עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dor123,

שלום. קיבלתי הודעת דוא"ל שנראית כביכול כמגיעה מבזק בינלאומי שבו הם כתבו בעברית קלוקלת שהחשבון שלי ייחסם אם לא אמסור פרטי התחברות. התקשרתי לבזק בינלאומי, והנציג הראשון שבדק את המייל, טען שזה מייל מטעמם ושאני צריך להכנס לעקוב אחרי ההוראות, דבר שפיתה אותי להכנס ללינק שבפנים ולהכניס את פרטי ההתחברות שלי (שם משתמש וסיסמה). רק לאחר שהתקשרתי פעם נוספת לבזק בינלאומי, לאחר שהרגשתי שמשהו פה לא בסדר, הנציג השני הזהיר אותי שמדובר בהונאת דוא"ל. מכיוון שכבר הכנסתי לקישור, שלא מטעמם, פרטי התחברות, שיניתי יחד איתו את סיסמת ההתחברות שלי. האם אני צריך לעשות דברים נוספים כלשיהם כדי להתמודד עם זה, לאחר שהכנסתי פרטים להונאה הזאת?

2. Started by KF,

מכיוון שעד היום קיבלתי שכר שעתי רציתי לשאול לגבי שכר גלובלי. לצורך העניין המעסיק קבע: שכר בסיס 5000 ש"ח שעות נוספות 500 ש"ח שורה תחתונה האם המשכורת תהיה 5500 ש"ח ? או 5000 ש"ח קבוע ואם במידה ויהיו שעות נוספות אקבל את התוספת של ה-500 ש"ח ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. למה בעצם מהירות ההעלאה כל כך נמוכה? מהירות גבוהה גם בהעלאה הייתה מאפשרת להעלות קבצים לענן בקצב הרבה יותר נורמלי. הרי יש לזה ביקוש אז למה הספקים לא מציעים חבילות סימטריות? אני לא מבין את זה

4. האם ריאלי לקנות דירה להשקעה בצפון? הכוונה היא לקנות דירה, להשכיר אותה ולהיות מסוגל במקביל לגור במרכז או בכל מקום אחר. השאלות הן... האם הערך של הדירות בצפון יעלה עם הזמן? האם קל למצוא משכירים בצפון ומה מחיר השכירות? מה אתם אומרים? לדעתי השקעה בדירה במרכז היא לא נכונה לטווח הארוך. בסופו של דבר המרכז יהפוך לכל כך צפוף שאנשים פשוט יתחילו לזלוג החוצה יותר. בנוסף לגור במרכז יכול להיות סיוט וצריך אפשרות להחליף דירה. ובשלב מסויים בגיל יותר מבוגר יהיה אוליי יותר נחמד לגור בצפון. אני לא אוהב את הצפיפות במרכז ואם נפלת על ביניין עם שכנים מעצבנים\מרעישים אז זה פשוט פוגע באיכות החיים. בישוב בצפון שהמרחק בין הדירות יותר מרובח השכנים פחות מפריעים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היי מצטער אם עברית שלי הוא לא כל כך טוב שזה לא שפת האם שלי יש לי הרבה חלקי מחשב ואני רוצה לדעת מה הוא שווה יד שנייה כאן. 4790k i7 אינטל ריינג vii Asus 2GB GTX 960 זיכרון RAM בנפח 8GB פרו Corsair אינץ 'של Dell p2715q 4k 27 רמקולים + A5 Audioengine תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by uppercut,

אהלן חברים, לא ממש הצלחתי לכוון לאיזה פורום אני צריך להדביק את הנושא הזה אז שמתי בכללי אני בטוח שמפה זה יגיע למקום הנכון. בכל מקרה אני בעל עסק ובין השרותים שלי נכלל צילום ופקס בקטנה... בקטנה ולאט לאט גודל. עד היום הייתי על hp officjet 8500a ואחרי המון בעיות החלטתי לשדרג... אני מחפש משהו אמין וחסכוני משולב כמובן ושיהיה לייזר. לא משנה לי אם זה שחור לבן או צבעוני העיקר שהטיונר לא יעלה לי 1000 שח. אני די נואש מהחוות דעת הלא אמינות בזאפ... מה גם שכמעט ואין. תראו למשל פה המדפסת נראת מפלצת ראיתי גם ביוטיוב קצת עליה... והחוות דעת נשמעות בזאפ מפחידות מאוד. סומך עליכם! אם יש מישהו שיכול להמליץ מנסיון זה הכי טוב! תודה רבה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מכירים שירים בסגנון הזה?

