עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by דודי הסטלן,

להפועל אין גביע!!!!!!!!!! ולמכבי חיפה יש אליפות! אז לכל המתלהבים... זוכרים מה שאמרתי... מה לעשות, זהו גורלם של שחצנים. אבל אני מבין אותם, לנצח את מכבי חיפה, ועוד הפועל ת"א, כנראה שאנחנו באמת גדולים עליהם וכל ניצחון שלהם פעם ב-7 שנים עלינו ועוד בפנדלים משמח אותם לפחות כמו תואר אליפות או גביע. אז הנה, אני חגגתי עד אור הבוקר אליפות ביום ראשון, אוהדי הפועל לכו לים אין לכם מה לבוא יותר למשחקים חכו עד העונה הבאה. ובפעם הבאה שתבואו לעצבן אוהדים אחרים סתם ככה בשביל הכיף, תיזכרו מה קרה השנה. תרשו לי בהזדמנות זו לברך את הקבוצה שלי, מכבי חיפה, על זכייתה ה-8 באליפות המדינה, מספר 3 ב-4 שנים. ורק שנמשיך ככה...! תודה לכם ושבוע טוב !!!

2. Started by drumtroll85,

מישהו יודע איך קוראים לחברה שמספקת לך כתובת למשלוחים בארה"ב ואז שולחת את זה לארץ? הייתי פעם באתר שלהם, אבל שכחתי את הכתובת... תודה מראש.

3. חיפשתי שם ולא מצאתי

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  4. אתם בטח מכירים את השירים האלה... ששומעים אותם, ואומרים "וואלה, זה שיר טוב" אני צריך שירים כאלה... לא כמו גלגלצ שחוזרים על השירים שלהם 100000 פעם ביום בערך.... אם כבר גלגלצ אז עוד בלילה יש להם שירים יפים... סתם דוגמא שעולה לי עכשיו לראש... ROXETTE, ו PINK FLOYD... דברים כאלה... יש מלא שירים כאלה שאיאפשר לא לאהוב אותם! תודה רבה רבה!!! גם לינק לרשימה יהיה טוב... או COPY מהרשימת WINAMP שלכם גם אחלה! תודה רבה יניב

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by lover--boy,

באהבה אני. :AR15:

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by momi2004,

אני יודע שתמיד תהליך של שחזור מידע בחברות שחזור המידע הוא תהליך יקר, עכשיו מה שמוזר לי ואני אשמח אם מישהו מהתחום יכול לעזור להבין את זה או לתקן, יש שני מצבים: 1. פגם לוגי - הבנתי שלחברות יש מכשיר שיכול לקרוא הרד דיסקים תוך כדי עקיפת הבקר, כך גם דיסקים שלא מזוהים בחלונות ניתן לגשת למידע שלהם. 2. פגם פיזי - זה דורש החלפת רכיבים או העברה של הפלטות לדיסק אחר, וזה באמת תהליך יקר שדורש ציוד מקצועי, חלפים וחדר נקי. אני מבין למה הפגם הפיזי דורש תהליך יקר, אבל בפגמים לוגיים האם אין אפשרות לרכוש את המכשירים האלה? מישהו יודע במה מדובר? מה העלות של כזה דבר? אודה לכל פרט, אני מנסה להבין את העסק הזה אחת ולתמיד.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  7. שלום לכולם במאמר התייחסו לחיבור component והציגו אותו כחיבור RGB. זו טעות מבלבלת. אמנם הצבעים של חיבור component הם אדום/ירוק/כחול, אבל חיבור RGB הוא חיבור אחר, האותות בנויים אחרת ואין קשר לחיבור component. אנא תקנו את המאמר, לכרטיס יש חיבור component, כל איזכור של "RGB" מטעה ומיותר. אגב, חיפשתי לינק בסוף המאמר לתגובות ישירות על המאמר אבל לא מצאתי. אם זה לא הפורום הנכון להודעה הזו אני מתנצל.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  8. http://computers.walla.co.il/?w=/4009/1105567 לדעתי אתה טועה ...ומאוד ...מוצרים מהמזרח ...אצלך כל המחשב כך ... כל שיש לו ידע בסיסי מחשבים יודע בדיוק מאיפה לקנות ואיזה חברות מומלצות לקנות את המוצרים . הכתבה זהי עלבון לאינטליגנציה אני לא יודע עם יש לך בכלל ידע מספיק כדי להגיד דיברי טיפשות כאלו אני יכול להגיד לך שיש לי ידע מספיק כדי להגיד את זה ואני חושב שאתה מדבר שטיות ועדיף שתבסס את הדברים שאתה כותב רוב המוצרים שהישראלים דורשים הם כרטיסי מסך,זיכרונות,לוחות אם מחברות ידועות והנחשבות הטובות בעולם בנושא הזה .. לכן אני מוצא את הכתבה שגוייה והבסיס שלה הזוי ...

