עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זה רק אני או שמשתמשי AMD קצת יותר מתורבתים מהמשתמשים של אינטל? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=154911 azki יש לו מעבד אינטל ואם תראו בדרך כלל ה fanboy של אינטל מאוד ברברים ופרמטיבים מתחילים לקלל בלי שום סיבה כאשר מתחילים להגיד דברים על אינטל . בזמן שמשתמש AMD יודע מה להגיד ומתי להגיד במקום להתחיל להשתולל.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by Guarding angel,

http://www.vgames.co.il/website/vgames_Comics.asp?curpage=1

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by musari,

המתח עבודה זה 1.2 וולט, המתח של האנודה זה 0.87- וולט. המתח של הקתודה יהיה גדול מ0.33 קטן או שווה? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by LazyBoy,

Real Transformer Robot http://www.plsthx.com/Misc_videos/825_Real_Transformer_Robot.html

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by PhP dUdE,

שלום בגלל אילוצים אישיים אני אקצר בדברי. בקרוב אני פותח חנות וירטואלית למחירת לדים במחירים של חו"ל כן כן במחירים של חו"ל! רציתי לדעת לאילו לדים ישנם דרישה בארץ,ודרכי התשלום המועדפות. אני מודה לראש לכול המגיבים.

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  6. עכשיו התוכנית החדשה נקראת ATTACK OF THE SHOW שזה משהו דומה אבל לא אותו הדבר!!!!!! אני לא יודע עם יש פה אנשים כמוני שאוהבים את התוכנית ורואים אותה (לא בייס שמשדרים פרקים לפני שנה) אלה העונה הנוכחית. אבל אני אישית מבואס ועצבני על פול המניאק (מנהל G4TECHTV) ולמה אני כותב את הת'רד הדפוק הזה אתם שואלים? אז אין לי מושג למה אני פשוט חייב לשתף מישהו :'(

• 14 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by cd73,

שלום לכולם: מי יכול להגיד לי בבקשה מי היבואנים של חברת giga bayte מי היבואנים של כל החנויות הגדולות. זה מאוד חשוב לי לדעת אז בבקשה מי שיכול לעזור לי בזה אני אשמח מאוד. תודה רבה לכולם מקווה לתשובתכם בהקדם.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by the_gamer,

שלום חברים כאשר אני משחק במחשב הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 85 מעלות בערך (בדקתי עם תוכנה) יש לי כ.מסך 256mb G-force 6800GS זכרון המשחקים שבדקתי הם F.E.A.R , FARCRY ו COMMAND & CONQUER GENERALS במצב של WINDOWS הטמפרטורה היא 35 מעלות האם זה הגיוני או שצריך קירור חזק יותר ? תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by Elapsed,

היי, עברתי דירה לא מזמן. יש ברשותי את המתקן של מי עדן, שכל חודש מביאים לי מספר כדים ואותם אני תוקע על ראש המכונה. שלחתי בקשה באתר למעבר דירה, והיה רשום שתוך 48 שעות יתעדכנו הפרטים. עבר שבוע וכבר עברתי דירה, שלא שמעתי מהם ציוץ אז פשוט העברתי את המכונה ואת הכד עם המוביל... משהו נפל על המכונה, וישנו שבר יחסית גדול על הפלסטיק. האם מחייבים על שטויות כאלה? למישהו יש ניסיון עם שברים במכונות של מי עדן? במידה ואני רוצה לעזוב, האם יגבה ממני תשלום על הנזק? אני שואל את השאלות כאן מפני שאני דיי לחוץ, והם כבר סיימו לעבוד במוקד... תודה.

10. Started by moshepo,

שלום לכולם מחפש להצטרף לקבוצות ווצאפ של אנשי סיסטם גם כדי לעזור וגם כדי להיעזר מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by CyberBot,

יש לי שני ספרים שהייתי רוצה להחליף אם מישהו מעוניין: המרגל - קלייב קאסלר המהפנט - לארס קפלר מצבם טוב מאוד אני נמצא באזור הדרום/שפלה ללא רישיון מעוניין בספרי מתח אני יראה את ההודעות בהמשך השבוע אבל לא יוכל לענות(צבא)

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  12. אהלן, אשמח לשמוע מה יש לכם להציע. בנתיים יש לי את המוכרים (Gamespot, IGN, gameinformer, The Verge, Angry Joe) וכל אתרי הטכנולוגיה בארץ+כמה ערוצי היסטוריה שמצאתי.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by MotherShip,

כבר כמה שבועות טובים אני מנסה להזכר בסרט שראיתי לפני כשלושה~ ארבעה שנים, הסרט הוא לא סרט ישן (2000-2006 ) וגם לא דל תקציב, אבל בכל זאת לא הצלחתי למצוא אותו. אחרי שעברתי על רשימה די ארוכה : http://www.best-horror-movies.com/horror-movie-on-dvd.html ועדיין לא מצאתי התייאשתי לגמרי מחיפושים... העלילה פחות או יותר ממה שזכור לי: נחת צעיר חוזר הביתה ומגלה שאחיו ווחברתו נסעו לאנשהו ולא חזרו, ביחד עם החברה שלו וידיד שדלוק על החברה של אחיו הם יוצאים לחפש אותם, אחר כך הם מותקפים על ידי איזשהו נהג זומבי שמת אבל נשאר לשוטט על הכבישים במטרה להעניש את החוטאים, ועל הדרך פוגשים גם את המשפחה שהפכה אותו לכזה שגם הם כבר לא בדיוק חיים. אם מישהו מגלה את שם הסרט - עשיתם לי את היום !

