס שארגנתי עם חבר, בנושא STAR TREK וחקר החלל. אני וחבר מארגנים לראשונה בעולם כנס היברידי המשלב בין מדע בדיוני למדע אמיתי עם מרצים איכותיים וכריזמתיים מתחום חקר החלל. את הכנס הזה הפקנו במו ידינו בשיתוף האגודה הישראלית לאסטרונומיה עם מנת לקדם את החשיפה לחקר החלל בישראל ואת סדרת מסע בין כוכבים שמראה הלכה למעשה איך ייתכן וייראו מסעות החלל של המין האנושי בעוד כמה עשורים. הכנס אינו דורש ידע מוקדם, אבל דורש ראש פתוח וסקרנות מדעית. אם אתם חובבי STAR TREK, חקר חלל, מעוניינים באופן כללי להרחיב אופקים לגבי עתיד המין האנושי ולשמוע הרצאות קלילות וכיפיות …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by LOL,

היי, אני עברתי עכשיו דירה ויש לי מקום וצורך לשולחן גדול יותר אין לי צורך בסיבוך או עיצוב מיותרים ולכן כל מה שאני מחפש זה פלטת עץ (מצופה) וחורים וחורים לרגללים (או רגליים אם לא אוכל להשתמש בשמה שיש לי כרגע) מישהו מכיר נגר או מקום עושה עבודות כאלה במרכז? הפלטה שאני מחפש היא 80*200

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, אני מניח שחלקכם לומדים/למדתם מתמטיקה ו/או סטטיסטיקה, אז יש לי שאלה שצצה לי בראש אתמול בערב ואני לא מצליח ליישב אותה, אני מניח שהפתרון מאוד פשוט אבל כנראה שאני לא חכם מספיק... יש לי קוקוס שעולה 20 מטבעות זהב, בעקבות בצורת ומחסור בקוקוסים כעבור שנה הקוקוס שלי עולה כעת 25 מטבעות זהב. ז"א מחירו עלה ב 25%. לאחר שנה המצב השתפר ומחיר הקוקוס חזר להיות 20 מטבעות זהב, אבל הפעם הירידה האחוזית תהיה רק 20%. ז"א למרות שבעולם הריאלי המצב חזר להיות בדיוק כפי שהוא היה לפני שנתיים, בעולם היחסי הוא התייקר ב 5%. כיצד כלכלנים פותרים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by klayton,

8)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, ראיתי שיש הרבה הצעות מפתות ללקוחות חדשים להתחברות לשירותי אינטרנט. האם מישהו יודע מה ההגדרה הסטנדרטית ללקוחות חדשים? שבוע/חודש/חצי שנה/שנה??? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.