8. בשבוע האחרון כל היום יש פה איזה צעיר שנוסע על טרקטורון בתוך שכונת מגורים שקטה וקטנה מדובר עם כביש מעגלי חד כיווני נכנס בצד אחד ואחרי דקה נסיעה אתה עברת את כל השכונה מהצד השני יש פה הרבה ילדים גם שהולכים בכביש המדובר כי מכוניות חונות בצדדים לכל האורך הבחור על הטרקטורון נוסע גם נגד הכיוון ודופק ספרינטים בכל הכוח הוא צעיר לא חובש קסדה אלא אם מחשיבים כיפה ענקית סטייל נחמן בתור קסדה צילמתי אותו עכשיו מהחלון של הבית עושה רעש נוסע מהר בזמן שאמא עם עגלה ושלושה ילדים הלכו בכביש חזיתית לו מה האפשרויות פעולה שאפשר לעשות פה כדי לנקנק את הבחור הזה בדוק זה לא חוקי לנסוע עם טרקטורון בתוך שכונה …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. סתם סקרן לדעת. אחלה אתר אגב חבריה. אני רשמית התאהבתי. לא ראיתי אתר דומה כאן בארץ שמגיע לגודל המידע והאיכות שיש כאן(עם כל הכבוד לתפוז מחשבים כן? חח).

10. שלום. פעם יצא לי לקחת איתי הארד דיסק חיצוני קטן בתיק עלייה למטוס ולא עשו לי עם זה יותר מדי בעיות. עכשיו אני רוצה להביא איתי כשאני בא הארד דיסק חיצוני גדול של WD או לקחת משהו פנימי ולשים במארז חיצוני. חוץ מזה שזה יותר גדול, יותר כבד, לוקח יותר מקום בתיק, זה גם מצריך חיבור חשמל ככה שאי אפשר להשתמש בזה במטוס - יעשו לי עם זה בעיות או יתשאלו אותי ? יש לי הרבה סרטונים ותמונות שצילמתי בחו"ל במשך שנים שיהיה הרבה יותר קל להביא איתי מאשר להעביר דרך עננים למיניהם או לצרוב על דיסקים ... אפשרי להעלות למטוס או לא ? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אורח Gaben
    Started by אורח Gaben,

כנראה אני אלרגי למוצרי חלב, ולחלב במיוחד לגבינות כמו לאבנה, צהובה, גבינה לבנה ולרוטב עגבניות, עגבניות, לחם מסוג מסויים, קרדית האבק, אבק, דשא ניסיתי: דיקור סיני, תרופות הומאופתיות, אדים מהנגב, טיפות לפה R49 מה שעוזר לי: ספורט, מלח ים, מלח, לצאת לאוויר, ממחטות חייב עזרה! מה אתם אומרים על חדרי מלח? זה יכול לעזור או שזה בלוף? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אוברקלוקינג וקירור לא קשורים אחד לשני! (תקנו אותי אם אני טועה) קירור זה קירור, ואוברקלוקינג קשור להאצת תדר המעבד. אני הייתי שם את נושא האוברקלוקינג בפורום מודינג, מכיוון שמדובר בשיפור של המחשב.....

13. שלום לכולם לאחר שקראתי קצת פוסטים קודמים של אנשים בפורום הזה החלטתי לפתוח פוסט עדכני יותר. קצת רקע -אני עובד בחברת הייטק שנותנת שירותי מחשוב לעסקים. כרגע אני בשירות אאוט סורסינג אצל לקוח בתפתקיד תמיכה ומנהל רשת (חברה המונה 1000 עובדים +) מאוד מעניין אותי תחום אבטחת המידע ואני רוצה לעשות קורסים ולהתמקצע אט אט בתחום. חשבתי לעשות את המסלול הזה של הטכניון אך מכיוון שראיתי פה בפורום מספר חוות דעת לא טובות קצת ירד לי מהם. בנוסף ולאחר בירור קצר ראיתי את המסלול הזה במכללת סי סקיוריטי שמשום מה יותר קורץ לי מבחינת הסילבוס נקודה שחשוב לי לציין , הרי ברור לי שלאחר קורס אחד קצר אני לא באמת יתמקצע בתחום ורק הזמן והניסיון יד…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. למי שלא מכיר מה זה- מוזמנים לצפות בסרטון למעלה. זה רעיון שחשבתי עליו הרבה זמן, כי סך הכל יש פה הרבה שחקני מחשב בארץ, הפיראטיות גדולה, אבל לא תמיד לילדים או יותר נכון להורים שלהם יש כסף למחשבי גיימרים רציניים. לכן נניח ומישהו היה בא ופותח כזה דבר בארץ, דורש איזה 10-15 שקל לשעה עבור משחקי אונליין חוקיים, ומוכר גם חטיפים ומשקאות כדי להרוויח עוד, זה נשמע לי כמו משהו שהיה תופס תאוצה מהר. האם ניסו משהו כזה פה? האם לדעתכם זה יכול לעבוד?

15. Started by pure perfection,

שלום , כשאני עושה קנייה ב Ebay בדף של המוצר אני רואה מחיר מסויים בשקל אבל כשאני בא לחייב ב PayPal תמיד יש הוספה של כמה שקלים , כנראה בגלל ההמרה . איך אפשר להימנע מזה ? תודה

16. Started by Zeev86,

היי. לאחרונה אני מתחיל לקבל כל מני הצעות הזויות של אנשים שאני עשוי להכיר. כל מני משתמשים ערבים, אבל זה התחיל לעבור את הגבול כשבתמונות שלהם הם מצולמים עם חיות שצדו והרגו או סתם כך עם נשקים וכו. אין לי מושג איך פייסבוק החליט שהם מתאימים לי לחברים. השאלה שלי איך אני מבטל את זה או את החלק הזה בדף שאני לא אראה את הזוועות האלה יותר.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. אני עם אייפון 7 ומחקתי את הפייסבוק בטעות, כעת שאני בא להוריד את האפליקציה הוא דורש ממני לעדכן את הIOS למה זה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי. אני נמצא כבר כעשר חודשים מול שיפוצים בלתי פוסקים של 2 דיירים. מאפריל עד אוגוסט שיפצו דירה מתחתיי. ממש כמה ימים אחרי, כאילו שני הדיירים עשו נגדי מזימה - התחילו שיפוצים בדירה ממול. מאוגוסט עד נובמבר. לפני כחודש וחצי פגשתי את השכנים הארורים ממול ונחתה עלי הבשורה ש- "הנה, סיימנו". מאז, במשך חודש וחצי אני שומע כל פעם רהיטים מוזזים ודפיקות קלות כשאחריו בא הד שחודר לקירות ביתי. כל כמה דקות. כאילו יש להם פורטל למימד אחר שממנו הם מביאים עוד ועוד ועוד רהיטים. לא כל כך אכפת לי שיעשו את זה בימים רגילים. אבל זה נמשך בשעות הערב, בימי שישי עד השעות המאוחרות ובשבתות. ביום חמישי שעבר כשחזרתי מעבודה, עלה איתי שיפוצניק בשעה שבע בערב ובדיוק כשנכנסתי הביתה ה…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. רק וותיקים יבינו

20. Started by zedisdead,

מישהו יודע מה הסימנים האלה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Symbore,

היי אני מחפש לקנות או לקבל פליז צבאי פשוט, חד צדדי, במידה לארג' ומעלה. ראיתי בריקושט דו צדדיים שאינם מתאימים לי ובמחיר גבוה בהרבה מהפליזים בסיטונאות שהיינו מקבלים. חשוב לי שיהיה פליז צבאי בירוק זית/שחור עם כותפות אם מישהו מוכן להביא לי/ למכור לי עד מאה - מאה חמישים ש"ח (אני אעביר מבעוד מועד את הכסף דרך פייפאל) שישאיר הודעה, תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by נעמה וילדו,

רציתי להתייעץ - ההורים הציעו לקנות לנו מסחטת מיצים, הם נכנסו לקטע כזה של בריאות ונורא בעד שנשתה מיצים טבעיים במקום משומרים. זה יכול להיות נחמד אבל אני תוהה עד כמה זה באמת יהיה בשימוש. מישהו באמת משתמש בזה או שזה מהדברים שנתקעים בבוידם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shay2040,

אהלן. מה היתרונות והחסרונות של google tv? איזה מכשיר כדאי לקנות? שמתי עין על המכשיר הבא: http://www.ebay.com/itm/MK802-IIIS-Core-Dual-Mini-PC-TV-Box-Mobile-Remote-Control-Bluetooth-8G-USB-LAN-/121043199619?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item1c2ebca683 חוץ מהורדת אפליקציות, האם ניתן לצפות בערוצים ברשת? ובאופן כללי, האם המכשיר שווה את 220-250 שקל? עריכה: שמתי לב שאפשר להשתמש במכשיר סמארטפון כשלט. יש לי סמסונג מעפן אבל עם מערכת הפעלה android, האם יעשה את העבודה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by YairZ,

http://hwzone.co.il/tech/news/140690 מה אתם אומרים שהסיבה: 1) תקלה ברשת. 2) האקרים. 3) אורנג' ;D

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.