כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, צפרא טבא. בעידן שבו כל ילד עם חיבור לאינטרנט הוא קורבן פוטנציאלי לאלפי עברייני מין, נדרש המבוגר להיעזר גם בכלים שהשימוש בהם מעלה שאלות מוסריות. אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית להקלטת פעולות המבוצעות על המחשב האישי שלי, בעיקר, היסטוריית הקלדות. בחיפוש שלי ברשת אני נתקל בתוכנות, שרובן ככולן, מיעדות למטרות של שליפת מידע ממחשבים של "קורבנות" ושליחתו לתיבת אימייל או שרת FTP מרוחק, בעוד אני מחפש את האחת שתחסוך ממני את כאב הראש ופשוט תשמור את המידע על המחשב שלי (15 המילים האחרונות- ציטוט לחתימה, מישהו?). אני מודע לכל אפשרויות בקרת ההורים, חסימות האתרים ו (מתבקש לכתוב כאן "שאר ירקות" כי זה ביטוי נפוץ בפורום הזה, אבל, לא.) יתר הדרכים הקונבנציונליות, אמנם, סיבותי עימי. א…
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום .אני גולש ב 10 מגה . הורדתי קובץ של סרט בנפח 4.5 גיגה בפרק זמן של שעה וחצי זה נחשב מהיר?
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש סרט מלפני 6 שנים בערך שהוא על חייזרים שפולשים לדירה בארה''ב , בהתחלה רואים אותם חותכים פרה ויש להם מן לייזרים אדומים כאלה והם גם משמיעים רעש חזק ומפחיד. מקווה שכתבתי בצורה מפורטת , תודה . נ.ב זה סרט אימה ,בהתחלה יש שני בחורים שיוצאים מחוץ לבית לארון חשמל כאשר החשמל נופל ואז הם רואים אורות אדומים.... HELP
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר במקרה אתר/תוכנה (גם בתשלום) שמלמד ומתרגל רק אוצר מילים בספרדית ולא את כל הדיקדוק ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , קניתי יונדאי אלנטרה 05 משומשת לא מזמן ושמתי לב שהמצית עובד אבל רק אם לוחצים אותו למשך כמה שניות ולא קופץ החוצה בלי שצריך ללחוץ אותו,וזה גם מסוכן . עכשיו זה לא שאני מעשן אבל רציתי לדעת אם זה אמור להיות ככה ברכב הזה. Thank you come agian
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
באמת אחד הדודלים המגניבים. למרות שלא למדתי אף פעם מדעי המחשב בצורה פורמלית, או בכלל, זיהיתי ישר שזאת מכונת טיורינג. מי שלא שם לב, הדודל סופר מאחד עד... אינסוף, אני מניח. אם לוחצים עליו מגיעים למין חידות כאלה. כשאתם מסיימים לפתור, תעשו רפרש ותלחצו עוד פעם. יש מקבלים חידות אחרות, והפעם יותר מתחכמות. פתרתי את כולן, ועבור מי שלומד את הקונספט תוך כדי פתרון, זה היה מאתגר ומגניב ודרך אגב, כשסיימתם ומראים לכם את הפתרונות, מופיע במקום של סיממן השווה/לא שווה מין ארנב או אולי כבשה כזו. תלחצו עליו, ותגיעו לאיזה אלגוריתם ענקי שלא היה לי כוח לנסות להבין מה הוא עושה. מישהו יודע? זה כל מה שמצאתי. מגניב ביותר בינתיים אגב, מישהו רוצה תשובות או הוראות הפעלה, או שכולם הסתדרו? www.g…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בהרבה פרויקטים שהומצאו בארץ וממומנים דרך KickStarter, איך הם עושים את זה ? בKickStarter רשום הדבר הבא: לפי מה שאני מבין פה שלפי Amazon Payments חייב להיות אזרח ארה"ב.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכם, התחלתי להשתמש ב-RSS לאחרונה, ונתקלתי בבעיה ב-RSS של האתר בפיירפוקס, ה-site location שנרשם ב-bookmark זה הכתובת של הפיד ואי אפשר להיכנס לאתר דרך הקישור שמופיע שם. כאשר אני לוחץ "Open HWZone" אז פשוט מופיעה לי ההודעה להוסיף את ה-Live bookmark של האתר. גם לא ניתן לשנות את ה-site location. ב-Site location אמורה להופיע כתובת האתר hwzone.co.il ולא כתובת הפיד. התלבטתי אם לרשום את זה בכללי או בתוכנה ולבסוף החלטתי לרשום זאת פה מפני שראיתי שזה האתר היחיד שקרה לי דבר כזה. ראיתי שפתחו קריאה ב-bugzill מ-2008 על שינוי ה-site location אבל אף אחד לא טיפל בזה. האם ניתן לפתור זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
סרטן אחד מטייל ברחוב ולפתע הוא רואה את חבר שלו, גם כן סרטן, מעשן סיגריה, אז הוא בא אליו ואומר לו : מה השתגעת, אתה רוצה לקבל בן אדם ?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
תקשיבו אני חייב את ה-SSD הזה. אני פונה לליבכם, אנא, קחו 5 שניות מזמנכם ולחצו על כפתור הלייק מתחת לסלוגן שהמצאתי- בתכלס הוא גם הכי יפה http://hwzone.co.il/articles/intelslogan
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש בעיה פה בפורום. כשאני כותב משהו, ועושה קופיפייסט ממקור חיצוני או ctrl+Rshift/Lshift, הטקסט יוצא ככה: טקסט וכשמתחרבש אז ככה בערך (בעיקר בציטוטים): [ טקסט/size] יש לציין שזה לא תמיד קורה ככה, אבל זה קורה הרבה, וזה מאוד מעצבן. מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בהגדרה 1 כתוב (5,5), אע"פ שבבירור ישנם רק 9 מקומות לאותיות. אגב, האם אפשר לשלוח לכם מייל ישירות לכתובת של הפתרונות אם יש מקרה כזה?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שיא הקיץ קרב ובא והימים הולכים ומתחממים. בשנה האחרונה כבר המצב בירושלים בלתי נסבל וזה לא אפשרי יותר לחיות ללא מזגן, לכן החלטתי להתקין מזגן. הבעיה היא שאין לי מושג למי כדאי לפנות. לא בא לי טכנאי מזגנים דרג ז' או מישהו שיעשה עליי קומבינה. חיפוש בגוגל מניב המון אתרים גנריים למדי של מדרגי טכנאים - לא אמין. לכן תהיתי, האם יש לכם המלצות לטכנאים? ו\או היכן אוכל למצוא מדרג אמין של טכנאי מזגנים?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לממש אחריות ואני לא יודע למי לפנות מי היבואן של מוטורולה בארץ מבחינת פלאפונים סלולריים? (MOTOROLA MOBILITY)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הגעתי למצב שאני יום לפני מבחן ו אין לי מושג מכלום. נראה אם תוכלו לעזור לי, תשתדלו שההסברים יהיו ברמה שדבילים כמוני יכולים להבין. האם יכול להיווצר מצב שהמודל אותו בדקנו נמצא מובהק (דרך מבחן F) אך המשתנים נמצאו לא מובהקים (מבחן t)? מה ההסבר לכך וכיצד זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
למה הם תוקעים אותנו 10 שנים אחורה ב-640 על 480 עתיק?! קראתי אפילו לא מזמן מחקר ששידור בפורמט HD מעלה את הריטינג בצורה ישירה, הם קשרו את הסיבה באופן ישיר ל"הנאה שבצפייה" בשידור HD. אפילו מדינות נחשלות והרבה פחות מפותחות מישראל עברו לשידורים בHD *אאהמ* מזרח אירופה *אאהמ*. יש פה ושם יציאות טובות לערוצי הטלוויזיה הישראלים, נניח, אלנבי בימים אלו שמאוד חבל שלא משדרים בHD. כל תוכניות המקור של הוט ויס משודרות היום בHD, לדוגמא "תמרות עשן" של הוט הייתה תענוג צרוף על התפאורה הטבעית המושלמת של רמת הגולן. או הסדרה "שביתה" של יס שמשודרת בימים אלו ועשו שם עבודת בימוי ומשחק ממש יוצאת דופן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עלמנת לבדוק את העבודות שעלי להגיש במסגרת הקורס מערכות ספרתיות שאני לוקח בפתוחה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
היי, יש אתר בסגנון wolfram alpha לביצוע חישובים online לחשמל ומגנטיות? (הדוגמה הכי פשוטה שאני יכול לחשוב עליה היא שמכניסים שני מטענים, עם מיקומם במרחב, ומקבלים את הכח שאחד מפעיל על השני). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי OfficeJet 4500 הדיו בארץ פשוט שחיטה חיפשתי באייבי ומצאתי דיו שהוא בעצם ממולא מחדש הנה מה שאני רוצה http://tinyurl.com/c64wnnd http://tinyurl.com/c4n836p זה ממולא והשחור שימו לב הוא 22 ml שזה עצום מה אתם אומרים? שווה?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האם כותבים מההתחלה לסוף: 1993 - 1995: בלה, בלה, בלה 1996-1999: בלה בלה בלה 2001-2005: בלה! או מהסוף להתהחלה: 2001-2005: בלה, בלה 1999-1996: בלה, בלה כיצד עדיף לכתוב?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יתכן שאני אוכל לסדר בטווח הלא רחוק כמות מסויימת של מחשבי יד שניה ישנים - מחשבים שיכולים להריץ אינטרנט, אופן אופיס וכדומה בצורה בסיסית לצרכים של ילדים בבית ספר הייתי רוצה לתרום אותם לפרוייקט קטן (כלומר אחד שלא מקבל את השירות והבירוקרטיה של "מחשב לכל ילד" ודומיו אלא מבוסס על תרומות פרטיות) - או כזה שנותן מחשבים לילדים לבית (במקרה כזה יהיה צורך לדאוג להם גם לדרך להתחבר לאינטרנט), או להקמת חוות מחשבים במקום של הפרוייקט עצמו אם זה כמו מרכז שבו הם לומדים כרגע לא ידוע על כמות המחשבים או מה בדיוק יתקבל (מחשבים ברמה של P3, לא ידוע אם יהיה ציוד היקפי), ואם יתקבל בכלל, אבל יש אפשרות והייתי רוצה לדעת מי רוצה אותם לפניי שאני מתחיל לעבוד על זה הלאה אם אתם מכירים פרוייקט כזה (ושוב, אני …
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כפי שמראה האתר מוכרחת להיות ירדה דרסטית ,
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-