כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
לIRON יש דיסק חדש- Iron Maiden- A Matter of Life and Death לפי זה - http://www.youtube.com/watch?v=dNttRSMqOe0 הנגנים בסדר אבל הקול של ברוס חלש אבל זה כמובן רק שיר אחד מישהו יודע מה האיכות של הדיסק עצמו?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אז ככה, אני לפני גיוס, ואני מפנק את עצמי בחופשה "קטנה" לטורקיה כמה שאלות תכל'ס, חוץ מבגד ים, (שגם הוא יהיה עלי חלק מהזמן ), אני לא חושב שצריך עוד דברים יש לי כמה שאלות 1.לפטופ? שווה את זה, או שזה יהיה נטל? (כלומר, להסחב איתו ממקום למקום.. יש שם נקודות חמות בכלל?) 2.חשמל? - כמו בארץ? (מתח וסוג שקע) 3.יש דברים שכדאי לקנות שם? (או יותר נכון, על מה מומלץ לשפוך שם כסף?) 4. מה כדאי להביא מהארץ? 5. מה כדאי לרכוש בדיוטי פרי? דברים חריגים? תגידו כל מה שיש לכם..
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
-
ביום שישי הזמנתי משם כמה דברים. איך אני יכול לדעת אם החבילה כבר נשלחה לארץ?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקומות טובים ללימוד נהיגה בצפון (אזור הקריות)? אשמח לשמוע המלצות.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חברה אני רשום באתר הרבה שנים, אפילו בפייסבוק אני רשום בכל זאת אני מקבל את ההודעה הזו מידי פעם לעשות לייק בפיסבוק ולחצתי לא להציג אותה איך אפשר למגר את ההודעה הזו ולא לראות אותה יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפעמים כשאני כותב Post כאן בפורומים, אז אם ה-post הוא מעל בערך 12-15 שורות, אז מתחיל לקרות משהו מאד לא נעים: כשכותבים את השורות האחרונות, ה-TextBox עושה כל הזמן Scroll למעלה לשורות הראשונות, על אף שהסמן עצמו, ממשיך להשאר למטה. ואז מאד קשה לראות מה אני כותב, כי זה מראה לי את תחילת התוכן של ה-TextBox, במקום את סוף התוכן - ששם אני נמצא ושם אני כותב. האם הבעיה הזו קורית לעוד אנשים כאן? או לכולם? ואיך פותרים את זה? אני עובד עם Windows XP Professional, ו-IE8..
-
- 29 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אבל לא ישנים כל כך מ 1990..... :smile1
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן שמורים מנסים להפוך את החומר למעניין יותר המושך את התלמידים, למע' החינוך יש תוכניות אחרות. כתבה מתוך Ynetי: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3303041,00.html אין צורך לציין שבית הספר חילוני לחלוטין. - ועם כזאת מדיוניות מורים, יש להם עוד תלונות על רמת החינוך בארץ. העיקר שאין תקציב.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אוטוטו עוד להתסיים לי התחייבות עם בזק כיום אני משלם 85 על תשתית + ספק [בזק + בזק בינלאומי] על 2.5MB וזה נראה לי מחיר בזיוני! אני לי שום צורך באינטרנט מהיר יותר מזה מישהו בירר ומעוניין לשתף במחירים כיום? לא יודע אם זה שווה להתחייב שוב כי המחירים יורדים כל הזמן אני טועה? אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה כדי ללמוד מהנדס אלקטרוניקה - אוניברסיטה בר אילן, H.I.T , בן גוריון ????
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
השאלה הראשונה:מה יותר קשה:לעבור מלהיות אזרח ללהיות חייל,או לאחר 3 שנים לחזור מלהיות חייל ללהיות אזרח? השאלה השנייה:אני לא קרבי,פרופיל 64,מה שאומר גו'בניק וכרגע כלל צהלי.מה הסיכוי שישימו אותי בבסיס פתוח,ומה הסיכוי שישימו אתי בבסיס סגור?האם לצבא יש נטייה לשים את הקרביים בבסיסים סגורים כי בכל מקרה הם לא יוצאים הבייתה כל יום,ולעמות זאת את הגו'בניקים בבסיס פתוח,כי לרוב הם יוצאים כל יום? השאלה השלישית:נגיד שיצא שאני בבסיס סגור.הגיע סוף שבוע ובאותו סוף שבוע אני צריך לסגור שבת בבסיס ולא משוחרר הבייתה.האם אני יכול לצאת לעיר הקרובה ולבלות כמו שהייתי עושה בתור אזרח(למשל שותה בפאב או הולך סתם להסתובב בעיר וכו')?ואם לא:מה עושים בבסיס אחרי שנגמר היום "עבודה"?סתם יושבים ומשתעממים ומדברי…
-
- 74 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך זולה ויעילה להתקשר לסלולרי לארה"ב (או לקבל שיחה מסלולרי). התעריפים של אורנג' הם ממש יקרים בין 11 ל- 22 שח לדקה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשפר ל4 מגה ובבזקבינלאומי (ספק בלבד) מציעים לי 64.90 לשנה או 59.90 לשנה וחצי.. אין לי סיבה לא להשיאר בבזקבינלאומי מה גם שיש לי שם התחייבות לחודשיים הקרובים מה שגם מקשה אליי ללחוץ עליהם לקבל מחיר יותר טוב.. יש כאן מישהו שנמצא שם במחיר יותר טוב? מה הייתם לוקחים התחייבות לשנה או לשנה וחצי? אני יותר בכיוון השנה כי קצת מפחיד אותי להתחייב להמון זמן..
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני צפוי להתגייס ב4.8 להנדסה קרבית, למרות שבחרתי מקום ראשון מוד"ש. הגיוס למוד"ש הוא ב 28.7. אני מתכוון לסרב פינוי בטענה שאני רוצה ללכת למוד"ש, ורציתי לדעת כמה דברים: 1)האם הסיכוי לקבל את מה שאני רוצה בגלל שזה מעבר מקרבי אחד לאחר הוא גבוה יותר? 2)האם יכול להיות שלא יסכימו להעביר אותי בגלל שהגיוס של מוד"ש התחיל 6 ימים לפני? במידה וכן יסכימו, האם יצרפו אותי לגיוס שהחל כבר או לגיוס הבא? תודה. :>
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם מישהו מכיר אתר שמראה בצורה מסודרת את כל האקודים לפסנתר(בצורת סימון נקודות על הקלידים),ושיהיה אפשר להדפיס את זה משם??? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
חח אחד הדברים המעניינים שמיקרוסופט הוציאה לאחרונה! OFFICE 2010 הסרט! תשימו לב לדברים הקטנים שמופיעים שם ;D
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היא הייתה אחת הקלות לדעתי כי אפשר היה לנחש את המילה דיי בקלות. התשובה היתה משלוח מנות פתרונות לחידה עצמה 1. באטמן 2. אמולציה 3. 4. אסקייפ 5. שדרוג 6. מלחמת הכוכבים 7. חומרה 8. 9. קוויאר 10. פיפא מנגר את כל השאר ואת הריקים לא ניסיתי או לא הצלחתי. אבל זה לא היו דרושים כדי לנחש את התשובה.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
לא עונים לי בפורום של רשתות והאינטרנט אז תנו לי בבקשה ראוטר טוב עד 350 שקל גג שיעבוד טוב והתשתית של הוט אז עדיין שיעבוד תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
למי שמכיר, למי שלא מכיר, זהו הסט: מדובר בסט תופים אלקטרוני שמיוצר ע"י היצרנית הגדולה בעולם לתופים אלקטרונים ALESIS. מיועד לעבוד עם XBOX 360 ובמיוחד עם משחקי ROCK BAND/GH. אני מזמין אותו בזמן הקרוב מEBAY מצאתי חנות שמוכרת את הסט ב300$ + 220$ על משלוח (USPS מארה"ב) 2 שאלות: 1. האם לוקחים על מוצר כזה עוד עמלות כלשהן מעבר למכס 16.5%? 2. זכור לי שהממזרים שם בד"כ נוטים לקחת את המכס גם על המשלוח ולא רק על המוצר. בד"כ לא היה איכפת לי כי המשלוח לא היה עובר את ה40$, אבל לאור העובדה שמדובר בקצת יותר הפעם זה כן משנה. במידה וייקחו לי מכס גם על המשלוח זה סיפור להימנע מלשלם מכס גם על המשלוח? תודה
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב אני מאותם האנשים אשר... אז צריך לרשום I'm like those people who taking their או I'm like those people whom taking their או I'm like those people which taking their ? תודה
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לפתוח מין חנות קטנה באייבי, אבל יש לי כמה שאלות קודם, ואשמח אם תענו לי: 1. לדוגמא מישהו קנה ממני משהו, שלח לי את הכסף לפיפאל, איך אני מוציא את הכסף מפיפאל למזומנים? 2. מישהו קנה ממני מוצר כלשהוא והוא גר בחו"ל, איך אני שולח לו את המוצר? 3. האם העמלות שאייבי לוקחת גבוהות? 4. בן כמה צריך להיות בשביל לסחור באייבי? אני יודע שאלה שאלות בסיסיות ומטומטמות, אבל אשמח אם תענו לי.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-