כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
אשמח אם תשתתפו בסקר הבא : https://docs.google.com/forms/d/1PpsNghzvRF0H07ZEJQV_ycgkpSkz_kKBDOE0Lk9nIZw/viewform ובנוסף אם יש לכם מידע על כל דירת זוועה בתל אביב, שלכם, של חברים, שראיתם. מדובר בדירות 10 מ"ר או בלי כיור, או בלי חלונות, או שסתם בעל הדירה לא מסכים שתארחו חברים בה, אף פעם. אשמח לכל מידע וכיוון הנושא ! כאן או בפרטי, הכל בעילום שם מוחלט...
-
- 67 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
אני אישית לא יכול לכלול סגנון שלם להגיד עליו שהוא לא איכותי לדוגמא אני שמעתי ושומע הרבה רוק : jimy hendrix, doors, led zeppelin, pink floyd, iron maiden ועוד ועוד אבל ממש לא אוהב את הרוק של רררר ואאאא אני אוהב לשמוע הרבה טראנס כמו : tsuyoshi,yahel planet b.e.n.,transwave ועוד אבל יש טראנס גרוע שאני לא מוכן לשמוע דקה אחת אפילו מזרחית שנוהגים לרדת עליה הרבה. יש זמרים שאני אוהב כמו זוהר ארגוב,דקלון או פייטנים של הדת אבל זמרי מזרחית "בכיינים" או "כבדים " לא אוהב אז רבותי בבקשה לשמור על תרבות הדיון ועל אינטלגנציה גבוהה וכל אחד ינמק סיבותיו
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני עשיתי פסיכומטרי ניגשתי למבחן באפריל קיבלתי גרוע...באנגלית קיבלתי 76 יש למישהו דרך,שיטה או כל דבר שיכול לעזור לי להגדיל את אוצר המילים ולהתכונן למבחן הבאה שלי בינואר ? הלכתי לוול סטרייט הם רוצים קרוב ל8 אלף לשנה ואין לי שנה עשיתי שמה מבחן ואני רמה 5 אם זה אומר משהו.. רציתי גם המלצה למכוני לימוד טובים באזור המרכז (אני מבת ים) עשיתי קורס מזורז מטעם אנקורי במכללת בת ים הקורס היה מזורז כ חודשים ושבוע שבכל שבוע הינו צריכים ללמוד 5 אותיות באנגלית ו5 בעברית +- תודה
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מנוי היום עם תשתית בזק+אורנג' במהירות 4 מגה ומשלם בערך 200 שקלים. רוב התשלום הולך לבזק, כולל דמי תשלום חודשיים לקו טלפון קל, והם בשום אופן לא מוכנים להוריד את המחיר. הרשת החדשה שלהם NGN, שכוללת מחירים זולים יותר, גם לא הגיעה אליי וייקח שנה או שנתיים במקרה הטוב לפי מה שהבנתי! אז חשבתי לעבור להוט, והם הציעו לי חבילה של 12MB ב-119 שקלים, ובמקביל הספקית בזק בינלאומי הציעה את אותה החבילה ב-93 שקלים. עם התחייבות לשנה לכל חברה בנפרד. מבחינת התשלום הנוכחי, כבר רואים שמשתלם לי לעבור להוט ולבזק בינלאומי, אבל השאלה היא אם בכללי נתנו לי מחיר טוב ללקוח חדש? אין לי שירותים נוספים של אף אחת מהחברות, אז אני לא יכול לקבל הוזלה מסויימת. דרך אגב, אורנג' משום מה מציעים רק 10MB ב-95 שקלים…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דחיתי את זה כבר הרבה זמן אבל הגיע הזמן שאני אתחיל להרכיב משקפיים. אני אשמח להמלצות היכן לעשות את בדיקות הראייה, בחנויות כמו אופטיקנה, אצל רופא עיניים או שאולי עדיף אצל האופטימטריסטים המורשים של משרד התחבורה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
ככה נראה מחשב ב-HL2 EP2 - מה הם חשבו לעצמם?! [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני ילד בן 13 גודל גיל ואורך לא משנה ושמו אותי בביהס של מטומטמים הבעיה 130 IQ! (בסדר 127) ברמה של ערסים שאתה מסתכל עליהם והם אומרים בערך את כול הקללות בעולם בגלל זה! :screwy:X10 וכן כתבנו והתלוננו לעירייה המזדיי*נת בתחת ויש לי בעיה של AHDH או איך שלא קוראים לזה בקיצר אני משתעמם במהירות ואני היפראקטיבי אתם מבינים והסיבה היא: (ולא אני לא הילד כאפות שלהם) שהחומר שהם אומרים שזה לכיתה ח כבר למדת|חרשתי עליו בכיתה ג.ד.ה.