עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by david11,

היי חברה אני מבקש סיוע בשני דברים : 1.היכן אפשר למצא את ריכוז חוקים ותקנות התעבורה השלם חפשתי כמובן בגוגל כמו כן במשרד התחבורה (המקסימום שמצאתי שם חלקים בודדים אשר בהם מצוי מידע חלקי לבעיות ספציפיות) ומשרד המשפטים גם בדקתי באתרים מקצועים לנהיגה כגון : חברות משאיות , מורים לנהיגה גם בעמותות לא מצאתי מצאתי אחד באתר של עורך דין אבל הוא למנויים בלבד . 2.אני מחפש את הספר כדי לבדוק את תקנה א/3350 סמל סעיף 6181 ,חבר קבל דו"ח בסך 250 שח' מפני שהוא התקין על האגזוז של הרכב שלו מנורת לד ( הטענה של השוטר הייתה שזה מסנוור ) מיותר לציין שזה מאיר את האגזוז בלבד ולא נעשה שינוי במבנה הרכב . אשמח לשמוע את דעתכם ולעזרתכם תודה באתר משטרת ישראל לא מצאתי דבר ( אגף תנועה )

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  2. המוזיקה שבניש מנגן בטייפ בסוף הפרק עם פצצת האטום: Arturo, Bennish & the Bomb (8/8) כבר שנים אני רוצה למצוא את זה... sound hound לא מזהה (אצלי לפחות) וב-IMDB לא מצאתי מידע. מישהו מכיר במקרה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by WizMaster,

?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by dani9998,

היי אני בן 18 מסיים לימודים,רוצה להתחיל לעבוד כי יש לי הרבה זמן עד הצבא אבל אין לי מושג איפה להתחיל לחפש - באינטרנט אין שום דבר מתאים יש למישהו הצעות איפה לחפש? אני נואש לעבודה ולא משנה איזה

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by Knopix,

לא יודע איך בדיוק קוראים לזה בעברית או באנגלית ואשמח אם מישהו יודע איך לפתור או מה לחפש בגוגל שכותבים קוד בשפת C לדוגמה printf("hello hwzone\n"); ה \n או \t או למעשה כל דבר תחת " " ב- printf באותו הצבע גם שכותבים %d וכו.... איך אני עודה שה \n יהיה בצע שונה? ככה לדוגמה: printf("hello hwzone\n"); תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yair_gobani,

• 32 תגובות
    • 5.1k צפיות
  7. Started by yair_h,

אני חושב שהנושא מדבר בעד עצמו. האם מישהו יודע מה קורה פה? כל פעם שאני מנסה להכנס אני מקבל דף ריק. תנסו להכנס ועדכנו. תודה יאיר ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by xTz,

היום תפס אותי שוטר לא עוצר בתמרור עצור (תמרור שבאמת ובתמים לא ראיתי אותו! הייתי בשוק..פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי...) נתן לי 300 ש"ח קנס ו4 נקודות, זה מוגזם או לא? (לכאורה שאלה מטומטמת אבל מה לעשות אני פעם ראשונה בעסקי הקנסות\נקודות) הוא גם טען שאי עצירה בתמרור עצור יכולה לתת הזמנה לבית משפט..זה נכון? הכי אני לחוץ מהנקודות האלה..מה המינימום שצריך להגיע כדי לשלול\לזמן לקורס? יש טבלה של כל מיני ספים של נקודות? אפשר להפטר מהנקודות האלה איכשהו? אחרי זמן מסוים או משהו? או שזה קבוע לכל החיים? לפי מה שהבנתי הנקודות מתאפסות לאחר איזשהי תקופה..השאלה ממתי מתחילים לספור את התקופה? מהנקודות הראשונות? הרכב שנהגתי בו זה רכב ליסינג של אמא שלי מהעבודה. חברת הליסינג תדע מזה? (השוטר…

