עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום חברים ! עומד להפתח במהלך השבועיים הקרובים מקום חדש ברמת השרון למשחקי רשת Gamer's Club אפשר לשחק גם קבוצות וגם בודדים (אחד מול השני) ויש תחרוית בפסח 1. Far Cry 2. FIFA2006 3.Need For Speed מקום ראשון יכול לזכות ב X-BOX או PSP אני מחפס פרטנרים או מתחרים טובים ;D להרשמה צריך לשלוח מייל ל: gamerslanclub@gmail.com עם שם ודואר אלקטרוני למי שמעונין יש לי את פלייר שלהם, תשאירו דואר אלקטרוני בתגובה ואני אשלח לכם ניתראה שם

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by SupeRnovA,

מחפש מקום טוב, בעל מגוון רחב של מוצרים וסוגים של כל מיני אביזרים ושטויות לרכב כגון: מדבקות, כיסויים, טסות וכו עדיף מאוד מאוד שהמקום הזה יהיה באזור המרכז אחרת זה לא יעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  3. Started by the king2006,

היי ... מה קורה אני רוצה לקחת תחברה שלי למקום יפה רומנטי משהו טוב ... אני רוצה שתמליצו על מסעדות מקומות יפים לבילוי מה שיוצא לכם בראש תודהה :jump:

• 87 תגובות
    • 9.2k צפיות
  4. Started by Nahum2,

מקום לבילוי של כשעה שאחריו הליכה לאיזורים עם הרבה יותר פרטיות. סנוקר בקרבת החוף אולי? או איזה בית קפה נחמד שאפשר לצאת ממנו בנזק מינימלי? רחמו על כיסי אני חייל חובה עני.

• 8 תגובות
    • 7.1k צפיות
  5. Started by TUCG,

יש איזה אתר שאני יכול להעלות אליו קבצים בסדר גודל 40-60 מגה לחשבון אישי ואז לחלץ אותם ממחשב אחר? אתר חינמי כמובן.

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by re5pect,

שלום. החלטתי שאני עושה labret, רוב החברים שלי הולכים לפירסרים חובבנים\אפילו עושים בעצמם.. אני לא רוצה לקחת את הסיכון הזה, אז אני מחפש מקום מקצועי ועדיף לא יותר מדי יקר באיזור המרכז, עדיף ר"ג. ראיתי איזה מקום קטן בזבוטינסקי, אני לא זוכר מה השם, מישהו מכיר אולי? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by ravenclock,

שלום רב לאחר כמה שנים ברצוני לעדכן את מלתחת הבגדים שלי ואני מחפש חולצות (tshirt) זולות בסביבות החמישים שקל לחולצה. בעבר הייתי מזמין מthreadless אך מאז שהם עברו לייצור אישי של חולצות רמת בקרת האיכות שלהם ירדה פלאים. בערך רבע מכל הזמנה חוזר להחלפה והאמת? נשבר לי כבר מזה. ניסיתי לבדוק בארץ במשביר לצרכן וH&o אך תמיד נתקלתי במידות הזויות וצורות תפירה משונות (צווארון רחב / צר בכתפיים, רחב עד בלתי נסבל בשאר הגוף/ אורך מטורף) או במידה וישנה חולצה טובה אז מחיר מטורף ולדעתי מחיר של 150 שח לחולצה שתהפוך במהרה לזבלה נראה לי מוגזם מחפש חולצה שמצד אחד תהייה זולה אך מצד שני תשרוד יותר משתי כביסות ואם אפשר אז גם הדפס יפה. אם מישהו מכיר אתר טוב ואמין אז גם אין בעיה תודה

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. מעוניין להתחיל להתאמן בבית. החלטתי שזה עדיף לי מאשר ללכת למכון מאחר וכל מה שאני רוצה זה משקולות. אני מעוניין לקנות כמה משקולות,אני מניח שבמקשל 4KG ו-8KG ואולי גם 12KG שישמו אותי לכל מיני תרגילים. מישהו מכיר מקום שבו אפשר לקנות בזול את העניין? אני מדבר על משקולות קטנות כמובן שמשמות לפיתוח השריר הדו ראשי ביד (אם אני לא טועה בשם) ולא אלו שמניחים על ספות ודוחקים. כמובן שלא ממש חשוב לי אם זה חאפר או לא כי אני לא צריך "אחריות" על השטויות האלה. אשמח להמלצות

9. Started by ChronoDog,

נראה לי שביקרתי פה לפני זמן די רב יחסית... בכל מקרה, הסיבה שנכנסתי היא כדי לשאול מה קורה עם ה-OC DATABASE ? ניסיתי לפרסם שם היום כמה פרוייקטים חדשים וזה נתקע בהלעאת תמונות... מוזר ??? בכל מקרה, בזמן שחיפשתי קצת תשובות לזה, קראתי כמה תרדים פה ושם בפורום הזה... מסתבר שאתם (אנחנו) הישראלים לא כל-כך מפגרים מבחינת חומרה עד כמה שחשבתי... אפילו להיפך, אנחנו הרבה יותר יצירתיים מבחינת מודינג אל תשימו לב, זה יעבור לי. פשוט ב-3 השנים האחרונות הפורום -היחידי- שבו "הסתובבתי" היה Futuremark, והפורום הזה נראה כל-כך שונה... וזה גם כ"כ מוזר לכתוב בעברית... בכל מקרה, היי לכולם :-[ ;D

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by Internal,

שלום אני מחפש מקום מקורי לצאת עם חברה ולא סתם עוד פאב, טיילת, דיסקו, בית ... יש רעיונות???

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. בינתיים לא מצאתי עדיין... שמעתי עכשיו בחדשות שפתחו בלשכות עבודה משהו לעזור לנוער למצוא עבודה, מישהו שמע או ניסה? אולי מישהו יודע איפה כדאי לחפש? אני בן 16 וחצי, וספרו מה מצבכם בעניין. ואם מישהו מכיר עבודות באזור נהריה מעלות שיגיד גם

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. אני מחפש מקומות שמצד אחד יש בהם הרבה טבע, ומצד שני הם לא המוניים ואפשר להיות שם בשקט. את המקומות שאני מכיר כבר התחלתי למצות.. מישהו גם אוהב לטייל במקומות מיוחדים ויכול להמליץ? ובלי רעיונות כמו "היהודייה" ו"הכנרת".

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  13. Started by Sting,

חשבתי שזה יהיה נחמד אם כל אחד ישתף את המקומות שהוא נוהג לצאת אלהם כך שאולי נוכל להכיר איזה מקום חדש ונחמד שאפשר להנות בו... קצת עלי... אני בן 22 מרחובות , טריטוריית הבילוי שלי מתפרסת מאשדוד עד הרצליה כך שזה דיי מכסה את רוב המקומות בארץ אני מעדיף בדרך כלל מקומות שקטים יחסית ופתוחים כך שלא יהיה חנוק מידי ולא יהיה רועש מידי (לא סובל לדבר עם בחורה בצעקות) פחות מועדונים ויותר פאבים \ דאנס בארים ... תלוי בסוג הבילוי והמטרה , עם איזה חברים או בנות יוצאים המקום המועדף עלי הוא Mikes Place שממוקם בטיילת בת"א , למה ? קודם כל באר איכותי עם מגוון בירות איכותיות מהחבית , אווירה טובה עם הרגשה קלה של חו"ל בגלל התיירים הרבים ועובדי השגרירויות ששורצים שם מה גם שזה מבטל את הנוכחות של …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by hitman123,

בזמן האחרון נשבר לי הזין מלשבת כל יום בשכונה, או סתם לשרוף שישי על יציאה שטותית לסנוקר, סרט וכו'. אני בן 22 ואני רוצה להתחיל לצאת למקומות, להכיר בחורות בעיקר, וגם סתם לשנות קצת אווירה (ממליץ לכולם ד"א). מישהו מכיר מקומות מומלצים באיזור חיפה שבו יש קהל ו/או אווירה טובה לשבת וגם להכיר בחורות ? אני אוהב בעיקר פאבים אבל אם יש מסיבות איכותיות אם קהל איכותי (למרות שלדעתי באיזור חיפה במסיבות זה רק ערסים, פרחות ומכות) אני אשמח לקבל עצות. תודה רבה רבה מראש.

• 16 תגובות
    • 9.1k צפיות
  15. Started by srulikg,

אני מחפש דאנס ברים שווים בנתניה. מישהו יכול להמליץ?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by shaypoi1,

מה מומלץ? אני אוהב מקומות יוקרתיים ולא רועשים מדי (אבל עם מוזיקה טובה, רצוי אלקטרונית) אפשר להגיע עד רמת ישי/קריות (רק אם יש משהו ממש טוב, אני לא מתלהב בלשון המעטה מהקריות)

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  17. היי חבר'ה... אני, חברה שלי ועוד זוג מתכננים לעשות על האש ביום חמישי בלילה (אזור חצות+). התכנון המקורי היה לעשות את זה בפארק הירקון אבל פתאום מישהו אמר לנו שהמקום שורץ הומלסים ושיכורים בשעות האלה. האם נכון הדבר? ואם כן, איפה יש עוד מקומות טובים לעשות בהם על האש באמצע הלילה (נדרשת תאורה) ובאזור המרכז\שפלה? תודה

• 8 תגובות
    • 12.8k צפיות
  18. אהלן, אני וחברים אוהבים כל שישי לשבת אחהצ במקום נחמד ולעשות איזה פק"ל....... אנחנו מכירים כל מיני מקומות נחמדים באזור נחל ציפורי, פסל אלכסנדר זייד ועוד אבל מחפשים לגוון קצת. אז מי שמכיר מקומות נחמדים לשבת, אולי ליד איזה מעיין, או סתם נוף יפה באזור הצפון בעיקר אזור העמק - טבעון,יקנעם וכו'. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  19. Started by J0n1,

למי שיצא לו פעם לדוג, אשמח למקום טוב באזור חופי ת"א שאפשר לדוג שם בשקט... אני לא מתכנן לאכול את מה שאני דג אלא רק בשביל הכיף..

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by b3ta0,

אני חושב לטייל ואולי גם להעביר לילה או שניים בצימר (אני מעדיף לא במלון) או משהו דומה באיזור שקט. אילו מקומות מעניינים קיימים בדרום או בצפון ששווה לתכנן ולטייל שם, רגלית או ברכב? וגם מקום אחד ללון בו בלילה או ביום אחרי הטיול (עם הזמנת מקום מראש)? לדוגמא אני זוכר לפני שנים שהייתי עם המשפחה במין בית קטן מעץ קרוב לכינרת, אבל לא זוכר איפה זה היה או לאיפה טיילנו משם. אני אוהב לצלם אז גם מקומות שאפשר לטייל ולצלם נופים או חיות וכו אם יש צורך תפנו אותי לאתר אחר בו אפשר לשאול? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Guy950,

היי, אני וחברים רוצים ביום ראשון הקרוב לטייל בצפון ולעשות על האש. יש למישהו המלצה טובה למקום שיש בו מסלול הליכה של שעה-שעתיים ומקום שיש בו שולחנות לעשות על האש? תודה רבה!

22. Started by intel suck,

היי אני מחפש עבודה שמתאימה לגיל 15 אני יכול לעבוד עכשיו בבוקר בגלל השביתה אבל רצוי שלא תודה רבה למי שיעזור!

• 13 תגובות
    • 17.5k צפיות
  23. Started by Volter,

חרשתי את גוגל ולא מצאתי אפילו רמז, מישהו יודע מאיפה באה המילה קקמייקה?

• 3 תגובות
    • 18.9k צפיות
  24. Started by TeaTime,

אני חושב שעליתי על באג במטריקס. מקור המילה ערפד בעיברית הוא מקטע בתלמוד מהמאה ה2 "צבוע זכר לאחר שבע שנים נעשה עטלף, עטלף לאחר שבע שנים נעשה ערפד" מכאן שחשבו על עטלף ערפד. הנה הבעיה, עטלפי ערפד קיימים רק באמריקה! שכידוע התגלתה רק במאה ה15... מישהו יכול לישב את הסתירה?

• 21 תגובות
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים