כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
טכפוב פרסם לינק למפה אשר מציגה בזמן "חי" את התרחבות שפעת החזירים בעולם (מידע ממש מדויק ומפורט) לינק: http://www.techfob.com/2009/04/follow-swine-flus-spread-using-google.html
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני צריך מפוח עלים למחשב לנקות אותו מאבק וגם למזגן להעיף אבק , מה כדאי לקנות ? אני צריך המלצה עד 350 שקל , יש חשמלי ויש נייד עם סוללה יש כל מיני ראיתי שיש בוואלה שופס מפוח עלים של סוזוקי , ויש ב KSP חברה יפנית צריך עזרה תודה ksp מפוח עלים: https://ksp.co.il/?select=.7288..4315..3508.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= וואלה שופס מפוח עלים: https://www.wallashops.co.il/כלי-עבודה-גינון-מחנאות/כלי-גינון/מפוחים-ושואבי-עלים#m=m&p=1&f=&orderByField=3&orderBy=1
-
- 20 תגובות
- 7.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי pocket pc שהוא גם gps של mio אני בקרוב נוסע לצרפת.. ורציתי לדעת אם מישהו פה יודע איך להשיג מפות בצורה "מוזלת" אם אפשרי שידבר איתי בפרטי תודה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
כבוד, הרבה כבוד. לכל מי שלא ראה: פרוייקט יצירתי ביותר.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=166944&sid=127
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בס"ד טוב חברים, אז יש לי עוד דיון מעניין. נכון שיש את מצוקת הדיור ההולכת וגוברת. אני ניסיתי להביא כאן משהו מהצד השני של המתרס: האם בגלל כל תנופת הדיור שכחנו איך לבנות בניינים פחות "מפלצתיים", ויתרנו על שטחים פתוחים ומרחב נשימה נקי, נכנסנו לגור בדירה מרווחת אך בלי פרטיות כי יש עוד בניין ליד שמשקיף לי על הסלון? נכון, אנחנו לא הקבלנים, אבל זאת לא צריכה להיות דרישה בסיסית כשאנחנו רוכשים דירה? פרטיות, שקט, חזות נעימה של בניין, אוויר ושמירה על הטבע? http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2266583
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
יצרנית קירור יוקרתית נוספת חוזרת אל חיינו עם מוצר מעודכן המיועד לספק תחרות גם עבור קירורי המים המשוכללים ביותר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום האם מישהו מכיר מפסק לאור שמפעיל ומכבה את האור על ידי מחיאת כף ? משהו כזה: http://www.amazon.com/Clapper-Sound-Activated-Switch-Each/dp/B0000CGKLR
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לאחרונה מתעניין אם יש פתרון שיאפשר לי שליטה מרחוק על מפסק חשמלי בבית. ספציפית, מדובר במפסק של הדוד - אותו אני מעוניין להדליק ולכבות ידנית מהבית והן באיזו מניפולציה מרחוק. האם קיים פתרון כזה כיום? אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הייתי בבחינות לממר"ם, רציתי להתקבל להיות תוכניתן אבל התקבלתי להיות מפעיל מחשב. מישהו יכול לספר לי קצת על התפקיד מניסיון אישי או מהיכרות עם מישהו ששירת משרת בתפקיד הזה? תודה
-
- 27 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
אם הייתם מתקבלים לשתיהם לאן הייתם הולכים?
-
- 19 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
בוא נגיד שהתפקיד נשמע מעניין והרבה אמרו לי שהוא מספק אבל אף אחד לא ממש ידע מה התפקיד הזה ובערך מה עושים שם. יש למישהו מושג?? פשוט סימנתי במנילה ובכל השאלונים שהייתי צריך למלא את התפקיד הזה כי אותו אני רוצה.. כל שאר הדברים מעפאנים נראה לי... מפעיל תקשורת נתונים והצפנה חייל מערך טכנולוגי אווירי או יבשתי אני מעדיף נראה לי להיות כבר שוטר צבאי על שני אלה...
