עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by askme,

בערוב ימיו, מהנדס בכיר בחברת לוקהיד מרטין האמריקאית, החליט להתוודות אודות כמה מהסודות שמתרחשים מאחורי הקלעים של החברות ובכלל. להלן כמה מהסירטונים שדנים בנושא - https://www.youtube.com/watch?v=OhQGQoFAos8 https://www.youtube.com/watch?v=hNPBYtJyfZo https://www.youtube.com/watch?v=VA3HV_gfq80 https://www.theblaze.com/news/2014/10/31/on-deathbed-former-lockheed-martin-engineer-with-top-secret-clearance-opens-up-about-aliens מה שנקרא, הרחבת אופקים .....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. SK Hynix מתחילה להציע שבבי זכרון דינאמי בנפח של 16 ג'יגה-ביט, לראשונה בשוק זה לכתבה

3. יום האישה שמח: מחקר שנעשה על בסיס נתונים מ-66 מיליון לקוחות באתרי קניות גדולים ברשת גילה שנשים טובות יותר בקניות ברשת מאשר גברים לכתבה

4. " גוגל עלולה למצוא עצמה חייבת לאורקל מיליארדי דולרים על שהשתמשה בג'אווה, שפת התכנות והטכנולוגיה שבבעלות אורקל, במערכת ההפעלה שלה למכשירים ניידים, אנדרואיד." - TheMarker הכתבה המלאה אז מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by imac,

למה לכל חנות שאני נכנס מתייחסים אליי כאילו עושים לי טובה? למה המוכר בחנות מוצרי חשמל מתנשא עליי כשאני שואל שאלות ענייניות? בזמן האחרון אני עומד בפני המון מקרים שפשוט גורמים לי לצאת מהחנויות פשוט בכעס מהיחס המזלזל. מה לא ברור ששירות לקוחות טוב מעודד קנייה?? אה וכן גם אני נותן שירות בעבודה שלי ואני תמיד מנסה לתת הרגשה טובה ללקוח אפילו שאני עובד בעבודה עם המון לחץ.

6. Started by Chanoch4,

שלום קניתי פס לדים 2835 240 לדים למטר, וכל מטר צורך 24w, ואני צריך 3.5 מטר שזה יוצא 86w. האם אני יכול לחבר אותו לשנאי 12v a10 שיש לי בבית? או שהם יהרסו? כמובן שהלדים הם 12v.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אני בעל דירה שהינה מושכרת, בעוד כחודש בנין הסמוך לדירה (כ 8 מטר מהדירה) הולך לעבור פינוי בינוי למשך כ-שנתיים. אשמח לשמוע עד כמה מקובל\ראוי\רצוי (ואולי לא בכלל) להוריד את דמי השכירות (באחוזים). רק רוצה להדגיש הבנין שהדירה שלי נמצאת לא הולך לעבור שיפוץ אלא הבנין הסמוך. אשמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה

• 3 תגובות
    • 8.3k צפיות
  8. Started by askme,

לא, לא מתכוון למעבדים ושאר ירקות. אבל מי שלא אהב את מופע הרחפנים המאירים בטקס יום העצמאות - אין לו לב ! היה חבל"ז ! וכשמגיע, מגיע ! לתפארת מדינת ישראל ! חג שמח לכווווווולם !

9. Started by dante123,

מעוניין לקנות רדיו דיסק לרכב, שהדבר העיקרי שאני צריך ממנו הוא האפשרות לכבל AUX (כרגע יש לי רדיו דיסק ישן). 1) מבחינת הבדלי המחירים, ההבדל בין רדיו דיסק של 200 שקל או 2000 שקל טמון בפונקציות שיש בתוכו? או שזה גם משפיע על איכות הסאונד? 2) קניה מחו''ל- האם שווה את ההפרשים, האם יתכנו בעיות של חשמל במתכונת אמריקאית (לצורך העניין) שלא יתאים לרכב אירופאי, וכן הלאה. 3) המלצות יתקבלו בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. G.Skill הצטיידה במיטב השבבים בשוק - וגרפה לעצמה 13 שיאי מהירות חדשים במסגרת Computex 2018 לכתבה

11. סביבת העבודה שלנו נהיית יותר ויותר סביב המחשב ונמאס לי כבר לסבול מהגב מכירים כיסאות טובים למחשב? יש חשיבות לבסיס ממתכת, עדיפות לא מנירוסטה והכי חשוב אורטופדי לסמוך על מוכרים לא ככ סומך, וללכת על מה שנוח לי תמיד גרם לי לקנות מוצר שהסב לי יותר נזק מתועלת אם אפשר את עזרתכם בעיניין אני אשמח התקציב סביב 2k, אבל רצוי כמה שפחות, תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by יערית בשארי,

היי ברצוני להחליף מורה נהיגה איך עושים את זה: המורה לא משרה עלי ביטחון מרגישה זילזול מצידה היא היתקשרה לישאול לגביי טסט ובסוף לאחר בדיקה מצידה אמרה לי (בעובה מצחקקת) שעוד רק עשיתי ולפי חוק צריך לחכות 3 חודשים כדיי לעשות שוב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. איך אני בתור אזרח ישראלי בלי עסק, יכול לשלם לתלתיסת בחו"ל על עבודה שהוא עושה בשבילי? יכול להיות שבפאי פאל הם כבר מחשבים שאת המיסים אוטמטית, אבל מה אם הוא לא יכול לקבל פאי פאל?

14. Started by Netanel Michaeli,

איך אני מוצא הספק על מקור הזרם???

15. חברת Corsair מבצעת צעד תקדימי מפתיע - ותאפשר לכם לרכוש זכרונות דינאמיים מזוייפים לשיפור העיצוב במערכת שלכם לכתבה

16. Started by Knopix,

היי מישהו יש את המעבד הזה ומריץ ubuntu/Lubuntu? לצורך תכנות בשפת C עם GCC? ויכול לתת חוות דעת עד כמה חלק זה רץ ב FeatherPad או gpedit?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יצרנית קירור יוקרתית נוספת חוזרת אל חיינו עם מוצר מעודכן המיועד לספק תחרות גם עבור קירורי המים המשוכללים ביותר לכתבה

18. Started by Peter Rabbit,

מי שלא גילה עדיין את הסדרה "אהבה, מוות & רובוטים" בנטפליקס שירוץ לראות. פרקים קצרים בין 11-17 ד'.

19. עוד ועוד זכרונות מודרניים בנפח של 16GB ניתנים לרכישה במחיר סופי של 300 שקלים ואף פחות לכתבה

20. Started by yossi21,

אשמח לעזרתכם. אני מחפש סרט אקשן אמריקאי משנות תחילת ה-2000 שראיתי פעם. זכורה לי סצנה אחת, שיש כושי במספרה שמקבל חבילה משליח וכשהוא פותח אותה, המספרה מתפוצצת. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לחמאס יש X אנשים ו-X רכוש. למה לא פשוט מפגיזים את ***כל*** הרכוש שלהם מכל סוג (ואם זה בבניינים עם מה שמכונה "חפים מפשע" להגיד להם להתפנות לפני, ושיבקשו פיצויים מהחמאס) ו***כל*** פעיל שלהם מכל דרג מחסלים מהאויר וסלמאת. אפשר תוך מספר שבועות לגמור את כל הסיפור הזה.

22. התוכניות הגרנדיוזיות של AMD כוללות השקות רבות ברבעון השלישי של השנה לכתבה

23. פירצה ברמה של גן ילדים אפשרה דליפת מידע חמורה. https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3762637,00.html מעניין מה קורה עם המאגר הביומטרי .....

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. והכל נפלא ומגניב ובלתי נתפס ו......

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.