• 64 תגובות
    • 7.2k צפיות
  9. Started by Milford Cubicle,

אחרי שעזרתי לכם בהתקנת הפורום, גיליתי להפתעתי שפשוט העתקתם מילה במילה את דף פרסום באתר שעמלתי עליו זמן רב כל-כך... מילא... דיברתי עם עידן ב-ICQ, ואיכשהו הסכמתי להעתקה התמוהה הזאת. עכשיו, להפתעתי הרבה, אני פתאום מגלה דבר נוסף... ההודעה הראשונה העמוד הזה: הזכירה לי באופן מחריד את ההודעה הבאה, שלי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=8;action=display;threadid=2225;start=0 הורדתי את התוכנה שלהם, בתקווה שאני לא אראה את HWzone Panel שעבדתי עליו זמן רב כל-כך, עם השם של SignUp והקרדיט שלהם.. למזלי, זה לא היה המצב, אם כי התוכנה הזכירה לי באופן מדהים את ה-HWzone Panel שלי... נכון, לא 100 אחוז גניבה.. בסה"כ "לקיחת רעיונות והשראה על מראה התוכנה" (במשפט של אפל נג…

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by navk2,

שמעו, חבר שלי קנה לי ליומולדת אקדח BBGUN כזה קטן חמוד כמו שיש לכולם.. הבעיה היא שאם אני רוצה לירות במטרה הוא לא מדייק ! ממרחק של 2 מטר להישתמש בכוונת כבר ניהיה חסר טעם והולך כל הכיף.. עכשיו לפי הידע שיש לי בנוגע לרובים (שהוא לא מי יודע מה..) ככל שהקנה ארוך יותר הרובה מדייק יותר, זאת אומרת שאם אני יאריך את הקנה הרובה יותר ידייק נכון ? אז חשבתי שרוול מתכת בקוטר המתאים ולשים אותו בתוך הקנה ככה שהכדור יעבור דרכו, זה יעזור ? יש לכם אולי עוד רעיונות איך לשפר אותו ? (ד"א לכל אלא שנגד זה שתדעו שאני לא אף פעם לא יירה על שום יצור חי, חוץ מאולי בעצמי...)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yosda-boy,

שלום רב, לא מזמן ראיתי סרט אימה והוא היה ממש טוב, ואני רוצה להראות אותו לחברים שלי העלילה בסרט היא : כתבת ספרדית הצטרפה לצוות כבאים לכל הלילה, ובאמצע הסיור הזעיקו את הכבאים לדירה אחת לפרוץ דלת. הכתבת הצטרפה אליהם כאשר הם פרצו את הדלת הם מצאו אישה שנראית חיוורת, כאשר השוטר בא אליה היא נשכה אותו. אחרי כמה זמן הם גם גילו שהממשלה החליטה לנעול אותם שם כי יש חשד שיש שם איזה חיידק או משהו. ואז הם מגלים שהילדה של אחת מהדיירות בבניין היא המקור למחלה/חיידק. אשמח עם מישהו יכול להיזכר בשם של הסרט, בתודה מראש Mystery .

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by kinggil,

http://img31.imageshack.us/img31/4396/security2cz.jpg מצחיק.

13. Started by Ran B,

שלום לכולם, מה נשמע? הרבה זמן שלא בקרתי פה. כמו כן, פספסתי את המפגש ה-11, שממש רציתי לבוא, אך הייתי בצפון.. :'( אני מתאר לעצמי שהיה כיף ואני מחכה למאמר של המפגש . ועכשיו לנושא ההודעה. רציתי לדעת על איזה כבישים מותרת הנסיעה לקטנועים בנפח של 50 סמ"ק. אני יודע שאילון (כביש 20, נראה לי) אסור, מכיוון שנחשב לאוטוסטרדה..(כביש מהיר).. כמו כן, גם כביש חוצה ישראל (כביש 6) אסור.. אך רציתי לדעת בעיקר האם בכביש חוצה שומרון (כביש 5) מותרת הנסיעה לקטנוע 50 סמ"ק. לא הצלחתי למצוא ברשת לכן פנתי אילכם. השאלה בעיקר היא : האם מותרת הנסיעה בכביש חוצה שומרון (כביש 5) באמצעות קטנוע 50 סמ"ק. וכמו כן, אשמח אם תתנו לי את פרטי שאר הכבישים אשר כניסתם אינה מורשת לקטנועי 50 סמ"ק. בתודה רב…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by -ox-,

http://goodbyegraphicscard.ytmnd.com/ תקראו מה כתוב במודגש, כמה מפגר אפשר להיות????