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב מזמן שבאתר KSP יש משלוח מסניף אקספרס וניתן תמיד להזמין חלקים משם כי הם תמיד במלאי. האם מדובר במחסן גדול של KSP או במפעל איפה הם מרכיבים מחשבים (אם יש דבר כזה) או גם וגם? העניין הוא שאני הייתי רוצה לעבוד ב-KSP אבל רק בהרכבות של מחשבים כי אני נהנה מזה ובעיה היא שלא מתאים לי שעבודה גם תשלב עבודה מול לקוחות חברה שאני מבין מה שקורה בסניפים שלהם בדרך כלל. אתה גם אחראי על הרכבות ואיתור תקלות וגם אתה משרת לקוחות חברה. חבר סיפר לי שכשהוא היה באילת ב-KSP, ראה שיש להם שם מפעל מכירות, יש הרבה קופות ואנשי מכירות. חשבתי אם יש את זה אז אולי יש להם גם מקום מרכזי איפה הם מרכיבים ומתקנים מחשבים? הייתי רוצה לעבוד במק…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אנוכי כאן בונה מכונת CNC והגעתי לשלב שאני צריך לחתוך פלטות עץ בדיוק רב רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנויות\מפעלים וואט אוור באיזור חדרה-נתניה שיש להן מכונת CNC אשר מסוגלת לעבד עץ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מולקס עולה 20 ש"ח אז לא עדיף כבר לקנות מאוורר חדש באותו מחיר? ואיפה בראשון אני יכול להשיג אותו?
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מקווה שלא הביאו את זה אבל מאוד מעניין צריך להפעיל את הראש הרבה בקיצור כיף.. מי שמעוניין להצטרף לברית שלי... http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=16719 יש דף הוראות שמסביר איך המשחק פועל... תצטרפו לברית הזאת לרוב אוהדי מכבי חיפה אבל גם אתם מוזמנים! ISRAEL ARMY
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני צריך להגיע מחר למפקדת מיטב כל מה שידוע לי שהמפקדה נמצאת בבקו"ם/תל השומר אבל לא ידוע לי בדיוק..ועד כמה שזכור לי יש 2 כניסות לתל השומר אני לא יודע לאיזו ללכת אם מישהו יכול להיות אפילו יותר ספציפי ולציין קווים אני מגיע ממסוף אלוף שדה , תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אתמול זכיתי בכמה מיליונים בלוטו (כן, בטח) ולכן התקציב שלי למחשב עומד על 100000 ש''ח... בניתי מערכת מצוינת אשר תוכל לספק את הצרכים שלי לכל החיים. דום 3 יפעל פה? :lol: CPU Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 2777.13 ¤ Motherboard Gigabyte GA-8KNXP Intel 875P Motherboard (AGPProx8,Dual DDR,RAID,S-ATA,5.1 Sound,1Gb LAN,USB 2) 1375.5 ¤ Memory GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit 1387.24 ¤ Cooler Thermaltake Spark 7 Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 143.37 ¤ Hard Disk Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD 654.62 ¤ Hard Disk 2 Maxtor 80GB 7200 r…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט החלומות של היום הוא הגרוטאה של מחר..כנסו. גם אני רוצה עכשיו 9450quad , gt8800, ולוח שתומך ב-crossfire +ddr3 הבעיה שהתקציב מוגבל . וגם אם התקציב לא היה מוגבל אני שונא להשקיע את מיטיב כספי על משהו שמתיישן ומאבד כמעט את כל ערכו בתוך מספר חודשים ספורים. פשוט נישבר לי הזין לגלות כל פעם מחדש שיצרני החומרה משתינים עלינו (הצרכנים) בקשת ולא מאפשרים תאימות אחורה לחומרה חזקה ויקרה שנרכשה רק זמן קצר קודם לכן. נימאס לי מהטריקים והשטיקים של היצרנים ולכן הגעתי למסקנה שאני אלך הפוך על הפוך כלומר ארכוש את החומרה המינימאלית שתעשה את העבודה נכון להיום (בעיקר הרצת משחקים אבל לא החדשים ביותר שבהם ) ולהשאיר פתח לשדרוג משמעותי כאשר החומרה היקרה של היום תרד במחירה. אני בטוח שכמעט לכל אחד…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוחב פסי הרכבת בארה"ב הינו 143.5 ס"מ. (4 פיט ו 8.5 אינץ'). זהו מספר די מוזר.. למה דווקא כזה רוחב? התשובה הפשוטה והמיידית היא שככה בנו אותם בבריטניה ולכן כך נבנו בארה"ב ע"י הבריטים המוגלים. ולמה בבריטניה השתמשו ברוחב כזה? המסילות הראשונות נבנו ע"י אותם אנשים שבנו את הרכבות העתיקות שהשתמשו ברוחב פסים זה. ולמה דווקא השתמשו ברוחב כזה? כיוון שהשתמשו אז באותם כלים ותבניות ששימשו לבניית כרכרות, שזה היה המרחק בין הגלגלים שלה. ובכן, ולמה בכרכרות השתמשו ברוחב מוזר כזה בין הגלגלים? כיוון שאילו זה היה אחרת היו נגרמים נזקים לכרכרות בעת נסיעה בכבישים עתיקים באנגליה בהן קיימות עקבות (סימנים "חרוטים" על פני הכביש שנוצרו משחיקה ע"י כרכרות שנסעו במהלך השנים). ומי בנה את הכבישים העתיקים…
-
כמה לדעתכם שווה המפרט הבא (יד 2) מעבד: AMD 4600X2 לוח:GAMA69VMS2 זיכרון: 2 ג'יגה 800 צורב: SATA LG DVD X 18 דיסק קשיח: 250GB SEAGATE כ. מסך: GF8500GT 512 MB מארז פשוט וספק 450 עם 3 שנים אחריות המחשב הוא 9 חודשים (המוכר רוצה לקנות נייד)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חנות טובה, מקצועית, אמינה, ועם מבחר. זולה? כן, גם. פלונטר (הישנים לפחות) הם על הפנים-קטסטרופה, עם פנדה שמעתי שיש בעיות, KSP רוצים 80 שקל משלוח, מוכנים להביא רק ביום שישי וגם אצלם אין מבחר. למיר יקרים ואני שונא את השם שלהם (מזכיר לי סמור, beats me ) אני רק רוצה חנות בלי התחכמויות. לא רוצה את הכי זולים - שיהיה מחיר ממוצע - אבל שיהיו נחמדים, יביאו לי בדיוק את מה שאני מבקש ובזמן. לעזאזל, לאן הגענו שבנאדם רוצה להוציא כסף אבל לא יכול.
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב 3 שנים אני מעוניין למכור אותו. אך אין לי שמץ של מושג כמה הוא שווה, על מנת שלא הציע מחיר לא הגיוני אשמח עם תוכלו לפי הנתונים שארשום עליו כמה הוא שווה נכון להיום, מעבד: Pentium 4CPU 3.00GHz זיכרון פנימי: 512 RAM ספק כוח: 480W חברה לא יודע כיצד לבדוק לוח אם: Asrock 775i65GV כרטיס קול: Sound Blaster 5.1 כרטיס רשת: מובנה. כרטיס מסך: מובנה. ארד דיסק: 80GB צורב דיוידי. מארז של חברת: ZIP orive יש מצב שמודבר במחיר מצחיק, בכל זאת הרצה לשמוע כל מחיר. בנוסף עם יש צורך להוסיף חומרה שלא צויינה במפרט תאומרו והציין. תודה מראש לכל העוזרים. בברכה, עמית
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-