כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
אתמול זכיתי בכמה מיליונים בלוטו (כן, בטח) ולכן התקציב שלי למחשב עומד על 100000 ש''ח... בניתי מערכת מצוינת אשר תוכל לספק את הצרכים שלי לכל החיים. דום 3 יפעל פה? :lol: CPU Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 2777.13 ¤ Motherboard Gigabyte GA-8KNXP Intel 875P Motherboard (AGPProx8,Dual DDR,RAID,S-ATA,5.1 Sound,1Gb LAN,USB 2) 1375.5 ¤ Memory GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit 1387.24 ¤ Cooler Thermaltake Spark 7 Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 143.37 ¤ Hard Disk Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD 654.62 ¤ Hard Disk 2 Maxtor 80GB 7200 r…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט החלומות של היום הוא הגרוטאה של מחר..כנסו. גם אני רוצה עכשיו 9450quad , gt8800, ולוח שתומך ב-crossfire +ddr3 הבעיה שהתקציב מוגבל . וגם אם התקציב לא היה מוגבל אני שונא להשקיע את מיטיב כספי על משהו שמתיישן ומאבד כמעט את כל ערכו בתוך מספר חודשים ספורים. פשוט נישבר לי הזין לגלות כל פעם מחדש שיצרני החומרה משתינים עלינו (הצרכנים) בקשת ולא מאפשרים תאימות אחורה לחומרה חזקה ויקרה שנרכשה רק זמן קצר קודם לכן. נימאס לי מהטריקים והשטיקים של היצרנים ולכן הגעתי למסקנה שאני אלך הפוך על הפוך כלומר ארכוש את החומרה המינימאלית שתעשה את העבודה נכון להיום (בעיקר הרצת משחקים אבל לא החדשים ביותר שבהם ) ולהשאיר פתח לשדרוג משמעותי כאשר החומרה היקרה של היום תרד במחירה. אני בטוח שכמעט לכל אחד…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוחב פסי הרכבת בארה"ב הינו 143.5 ס"מ. (4 פיט ו 8.5 אינץ'). זהו מספר די מוזר.. למה דווקא כזה רוחב? התשובה הפשוטה והמיידית היא שככה בנו אותם בבריטניה ולכן כך נבנו בארה"ב ע"י הבריטים המוגלים. ולמה בבריטניה השתמשו ברוחב כזה? המסילות הראשונות נבנו ע"י אותם אנשים שבנו את הרכבות העתיקות שהשתמשו ברוחב פסים זה. ולמה דווקא השתמשו ברוחב כזה? כיוון שהשתמשו אז באותם כלים ותבניות ששימשו לבניית כרכרות, שזה היה המרחק בין הגלגלים שלה. ובכן, ולמה בכרכרות השתמשו ברוחב מוזר כזה בין הגלגלים? כיוון שאילו זה היה אחרת היו נגרמים נזקים לכרכרות בעת נסיעה בכבישים עתיקים באנגליה בהן קיימות עקבות (סימנים "חרוטים" על פני הכביש שנוצרו משחיקה ע"י כרכרות שנסעו במהלך השנים). ומי בנה את הכבישים העתיקים…
-
כמה לדעתכם שווה המפרט הבא (יד 2) מעבד: AMD 4600X2 לוח:GAMA69VMS2 זיכרון: 2 ג'יגה 800 צורב: SATA LG DVD X 18 דיסק קשיח: 250GB SEAGATE כ. מסך: GF8500GT 512 MB מארז פשוט וספק 450 עם 3 שנים אחריות המחשב הוא 9 חודשים (המוכר רוצה לקנות נייד)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חנות טובה, מקצועית, אמינה, ועם מבחר. זולה? כן, גם. פלונטר (הישנים לפחות) הם על הפנים-קטסטרופה, עם פנדה שמעתי שיש בעיות, KSP רוצים 80 שקל משלוח, מוכנים להביא רק ביום שישי וגם אצלם אין מבחר. למיר יקרים ואני שונא את השם שלהם (מזכיר לי סמור, beats me ) אני רק רוצה חנות בלי התחכמויות. לא רוצה את הכי זולים - שיהיה מחיר ממוצע - אבל שיהיו נחמדים, יביאו לי בדיוק את מה שאני מבקש ובזמן. לעזאזל, לאן הגענו שבנאדם רוצה להוציא כסף אבל לא יכול.
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב 3 שנים אני מעוניין למכור אותו. אך אין לי שמץ של מושג כמה הוא שווה, על מנת שלא הציע מחיר לא הגיוני אשמח עם תוכלו לפי הנתונים שארשום עליו כמה הוא שווה נכון להיום, מעבד: Pentium 4CPU 3.00GHz זיכרון פנימי: 512 RAM ספק כוח: 480W חברה לא יודע כיצד לבדוק לוח אם: Asrock 775i65GV כרטיס קול: Sound Blaster 5.1 כרטיס רשת: מובנה. כרטיס מסך: מובנה. ארד דיסק: 80GB צורב דיוידי. מארז של חברת: ZIP orive יש מצב שמודבר במחיר מצחיק, בכל זאת הרצה לשמוע כל מחיר. בנוסף עם יש צורך להוסיף חומרה שלא צויינה במפרט תאומרו והציין. תודה מראש לכל העוזרים. בברכה, עמית
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בעזרתם האדיבה של חברי הפורום, ויש לי שאלה: איזה חנות הכי אמינה וזולה בירושלים? הבנתי שאייבורי לא כדאי... הנה המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 או gGskill DDR2 4096MB (2*2048MB) 800Mhz ck 4-4-4-12 PK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe או של club3D צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מכרז מספר 32033 מחודש נובמבר מציג מפרט למחשב עם כוכבית באדום - דגם חדיש! מעבד פנטיום 1.8 זיכרון 128 SDRAM (שימו לב הדגם החדיש אפילו לא תומך DDR) דיסק קשיח 20 ג"ב כרטיס מסך על הלוח O/B מסך 17 מחיר מקסימלי של הדגם החדיש 10,000 ש"ח, הובלה והתקנה 250 ש"ח. לקנות ולהנות - כל מספר זוכה, עם מפרט כזה כל סכום שתשלם יהיה רווחי למכרז של ...
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי שאלה שאני יודע שלדי הרבה אנשים יצא לחשוב עליה... שווה או לא שווה לקנות מחשב או חלקים מארה"ב וליבא אותם לארץ?? הבעייה העקרית פה היא החוסר באחריות על אותם חלקים... למרות זאת המחשב שלי היום בן יותר משנתיים (פנטיום 4 1.5) ולא יצא לי לקחת אותו או להזמין טכנאי אפילו פעם אחת בכלל אני אישית לא השתמשתי בחיים שלי באחריות של החלקים במחשב.. לפי זה כדי או לא להביא חלקים, אם אני לא הורס אותם??
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הפינה "עושים שוק" נחנכה בעיתון החודשי, נראה נחמד מאוד ויעניק פירסום טוב לאתר.
-
נותנים פה מילנוי מפרטי מחשב ביום אני רוצה באמת לדעת האם אתה לוקחים את ההצעות האלה וקונים את המחשב או שעדיין בודקים את ההצעה???
