כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה לטוען סוללות AA רגילות . 200 שקל זה התקציב. מספיק? :-\
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מעוניין באתרים להסבר על פירוק המחשב +תמונות+סירטונים וכל מה שיש לכם להציע. אני מבקש בתשובותיכם לתת לי לינקים לאתרים ולא לומר לי כל שנייה לפתוח את המחשב שלי..(נלמד מנסיון העבר). בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אם הייתם אוהבים לאכול (כמו שראיתם שאני אוהב ;D), והייתם יוצאים עם מישהי שהכל סבבה איתה מלבד זה שהיא צימחונית ובשר מגעיל אותה :-X... האם כזה קשר נראה לכם שיכול להחזיק?
-
- 13 תגובות
- 780 צפיות
-
-
רלוונטי עבור אלו שכבר יש להם ממיר כלשהו של YES והחליטו לשדרג אותו ל MaxHD. אני משדרג את אחד הממירים הנוכחיים ל MaxHD והנציגה המבולבלת והמבוהלת משו זיבלה לי שהשקע הנוכחי בקיר לא מתאים לממיר הזה וש*קבלן* צריך להגיע במיוחד ולהחליף אותו באחד שכן מתאים, ועל זה למעשה נגבה הסכום המדובר. חוץ מזה כמובן יש את התשלום על הממיר עצמו. מנבירה קלילה ב Layout של הממיר, שמן הסתם מקבל את אותו כבל קואקס 75Ω קלאסי שכל ממיר שקדם לו ב YES ונמצא אצלי עוד מתקופת "תבל" מקבל, אני פשוט לא מבין על מה ולמה? על זה שהטכנאי צריך לשבת עוד 2 דקות, להכנס לתפריט ולסנכרן אותו מול הראוטר בשביל לאפשר את ה VOD? אני יכול לעשות את זה, תודה. ה"התקנה" תתבצע רק עוד שבועיים. אז, האם מדובר בשיטת מצליח חדשה של יס או שזה…
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני פשוט לא ידוע איפה לחפש , כמה וכמה פעמים אני שומע שירים שנאמרים בהם כול מני דברים בלטינית (כמו תפילות). כמו למשל (זה מAssassins Creed): http://www.youtube.com/watch?v=VjW0-PMHAXU מתחיל ב1:20
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אחד מהיותר טובים שיצא לי לשמוע בסגנון הנתעב הזה http://tracker.dfx.at/torrent/fixed_01-solarstone-global_dj_broadcast_(party_931)-cable-10-04-2004-mim-djmixes2k.com.mp3.torrent תצטיידו בביטורנט ותהנו, מקור הורדה מהיר במיוחד. אחלה סט לחתום שבוע ולפתוח את החדש. :DJsmile:
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, אני תלמיד תיכון ושמעתי על האוניברסיטה הפתוחה שמקבלת אנשים ללא בגרות\פסיכומטרי. ורציתי לקבל את הצעותכם בנוגע לאם שווה לקחת קורס במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה או לא? אנשים שכבר היו.. מה המסקנות שלכם ?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
-
ישנם קבצי סרטים שניתן לראות את הסרט הנבחר תוך כדי הורדה, שמתי לב שסרטים בפורמט AVI לא ניתן לקבל בצפיה מקדימה. שאלות: 1.האם בצפיה מקדימה התוכנה משתמשת בקובץ המקור (קרי מהמשתמש ממנו אני מוריד את הקובץ) או בחלק מהקובץ שהורד ונמצא אצלי בדיסק הקשיח? 2.אם כן והתוכנה משתמשת בחלק מהקובץ הנמצא אצלי בדיסק הקשיח (זמנית בסיומת DAT), איך ובאיזו תוכנה ניתן לצפות בו בצפיה מקדימה? 3.האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן לצפות בכל סוגי הפורמטים (סרטים) כשהם עדיין (חלק מהקובץ) בדיסק הקשיח עם סיומת (זמנית) DAT? אם הבנתי לוקה בחסר, אשמח מאד לקבל הסבר (מפורט ככל האפשר) על איך השיטה עובדת (צפיה מקדימה בקאזה לייט). תודה * לאחראי הפורום: לא ידעתי תחת איזו פורום להכניס את ההודעה, נא העבר את הודעה לפורום ה…
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
http://www.tvz.co.il/?id=xYJoRg חה חה חה...