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  14. Started by Dima67,

מישהו מכיר אולי אתר שמרכז אכסניות, מלונים די זולים (מקום לישון וארוחת בוקר) בוויניפג (קנדה)? גוגל לא ממש עוזר לי בעניין. מוצא לי תוצאות יקרות מדי לטעמי, 90$ וכאלה ללילה. אם יש למישהו המלצה זה יהיה אחלה. D:

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by Alexkmr,

באיזה שיטת המרה כדאי להשתמש שקונים דברים... ???

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by mrsph666,

שלום, כמו שניתן להבין מהכותרת, אני מחפש שירים בנושא חיילים, משהו בסגנון Brothers in Arms של Dire Straits. יש עדיפות לשירים באנגלית. לדוברי רוסית: גם שירים ברוסית יתקבלו בברכה, נוסח Любэ או Война של Фактор 2. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  17. האם יש מקום כזה בחיפה? או אם יש וילונות כאלו של למשל איירון מיידן או של metal מגניבים כאלו גם זה יהיה טוב.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  18. שאלה הוכח(בלי שימוש בנוסחאת השגיאה) כי נוסחאת סימפסון שליש הנה מדוייקת לכול פולינום מסדר 3 ומטה. http://en.wikipedia.org/wiki/Simpson%27s_rule [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by AC/DC,

היא עובדת עוד ? אני ניסיתי להיתקשר עכשיו לא עובד אני מקווה שהיא עובדת כי אני רוצה להזמין דברים מישם :'(

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by THE FOX,

שני קורסים: 1.חשמאלי מוסמך - שמונה חודש - מקבל תעודה של חשמלאי מוסמך. 2.עובד יצור אלקטרוניקה כולל SMT - ארבעה חודש - אין תעודה כללית אלא רק אל תחום היצור. השאלה היא אל מה אתם חושבים שכדאי ללמוד? אותי מעניין יותר עבודה מעשית, ותחום האלקטרוניקה מאשר תחום החשמל. ויצא לי ללמוד את שני התחומים בתיכון. אשמח לשמוע הצעות.

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  21. אני מחפש אתר בסגנון של IMDB רק למוסיקה, לדוגמא אני מכניס שם של שיר והוא נותן לי את כל הפרטים עליו כולל ג'אנר אמן מלחין אלבום שנה cover וכו'.

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  22. זה מתחיל להרגיז אותי... לפני 3 חודשים הוצאתי רישיון נהיגה... כמובן-הרישיון הראשון שמוציאים הוא רישיון זמני עד לתום תקופת המלווה ב-17 לאוקטובר נגמרה לי חובת המלווה,ולפי מה שכתוב על הרישיון הזמני-"הרישיון הקבוע יישלח לביתך בתום הדרישה למלווה ובתנאי שהאגרה שולמה" את האגרה שילמתי לפני 3 חודשים בעת הוצאת הרישיון,אז מה לעזאזל?! כבר עבר שבוע מאז שהייתי אמור לקבל רישיון קבוע,ועדיין אין שום סימן חיים מצידם. יש לכם מושג למי אני יכול לפנות,לשאול,או מה אני אמור לעשות?

23. ?09:51 ?12/?11/?2006 התקשרתי לחנות PC Now, דיברתי עם רוני, המייצג את החנות, שאלתי אותו האם יש במלאי: כרטיס מסך Innovision® GEFORCE 6800 128MB כרטיס טלוויזיה FlyTV כרטיס קול Audigy2 ZS לאחר בדיקה קצרה, אמר רוני כי את הכרטיס מסך והכרטיס טלוויזיה יש במלאי ואפשר לבוא ולקחת במקום, אך לגבי כרטיסי קול יש בעיה ואין א תהמוצר, ניתן להזמין ותוך יום-יומיים המוצר יגיע. כמו כן, המליץ רוני לבצע מיידית הזמנה באתר כי כך המחיר יוצר יותר זול ב-20% מאשר בחנות וגם כדי שהמוצר יישמר לי. מיד ביצעתי הזמנה באתר ולאחר התארגנות קלה יצאתי לדרך. ?12:00 ?12/?11/?2006 הגעתי לחנות PC Now, המקום נראה מוזנח, בלשון המעטה, קירות מלוכלכים ובלאגן שלם, אך מה שמעניין אותי זה השירות, שעד כה היה מצויין. התיישבתי…

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  24. אז האחריות על האזעקה היא במוסך. התקשרתי לסוכנות שממנה קניתי את הרכב והם אומרים שעל האזעקה אין 3 שנים אחריות כמו לרכב. זה מוזר, הרי אני יכולתי להתקין אזעקה לבדי ולא ע"י הסוכנות...עכשיו, עברה שנה וחודש ונדפקה לי האזעקה. במוסך אומרים שהאחריות נגמרה, האם כך הדבר? נ.ב. בקבלות של האזעקה לא כתוב כמה זמן אחריות. רק בספר הרכב כתוב 3 שנים אחריות.

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  25. ערב טוב. יש לי שאלה במטמטיקה, - חקירת פונקציה ריבועית. הגעתי לשלב של חיתוך הצירים (מציבם פעם ב-X 0,ופעם ב-Y 0) בקיצור,הייתי צריך לפתור את המשוואה שיצאה לי ב-Y,ויצא לי 224-,והרי אין שורש לזה,אז כאן המשוואה נגמרת. המורה אמר לנו שיכול לקרות דבר כזה,אבל מה אני עושה עכשיו? יש לי רק נקודת חיתוך אחת,וקודקוד. מישהוא יכול לעזור? תודה מראש,רועי.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.