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Re_Boot,

מה נשמע אנשים? שמעו,אני רוצה להתחיל לעסוק בכול העיניין הזה של מחשבים וכו' למישהו אולי יש תחום ספציפי להמליץ עליו? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by y@eli,

אני חדשה כאן, מה בדיוק עושים כאן ?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  17. מכירים תגלידות המוזרות של היפנים? http://mdn.mainichi-msn.co.jp/photospecials/graph/040701ice/18.html יש פה מלא סוגים...אני יודע שזה ידוע וישן אבל משום מה אני מת לטעום תגלידה הזאת בטעם ליקר תפוחי אדמה חחחח...יש דרך להשיג בארץ? (ואני מקווה שאין בה ג'לטין של חיות או משהו כזה כי אני שומר)

• 104 תגובות
    • 7.5k צפיות
  18. Started by Doctor Robert,

היי, החלטתי ללמוד קצת בכוחות עצמי בזמן השביתה. חיפשתי בספר של גבי יקואל הסברים, אך מצאתי הסבר רק לפתירת התרגיל כאשר מדובר במעגל קנוני. (מעגל שמרכזו בראשית הצירים) מישהו יכול לתת לי את הדרך לפתירת התרגיל? תודה! [attachment deleted by admin]

19. Started by aviram20,

זה המקום לספר את כול הפדיחות הכי ביזאריות מוזרות מצחיקות ולא נעימות שקרו לכם.. אנא לא להגיב בסגנון , סבתא שלי תפסה אותי עושה סקס או נפלתי ממדרגות .... תנו פפש פירוט שהיהי קיצ'י ומצחיק ד''א , כן ! סבתא שלי תפסה אותי הייה סמיכה עליי והיא שאלה אם אנחנו רוצים לשתות משהו אני כמובן אמרתי :סבתא?בייייייייייי

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by arik100,

אוקיי אז ככה חשבתי כבר הרבה זמן על אימוץ חיית מחמד יש לי כבר דגים אבל זה חיית מחמד פסיבית ולא אקטיבית אני חשבתי על משו כמו כלב/חתול אבל נזכרתי שראיתי יום אחד בעיתון כאלה חיות מחמד חמודות כאלה בארץ כמו קואלה כאלה רק יותר קטנים קיצר מה שאני שואל איזה חיות יש לאימוץ??? ואיזה חיות אחרות שאין באימוץ יש לקנייה? ותודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by MishaK,

קבלו...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by S_pitts,

אני לא יודע אם ראיתם את האתר הזה עדיין אבל הוא נחמד http://www.fuckmicrosoft.com/ הוא מכיל מספר מאמרים שמראים איך מיקרוסופט מרגלת אחרינו אבל את זה כולנו יודעים יותר מגניב זה שאפשר להירשם שם עם הפניות של כתובת אימייל למשל אני השגתי אחת s_pitts@fuckwindowsxp.com נחמד לא? רק צריך לזכור שאלה הפניות צריך להיות לכם חשבון דואר רגיל שתוכלו להפנות אליו כדי להישתמש ;D

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  23. נתקלתי בבעייה לאחרונה בפייסבוק. קבוצה בבעלות חבר מקבלת בקשות לחברים חדשים. לאחר האישור, מספר החברים בקבוצה עולה, אך אין אפשרות למצוא את החברים בקבוצה. מישהו נתקל במשהו כזה?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by Internal,

חח כן בזמן האחרון אנשים מושפעים מי קסמים וואלה גם אני אבל שמעו זה מדהים טוב לא ניראה לי שאורי שלנו יכול כך http://www.lapanim.com/system/a_file.php?no=101274252

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. ראיתי באיזה פרסומת על זה, וגם חבר סיפר לי על הספר.. אבל אני לא זוכר את שם האתר שממנו מזמינים, מישהו יודע במקרה? ??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים