כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
איפה כדי ללמוד מהנדס אלקטרוניקה - אוניברסיטה בר אילן, H.I.T , בן גוריון ????
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
השאלה הראשונה:מה יותר קשה:לעבור מלהיות אזרח ללהיות חייל,או לאחר 3 שנים לחזור מלהיות חייל ללהיות אזרח? השאלה השנייה:אני לא קרבי,פרופיל 64,מה שאומר גו'בניק וכרגע כלל צהלי.מה הסיכוי שישימו אותי בבסיס פתוח,ומה הסיכוי שישימו אתי בבסיס סגור?האם לצבא יש נטייה לשים את הקרביים בבסיסים סגורים כי בכל מקרה הם לא יוצאים הבייתה כל יום,ולעמות זאת את הגו'בניקים בבסיס פתוח,כי לרוב הם יוצאים כל יום? השאלה השלישית:נגיד שיצא שאני בבסיס סגור.הגיע סוף שבוע ובאותו סוף שבוע אני צריך לסגור שבת בבסיס ולא משוחרר הבייתה.האם אני יכול לצאת לעיר הקרובה ולבלות כמו שהייתי עושה בתור אזרח(למשל שותה בפאב או הולך סתם להסתובב בעיר וכו')?ואם לא:מה עושים בבסיס אחרי שנגמר היום "עבודה"?סתם יושבים ומשתעממים ומדברי…
-
- 74 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך זולה ויעילה להתקשר לסלולרי לארה"ב (או לקבל שיחה מסלולרי). התעריפים של אורנג' הם ממש יקרים בין 11 ל- 22 שח לדקה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשפר ל4 מגה ובבזקבינלאומי (ספק בלבד) מציעים לי 64.90 לשנה או 59.90 לשנה וחצי.. אין לי סיבה לא להשיאר בבזקבינלאומי מה גם שיש לי שם התחייבות לחודשיים הקרובים מה שגם מקשה אליי ללחוץ עליהם לקבל מחיר יותר טוב.. יש כאן מישהו שנמצא שם במחיר יותר טוב? מה הייתם לוקחים התחייבות לשנה או לשנה וחצי? אני יותר בכיוון השנה כי קצת מפחיד אותי להתחייב להמון זמן..
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני צפוי להתגייס ב4.8 להנדסה קרבית, למרות שבחרתי מקום ראשון מוד"ש. הגיוס למוד"ש הוא ב 28.7. אני מתכוון לסרב פינוי בטענה שאני רוצה ללכת למוד"ש, ורציתי לדעת כמה דברים: 1)האם הסיכוי לקבל את מה שאני רוצה בגלל שזה מעבר מקרבי אחד לאחר הוא גבוה יותר? 2)האם יכול להיות שלא יסכימו להעביר אותי בגלל שהגיוס של מוד"ש התחיל 6 ימים לפני? במידה וכן יסכימו, האם יצרפו אותי לגיוס שהחל כבר או לגיוס הבא? תודה. :>
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם מישהו מכיר אתר שמראה בצורה מסודרת את כל האקודים לפסנתר(בצורת סימון נקודות על הקלידים),ושיהיה אפשר להדפיס את זה משם??? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
חח אחד הדברים המעניינים שמיקרוסופט הוציאה לאחרונה! OFFICE 2010 הסרט! תשימו לב לדברים הקטנים שמופיעים שם ;D
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היא הייתה אחת הקלות לדעתי כי אפשר היה לנחש את המילה דיי בקלות. התשובה היתה משלוח מנות פתרונות לחידה עצמה 1. באטמן 2. אמולציה 3. 4. אסקייפ 5. שדרוג 6. מלחמת הכוכבים 7. חומרה 8. 9. קוויאר 10. פיפא מנגר את כל השאר ואת הריקים לא ניסיתי או לא הצלחתי. אבל זה לא היו דרושים כדי לנחש את התשובה.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
לא עונים לי בפורום של רשתות והאינטרנט אז תנו לי בבקשה ראוטר טוב עד 350 שקל גג שיעבוד טוב והתשתית של הוט אז עדיין שיעבוד תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
למי שמכיר, למי שלא מכיר, זהו הסט: מדובר בסט תופים אלקטרוני שמיוצר ע"י היצרנית הגדולה בעולם לתופים אלקטרונים ALESIS. מיועד לעבוד עם XBOX 360 ובמיוחד עם משחקי ROCK BAND/GH. אני מזמין אותו בזמן הקרוב מEBAY מצאתי חנות שמוכרת את הסט ב300$ + 220$ על משלוח (USPS מארה"ב) 2 שאלות: 1. האם לוקחים על מוצר כזה עוד עמלות כלשהן מעבר למכס 16.5%? 2. זכור לי שהממזרים שם בד"כ נוטים לקחת את המכס גם על המשלוח ולא רק על המוצר. בד"כ לא היה איכפת לי כי המשלוח לא היה עובר את ה40$, אבל לאור העובדה שמדובר בקצת יותר הפעם זה כן משנה. במידה וייקחו לי מכס גם על המשלוח זה סיפור להימנע מלשלם מכס גם על המשלוח? תודה
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב אני מאותם האנשים אשר... אז צריך לרשום I'm like those people who taking their או I'm like those people whom taking their או I'm like those people which taking their ? תודה
