עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SweeT_EviL,

היום זפזפתי בערוצים וראיתי איזה שאלה באיזה ערוץ (למצוא מילה מכמה אותיות) והפרס הוא 1200 שקל, לא מעט. רציתי לדעת איך הולך החוקים שמה כי בטוח יש קץ...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שירות הטלוויזיה של סלקום ממשיך בנסיונו לצבור תוכן איכותי, הפעם עם הסכם מעניין מול אולפני דיסני קשה לומר ששירות הסלקום TV, שהושק לפני שנה בדיוק, יצר מהפכה של ממש בעולם הטלוויזיה הישראלי, אך עם כ-50,000 משתמשים שבחרו להתחבר לחבילת הוידאו האינטרנטית שעולה 100 ש"ח בחודש (לעומת פי 2 או פי 3 אצל המתחרות הוותיקות Yes ו-Hot), אין ספק שמדובר בעוד גורם מתפתח שיש לשים אליו לב. במהלך שנת הפעילות הראשונה ראינו את סלקום מתאמצת להגיע להסכים שיאפשרו לה לספק לצופים תוכן מגוון ומעניין יותר, לא תמיד בהצלחה, אך כעת מסתמן שהיא כן הצליחה להגיע להסכם שיתן לה דחיפה משמעותית קדימה. בחברה הכריזו רשמית על הסכם אל מול אולפני דיסני הבינלאומיים, שיביאו את הסרטים העדכניים שלהם לשירות הישראלי …

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by שניצל,

אני וחברה שלי רוצים לעשות טיסת חוויה במצנחי רחיפה (או משהו כזה). מישהו מכיר? יכול להמליץ? עדיפות לאיזור המרכז. תודה!

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by IG,

מי שיודע מה זה, ואם אפשר לא יותר יקר מ700 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by R0ck,

מי מתכוון להגיע?... :ylsuper: הרבה אנדר, הרבבבבההההההההההה איכות, הרבה דציבלים, סוף סוף אירוע לעניין.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by tulicooli,

יש למישהו מושג איפה המצעד הזה הולך? כי אני רוצה לנסוע מחר בבוקר לים ולא בא לי לראות אותם או להתקרב אליהם!! הוא לא עובר בים נכון?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Guy King,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3826374,00.html אני חושב שהמצעד הזה פשוט ביזיון, ומלמד על טעם רע במיוחד. Crazy של Gnarls Barkley לא נכנס למאייה הראשונה בכלל. Rehab של Amy winehouse הגיע למקום 51. Hey There Delilah הגיע ל-49. Sing של Travis הגיע ל-95. Imtition of life של R.E.M הגיע ל-81. לעומת זאת: Becuase of you - מקום 11. I Gotta felling של ה-Black eyed peas - מקום 19 (!!!!) Cry me a river - של ג'סטין, מקום 21! American pie של מדונה - מקום 37. Umberlla - מקום 41. כן, 5 השירים שכתבתי בתחתית הרשימה, עברו כולם את ה-5 שכתבתי למעלה. פשוט מופת של טעם רע. מצעד גרוע.

• 37 תגובות
    • 7.2k צפיות
  8. Started by guy94,

ובכן מעתה והלאה אני פותח בפינה חדשה בפורום כללי, אני אפרסם כל שבוע רשימת שירים שבועית, מכל הסוגים, מומלצים שלי, להורדה בשבילכם (בלי לינקים להורדה אלא רק שמות) מי שרוצה יכול לפרסם משלו גם.... ובכן הנה הרשימה השבועית שלי: Alanis Morissette -Hands Clean Alien Ant farm - Movies Anastacia - Paid My Dues Blink 182 - Stay Together For the Kids Goldtrix Pts Andrea Brown - It's Love Incubus - Nice To Know You kylie minogue - In Your Eyes natalie imbruglia - wrong impression Nickelback - How you remind me no doubt - Hey Baby Mary J Blige Feat Common - Dance For Me kosheen - catch Nelly Furtado - on the radio P. O. D. - Alive Puddle Of Mud - Control R Kelly - The Worlds Greatest…

• 37 תגובות
    • 7.7k צפיות
  9. ככה תס"חים (תרגילי סדר חמושים) צריכים להיראות. משמעת, אחידות ושלמות. אישית, אני חושב שבמקום מטסי/משטי יום העצמאות המסכנים(הם ממש פצפונים) שיש לנו בישראל, צריכים לתת במה גם לתצוגת יחידות החי"ר הלוחמות וללוחמים לשעבר, להפוך את הארוע לענק ופומבי ולהפוך את טקס יום העצמאות לגאווה לאומית. אנחנו מעצמה אזורית ועלינו להרים טקס יום עצמאות של מעצמה אזורית ולתת גאווה לאזרחיה. אולי פעם יהיה פה רוסי ראש ממשלה שמכיר את המצעדים האלה מהילדות וישריש את המנהג גם בישראל. יש לנו צבא מדהים להראות לא פחות מברוסיה. This is the parade in Moscow's Red Square, devoted to the 66th anniversary of the Great Victory over Nazi Germany in the Great Patriotic War (what the Eastern Front of World War II…

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מחפש לקנות מצעים חדשים מגניבים כאלה עם ציורים של אלכוהול (ג'ק דניאלס) וכדומה, מישהו מכיר חנות שמוכרת?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by SOLIDUS SNAKE,

אם ריאתם את הידיעה הזו : http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1043007488,33628, לפני שנה בדיוק, תשימו לב למוצר הבא - כמעט אותו מוצר אך בתוספת מאפרה והכל מבית TT : http://www.thermaltake.com/accessories/xray.htm כנראה שיש הרבה מעשנים בקהילת המחשבים

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by Eli100,

שלום, אני מקווה שאני בפורום המתאים... אז כמו שרשמתי מחר אני מקבל מחשב חדש .. מפרט: Intel Core i5 + Noctua NH-U12P SE2 Gigabyte GA-P55-UD3 G.Skill 2048X2 CL9 1.5V Gigabyte HD4850 DDR3 512MB Seagate 500GB Enermax Modu82+ 625W NZXT Zero 2 + 3 120MM Dell 2209WA המחשב עובר בחנות OC אם זה משנה... אני מקבל אותו היום בצהריים ללא ווינדוס מותקן... אני מתקין את הווינדוס שקניתי (WIN 7 64BIT) השאלה שלי זה חוץ מיזה שאני מתקין את הווינדוס יש לי משהו מיוחד להגדיר? איזה דרייברים שאני צריך להוריד? או כל דבר אחר? אני יודע שאת הכרטיס מסך צריך לעדכן, אז תפתחתי על זה אשכול בפורום כרטיסי מסך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=442659.0 תודה רבה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by Krazy-Hawk,

שלום, אני עוד מאט קונה מחשב, אז לפי מה שאני יודע צריך לשלם להם מקדמה ואז אחרי 2-3 ימים כשמחשב מוכן לבוא לקחת את המחשב ולשלם את השאר. אז כמה לשלם מקדמה 500 שקל מספיק ?

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  14. אפשר המלצה למקודדים הכי טובים שהכל יפעל??

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  15. שלום! הציעו לי עבודה בתור אחראי בסיסי נתונים.. רצו מישהו עם רקע קל בתכנות... הבעיה שאין לי מושג מה זה אומר "אחראי בסיס נתונים". השאלה שלי מה זה התפקיד הזה? האם זה DBA? ומה השכר הממוצע ?(כדי שאדע כמה לדרוש)... תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כרטיס מסך של MSI 4850 חדש באריזה סגורה! ללא שימוש כלל וכלל! הכרטיס הבא : http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/msihd4850review/ אשמח לקבל תגובות! באיזה מחיר, כדאי/רצוי, למכור כרטיס מסך חדש (לגמרי) שכזה.

• 14 תגובות
    • 891 צפיות
  17. מי שלא מכיר, אחת החברות הגדולות אם לא הגדולה ביותר של מכירת דומיינים. אז רכשתי לפני שבוע וקצת דומיין ולאחרונה הגיעו לי התראות מהם על כך שיש חשד שיעני גנבתי תויזה או משהו כזה (ככה לפחות הבנתי) ולכן הם רוצים עותק של רישיון הנהיגה שלי או של הפספורט... כנראה שהם חושדים בי כי חירטטתי בפרטים של הדומיין והשם שלי באימייל זה Avi Bitter ..... האמת שזה דווקא מצויין שהם דואגים ככה, אבל לשלוח תמונה של פספורט שאלוהים יודע לאן זה יגיע? כי רישיון נהיגה אין לי.. לכו תדאו לאן זה יתגלגל.. זה קצת מוזר לי שהם דורשים את זה... אין פרטי זיהוי אחרים שאני יוכל להזדהות? כי אני קצת חושש לשלוח עותק של הפספורט.. דרך אגב, אם "גנבתי" את הויזה התשלום בוצע לפני שבוע וחצי, לא היו מבטלים כבר את העסקה?…

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by Avi Levin,

לרוב יוצא שאנחנו מארגנים משהו אצל חבר בחצר, וכל המצרכים נגישים - הפעם חשבתי לעשות באיזה יער או פארק כלשהו שאין בו הרבה אנשים. אנחנו 8-9 אנשים על מכונית אחת ככה שאני מעדיף לעשות במקום כמה שיותר נגיש ברגל\תחבורה ציבורית. בעיקרון אלה האפשרויות: נאות לון בפארק פארק ה' יותר מדי מרוקאים ואתיופים שעלולים להפריע לשקט ולשלווה, מנסיון מישהו יכול להציע מקום?

• 15 תגובות
    • 11.9k צפיות
  19. Started by elvisalive,

מקום העבודה שלי נשרף הייתי עובד בו שנה, חצי שנה ראשונה בלי תלוש משכורת וחצי שנה שניה עם תלוש . לא הייתי עובד כל יום כי הייתי תלמיד אבל הייתי עובד חמישי קבוע ומוצש גם כמעט וקבוע ובחופשים הייתי עובד גם . עכשיו המצב ככה שלא קיבלתי כלום חוץ מהמשכורת של אותו חודש שעבדתי, אפילו לא מכתב התפטרות. הבנתי שאני זכאי לקבל כסף, האם זה נכון ? איך אני יכול לקבל את מה שמגיע לי ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום חברים ! עומד להפתח במהלך השבועיים הקרובים מקום חדש ברמת השרון למשחקי רשת Gamer's Club אפשר לשחק גם קבוצות וגם בודדים (אחד מול השני) ויש תחרוית בפסח 1. Far Cry 2. FIFA2006 3.Need For Speed מקום ראשון יכול לזכות ב X-BOX או PSP אני מחפס פרטנרים או מתחרים טובים ;D להרשמה צריך לשלוח מייל ל: gamerslanclub@gmail.com עם שם ודואר אלקטרוני למי שמעונין יש לי את פלייר שלהם, תשאירו דואר אלקטרוני בתגובה ואני אשלח לכם ניתראה שם

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by SupeRnovA,

מחפש מקום טוב, בעל מגוון רחב של מוצרים וסוגים של כל מיני אביזרים ושטויות לרכב כגון: מדבקות, כיסויים, טסות וכו עדיף מאוד מאוד שהמקום הזה יהיה באזור המרכז אחרת זה לא יעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  22. Started by the king2006,

היי ... מה קורה אני רוצה לקחת תחברה שלי למקום יפה רומנטי משהו טוב ... אני רוצה שתמליצו על מסעדות מקומות יפים לבילוי מה שיוצא לכם בראש תודהה :jump:

• 87 תגובות
    • 9.5k צפיות
  23. Started by Nahum2,

מקום לבילוי של כשעה שאחריו הליכה לאיזורים עם הרבה יותר פרטיות. סנוקר בקרבת החוף אולי? או איזה בית קפה נחמד שאפשר לצאת ממנו בנזק מינימלי? רחמו על כיסי אני חייל חובה עני.

• 8 תגובות
    • 7.2k צפיות
  24. Started by TUCG,

יש איזה אתר שאני יכול להעלות אליו קבצים בסדר גודל 40-60 מגה לחשבון אישי ואז לחלץ אותם ממחשב אחר? אתר חינמי כמובן.

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by re5pect,

שלום. החלטתי שאני עושה labret, רוב החברים שלי הולכים לפירסרים חובבנים\אפילו עושים בעצמם.. אני לא רוצה לקחת את הסיכון הזה, אז אני מחפש מקום מקצועי ועדיף לא יותר מדי יקר באיזור המרכז, עדיף ר"ג. ראיתי איזה מקום קטן בזבוטינסקי, אני לא זוכר מה השם, מישהו מכיר אולי? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.