עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by House M.D.,

ראיתי הרבה פעמים קודים מוזרים שצריך להקליד, אבל את זה עוד לא ראיתי: http://imageshack.us/photo/my-images/853/10713640.png/ למישהו יש הסבר איך מילה בעברית הגיעה ל reCAPTCHA, שרוב ה"משתמשים" שלו לא יכולים לכתוב בעברית? את הקוד הזה ראיתי באתר FileSonic.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by danielly,

היי, אני עושה קורס באונ' הפתוחה בליניארית ויש שאלה בממ"ן שאני תקוע בה. "תהי מטריצה ריבועית A מסדר n, המקיימת A^4=0 א. הראה כי (I - A) הפיכה, ו- = 1-^(I - A) I+A+A^2+A^3 ב. הוכח או הפרך: 1. קיים x שונה מאפס כך ש- Ax=0 2. קיים x שונה מאפס כך ש- Ax =x נמק..." אני אודה מאוד לכל עוזר עוד הבהרה: בחלק ב' של השאלה המטרצה A היא אוצה מטריצה מסעיף א' או לא? תודה.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  3. 1. אם אומרים לי נגיד סתם ש An-> L אז זה אומר ש |An-L|<אפסילון. אז לכן אני יכול להחליט ש: An - L קטן מ : 1 פחות אפסילון. האם אני יכול להגיד גם הפוך?! ש: An - L קטן מ : אפסילון פחות 1? כי לפי הבנתי אין לי שום מידע אם אפסילון פחות 1 יותר גדול או קטן או שווה ל0. בעיקרון השאלה זה שהאם אני חייב שברגע שאני משחק עם האפסילון אז אני חייב שהוא יהיה חיובי אם לא נתון לי שום דבר על הסדרה? **אני לומד לבד חדוא אז אני ישמח להסבר כי אצלי זה לא מובן מאליו 2. לפי חוק הגבולות אז An כפול Bn שווה ל L*M. במידה ויש לי תרגיל כגון: הוכח שאם An שואף ל1 אז An בחזקת N שואף ל 1 גם. האם אני פשוט יכול להוכיח שאם An*An שואף ל1 אז סיימתי תתרגיל? כי An בחזקת N זה בעצם שימוש של N-1 פעמים במה שהוכחת…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by 00000,

עם סיום שמאוד מזכיר שוטי הנבואה, אני לא זוכר אם הוא לועזי או עברי אני רק זוכר שבסוף היה כזה סינתיסייזר או דיג'ירידו משהו אתני כזה וככה זה נגמר, למישהו יש מושג על מה אני מדבר?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by mcalfi,

אני עכשיו הנסדאי תוכנה ואם אני מסיים את היד' (השנה) אז אני מקבל מימון של 8 אלף לשנה לתואר במדעי המחשב מתוך 10 אלף לשנה (בן גוריון) -> למסלול הזה קוראים :מסלול "ביטק" והוא רק להנסאים. ככה שאני משלם על תואר במדעי המחשב 4 אלף שקל שזה כלום! עכשיו חבר דיבר איתי ואמר לי שמע אני יכול להכניס אותך ללש"מ. אין לי מושג מה להגיד לו. שום מושג. האם מסלול ביטק הוא עדיין אפשרי? מה עושים בלש"מ? אני סתם כותב קוד כמו מפגר מאלגוריתם שמביאים לי או שאני באמת חושב ומתכנן קלאסים ואלגוריתמים ופרוייקט שלם ואז רק כותב? עם מי אני מדבר? מה עושים?! יהיה לי קשה? צריך קורס לפני זה? מה הולך פה ואין לי הרבה זמן להחליט! בעצם כלום זמן! *נא לא להכליל קבע בצבא כחלק מהתשובה שלכם. פשוט להתעלם מזה כי זה הדבר…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אם אפשר תתנו לי רשימה של אתרים טובה...תודה

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  7. Started by BeBest,

הגיע הזמן להתחדש במחשב.. עד עכשיו הייתי רוכש חומרה דרך SkyPC אבל להבנתי הם פשטו רגל. האם יש חנות אחרת מומלצת באזור המרכז? תודה

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  8. יש לי מחשבון casio fx-911es אני רוצה להגדיר משתנה, ואז להשתמש בו בחישובים. איך אני עושה את זה? אם במחשבון הזה לא קיימת האפשרות, עם איזה מחשבונים כן אפשר לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 9k צפיות
  9. Started by Zeev86,

היי. אני לא מצליח להבין איך פירקו את האינטגרל לשני חלקים (מה שמסומן באדום). אשמח אם תעזרו לי, תודה!

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by JohnnyBravo,

8) סוגר 33 חג שמח לכולם ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  11. זקוקה לעזרה לגבי חשבון הYOUTUBE לאחרונה הופיע אצלי בערוץ פריצה חדירה ?בדף הראשי של הערוץ נכתב שאני הוספתי סרטון חדש למשהו שנקרא AMMAN וגם oriyaz הוסיף סרטון חדש ל-another playlist (לפני 2 שבועות) אני לא ביצעתי את הפעולות האלה,אין לי קשר לסרטון,וזו כבר הפעם השניה שזה קורה אותו סירטון אותם הודעות מטעות,לאחר שבפעם הראשונה מחקתי זה שוב חזר.מה זה? האם מכיוון שכך אז גם חשבון ה GMAIL שלי אינו בטוח לשימוש(שכן החשבונות מקושרים) הנה לינק לערוץ שלי http://www.youtube.com/user/oriyaz הסרטון .sharon harosh goes wild לא קשור אליי ולא הוספתי אותו. וגם המסך מהבהב לרוב לא רואים ברור. אשמח לעזרתכם מה אפשר לעשות תודה,אור