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לפתוח מין חנות קטנה באייבי, אבל יש לי כמה שאלות קודם, ואשמח אם תענו לי: 1. לדוגמא מישהו קנה ממני משהו, שלח לי את הכסף לפיפאל, איך אני מוציא את הכסף מפיפאל למזומנים? 2. מישהו קנה ממני מוצר כלשהוא והוא גר בחו"ל, איך אני שולח לו את המוצר? 3. האם העמלות שאייבי לוקחת גבוהות? 4. בן כמה צריך להיות בשביל לסחור באייבי? אני יודע שאלה שאלות בסיסיות ומטומטמות, אבל אשמח אם תענו לי.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום חברים. לפני ארבעה חודשים (פחות יומיים) קניתי מקרביץ מכשיר Sansa Clip 4gb היום קלטתי שמקשי הווליום משמאל הנגן ומקשי ההדלקה/כיבוי מימין המכשיר נתקעו וההזה שלהם לא חלקה, כאילו מרוח מאחריהם גריז. כשהצלחתי להדליק את המכשיר הוא פשוט נתקע, כתוב על המסך "מנותק" ויש לי את הסימון של מצב הבטריה למעלה. ההוכחה היחידה שלי כיום לביצוע הרכישה היא התארד הזה בו אני מבקש עזרה בתפעול המכשיר. מה שכן, בעזרת זה אני יודע את יום ביצוע הרכישה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400860.0 האם אני צפוי לקבל שירות/ אפשרות למימוש אחריות במידה ובעלת החנות תזכור אותי (יש מצב כי הייתה בינינו התנהלות ארוכה, היא הייתה צריכה להזמין לי ת'מכשיר ולהתקשר כשהוא מגיע וכו' וכו') או שאתן לה את יום הר…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום . אני לא כל כך יודע לאן זה מתאים אז אני ישאל פה (מנהלים תעבירו לפורום המתאים) . יש לי בעיה ביוטוב שאני לא רואה את הסרטונים . אני שומע את מה שאומרים (או שרים) בסרטון אבל במקום הסרטון יש מסך ירוק . יש למטה תמונה שמראה את הבעיה איך אני יכול לסדר את זה ? תודה לעוזרים. http://img225.imageshack.us/img225/7185/111rvj.jpg
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מתגייס ב26 לחודש עם פרופיל 45 מישהו יודע אולי לאן זה?. ומה לקחת לשם(איזה בגדים וכו..)? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מספר פלאפון של ידידה טובה יש לי שם שם משפחה לכתובת אבל ב144 היא לא מופיעה איך אני יכול להשיג את הפלאפון שלה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס זיכרון מסוג TransFlash האם זה הכרטיס היחיד שמתאים או שיש עוד סוג שמתאים? מאיפה אני יכול לקנות את הכרטיס הזה? אני לא מוצא בשומקום.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
זה סרט על 2 גנבים, אחד מהם גמד, הם מנסים לשדוד אנשים.
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
פעם היה את http://the-track-is-done.blogspot.com/ שהיה בעיקר לטראנס טוב היום הוא הרוב האוס וזה די מאוס עלי אני מחפש איזה אתר ל dark progressive progressive psy trance goa מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אני לא מוצא תרגום לסרט נקמתו של אנג'לו (avenging angelo) בכל האינטרנט. הרצתי חיפושים ולא מצאתי כלום. מישו יכול לעזור במציאת תרגום ואם אפשר אז אתר של תרגומים גם ! תודה..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
כמה זמן לוקח עד שהצבא מזמן אותי למבחנים לפרוייקט גאמ"א? שמתי לב לפני כמה ימים שעדכנו את הסטטוס שלי באתר המודיעין למועמד למסלול גאמ"א, וממה שאני יודע צריך המון ידע מוקדם כדי להתקבל לשם אבל אני לא יודע הרבה מעבר למה שלמדתי בבי"ס (בתחום התכנות) אז אני רוצה להעמיק קצת את הידע שלי לפני המבחנים כדי להגדיל את הסיכויים שלי להתקבל. השאלה היא, כמה זמן בערך יש לי עד שיזמנו אותי למבחנים מהרגע שהתמיינתי למסלול? תודה
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
הבעיה העיקרית בתספורת עצמית, כאשר מדובר בתספורת הכוללת דירוגים וכו', היא שקשה לראות את הראש מזוויות שונות, אלא אם עומדים עם הגב למראה ובמקביל מחזיקים כל הזמן מראה ביד, אבל זה עדיין הופך את המלאכה לקשה ומסורבלת מאד. בחיפושים באינטרנט מצאתי פתרון גאוני אחד, אבל הוא יקר מדיי. מדובר ב-3 מראות מתקפלות שניתן להלביש על גבי מוטות ששמים על הדלת. כאן תוכלו לראות זאת: http://www.selfcutsystem.com/ ניסיתי למצוא אתרים נוספים שמציעים פתרון דומה אבל פשוט לא מצאתי. למישהו יש רעיונות איך ניתן להשיג את אותה תוצאה בעלות נמוכה יותר? אולי לבנות משהו דומה וכדומה?
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
-