ו וגם מאימיים עלי שאם אני לא לבית משוגעים הזה (מקללים את המורה חופשי זורקים אבנים והכי גרועCRYING MUSIC שזה מזרחית) אני לא יכול כבר איך שמים אותי שיש שכל יש נימןסים חברותי ( אני נשמע כמו מכתב המלצה!) בכזה בלאגן?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, הציעו לי לעבוד בבחירות לרשויות המקומיות ואני ככל הנראה אתחיל כבר את לימודיי באוניברסיטה. אני יודע שבתיכון/חטיבה/יסודי יש חופש והשאלה שלי האם גם באוניברסיטה יש חופש מלימודים ביום זה? תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מספיק עם הת'רדים על מכוניות, הבנו שאתם coolים זה רוצה לדעת איפה מנוע זה רוצה לדעת איזה צבע זה רוצה לדעת איזה גיר שיפט חלס, גם כולם פה בני 12 עם רשיון לקורקינט על מנוע מדברים על פרארי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
דילמה קשה - התמונה בפרופיל... כרגע יש לי את התמונה הזאת של סולן R.E.M. מייקל סטייפ להחליף אותה בתמונה הזאת של ClayMan מהקווסט האגדי הלא הוא ה Neverhood [table][tr] [td][/td] [td][/td] [/tr][/table] או אולי בתמונה של הבחורה הכי כוסית שיש (לא מכיר - כמה חבל...) [table][tr] [td][/td] [td][/td] [/tr][/table] או אולי להשאיר את התמונה של R.E.M. ???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[shadow=red,left]Mark Morison - Return Of The Mack[/shadow]
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מחפש מקום טוב, בעל מגוון רחב של מוצרים וסוגים של כל מיני אביזרים ושטויות לרכב כגון: מדבקות, כיסויים, טסות וכו עדיף מאוד מאוד שהמקום הזה יהיה באזור המרכז אחרת זה לא יעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אני רוצה להתייעץ איתם בנוגע לזכויות שלי עם מקום עבודה שהתפטרתי ממנו לפני כמה ימים. חיפשתי בגוגל, אבל לא מצאתי מספר של מרכז הייעוץ שלהם, ולפי מה שאני זוכר היה משהו כזה. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי, יש לכם המלצות למכונת גילוח? כדאי לקנות אחת שעמידה במים (גם ככה אני לא יודע אם זה נח להתגלח כשאני במקלחת, ואם אני לא במקלחת לא נראה לי שיקרה משהו...)? כמו כן אני נוסע בקרוב לחו"ל. כדאי לבצע את הקניה בדיוטי פרי?
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
לצערי נמחקו לי הבוקמרקס, והיה איזה פורום אמריקאי מאווווווד מפורסם, שהיה בו תארד של "סביבת עבודה" ענק, הפורום היה בגווני אדום ושחור (בעיקר שחור עד כמה שאני זוכר), אני מאוד אשמח אם מישהו יודע על מה אני מדבר ובכללי גם פורומים אחרים בחו"ל שיש להם תארדים גדולים על סביבות עבודה... תודה רבה (:
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני צריך כתוביות לסרטים הבאים: עדיין קוראים לי טריניטי השיירה הפרפר EASY RIDER הם ישנים אני יודע.... אפילו לכמה מהם תודה!
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
האם התעודת בגרות באמת משנה בקבלה למקצועות רציניים באוניברסיטה? פשוט שמעתי שהפסיכומטרי זה 70 אחוז מה שמשאיר לבגרות 30 מכאן אפשר להסיק שזה לא משנה אם מישהו מקבל 80 בהיסטוריה או 100 בהיסטוריה, 80 בלשון או 100 בלשון. האם יש שיחזקו את דברי? ד"א, מחר בגרות בהיסטוריה ב' :-(
-
- 54 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
בזמן האחרון ראיתי שהשיניים שלי הצהיבו קצת, ולכן החלטתי להתחיל להשתמש במשחת שיניים מלבינה. אכן תוך כמה ימים כבר התחלתי לראות הבדל והשיניים שלי מתחילות לחזור להיות יפות השאלה היחידה שלי היא זו: אמרו לי שלא טוב ולא בריא לשיניים להשתמש במשחה מלבינה באופן קבוע (משהו כמו שיש בה חומר שמזיק לשן). זה נכון?
-
- 29 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-