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ערב טוב לךךךךךךךךךךךךךך באנגלית-מהתכנית "חיים שלי" אוייי, הליריקה.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
תקשיבו, אני צריך שרת חינמי שיתמוך בASP. אין צורך בהרבה מקום, רצוי ללא פרסומות. או רק פרסומות קופצות קטנות שאפשר ליסגור בקלות. חשוב שהשרת יעבוד ללא נפילות. תודה, ולא מצאתי פורום מתאים לשאול אז שמתי פה
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מחפש את הרשימה המלאה של הכלבים שאסור או היה אסור יותר לייבא לארץ בגלל שהם מסוכנים. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
זה לא שאין חנויות יש מלא אבל הכל יקר ... יש חנויות יחסית זולות ?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
למארז 3480 אני רוצה לאטום אותו כליל מכל הכיוונים שלא יצייץ! דגש על דבר אחד, שאוכל להזמין אותו לבית ככה שאם אפשר לא להמליץ על מקומות שלצריך לסוע אליהם או שבעיה להביא אותם לארץ. תודה. אגב התקציב נע בין 200-400 שח
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
התוצאה: 28 הרוגים, 14 פצועים. 1 אריה שבע. http://www.newturfers.com/mwf/attach/38/355838/BBCNEWSWorldLionMutilates42MidgetsinCambodianRing-Fight.htm
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
נדמה לי שזה הולך ככה... רציתי לטייל איתך יד ביד רציתי להיות שלך לעד רציתי לתת לך אהבה חלמתי שתהיי אלי קרובה זה קצת מזרחית לא משהו כבד... תודה (:
-
- 12 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי חברים, בתפריט הראשי של דום 3 יש מנגינת רוק כבד ממשששששששששש יפה למישהו יש מושג מה שם השיר/מבצע ? בתקווה שזה לא נכתב בלעדית למשחק
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום רב היום התגלתה בעיה מוזרה בפייסבוק בפלאפון שלי (samsung s8300 או משהו כזה) כל פעם שלוחצים על הכפתורון הקטן של הפייסבוק, זה פותח את הדף פתיחה [איפה שצריך לשים שם משתמש וסיסמא] - אבל עם מייל של מישהו אחר! אנשים שאני לא מכיר ופעם בכמה פעמים זה פשוט נכנס לפייסבוק של בנאדם אחר לגמרי, שאני לא מכיר, ומראה לי את כל הסטאטוסים שלהם אם לוחצים על פרופיל זה נכנס לפרופיל שלי. אני ברשת פלאפון, התקשרתי לחבר בסלקום עם פלאפון של סאמסונג גם [כמו שלי אבל טיפה שונה, עגול כזה] ואצלו בעייה זהה! מישהו נתקל?
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
-
ראיתי פעם סרט אם אני לא טועה קאו לו נקודם פריצה, בכללי זה סרט על חבורת גולשים ששודדים בנק עם מסכות עליהם ועוד כל מיני בלאגנים.. קיצר אני מחפש להוריד אולו מאיפהזהו אבל אני לא סגור על איך קוראים לו באנגלית, אני כמעט בטוח שקוראים לו POINT BREAK אבל לא לגמרי.. אם מישו יודע אז בבקשה שיאמר לי אה אגב אני גם מחפש תירגום אז אם יש לכם אתר טוב לתירגומים באנגלית או בעברית לא חשוב אז תירשמו פה
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני יודע שתמיד תהליך של שחזור מידע בחברות שחזור המידע הוא תהליך יקר, עכשיו מה שמוזר לי ואני אשמח אם מישהו מהתחום יכול לעזור להבין את זה או לתקן, יש שני מצבים: 1. פגם לוגי - הבנתי שלחברות יש מכשיר שיכול לקרוא הרד דיסקים תוך כדי עקיפת הבקר, כך גם דיסקים שלא מזוהים בחלונות ניתן לגשת למידע שלהם. 2. פגם פיזי - זה דורש החלפת רכיבים או העברה של הפלטות לדיסק אחר, וזה באמת תהליך יקר שדורש ציוד מקצועי, חלפים וחדר נקי. אני מבין למה הפגם הפיזי דורש תהליך יקר, אבל בפגמים לוגיים האם אין אפשרות לרכוש את המכשירים האלה? מישהו יודע במה מדובר? מה העלות של כזה דבר? אודה לכל פרט, אני מנסה להבין את העסק הזה אחת ולתמיד.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
(לא עבורי...) תחזוקה שוטפת של טיפול בבעיות, בדיקה \ ניקוי \ DEFRAG מדי פעם וכו'. תן\תני כמה מילים עליך בה"פ ואחזור. עשוי להתאים גם לתלמיד \ סטודנט. תודה ויום טוב !
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-