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by eliav-peretz,

לאחר מלחמות רבות מול המערכת חסרת ההיגיון הנקראת צה"ל. הסכימו להעלות לי את הפרופיל מ-21 רפואי ל-45 רפואי. זה אומר שהחל ממחר אני רכוש צה"ל. מי שיגיד שזה טעות שהתגייסתי, יכול להגיד. אני יודע שאני נלחמתי, התעקשתי, ואני מתגייס..!!

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by xtx,

תודה

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  11. היי מי שמבין בנעלי הרים חייב לעזור לי ! יש לי אפשרות לבחור בין שני דגמים של נעליים מחברת ASOLO הראשון Asolo Highland GTX והשני Asolo Power matic אני מציין ששניהם עם gortex (בד חדשני שמאפשר לרגל לנשום מצד אחד ומצד שני ללא חדירת מים) מי שמבין בבקשה שיעזור לי להחליט זה דחוף. שניהם נוחות לי אגב. תודהההה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by yitzik,

שלום יש לי מזגן מיני מרכזי בלוח שלו מופיעים כמה חוטים אם אפשר עזרה בבקשה חום-פזה כחול-0 ירוק- הארקה.עד כאן ידוע עכשיו זה - לבן-RE כתום-HI שחור-HE אדום-ME סגול-LO ????? מה זה כל אחד :s05: תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  13. היי. לפני שבוע וחצי (רביעי) הזמנתי ארנק מאיביי, המוכר אמר שהוא ישלח לי את זה עוד היום ולא אמר לי כמה זמן יקח לזה להגיע, עד היום עוד לא קיבלתי את זה, כמה זמן זה כבר יכול לקחת? אני מפחד שזה הגיע לכתובת אחרת או שהוא בכלל לא שלח שישי בבוקר שלחתי לו מכתב ואני חושב שזאת חנות אז בטח רק ביום שני הוא יראה את זה, שזה אומר כבר יום שלישי :\ הזמנתם פעם מוצר קטן מUS? כמה זמן לקח לזה להגיע? (משלוח אוויר רגיל)

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by oded15,

שלום שמי עודד בן 22,אני משתחרר בעוד כארבעה חודשים.בתפקידי בצבא אני עוסק בניהול רשתות,אני מנהלן ראשי וגם ראש צוות. רציתי לדעת אם יש חברה שמחפשת מנהלי רשתות,אם כן נא לרשום לי את המייל שאוכל לשלוח קורות חיים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  15. יש שני צפרדעים על חבל שמחולק לקטעים(קטע =צעד של צפרדע) כל צפרדע יכולה לסמן קטע (פעם אחת בלבד) עם מרקר... הצפרדעים זזות ביחד...כלומר שתיהם חיבות לזוז לקטע אחר ביחד לא משנה ימינה או שמאלה...אין מצב שצפרדע זזה שני קטעים בזמן שהשניה זזה קטע אחד... ( אין לנו מושג איפה הם על החבל....) צריך לגרום לצפרדעים להיפגש.... בבקשה עזרה...