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות וירטואלית או רגילה טובה למחשבים. היה לי נסיון טוב עם פנדס אבל אולי משהו חמק ממני. תרגישו חופשי להמליץ
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה קשור לכאן אבל אני בפייסבוק עוד מהיום הראשון שיצא ולאחרונה התחילו בעיות. מפרסמים דרך החשבון שלי על הקיר שלי פרסומות כמו סרטון לוהט של בר רפאלי ושאר ירקות. האם זה וירוס שיש לי במחשב? כי עשיתי סריקות ואין לי וירוסים....האם אפשר להגדיר בפייסבוק שלא יפיץ דרכי דברים? זה נורא מעצבן לראות בפרופיל שלי שיצאו דברים דרכי
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר הרבה דרמה שנגרמה בעקבות הפשיטה של משטרה על מחבוא השרתים של אתר הטורנטים הגדול בעולם, האתר The Pirate Bay מראה סימני היחלשות רציניים מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%a5-%d7%94%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%90%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c-%d7%9c%d7%a9%d7%a7%d7%95%d7%a2-%d7%91%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%aa/
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בטוח שהרבה פה עברו סוג של נשירת שיער...עכשיו תורי. אני בן 19 ועכשיו אחרי שהורדתי תפוני התגלו מפרצים בלי עין הרע לא קטנים. לא מפריע לי הקטע הזה, הבעיה היא שאני מפחד שזה התחלה של התקרחות עד למפרץ אחד גדול והלוואת שיער מצד לצד עם הצמדה עוד 5 שנים. אני מכיר אנשים עם מפרצים כבר 15 שנה, אבל גם בני 20 עם חצי קרחת. את אבא שלי אנינ לא יכול לבדוק אבל לשני אחי הגדולים אין קרחת. מצד שני אני הרבה יותר שעיר מהם. איך יודעים? מה עושים עם זה?
-
- 20 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
השבוע, יצא גם לי לעבור בסמוך להיכל הג'ובניקים הגדול במדינה (AkA קריה), בשעות הערב. בעודי פוסע לי בהנאה אל-עבר תחנת קו 63 החשופה, לפתע אני נתקל בתחנה מקדימה, עמוסה משו. משו משו. החלטתי להיות חייל איכותי ובמקום להפריע לאנשים הטובים בהמתנתם לקו נחלתם, החלטתי לרדת לכביש ולעקוף את אותם הממתינים בצורה אלגנטית "ומסוכנת" (ראה ערך חוק מטכלי 1.03492890432.438928432.My-Ass). כעשרה מטרים, כן, עשרה מטרים של חטא ופשע, ככל הנראה, האירו את עיני השוטרים הצבאיים שהיו במקום. עם רגע החזרה לשפת המדרכה, אני מתחיל לשמוע שריקות, שריקות שמזכירות לי נוכחות של דיסאיכות. אני ממשיך לי בדרכי מבלי להפנות את המבט לאחור. לפתע צץ מולי חברי הפזמניק מהקריה (המוכר לרובכם כנוסטרדמוס מהפורומים), אני בא…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
התוכניות הגרנדיוזיות של AMD כוללות השקות רבות ברבעון השלישי של השנה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אז גם אני כמו רוב המתוסכלים, רכשתי אופניים חשמליים. השקעתי כ - 4700 שקל ממיטב כספי ובאמת שהופעתי עד כמה הכלי הזה חביב ונוח - אממה? היום גיליתי שהאופניים שלי הם התענוג הכי גדול לגבנים! הסוללה יושבת בתוך השילדה, על השילדה יש מפסק שדרכו ניתן להניע את המנוע. אז נכון שניתן לנעול את הסוללה בתוך השילדה על-ידי מפתח, אבל מ זה באמת עוזר לי? מספיק שגנב ישבור את המנעול, יקנה מטען חדש ויש לו אחלה של אופניים שבצפון נושקות לכיוון ה - 5400 שקל. אני מקווה שיש כאן מישהו שמתעסק עם הכלים הללו שיוכל לסייע. יש ברשותי אופני "Moblke" שהמוכר שבחנות לא הפסיק לשגע לי את המוח עליהם בשיבוחים מפה ועד טבריה, והאמת שהם ממש יפות לטעמי, אבל לספר לי שכל אחד יכול להני את המנוע? חס וחלילה. באמת שמדובר ב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
Before http://www.youtube.com/watch?v=11K3OwKNAXQ&feature=related After http://www.youtube.com/watch?v=eWjE7lkdjPo
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
זו השאלה http://uploaded.fresh.co.il/2004/11/30/132727.jpg וזו התשובה שלי http://uploaded.fresh.co.il/2004/11/30/742157.jpg
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-