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  12. Started by liav12,

אהלן, היום היתי בטיב טעם ראשל"צ ולא מצאתי את המשקה הנ"ל. מדובר במשקה חדש של BLU עם תוספת גווארנה, הטעם שלו טעים לגמרי להבדיל מהרדבולים או הסטנדרטים בטעם זבל, וגם יותר מהקרנבריס והלימון. טעם פרשי כזה מרענן. מישהו יודע אם הפסיקו להביא אותם לארץ במקרה? http://www.foodis.co.il/feature.asp?sec=7&featid=25893

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by yanivnn,

תודה

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by r1plet,

היי, הזמנתי מספר מוצרים מDEALEXTREME ולא שמתי לב שבכתובת שלי בPAYPAL לא רשום מספר הדירה שלי. השתמשתי בשם האמיתי שלי ומספר הבית/מיקוד/שם רחוב הנכונים, אך על תיבת הדואר כתוב שם משפחתה של אמי ולא שלי. האם יש ממה לדאוג? יש לדואר ישראל מאגר דיירים בכל בניין או דרך כלשהי לגלות באיזה מהדירות בבניין אני גר לפי השם שלי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אז מי שלא ראה: http://hwzone.co.il/news/136053 מי מתכנן להגיע? כרגיל אנחנו נהיה שם עם שלל פרסים והפתעות גם למי שלא משתתף אלא רק בא לראות ולהיראות. כמובן שגם מתוכננות עמדות הדגמה והצגה, עמדות משחק שבהן תוכלו לשחק על חלליות שאפשר רק לחלום לראות בבית וכו'. אנחנו נשמח לראות את כל גולשי האתר שם, לדבר על כל הנושאים (ולא רק על OC) ולהיפגש. אז... מי מתכנן להגיע?

16. Started by ycltdycltd,

לא מזמן הייתי ביום מבחנים של שחקים-חבצלות. באחד מהמבחנים כתוב מידע לגבי סיטואציה כלשהי וצריך להסיק ממנו מסקנות. המבחן בנוי מארבע סיטואציות וכתצואה מחוסר קריאה בעיון של ההוראות נתקעתי בחלק השני מלא זמן ולא הספקתי את השניים האחרונים. המבחן חשוב? מאוד? יש אפשרות לתקן? נ.ב. יש לי אבחון לתוספת זמן, יכול לעזור?

17. אחמדינג'אד: כך הכרתי את אשתי | מצחיק :)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. כותרת

19. Started by Combox,

אהלן חבר'ה, הוטל עליי במסגרת מגמת תקשורות להגיש רעיון לסרט דוקומנטרי בתקשורת. הסרט צריך לעסוק בדמות מסוימת ובתהליך מסוים שהיא עוברת (הסרט יכול להיות גם יום בחיי הדמות אבל פחות מומלץ). אשמח לרעיונות, ואם יש פה מישהו שרוצה שיעשו עליו סרט מוזמן ליצור קשר

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אז ככה: המשחק דיי ישן, והיה הזוי בצורה אפילו מפחידה. אם אני לא טועה מדובר במשחק שמורכב מיומן חלומות של איזהשהו בנאדם. המשחק עצמו הוא גוף ראשון, ללא שליטה מעבר להליכה ואולי לקפוץ. מה שהיה בעיקר הזוי שם זה ששום דבר לא היה נראה מתוכנן או קבוע מראש. הרבה שימוש בצבעים וטקסטורות הזויות, בלי יותר מדי הגיון... אם מישהו מזהה - אשמח לשם. תודה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  21. אהלן לאחרונה כמעט כל אתרי ההעלאות מגבילים בתצורה משמעותית את מהירות ההורדה מהם אם אתה לא אחד ממשתמשי הפרימיום. יש לי כבר פרימיום ב-fileflyer ומיכוון שהפופלריות שלו ירדה עשיתי לאחרונה גם ב-megaupload. עכשיו פתאום צף לו wupload או oron שגם מהם אני רוצה להוריד מספר קבצים - ולמשתמש חינמי זה מוריד ממש לאט. זה כבר נהיה מטרד, אפילו אם יש לך פרימיום לאתר \ שניים זה לא הסוף. מעניין אותי מה עושים אנשים אחרים פה שאני מתאר לעצמי מורידים הרבה יותר ממני.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  22. שלום! אשמח אם תמליצו לי על אתר או אפליקציה (אנדרואיד או באדה) ללימוד תיאוריה לרכב פרטי, (רצוי בחינם) תודה מראש ^^

23. Started by Ovid,

שלום, יש בימי שישי בבוקר-צהריים אוטובוסים/מוניות שנוסעות מהכפר הירוק לכיוון נתניה? תודה.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  24. חבר מגיע לארץ בקרוב ורציתי לקנות נייד ולשלוח לו שיביא איתו, אין כרגע אפשרות לכרטיס אשראי אמריקאי אז לצערי זה מוריד את newegg מהפרק. מישהו מכיר אתר אמין וזול אחר?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  25. Started by etz,

שאלת איכות סביבה (נראה לי יותר מתאים לכאן מאשר פורום ניידים): האם יש מקום "תקני" לזריקת סוללה ישנה של מחשב נייד? אני מכיר המון מקומות לזריקת סוללות אצבע משומשות, אבל לא יודע כמה סוללה גדולה תתאים שם והאם בכלל כדאי ומותר. אשמח מאוד לדעת, לא רוצה לזרוק במקום לא מתאים...

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.