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by zombie,

עשיתי מנו בנובמבר והם שמו הגבלה של 2.66G ליום! וזה ממש לא מספיק! כשעשיתי לא הודיעו לי שום דבר לגביי ההגבלה! לכמה זמן ההגבלה?והאם אני יקבל פיצוי?(כמו הערכה של המנוי) אני לא מצליח להוריד כלום עם ההגבלה הזאת!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by koko0,

חייל ל4 שנים הקרובות, ביומיות, גר בפתח תקווה. לא מכיר כלום... אפשר הכוונה?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  18. מצאתי בפורום את הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151642.0 שהביאו בו מדריכים וכאלה.. עכשיו לבעיה שלי.. האנגלית שלי דיי גרועה ככה שהמדריכים בת'רד הנ"ל לא כל כך עוזרים לי. בעיקרון אני יודע לעבוד באלקטרוניקה וממש אין לי בעיה עם הלחמות וכו'.. אז אם יש פה חבר'ה שיש להם קצת סבלנות לשבת ולהסביר לי קצת מה ההבדל בין המגברים במדריכים השונים ואחרי שנחליט על איזה יותר מתאים לי אז גם לעזור לי להבין איך אני צריך לבנות אותו ומה המרכיבים אני אודה להם מאוד. תודה מראש חבר'ה

• 12 תגובות
    • 798 צפיות
  19. http://www.redvsblue.com תורידו את הפרקים, זה טוב פי כמה וכמה מרוב הקומדיות שמשודרות בTV.

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by GWeizman,

מישהו נתן לי היום את השאלה הזאת, מצאתי את התשובה בעזרת שרטוט מדוייק, אבל אני לא מצליח להוכיח את זה בצורה גאומטרית (אסור להשתמש בטריגו) השאלה היא כזאת: (אני מקווה שלא שכחתי נתונים, פשוט ניסיתי לתרגם את הנתונים שקיבלתי לשאלה מילולית) ABC משולש שווה שוקיים שבו זווית ABC היא 20 מעלות וזוויות BAC ו BCA הן 80 מעלות. D היא נקודה על צלע BC כך שזווית DAC היא 50 מעלות E היא נקודה על צלע BA כך שזווית ECA היא 60 מעלות מעבירים את צלע ED צריך לחשב - זווית CED. כיוון כלשהו - הגעתי למסקנה (גם בעזרת טריגו וגם בעזרת שרטוט מדוייק) שהזווית היא 30 מעלות. אם נגדיר את O כנקודת המפגש של הישרים EC וDA, אז בהנחה שהזווית הזאת היא 30 המשולשים COD וBED דומים. השאלה היא אם אפשר להוכיח את זה בלי להניח …

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  21. תנו לי אתר פשוט לעלות אליו תמונות מהמחשב שלי ושיצא לי לינק.תודה

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  22. Started by Ghosthunter,

אנא תענו מהר!!!! מה קרה לעומרי? 1)משועמם. 2)לחוץ כי לא חירבן. 3)אחר_________.

23. Started by Iv0ry,

24. מחשב HTPC בן חצי שנה בערך כל החלקים עדיים באחריות, כמעט ולא נעשה בו שימוש: מעבד INTEL COre2 Duo E6550 לוח JETWAY I35P-SG זכרונות CORSAIR VS1GB800D2 שני סטיקים דיסק WD2500KS ספק ENERMAX LIBERTY 400W צורב DVD LG כרטיס מסך GB HD3850 512MB כרטיס טלויזיה LEADTEK PVR2000 יחידת קרור למעבד TERMALTAKE MAXORB מארז TERMALTAKE DH 101 +שלט ותוכנה למדיה סנטר ללא מערכת הפעלה תודה!

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by huber,

מישהו הצליח לקלוט את האירוניה? http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzYzOTUsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE=

• 1 תגובה
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים