כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,647 דיונים בפורום זה
-
כמו שכתוב האימייל שלי הוא סתם מילה שהמצאתי ואני רוצה לשנות למשהו יותר פשוט
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אין מה לראות וכל הסדרות בפגרה וגם טופגיר האהובה :'( (יצא חרוז אפילו )
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום חברים. אין לי מושג איפה לשאול את השאלה הזו אז הימרתי על הקטגוריה הזו. אתר בכתובת: http://petroleumupstream.com/ רשום לי למה זה קורה אבל לא רשום איך לתקן את זה. מצד שני, באקספלורר האתר עולה ללא בעיות וגם בכרום. הבעיה היא רק בפיירפוקס תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אתמול התקבלתי לעבודה בחנות מחשבים שעובדת ב ZAP כמו KSP לעבוד במכירות , עסק שעובד דווקא יפה העניין הוא שהתקשרו אלי אתמול מ ORS כח אדם כדי לעבוד במוטורולה " 10 ימים פרוייקט " שבעצם אני עובד דרך " טלדור " אווט סורסינג קצת מסובך ( כח אדם - אווט סורסינג - מוטורולה ) אני בחוליה הכי חלשה כח אדם , חשבתי שאם אני אכנס ל 10 ימים יש מצב שזה יכול להיות להרבה יותר הבעיה שהבחורה בטלדור אמרה לי במפורש " רק 10 ימים " שווה לקחת סיכון ובכל זאת לנסות להיכנס למוטורולה ל 10 ימים בהנחה שאולי אני אזרום משם להייטק או לפרוייקט אחר של טלדור ? הבעיה שאני דרך כח אדם ואם חברת טלדור הייתה רוצה מישהו לטווח ארוך למה הם צריכים את ORS ? זה נותן תחושה של משרת ניצול : בקיצור אני מתלבט רצח אם להיות בחנות מחש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני עובד על משחק ישראלי לפייסבוק, והיום אני סוף סוף משחרר גרסאת Beta שלו. http://apps.facebook.com/edamometer/ כמובן שהוא עוד בשלב מוקדם ולכן יש בו עוד תקלות וגם טעון שיפורים, אבל בנתיים אני חושב שהוא במצב מספיק טוב כדי להבין את הרעיון ולהנות ממנו. אשמח אם חברי הפורום יוכלו לשחק בו, ולתת את חוות דעתם המוערכת תודה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחק דרך איזה אתר, אבל אני לא יודע עד כמה האתר אמין... אז רציתי לשמוע חוות דעת שלכם אם יש אתר טוב: *שאפשר להיות בטוח שלא ייעשה שימוש אחר בכרטיס אשראי (ייגנוב...) *השירות מצויין (כלומר המשחק ייגיע דיי מוקדם). תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
טוב.. בזמן האחרון יש לי חררה על הפנים ואני לא מכיר שום משחה שתעביר את הפצעים האלה יש למישהו הצעה?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההודעה היא: You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 02.11.2008. It is 6 days remaining. מה זה אומר ?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אוף, אני חולה ויש לי חום...מישהו יכול להמליץ על איזה גוף קירור טוב לשים על המצח? :
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי תמונה שמאוכסנת בשירות אלבומים של תפוז. יש לי תמונה והכתובת שלה על השרת של תפוז, איך אני יכול לגלות מי העלה את התמונה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הם מספקים לך איזה אמצעי לתליה, או שרק את הפוסטר עצמו? ואיך הם באופן כללי?
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הייתי רוצה לנקות אותו , באיזה דרך הכי טוב . ?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
תודות למשתמש BLUESKY
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
-
למישהו יש אתרים מומלצים עם הסברים על מיקום רמקולים? פרוייקטים אישיים של אנשים שבנו מיני קולנוע בבית? ושאר דברים מגניבים שקשורים לקולנוע ביתי? א.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחותי מתחתנת. אני תמיד לובש ג'ינס וטישרט או חולצת פולו, ולא מבין בביגוד. זרקו לי שמות לכמה חנויות עם בגדים מתאימים לגברים בירושלים עם מחירים נוחים. אני לא רוצה להסתובב. אין לי סבלנות לזה. שונא להיכנס לחנויות בגדים חח.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת סטילז במחיר של כ500 ש"ח, אבל אני לא יודע מה כדאי... אני מחפש מצלמה איכותית, עם צמצם מהיר, לא חייב אוטומטית, רצוי זום. יש לכם הצעות? 8)
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני עומדת לקבל מחשב חדש. את המחשב הנוכחי שלי אשים בחדר אחר בבית ואת המחשב שנמצא כרגע בחדר השני אני מעוניינת לפרסם למכירה. להלן המפרט של המחשב המדובר. כפי שניתן לראות, החלפתי מעבד, כרטיס מסך וצורב מאז רכישת המחשב. כמה לדעתכם אפשר לקבל עליו? תודה מראש לעוזרים. לוח אם: ASUS A8N-SLI - 939 (nForce4) - ATX מעבד: AMD Athlon 64 (Socket 939) Dual Core 3800+ @ 2.0 GHz כרטיס מסך: Powercolor HD 4850 1gb זכרונות: Micron DDR PC3200/400 - Micron original (2 x 1gb) כונן דיסקטים: NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 צורב DVD: LG GSA-GH22N x22 SATA Black דיסקים קשיחים: Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA 2 x מארז: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000UWA – BLUE ספק כוח: Thermaltake -…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בחייאת ! האייקונים האלה תת רמה :s05:
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
עדיף משהו מוכן, אבל לא אכפת לי לעשות קצת עבודה שחורה באלקטרוניקה (יש לי חבר שממש מתמצא בזה ואני יכול לנצל את זה בשביל המטרה).. אם מוכרים כאלה דברים *מוכנים* איפה ניתן להשיג אותם? (אשמח אם תוכלו לתת לי שמות של חנויות בירושלים שמוכרות את זה - בהודעה פרטית (אלא אם כן חוקי הפורום מתירים את פרסום השם כאן) בתודה, --Vegtable.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-